Freewallet Review: beste mobiele iOS- en Android Crypto-portemonnee?

In deze Freewallet-recensie zullen we de beruchte crypto-wallets evalueren op basis van criteria zoals; functies, vergoedingen, beveiliging, routekaart en nog veel meer …

Met dat gezegd, laten we er meteen in springen!

Wat is Freewallet?

Freewallet is een web-, iOS- en Android-ondersteunde portemonnee voor digitale valuta, gebouwd om meerdere ondersteunde cryptocurrencies op te slaan en te beheren en ook met een ingebouwde uitwisseling die is ontwikkeld door Freewallet, een in Tallinn, Estland gevestigde ontwikkelaar en die online toegankelijk is op freewallet. org.

Freewallet is een van de weinige in de familie van portefeuilles die de eerste mobiele cryptocurrency-portefeuilles zijn begonnen, met zowel ingebouwde crypto-uitwisseling als koude opslag.

Freewallet is voor crypto-gebruikers en handelaren. Het werd voor het eerst uitgebracht in januari 2016 in Tallinn, Estland. Het Freewallet-team creëerde eerst een portemonnee die ze “FantomCoin Wallet” noemden, die ze gebruikten om hun technische bekwaamheid, aanpassingsvermogen en standaarden te testen, en ook om het risico voor de vroege vogels te helpen verminderen..

Na de test ging het Freewallet-team door met het maken van een aantal portefeuilles voor populaire cryptocurrencies en vervolgens met het lanceren van enkele portefeuilles voor munten zoals Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, enzovoort. Ze lanceerden ook de Freewallet-portemonnee voor meerdere valuta’s, de Freewallet Lite en de Freewallet Tokens-portemonnee voor op Ethereum blockchain-gebaseerde tokens..

Freewallet ontwikkelingsgeschiedenis:

Begin 2016 stond de Ethereum-portemonnee van Freewallet op nummer één op Google Play. In juli 2016 keurde Apple zijn Bitcoin-, Monero- en Ethereum-wallets goed en publiceerde ze in de iOS App Store. Freewallet heeft een aantal upgrades ondergaan en heeft veel mijlpalen en ontwikkelingssuccessen geboekt.

Freewallet was het eerste portefeuilleteam dat een specifieke Bitcoin Cash-portemonnee (BCH) voor Android en iOS ontwierp en een specifieke Bitcoin Gold-portemonnee (BTG) voor Android-gebruikers. Tegen het jaar 2017 lanceerde het Freewallet-team de webversie van Freewallet’s portemonnee-app voor meerdere valuta’s en in 2018 stonden de portefeuilles van Freewallet over het algemeen op de derde plaats in de categorie van ‘meest populaire online portefeuilles’ voor Android..

Ook lanceerde het Freewallet-team in 2018 de allereerste specifieke TRON (TRX) -portemonnee voor Android onmiddellijk nadat TRON’s onafhankelijke blockchain-ecosysteemmigratie was vrijgegeven. Zelfde 2018, Freewallet registreerde een officieel white label-project genaamd “Multiwallet”.

Op dat moment had Freewallet een record van 23.583 Freewallet APK-downloads op maandbasis.

Wat zit er in Freewallet?

Een Freewallet-recensie zou moeten kunnen beginnen met wat er is inbegrepen;

De belangrijkste extra’s in de verzameling Freewallet-portefeuilles zijn de aanwezigheid van de ingebouwde uitwisseling, effectieve koude opslag, een gepersonaliseerde pagina voor stortingen en het is gemakkelijk om vertrouwd te raken met de functie, zonder dat gebruikers zich zorgen hoeven te maken over verschillende specifieke technische kenmerken en complexiteit. instellingen.

De Freewallet-familie heeft een breed assortiment, gaande van de crypto-portemonnee met meerdere valuta’s tot de portefeuilles met een enkele valuta voor Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold en ook Tether.

Het assortiment portefeuilles dat door Freewallet wordt gehost, omvat de webportefeuille met meerdere valuta’s, de Freewallet APK voor meerdere valuta’s voor iOS en Android, 22 portefeuilles met één valuta voor Android en 8 portefeuilles met één valuta voor iOS..

De portemonnee met meerdere valuta’s van de Freewallet ondersteunt meer dan 30 digitale valuta’s die kunnen worden opgeslagen, overgedragen en uitgewisseld. Het heeft functies van Freewallet-portefeuilles met enkele valuta en zelfs meer, waaronder de hoogtepunten van valuta’s die op elk moment snel groeien wat betreft groei, het toont ook de actieve portefeuilles van de gebruiker in ‘Favorieten’.

Freewallet heeft ook zijn Token-portemonnee, speciaal gemaakt voor tokens die zijn gebouwd onder het Ethereum blockchain-ecosysteem. Het ontvangt, bewaart en draagt ​​op Ethereum gebaseerde tokens over. Deze Token-portemonnee ondersteunt meer dan 350 ERC20-tokens, en natuurlijk ook Ethereum. Het is momenteel alleen beschikbaar voor Android-gebruikers.

Er is ook de Freewallet Lite, gebouwd door het Freewallet-team. Deze portemonnee kwam duidelijk na de verschillende negatieve recensies over Freewallet als een bewaarportemonnee waarin de privésleutels van de gebruikers zijn ondergebracht. Deze portemonnee zorgt ervoor dat voor elke transactie automatisch een nieuw adres wordt aangemaakt, het totale saldo en de transactieactiviteit zijn allemaal moeilijk te volgen. Het is een hiërarchische deterministische portemonnee die geen registratie vereist, volledige anonimiteit heeft, door de klant gecontroleerde privésleutelopslag en 100% privacy. Deze ontwikkeling is een enorme prestatie van het Freewallet-team. De Freewallet Lite ondersteunt momenteel Bitcoin-, Ethereum- en ERC20-tokens en is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-mobiele gebruikers.

Freewallet-partners:

Als onderdeel van de ontwikkeling en upgrades, en natuurlijk om de ondersteuning van extra populaire munten in de loop van de tijd mogelijk te maken, is Freewallet verschillende partnerschappen aangegaan met verschillende toonaangevende munten, crypto / digitale projecten en financiële bedrijven zoals Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT en Decent Wallet, om er maar een paar te noemen.

freewallet-beoordelingspartners

Freewallet Review: functies

Freewallet heeft als gezin een aantal identificeerbare kenmerken die hen opvallen in vergelijking met andere portefeuilles, waaronder;

Mogelijkheid om ondersteunde munten te kopen met een creditcard.

freewallet review creditcardaankoop

  • Prepaid-telefoon kan worden opgewaardeerd met bitcoin rechtstreeks vanuit Freewallet
  • Aanwezigheid van vier verschillende vergoedingsopties tijdens het overboeken van Bitcoin en andere munten
  • Beschikbaarheid van 13 verschillende taalfuncties, waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Italiaans en vereenvoudigd Chinees
  • Directe transacties zonder kosten tussen Freewallet-gebruikers

Freewallet Review: vergoedingen

Het is moeilijk om veel informatie over vergoedingen te vinden op Freewallet. Op het eerste gezicht is alles gratis te gebruiken. Geen aanmeldingskosten, geen abonnement of veel spreiding over wisselkoersen.

Freewallet-kosten zijn even hoog. Het komt met een standaardvergoeding voor elke vergoedingsoptie, afhankelijk van de urgentie van de overdracht, die verandert zodra het over te boeken bedrag is toegerekend. Het heeft de opties voor lage, normale, snelle en dringende kosten.

De vergoeding die voor elke reeks vergoedingsopties in rekening wordt gebracht, is uitsluitend afhankelijk van het aantal transacties en de huidige netwerkbelasting. De standaardtariefoptie blijft eigenlijk op ‘Normaal’ staan.

De functie om te moeten kiezen uit verschillende tariefopties biedt u het gemak om de snelheid van uw digitale valutatransactie zelf te regelen.

Is Freewallet veilig?

Men zou ja antwoorden. Freewallet heeft nooit een negatief beveiligingsrecord gehad. Het team zorgt voor de veiligheid van de fondsen van gebruikers en heeft verschillende beveiligingsfuncties geïmplementeerd om dat mogelijk te maken, waaronder;

  • Aanwezigheid van pincode en Touch ID.
  • Actieve tweefactorauthenticatie.
  • Multisignatuur van transacties vóór bevestigingen.
  • Koude opslag voor fondsen.
  • Mogelijkheid om regelmatig alle ingelogde sessies te bekijken en onbekende sessies te beëindigen.
  • Aanwezigheid van transactielimieten voor opnames, aanpasbaar door de gebruiker.

Is Freewallet de beste crypto-portemonnee?

Freewallet wordt misschien niet gerangschikt als de allerbeste crypto-portemonnee, maar gezien zijn functies, geschiedenis en recensies valt het op als een uitstekende crypto-portemonnee voor crypto-gebruikers en -handelaren. Freewallet is ook eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken, met zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces (zoals u hieronder kunt zien).

freewallet beoordelingsdashboard

Alternatieven voor Freewallet:

Een Freewallet-beoordeling zal onvolledig zijn zonder een paar alternatieven voor Freewallet te geven op basis van hun functies, beveiligingsbasis en geleverde services. Ze omvatten ESR-portemonnee, Electrum, Blockchain-portemonnee, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet en Monerujo.

U kunt altijd contact opnemen met de ondersteuning van Freewallet voor meer informatie over het team en de producten, inclusief ontwikkelingsupdates, of u kunt controleren of het het Startpagina voor meer informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me