Coinone Review 2021: de beste Koreaanse crypto-uitwisseling?

In deze Coinone-recensie zullen we de belangrijkste elementen van de beroemde Zuid-Koreaanse beurs analyseren, zoals; beveiliging, gebruikersinterface, financieringsopties en meer …

Met dat gezegd, laten we er meteen in springen!

Wat is Coinone?

Coinone Exchange is een cryptocurrency-exchange in Zuid-Korea, geregistreerd in Seoul als Coinone Inc. met de missie om een ​​zeer transparant ecosysteem op te bouwen in de blockchain-ruimte, die cryptocurrencies hard nodig hebben om te gedijen.

coinone recensie

Coinone Exchange heeft meer dan vijftig zowel geverifieerde als niet-geverifieerde markten die voornamelijk handelen tegen de KRW (de Koreaanse Republiek gewonnen) en de BTC (Bitcoin) met een totale marktkapitalisatie van 7.070 BTC en 53.055.569 US Dollars volgens muntenmarktkapje. Het heeft een gemiddeld 24-uurs handelsvolume van 2.060.019 BTC, met een maandelijkse omzet van meer dan 20 miljard gewonnen en meer dan 600.000 geregistreerde gebruikers.

Coinone werd in februari 2014 opgericht door Myunghun Kevin Cha, een van de meest gevierde en wereldwijd bekroonde blanke hackers in Zuid-Korea. Volgens de oprichters en het management van Coinone-uitwisseling is het doel van Coinone om de nieuwe financiële wereld te leiden door middel van de blockchain-technologie door te fungeren als een medium waarmee blockchain naar de wereld wordt gebracht..

Coinone Exchange is een van de toonaangevende crypto-uitwisselingen in Zuid-Korea, op dit moment is het met name de op twee na grootste crypto-uitwisseling in Korea en biedt diensten aan klanten in verschillende categorieën, waaronder op het gebied van Bitcoin, Cryptocurrency, FinTech, Payments, Financiële diensten, klantenservice en internet. Het zijn blockchain- en cryptocurrency-gerelateerde services die onder meer dienen als een centrum voor buitenlandse overmakingen en ook vooral als een cryptocurrency-uitwisselingscentrum.

De Coinone-uitwisseling en crypto-portemonnee is gebouwd voor lokaal gebruik en uitdrukkelijk bedoeld voor adoptanten van blockchain en cryptocurrency, handelaren en gebruikers die gevestigd zijn in de Zuid-Koreaanse regio. Het is niet voor internationale gebruikers.

Als onderdeel van zijn missie om blockchain de wereld in te brengen, heeft Coinone echter Coinone Indonesia opgericht om zijn activiteiten over de Aziatische grenzen en daarbuiten uit te breiden. Hoewel het zijn in Malta gevestigde beurs op 18 september 2018 heeft gesloten, zijn zijn in Zuid-Korea en Indonesië gevestigde uitwisselingen actief gebleven. De homepage van Coinone Indonesia is toegankelijk hier.

coinone recensie Indonesië

Coinone heeft op 4 september 2018 ook een dochteronderneming verworven – IFunFactory. IFunFactory is een toonaangevend bedrijf in-game servertechnologie die een gameserver-engine en game-operatieplatform biedt..

Coinone Inc. heeft ook zijn eerste blockchain-aangedreven overzeese overboekings- en betalingsdienst gelanceerd – Cross in december 2018, een overmakingsapp die het xCurrent-product van Ripple gebruikt om snelle grensoverschrijdende betalingen mogelijk te maken..

coinone partnerschap kruis

Meer over Coinone …

Coinone Exchange is een Zuid-Koreaans handelsplatform voor cryptocurrency waar ondersteunde digitale activa voornamelijk worden verhandeld tegen de KRW en vervolgens tegen de BTC.

De belangrijkste focus ligt op de lokale markt van de Zuid-Koreaanse crypto-industrie, maar er zijn geen strikte beperkingen op het gebruik ervan door internationale gebruikers / handelaren. Het heeft ongeveer vijftig verschillende valuta’s die worden verhandeld en die hebben niet veel valutaparen die worden aangeboden om te verhandelen als gevolg van de strikte noteringsprocedures als onderdeel van de maatregelen om te voorkomen dat zwendelprojecten worden vermeld en op hun beurt de fondsen van zijn klanten te beschermen.

coinone recensie-uitwisseling

Naast de strikte noteringsvereisten, heeft Coinone ook zijn eigen Listing Evaluation Committee, rechtstreeks beheerd door de CEO, die zich ertoe verbindt om alle vermeldingen strikt te controleren met behulp van vier verschillende categorieën voordat ze op de beurs worden genoteerd..

Coinone ondersteunde munten:

De munten die worden ondersteund en verhandeld op Coinone zijn onder meer Bitcoin, Ethereum, Ripples, Bitcoin Cash ABC, EOS, BSV, Vanta, Luna, Litecoin, Cosmos, TRON, Qtum en anderen.

De Coinone-portemonnee biedt portefeuillefaciliteiten en -diensten om het storten, opslaan en verhandelen van hun gewenste munten die op de beurs genoteerd staan ​​mogelijk te maken..

Coinone gebruikersinterface:

Coinone heeft een uitstekende UI / UX die snelle en veilige handel voor hun klanten mogelijk maakt. Het heeft ook de Prochart-tool, die handelaren gebruiken voor een diepgaande analyse van valuta’s tijdens hun handelssessies.

Financieringsmethoden voor Coinone-accounts:

De belangrijkste financieringsmethode voor Coinone-uitwisseling zijn cryptostortingen, maar het accepteert ook fiatstortingen via bankoverschrijvingen in KRW. Het accepteert echter geen stortingen via creditcard- en bankpasbetalingen, en ook als crypto-uitwisseling op de lokale markt mogen Amerikaanse investeerders Coinone niet gebruiken.

In de snelgroeiende blockchain- en crypto-industrie in Zuid-Korea was Coinone een van de baanbrekende bedrijven, de eerste die zowel Ethereum als IOTA vermeldde, en ook de eerste crypto-uitwisseling die het Research Center oprichtte dat ongecensureerde en diepgaande analyses en rapporten publiceert. op cryptocurrency met als doel transparantie en stabiliteit op de markt te helpen bieden.

Als beurs heeft Coinone ook een zeer sterke en actieve klantenondersteuning en reactieservice die helpt bij technische problemen en andere problemen die zijn geregistreerde gebruikers tegenkomen..

Coinone Exchange-kosten:

Coinone heeft een vaste handelsvergoeding van 0,10% voor zowel makers als nemers bij elke handelstransactie, wat in vergelijking aanzienlijk lager is dan het algemene branchegemiddelde van 0,25%. Het heeft ook een handelsvergoeding van 0,03% voor al zijn munten die later dan 21 maart 2019 werden genoteerd, wat een mooie stimulans is voor transacties met recent genoteerde munten..

Coinone opnamekosten

Coinone heeft geen stortingskosten, maar heeft een opnamekosten van 0,0015 BTC per 1 BTC-opname. Dit is hoog in vergelijking met dat van andere beurzen, maar is acceptabel gezien de lage handelskosten die hun algehele vergoedingsstructuur lijken te compenseren. Het heeft een opnamekosten van 0,01 ETH per 1 Ethereum en 0,0005 BCH per 1 Bitcoin Cash ABC.

Coinone-beveiliging & Partners

Deze Coinone-recensie zou niet compleet zijn zonder de beveiligingsfuncties te onderzoeken.

Volgens de Mozilla-observatorium, De beveiligingsscore van Coinone is gerangschikt op D +, wat acceptabel is in vergelijking met de gemiddelde vraag naar beveiliging op crypto-uitwisselingen in de branche.

Coinone heeft de bescherming van de activa van klanten als de hoogste prioriteit en streeft er ook naar om haar klanten de meest veilige investeringsomgeving te bieden. Het heeft sterke beveiligingsprotocollen die verifieerbare maatregelen implementeren, waaronder het gebruik van het tweefactorauthenticatiesysteem, portefeuilles met meerdere handtekeningen en ID-verificatie om de veiligheid van hun klantaccounts en fondsen te waarborgen.

Coinone is actief en actief sinds 2014 en Coinone Indonesia sinds augustus 2018 en tot nu toe zijn er geen problemen of problemen met de beveiliging van de fondsen van klanten en de toegang tot accounts opgetreden of geregistreerd.

Coinone Partnership met Certik & Xangle

In een poging om zijn beveiligingsfuncties te verbeteren, is Coinone een partnerschap aangegaan met Certik en Xangle. Xangle (voornamelijk een openbaarmakingsbedrijf) zal samenwerken met Coinone om bescherming te bieden aan crypto-investeerders en om projecten transparanter te maken.

Certik, aan de andere kant, is een cybersecurity-auditbedrijf dat audit-informatie zal verstrekken die zal dienen als hulpmiddel bij problemen met codebeveiligingsexploits, evenals om projecten op codeniveau te beoordelen, plus andere cyberbeveiligingsdiensten voor projecten die op de lijst staan ​​of aan worden vermeld op Coinone.

Coinone-partnerschap met Temco

In zijn poging om zijn activiteiten, acceptatie en ook inkomsten uit te breiden, werkt Coinone samen met andere cryptocurrency- en FinTech-bedrijven.

Een voorbeeld is Temco om Temco’s transacties naar hun particuliere beleggers te brengen en Ripple om betalingen mogelijk te maken in zijn wereldwijde blockchain-aangedreven overzeese overmakings- en betalingsservice-app, Cross. Moneygram heeft ook een trio-samenwerking met Ripple en Coinone.

Coinone-alternatieven

In deze Coinone-recensie wordt ook gekeken naar de verschillende belangrijke alternatieven voor Coinone.

Van de lokale alternatieven is Bithumb de grootste concurrent, gevolgd door Korbit, Coinreal, Gopax en Upbit.

In de wereldwijde crypto-industrie zijn de alternatieven van Coinone Dex-trade, OceanEx, Braziliex, Coinbe en BirakeNetwork.

Coinone Review Samenvatting

Coinone, in de wereldwijde crypto-wereld, is een van de snelstgroeiende topbeurzen en is een grote kracht om rekening mee te houden in de Zuid-Koreaanse crypto-industrie.

Met zijn geweldige UI / UX, uitstekende beveiligingsmaatregelen en meerdere munten die op zijn beurs worden verhandeld, blijft Coinone een zeer aan te bevelen beurs voor crypto-gebruikers en -handelaren in Zuid-Korea en binnen de Aziatische grenzen..

Om te beginnen hoeft de gebruiker alleen maar naar Coinone Korea te gaan Startpagina en meld u aan bij de uitwisseling met een persoonlijk e-mailadres en een sterk wachtwoord, bevestig het e-mailadres en telefoonnummer en voltooi vervolgens de ID-verificatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me