Honeyminer Review 2021: beste cryptocurrency-mijnprogramma?

Het runnen van een mijnbouwbedrijf in de wereld van vandaag, terwijl het in sommige gevallen nog steeds winstgevend is, vereist een betere planning en uitvoering om elk laatste beetje potentiële inkomsten te gebruiken om dat ROI-doel te bereiken. Met dit in gedachten winnen mijnbouwnetwerken die als tussenpersoon dienen tussen de mijnwerker en de blockchain die wordt gedolven aan populariteit.

Een van de meest populaire functies is het automatisch omschakelen van munten (om de winstgevendheid te vergroten) naar de automatische conversie van inkomsten naar een populaire munt, zoals BTC. Daarom zijn diensten zoals Honeyminer een perfecte match voor mijnwerkers die hun winst willen maximaliseren en tegelijkertijd tijd willen besparen.

In deze Honeyminer recensie, we zullen enkele basisprincipes van de functies en voordelen bespreken en de functies vergelijken met andere gevestigde services zoals Nicehash. Bovendien bekijken we de belangrijkste kenmerken en stellen we een voors en tegensgrafiek op om de verschillen beter te kunnen zien.

– Verdien crypto met HoneyMiner –

Klik op deze link en ontvang direct 1.000 GRATIS Satoshis!

Begin met verdienen

Wat is Honeyminer?

honeyminer recensie

Honeyminer is een software die een mijnwerker op zijn mijnbouwinstallatie installeert, het maakt verbinding met het Honeyminer-netwerk en routeert alle mijnkracht naar verschillende munten op basis van hun winstgevendheid. Alle betalingen aan de mijnwerker worden echter gedaan met Bitcoin (BTC).

Klinkt simpel? Dat is zo, maar het handmatig uitvoeren van deze muntschakelaars kan een beproeving blijken te zijn, vooral als u meerdere mijnbouwplatforms bezit. Dus om het nog eenvoudiger te maken: Honeyminer wordt op een rig geïnstalleerd, het mineert de meest winstgevende cryptocurrency op dit moment en schakelt indien nodig automatisch over naar andere en alle winst wordt omgezet naar BTC en betaald aan de mijnwerker.

Gevestigd in Hoboken, NJ, VS; Honeyminer is ingesteld om zowel casual als pro-mining voor iedereen gemakkelijker te maken. 

Is Honeyminer veilig?

Schadelijke software is een reële bedreiging en we mogen ook oplichting niet vergeten. Aangezien het software is die lokaal op uw pc moet worden geïnstalleerd, kunnen er enkele zorgen rijzen, maar u kunt er zeker van zijn dat Honeyminer de meeste hiervan heeft aangepakt in het gedeelte Veelgestelde vragen.. 

is honeyminer veilig

Met betrekking tot activa en netwerkbeveiliging zijn de beveiligingsmaatregelen vanaf de datum van deze Honeyminer-beoordeling in overeenstemming met de huidige normen.

Bovendien, gezien de frequentie van uitbetalingen, zou het erg moeilijk zijn om u van uw mijnkracht te beroven zonder het onmiddellijk te merken. Controleer desalniettemin altijd uw nummers en als iets niet goed voelt, kunt u altijd stoppen en hen vragen het uit te zoeken of volledig stoppen met het gebruik van de service..

Het hoofdkantoor in de VS biedt ook extra geruststelling, aangezien Crypto-ondernemingen momenteel goed worden onderzocht in de VS..

– Verdien crypto met HoneyMiner –

Klik op deze link en ontvang direct 1.000 GRATIS Satoshis!

Begin met verdienen

Hoe werkt Honeyminer?

Zoals we eerder in deze Honeyminer-recensie hebben vermeld, is het proces om met mijnbouw te beginnen vrij eenvoudig en duidelijk. De gebruikersinterface / UX van hun website is vrij eenvoudig en vriendelijk.

  •  Download Honeyminer van hun website https://honeyminer.com
  •  Na de installatie en het aanmaken van een account, zal een lay-out als deze verschijnen, let op, want deze zal u uitleggen en u door de functies van Honeyminer leiden.

honeyminer functies

  • Honeyminer geeft een lijst van je CPU en GPU’s en begint meteen met minen, je wijzigt dit gewoon door naar het menu Instellingen rechtsboven te gaan.
  • Vergeet niet om een ​​uitbetalingsadres in te stellen en uw instellingen te controleren voor het geval er iets is dat u wilt wijzigen.

Op het moment van deze Honeyminer-recensie worden alleen Windows en Mac ondersteund, maar vrees niet, er wordt een Linux-versie ontwikkeld. Helaas is er geen ondersteuning voor ASIC’s beschikbaar en er wordt niet vermeld dat dit binnenkort zal gebeuren.

Voors en tegens van automatische uitbetalingen

Veel mijnwerkers zijn in voor de HODL (Uw vermogen op lange termijn vasthouden) en vinden het wenselijk om zoveel mogelijk verschillende munten te houden. Echter, te veel andere, alleen de meest voorkomende munten (Bitcoins of Ethereum om er maar een paar te noemen) zijn hun tijd waard.

Wanneer u verschillende soorten munten aan het delven bent, vooral met meerdere platforms, zijn uitbetalingen en soms zelfs verschillende uitwisselingen en adressen nodig. Dit kan uiteindelijk rommelig worden en er zijn gelegenheden geweest waarbij u enkele vergeten munten in een lang niet gebruikte portemonnee vond (gelukkig als de waarde toenam).

Voer de automatische uitbetalingen in, zoals de naam suggereert, zal Honeyminer automatisch munten wisselen op basis van winstgevendheid, maar alle inkomsten omzetten in Bitcoins (BTC). Simpel gezegd, alle uitbetalingen worden afgehandeld in Bitcoins (BTC).

Voordelen

  • Honeyminer zal altijd de meest winstgevende munt selecteren om te minen en alle uitbetalingen in Bitcoin afhandelen, dit maakt het eenvoudiger en gemakkelijker om winst te beheren.
  • Beheer en winstberekening is eenvoudiger en overzichtelijker.
  • Gewone munten hebben meer en betere opties om ze op te slaan (onder andere Cold wallets, robuuste systemen van derden).

Nadelen

  • Het houden van verschillende munten is helemaal niet mogelijk.
  • Autotransacties kunnen soms tegen een ongunstige wisselkoers worden uitgevoerd.
  • Het verzamelen van alle winsten in een enkele portemonnee kan een beveiligingsverplichting zijn.

Zoals vrijwel alles in de Crypto-wereld, variëren uw behoeften en het is geheel aan uw eigen goeddunken om te beslissen of een functie iets voor u is. Maar met deze Honeyminer-recensie hopen we te hebben geholpen bij het oplossen van de zaken.

Honeyminer tegen Nicehash

Nicehash is een vrij bekend platform dat mijnwerkers gebruiken om hun mijninspanningen te concentreren op een eenvoudiger en uitgebreid platform. Net als Honeyminer fungeert Nicehash als tussenpersoon, maar er zijn enkele verschillen die moeten worden vermeld.

Voorzien zijn van Honeyminer NiIcehash
Muntuitwisseling Nee, alle activa worden betaald in BTC en kunnen niet binnen het platform worden verhandeld. Ja, uitbetalingen zijn in BTC en kunnen worden ingewisseld voor andere munten.
Automatische schakelaar voor het delven van munten Ja, Honeyminer zal op elk moment overschakelen naar de meest winstgevende. Ja.
Hashrate verhuur Ja, de dienst heet Hotel Honey. Ja, een van de oudste verhuurservices die er bestaat.
ASIC-ondersteuning Nee, Honeyminer werkt voorlopig alleen met CPU en GPU op Windows en Mac. Ja, Nicehash ondersteunt vrijwel elke beschikbare mining-optie.
Ondersteuning voor meerdere rigs Ja Ja
Meerdere mijnsoftware-opties Nee, Honeyminer werkt alleen met hun app voor Windows of Mac Ja, Nicehash kan worden ingesteld om te werken met hun app, opstartbare USB of uw eigen mijnsoftware.

Het is ook vermeldenswaard dat Nicehash anders werkt. Honeyminer verbindt u rechtstreeks met de blockchain van elke munt, terwijl Nicechash uw hash-tarief altijd verhuurt aan andere mijnwerkers, waardoor u fluctuerende tarieven krijgt, afhankelijk van de winstgevendheid en het leasetarief van de munt..

Meer betekent echter niet altijd beter, Nicehash heeft inderdaad veel opties die vanaf nu niet beschikbaar zijn in Honeyminer, maar veel miners houden het liever bij een eenvoudige en directere aanpak.

– Verdien crypto met HoneyMiner –

Klik op deze link en ontvang direct 1.000 GRATIS Satoshis!

Begin met verdienen

Conclusie van de Honeyminer recensie

Honeyminer is een eenvoudige maar krachtige tool die helpt bij het organiseren en centraliseren van mijninspanningen. Kleine, middelgrote of zelfs grote bedrijven kunnen profiteren van Honeyminer’s ongecompliceerde benadering van mijnbouw en het automatisch omzetten van inkomsten in Bitcoins. De oprichters en het technische team van Honeyminer zijn gevestigd in de VS en hebben ervaring getoond en beschikken over een geweldig team van adviseurs dat helpt bij het opbouwen van vertrouwen in hun activiteiten. 

Als u uw zuurverdiende Bitcoins (BTC) wilt inwisselen, moet u ze ongemakkelijk verplaatsen, aangezien Honeyminer hiervoor geen opties biedt. Bovendien worden alle uitbetalingen alleen afgehandeld in Bitcoins (BTC) en zijn er momenteel geen andere opties beschikbaar.

Ondersteunt CPU en GPU (beide enkel of meervoudig op een enkele rig), evenals de mogelijkheid om met weinig gedoe meerdere rigs op hetzelfde account aan te sluiten. Helaas zijn de enige gebruikers die geen andere keus hebben dan de kans door te geven, ASIC-gebruikers. Honeyminer biedt momenteel geen ondersteuning voor deze gebruikers en heeft geen plannen onthuld om dit in de nabije toekomst te doen..

Het gebruik van Honeyminer is buitengewoon eenvoudig en hoewel er nog meer functies moeten worden gelanceerd die al beschikbaar zijn in andere opties, zoals Nicehash, is hun gebruikersinterface / UX solide en veelbelovend. Bovendien vertraagt ​​Honeyminer naar een gemeenschapsgevoel dat zijn meer toegewijde gebruikers zal belonen.

Als u een eenvoudige, maar efficiënte mijnbouwoperatie wilt uitvoeren met alleen uw pc of een aanzienlijke mijnbouwoperatie wilt uitvoeren, is Honeyminer een optie om te overwegen. Het is eenvoudig, de UI / UX is eenvoudig en prachtig vormgegeven, de functies zijn eenvoudig maar nuttig en leunen meer naar een praktische oplossing voor mijnwerkers van alle niveaus.

Zoals altijd kan uw kilometerstand variëren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me