MinerGate Review 2021: [Veiligheid, prijzen, functies, zelfstudie]

Mijnbouw Bitcoin en andere digitale valuta kan uitdagend en onvoorspelbaar zijn, en het wordt vaak overgelaten aan de nerds die weten wat ze doen. Om mining gemakkelijker te maken voor de gewone mensen, bieden een paar gespecialiseerde organisaties mining-tools aan waarmee niet-technische mensen cryptocurrencies kunnen minen zonder technische configuratie.

Een tool die veel mensen al vroeg vinden, is Minergate, en hoewel het populair is, vragen de meeste mensen zich af: “is MinerGate veilig” of is het oplichterij? Om die vraag te beantwoorden, moeten we eerst begrijpen wat MinerGate werkelijk is.

In dit MinerGate-overzichtsartikel bespreken we de verschillende functies van MinerGate, de belangrijkste kenmerken ervan, en delen we onze algemene beoordeling van MinerGate met u..

Hopelijk stellen onze inzichten onze lezers in staat om te beslissen of MinerGate de juiste oplossing is voor hun mijnvereisten en, nog belangrijker, veilig.

minergate recensie

Wat is MinerGate?

MinerGate biedt een complete reeks blockchain-mijnbouwproducten en -diensten voor beginnende en thuismijnen. Het product heeft een eenvoudige maar krachtige gebruikersinterface waarmee de mijnwerkers het gebruik van computerbronnen kunnen optimaliseren en kunnen configureren welke munten ze moeten minen.

Het is zo eenvoudig om met MinerGate te beginnen met minen. Bovendien is het veilig te gebruiken zolang u de aanbevolen procedures volgt.

Ze bieden ook een open mijnbouwpoolservice. Een online collectief waar mijnwerkers collectief blokken minen, vergroot hun kansen om het nieuwe blok correct te hashen en een blokbeloning te krijgen, die wordt gedeeld door alle mijnwerkers.

Deze service verbindt duizenden miners met elkaar, waardoor de collectieve hash-kracht toeneemt en de kansen op het schrijven van het volgende blok worden vergroot.

De interface en mijnpools zijn vooraf geconfigureerd voor een snelle start. Dit is perfect voor oudere computers en mensen die geïnteresseerd zijn maar niet toegewijd zijn aan mijnbouw.

Wat zit er in MinerGate?

MinerGate heeft één product en één service. Het product is het mijnbouwprogramma. Het mist mogelijk enkele van de geavanceerde functies van andere mijnsoftware, maar kan eenvoudig worden geïmplementeerd. De lay-out is eenvoudig maar configureerbaar genoeg om verschillende mijnbouwstrategieën te testen om winstgevend te worden.

De mining-software heeft ook een helpcentrum om nieuwe gebruikers te helpen vertrouwd te raken met de Minergate-software en andere technische termen zoals hash-snelheid, moeilijkheidsgraad, blokbeloning en mijnpools..

Minergate is misschien niet de meest functionele gevulde mijnbouwsoftware die er is, maar het kan worden gebruikt op op maat gemaakte mijnbouwplatforms met een geoptimaliseerde huisvestingslocatie.

MinerGate-functies

MinerGate heeft 2 functies om te verkennen. De eerste is Smart Mining, dat uw systeeminstellingen beoordeelt en automatisch de meest winstgevende munt ontgint. De berekening die door MinerGate wordt gebruikt, is niet beschikbaar, dus het is moeilijk te zien waarmee ze rekening houden bij hun voorspelling.

Ten tweede is er het tabblad Mijnbouw, dat meer vrijheid biedt om te kiezen wat volgens jou meer winst oplevert of om simpelweg de munt / het project dat je leuk vindt te ontginnen. In dit gedeelte kan een nieuwe mijnwerker ervaren hoe mijnbouw voor winst op grotere schaal kan zijn.

Zelfstudie over het gebruik, de installatie en het maximale uit MinerGate halen

MinerGate is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. In de volgende secties laten we u zien hoe u de mijnsoftware kunt instellen. Houd er rekening mee dat de instructies voor een systeem met Windows 10 zijn bedoeld. Het instellen op een andere machine zoals die met Windows 7 of OSX zou iets anders moeten zijn, maar moet dezelfde algemene procedure volgen.

Stap 1: Het snelle aanmeldingsproces. U heeft alleen een verifieerbaar e-mailadres nodig. Geen verificatie of omslachtige KYC / AML-formulieren. Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren met een e-mailaccount dat u gebruikt.

is minergate veilig

Stap 2: Verifieer je e-mailadres en activeer 2FA.

Zorg ervoor dat u uw e-mailadres heeft geverifieerd. Als u uw e-mail niet verifieert, kunt u 2FA niet instellen. Als u 2FA niet kunt instellen, kunt u zich niet terugtrekken. Klik op ‘E-mail is niet geverifieerd’. Hiermee wordt een link naar uw e-mailadres gestuurd ter verificatie.

Als u de e-mailverificatielink niet kunt vinden, controleer dan uw ongewenste e-mail of spammap. Eenmaal geverifieerd, kunt u nu 2FA activeren, wat op zijn beurt een vereiste is voor opnames.

MinerGate veilig

Stap 3: Schakel antivirus uit?

AVG heeft het installatieprogramma verwijderd voordat het werd uitgevoerd, omdat het kan worden uitgevoerd op een computer of laptop waarop de eigenaar deze activiteit niet heeft toegestaan ​​(malafide IT-technicus). Schakel uw antivirusprogramma uit als u MinerGate wilt installeren. Om de een of andere reden wordt mijnbouwsoftware zoals Minergate vaak als gevaarlijke software bestempeld.

Zolang u het installatieprogramma echter van de officiële site haalt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ga gewoon door met de installatie.

Stap 4: De software downloaden. Nadat u de downloadprocedure heeft gestart, zou de website automatisch uw besturingssysteem moeten detecteren en onmiddellijk moeten beginnen met downloaden.

Stap 5: MinerGate installeren.

Zodra de download is voltooid, gaat u naar de map waar het installatiebestand zich bevindt en klikt u op het installatiebestand om de installatie te starten. Volg de instructies tot het einde van het installatieproces.

Vergeet niet om op het vakje te klikken dat om een ​​bureaubladpictogram vraagt, aangezien dit standaard niet is aangevinkt. Dubbelklik op het pictogram op uw bureaublad om MinerGate uit te voeren.

Stap 6: Antivirus-uitzondering voor MinerGate.

Raadpleeg uw antivirusfabrikant voor het stapsgewijze proces om Minergate vrij te stellen van identificatie als malware. De prevalentie van malware die computerbronnen gebruikt om clandestien cryptocurrencies te delven, zou de reden kunnen zijn waarom mining-software over het algemeen als malware wordt beschouwd.

Stap 7: Gebruik de Benchmark-functie.

Met deze tool kan MinerGate uw hardware analyseren. Het zal u laten weten wat uw systeem kan bereiken in verschillende instellingen. Benchmarking is een belangrijk hulpmiddel om de efficiëntie van uw mining-apparaat te testen. Zo kunt u ontdekken welke van uw apparatuur u een hoger rendement oplevert en welke niet.

Stap 8: Om te beginnen met mijnbouw.

Je hebt 2 keuzes. Klik op “Smart Mining” voor de meeste winst, zoals bepaald door het programma, of selecteer handmatig een cryptocurrency om te beginnen met minen.

Gebruikers die niet bekend zijn met cryptocurrencies, wordt aangeraden om te beginnen met minen met behulp van “Start Mining” om het besluitvormingsproces te automatiseren om te kiezen welke crypto u de meeste winst oplevert. Meer gevorderde gebruikers of gebruikers die specifiek willen welke crypto ze moeten minen, moeten handmatig configureren wat ze willen minen.

Stap 9: Mobiele app voor bewaking op afstand.

De app dient om de prestaties van uw werknemers / machines bij te houden / te volgen. Het laat u weten of een of meer van uw machines niet op het netwerk zijn aangesloten (dit kan een netwerkprobleem of een stroomstoring zijn). De app splitst de prestaties en verwachte inkomsten op.

Cryptocurrencies en vergoedingen

Je kunt de volgende munten minen met MinerGate:

  • Ethereum
  • Bitcoin Gold
  • Zcash
  • Ethereum Classic
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • Monero
  • Monero Klassieker

MinerGate-alternatieven

MinerGate is op zichzelf al een fantastisch bedrijf dat een eenvoudig en gebruiksvriendelijk mijnbouwproduct aanbiedt. Helaas zijn ze niet de meest efficiënte in het gebruik van systeembronnen.

Als u op zoek bent naar het maximaliseren van de winst in de mijnbouw, moet u ergens anders zoeken. Je zou Claymore kunnen gebruiken, dat een stuk gecompliceerder is om te gebruiken en het hele punt van het gebruik van MinerGate voor kleinschalige operaties zoals thuisgebruikers verslaat.

Een ander mogelijk alternatief is Nicehash, die mogelijk meer geavanceerde mijnfuncties hebben dan MinerGate. Helaas is het hebben van meer geavanceerde mijnfuncties geen garantie voor een veiliger platform.

In feite was Nicehash niet zo lang geleden het onderwerp van de hele crypto-ruimte waar hackers $ 64 miljoen aan cryptocurrencies van hun mijnplatform konden stelen.

MinerGate Review: conclusie

Het is belangrijk om te beseffen dat mijnwerkers capituleren als de prijzen dalen. De hele mijnbouwsector kent een neergang en de hash-tarieven dalen met moeite.

Het omgekeerde gebeurt ook wanneer munten meer kosten; meer miners zullen minen, waardoor de hash-snelheid en moeilijkheidsgraad toenemen, en miners krijgen minder van de beloning als deze wordt verdeeld.

Het risico om geld te verliezen in een cryptocurrency-mijnbouwoperatie is reëel. Dit risico houdt echter niet direct verband met het ontwerp of de veiligheidskenmerken van MinerGate. Over het algemeen werkte alles zoals bedoeld, en voor het grootste deel is MinerGate veilig.

Geld verliezen komt neer op meerdere factoren. Ten eerste is er de elektriciteitsoverweging. De elektriciteitskosten zijn misschien niet de moeite waard, afhankelijk van uw computer / laptop en de bediening.

Elektriciteitskosten kunnen worden genegeerd door hobbyisten of beginners die het vak moeten leren; de uitgave rechtvaardigt in deze gevallen de middelen.

Mijnbouw verkort ook de levensduur van elk apparaat dat op grote schaal mijnen. In de meeste gevallen, wanneer een apparaat defect raakt als gevolg van buitensporige mijnbouw, zouden de levenslange inkomsten van dat apparaat de kosten van de apparatuur niet hebben gedekt.

Verschillende aspecten bepalen de productieve levenscyclus van een mijnbouwinstallatie: leeftijd van het apparaat, wanneer voor het laatst een CPU-pasta is aangebracht, de ventilatoren geoptimaliseerd in bios en fysiek schoongemaakt van stof, de gebruikte voeding, harde schijf, besturingssysteem, kamertemperatuur, RAM, verlichting (kan warmte toevoegen) en meer.

Kan MinerGate morgen sluiten? Dit is zeker een mogelijkheid. Zorg moet worden besteed aan gecentraliseerde diensten. Als geheel is bekend dat de crypto-industrie oplichters verlaat door de winkel te sluiten en onder te duiken met het geld van gebruikers. Dit gebeurt opzettelijk of onbedoeld. Hopelijk is deze MinerGate-beoordelingsgids nuttig geweest, als u vragen heeft, kunt u ons dit laten weten in de onderstaande opmerkingen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me