Handler Ant McPartlin Bitcoin eller investerer i Crypto?

Ant McPartlin, kjent britisk TV-skuespiller, produsent og programleder, er best kjent for sitt ikoniske partnerskap som jobber sammen med Declan Donnelly. De to ble kjent som den komiske handlingen og presentasjonsduoen Ant & Desember Sammen gikk de inn i rampelyset i barnas dramaserie Byker Grove. Derfra etablerte de begge suksessrike TV-karrierer som programledere, komikere, med McPartlin som dabber i rap- og musikkscenen. Mest bemerkelsesverdig er duoen best kjent for SMTV Live mellom 1998 og 2001 og spilte verter til det populære TV-realityprogrammet I’m a Celebrity … Get Me Out of Here!

Med et kjent navn og en bankkonto som passer, har Ant McPartlin ryktet å ha investert i Bitcoin automatiserte handelssystemer. For å bekrefte eller nekte disse ryktene, gjennomførte vi undersøkelser fra hans offentlige diskusjon og mulige Bitcoin-investeringsimplikasjoner.

Har Ant McPartlin investert i Bitcoin?

Etter å ha undersøkt diskursen med media og offentlig informasjon, ser det ut til at Ant McPartlin ikke har bekreftet å ha investert i Bitcoin eller annen kryptovalutahandel. Dette betyr at ryktene om hans Bitcoin-investering er falske og har spredt seg fra mediehus som et resultat av falske nyheter eller feil fremlagt informasjon. Sladderblogger har en tendens til å få sosiale medier fra falsk informasjon fra virale eller berømte kjendiser, og dette forklarer sannsynligvis ryktene om Ant McPartlins Bitcoin-investering.

Hvorfor tror folk Ant McPartlin har investert i Bitcoin-handel?

Den mest sannsynlige forklaringen på ryktene er knyttet til søkeord og markedsføringsstrategier. Fordi “Bitcoin trading” eller “Bitcoin investering” er et så mye begitt søkeord, i likhet med “Ant McPartlin nyheter”, prøver sladder og kjendisnyhetssider å dra nytte av nettstedsklikk fra begge termer for å lede trafikk til nettstedene deres. I tillegg til sladresider som leter etter flere synspunkter på artikler, prøver tilknyttede markedsførere også å utnytte berømmelsen som McPartlin har for å lokke brukere til å handle med automatiserte handelssystemer. Gjennom å spre virale nyheter genererer markedsførere trafikk. Dette er imidlertid som et resultat av falske nyheter, og det bør bemerkes at kryptovalutaindustrien er en som krever forskning før du tar noe som faktum..

Hva er automatisert Bitcoin-handel?

Bitcoin-handelssystemer er plattformer som bruker roboter til å foreta automatiske handler på vegne av brukere. Disse handlerne er drevet av data, historiske trender og algoritmiske metoder for å få innsikt i den mulige bevegelsen av Bitcoin i den kortsiktige fremtiden. Å bruke markedsdata for å handle for brukere betyr at handler skjer raskt før en bruker kan gå glipp av en lønnsom handel. Bitcoin-handelssystemer skal ha store gevinstmarginer for brukere de handler på vegne av, og dra nytte av Bitcoin-volatilitet og kryptovalutamarkedsskift for å gjøre raske innkjøp og salg.

Hvilket Bitcoin-handelssystem har Ant McPartlin blitt assosiert med?

Ryktene antyder at TV-programlederen tilbyr at han har investert i Bitcoin ved å handle gjennom flere automatiserte handelsplattformer. Disse inkluderer:

Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution, en handelsplattform, gir angivelig opptil 20% fortjeneste for brukerne sine daglig. Det er et populært konsept i Storbritannia, Afrika og Asia med anmeldelser og påstander om at brukerne har tjent godt på automatisert handel. I følge plattformen er det over tre hundre tusen mennesker som setter penger fra handlene i England.

Bitcoin Trader

Ant McPartlin har vært knyttet til Bitcoin Trader, til tross for at han ikke har bekreftet noe for å si at han har handlet gjennom plattformen. Bitcoin Trader er også en automatisert plattform for Bitcoin-trader som bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å lage algoritmiske handler. Ifølge plattformen er det opptil 90% gevinst for brukere, noe som nesten garanterer lønnsomme handler.

Bitcoin-kode

Et annet handelssystem tilknyttet Ant McPartlin til tross for bekreftelsen er Bitcoin Code. Dette er en handelsplattform som også har opptil 20% daglig fortjeneste fra kryptovalutahandel. Gjennomgangene på tvers av plattformene antyder at handelssiden ser ut til å være legitim.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me