12 beste manieren om Bitcoin te kopen met een bankrekening / overschrijving

1. Coinbase 2. BitPanda 3. GDAX
muntenbasis bitpanda gdax
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

We zijn blij dat je hier bent. Bitcoin kopen met een bankrekening is verreweg de goedkoopste optie in termen van kosten en daarom de beste optie als u uw winst wilt maximaliseren. Een ander goed aspect van het gebruik van uw bankrekening om Bitcoin te kopen, is dat u vrijer kunt kiezen met welke uitwisseling u wilt gaan – aangezien de meeste beurzen bankoverschrijving als betaalmethode aanbieden..

Een ander voordeel van het gebruik van uw bankrekening is dat de limieten veel hoger zijn dan bij bijvoorbeeld creditcard of PayPal.

Met een grote selectie aan uitwisselingen wordt het echter moeilijker om de beslissing te nemen dan bijvoorbeeld 2-3 uitwisselingen om uit te kiezen. Maak je geen zorgen, in deze tutorial zullen we de resultaten presenteren die we hebben verzameld in ons onderzoek naar het vinden van de beste manier om bitcoin te kopen met een bankrekening..

Laten we meteen beginnen met waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een uitwisseling!

Waar u op moet letten bij het kiezen van een uitwisseling

Vergoedingen

Eerst en vooral kregen we de vergoedingen. De kosten variëren tussen de verschillende beurzen en aangezien u waarschijnlijk in Bitcoin investeert om wat geld te verdienen, kan het verlagen van de kosten u veel besparen (afhankelijk van hoeveel u wilt kopen).

Makkelijk te gebruiken

Het gebruik van een Bitcoin-uitwisseling zou gemakkelijk moeten zijn, zelfs voor een beginner. Hoewel de meeste uitwisselingen een geavanceerde gebruikerservaring hebben en eenvoudig te gebruiken zijn, zijn er enkele die het gevoel hebben dat ze tot de jaren 90 behoren. We denken dat lage tarieven en hoge limieten kunnen wegen op een niet-gebruiksvriendelijk platform, aangezien u uiteindelijk aan het platform zult wennen. We zullen de gebruikersinterface van elke beurs bespreken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe gemakkelijk het te gebruiken is.

Ondersteuning

Ondersteuning is naar onze mening ook een grote. Wanneer u een service gebruikt of uzelf probeert te verifiëren, zullen er altijd fouten of problemen zijn, ongeacht welke beurs u kiest. Het belangrijkste hier is hoe goed ze u helpen het probleem te overwinnen en hoe snel ze reageren. We hebben gekeken naar wat anderen over hen zeggen op forums en hoe ze het gevoel hebben dat elke uitwisseling problemen / fouten aanpakt, zodat je het gevoel hebt dat de uitwisseling die je kiest je rug toekeert in geval van een probleem.

Grenzen

Dit is een optionele factor om te overwegen, maar voor sommigen zijn de limieten op de uitwisseling belangrijk. Hoewel de meeste beurzen die bankoverschrijvingen accepteren, meestal hoge limieten hebben bij het kopen van Bitcoin met een bankoverschrijving, is het belangrijk dat u de limieten noteert (dit is meestal voor degenen die meer dan $ 10.000 / wekelijks willen uitgeven).

Nu we hebben gekeken naar de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de beste uitwisseling, is het tijd om de beste beurzen te doorlopen die bankoverschrijvingen accepteren. Laten we er meteen in springen!

Top 12 beste manieren om Bitcoin te kopen met bankoverschrijving 2021

1. Coinbase

muntenbasisOp de eerste plaats staat de marktleider Coinbase. Met 13 miljoen gebruikers, veel meer dan de grootste effectenmakelaardij, is het een krachtpatser. Waarom houden de massa van Coinbase, vraag je je misschien af, het is een beginnersvriendelijk platform waarmee iedereen aan de slag kan met Bitcoin en dus veel marktaandeel heeft gewonnen omdat ze gemakkelijk aan de slag zijn..

Als u een inwoner van de VS bent, kunt u met Coinbase een bankoverboeking uitvoeren met een aangesloten bankrekening met behulp van ACH-overboeking. Als u zich in Europa bevindt, kunt u SEPA gebruiken om geld naar hen over te maken. Zodra u het geld heeft overgemaakt, wisselt u de EUR / USD rechtstreeks op het platform in voor Bitcoin tegen de huidige marktprijs. Bij een ACH-overboeking duurt het maximaal 5 dagen voordat het geld beschikbaar is op uw account, terwijl dit bij SEPA ongeveer 2 dagen duurt.

Coinbase biedt een vast tarief van 1,49% voor alle transacties op hun platform, wat als erg laag wordt beschouwd. Inwoners van de Verenigde Staten kunnen ook hun bankpas / creditcard verbinden met Coinbase voor snellere (maar duurdere) stortingen.

Het platform is buitengewoon eenvoudig in gebruik en kan letterlijk door iedereen worden gebruikt (ja, zelfs je oma!). De limieten op het platform worden apart berekend, wat betekent dat het verschilt tussen degenen die hun creditcard gebruiken of een aangesloten bankrekening hebben (via ACH / SEPA). Coinbase wil niet publiekelijk over de limieten praten, maar we hebben allemaal $ 10.000 / week limieten op onze oude en geverifieerde accounts, met een startlimiet van $ 1.000 / week.

Tijdens pieken in het belang van Bitcoin kan de klantenondersteuning nogal traag zijn, dit is begrijpelijk aangezien Coinbase soms 100.000 nieuwe gebruikers per dag krijgt. Trage ondersteuning is iets te verwachten voor de meeste uitwisselingen die er zijn. De klantenondersteuning is serieus slecht op sommige uitwisselingen, en hoewel de Coinbase-ondersteuning een paar dagen kan duren om te beantwoorden, is het verreweg een van de vriendelijkste en meest behulpzame ondersteuningsteams waarmee we hebben gesproken.

We raden Coinbase ten zeerste aan aan iedereen die net begint met het kopen / verkopen / gebruiken van Bitcoin, aangezien het heel gemakkelijk is om ermee aan de slag te gaan. Ze fungeren ook als een Bitcoin-portemonnee, dus u hoeft uw Bitcoins niet te verplaatsen om ze te verhandelen of op te slaan, het kan allemaal op één platform worden gedaan.!

AAN DE SLAG MET COINBASE

(Gebruik onze link en koop $ 100 of meer aan Bitcoin en ontvang $ 10 aan Bitcoin gratis!)

2. BitPanda

bitpandaDe volgende in de rij is BitPanda. BitPanda is een geweldige uitwisseling die een breed scala aan betaalmethoden biedt, zoals Skrill, NETELLER en natuurlijk bankoverschrijving. BitPanda is voorlopig alleen beschikbaar in Europa, dus voor inwoners van de VS, scroll naar beneden om de volgende optie te zien. BitPanda biedt bankoverschrijvingen aan via SOFORT, SEPA en online bankoverschrijving.

Het platform is gebruiksvriendelijk en heeft een moderne uitstraling (als dat voor jou belangrijk is). Een verwerkingstijd van slechts 3 dagen in combinatie met de hoge limieten en lage kosten maken BitPanda een geweldige optie voor onze Europese lezers. De vergoedingen worden niet publiekelijk getoond, maar zijn bij de prijs inbegrepen bij het kopen van Bitcoin, waardoor het moeilijk is om precies te berekenen welk percentage de vergoedingen bedragen..

De ondersteuning is geweldig en erg behulpzaam. Ze kregen zelfs hun eigen ondersteuningsdraad op BitcoinTalk.org, waar ze uw vraag beantwoorden die niet als vertrouwelijke informatie wordt beschouwd (persoonlijke informatie, gegevens, bankgegevens). U kunt de thread gebruiken om een ​​antwoord te vinden op uw vragen die niet als persoonlijk worden beschouwd. Je kunt ze ook een e-mail sturen als je het gesprek privé wilt voeren.

Op BitPanda kun je meer kopen dan alleen Bitcoin, en Bitcoin inwisselen voor andere cryptocurrencies zoals Litecoin, Dash en Ethereum. BitPanda zou waarschijnlijk harder vechten tegen Coinbase als de nummer 1 plek als ze Amerikaanse ingezetenen zouden toestaan ​​hun uitwisseling te gebruiken. Maar voor Europese klanten is BitPanda een snelle en goedkope keuze.

AAN DE SLAG MET BITPANDA

3. GDAX

gdaxGDAX, ook bekend als Global Digital Asset Exchange, is een zustersite van Coinbase. Het is hun digitale activabeurs waar u Litecoin, Ethereum en Bitcoin kunt verhandelen voor USD / EUR, of omgekeerd. Amerikaanse klanten kunnen bankoverschrijving gebruiken om geld over te maken naar de rekening met een ACH-overschrijving, terwijl Europese klanten dit kunnen doen via SEPA.

Met GDAX is het eigenlijk mogelijk om Bitcoins te kopen tegen een vergoeding van 0%, met een ACH-overboeking is het gratis om cryptocurrencies te storten en op te nemen. Voor SEPA is het slechts € 0,15 kosten om uw cryptocurrencies te storten en op te nemen. Dit maakt GDAX de goedkoopste optie die beschikbaar is voor bankoverschrijvingen. Dus waarom staat het op de derde plaats??

Hun gebruikersinterface is in het begin moeilijk te begrijpen, wat de stimulans van een lage vergoeding minder opwindend maakt. We begrijpen niet waarom Coinbase hun zusterplatform zo moeilijk zou maken, maar onze gok is dat GDAX meer bedoeld is voor meer ervaren gebruikers. De ondersteuning is net als de anderen hierboven erg goed en vriendelijk, dus aarzel niet als u vastloopt tijdens het kopen van Bitcoin of het verifiëren van uw identiteit.

We denken dat GDAX een uitstekende keuze is voor meer ervaren gebruikers / handelaren. Maar natuurlijk zal een beginner zich eraan aanpassen als hij het een tijdje heeft gebruikt, dus zelfs beginners kunnen het naar onze mening proberen. Er is geen centrale die een lagere vergoeding kan bieden dan GDAX, wat het echt een interessante optie maakt.

AAN DE SLAG MET GDAX

4. Tweelingen

gemini logoGemini is een geweldige optie voor Amerikaanse klanten die een bankoverboeking kunnen doen met ACH. Dit duurt, net als bij alle andere uitwisselingen, tot 5 dagen om te voltooien, maar dat is te verwachten en niets kan de uitwisseling doen. Ze bieden ook enkele van de laagste tarieven in Canada en de VS, waardoor ze over het algemeen een uitstekende keuze zijn.

Hun platform is niet zo eenvoudig te gebruiken als Coinbase of BitPanda, maar net als bij GDAX went het. Het andere nadeel van deze uitwisseling is dat ze helaas nog niet in alle Amerikaanse staten beschikbaar zijn.

Afgezien van deze twee nadelen is het een geweldige uitwisseling en een goedkope optie (echter niet zo goedkoop als GDAX) voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van Bitcoin met een bankrekening.

AAN DE SLAG MET GEMINI

5. Bittylicious

bittylicious logoBittylicious heeft een beetje een gekke naam gekregen, maar het is een geweldige optie voor Britse klanten, omdat ze een verwerkingstijd van 15 minuten bieden voor online bankoverschrijvingen. Het is zonder twijfel de snelste manier om Bitcoin in het VK te kopen. Ze garanderen ook een terugbetaling in geval van vertraging in de levering.

SEPA-overdracht is niet beschikbaar bij Bittylicious en hun platform ziet er best goedkoop uit. Ze zijn echter een legitieme uitwisseling die betrouwbaar is.

AAN DE SLAG MET BITTYLICIOUS

6. Muntvloer

Coinfloor-LogoMet Coinfloor kunnen EU-ingezetenen hun Coinfloor-accounts financieren met SEPA, terwijl Britse klanten twee opties hebben; SEPA en online bankoverschrijving. Coinfloor heeft een storting van minimaal 1000 valutaeenheden (1.000 EUR of 1.000 pond), dit is exclusief de gemiddelde Joe die een kleiner bedrag wil investeren, maar geeft diegene die wat meer geld investeert meer focus en kan sneller bieden ondersteuning vanwege niet zoveel gebruikers.

Coinfloor staat alleen bankoverschrijvingen in GBP toe, dus u moet uw fiat inwisselen voor GBP als dat niet uw oorspronkelijke valuta is.

Als u geïnteresseerd bent in het investeren van ten minste 1.000 EUR of in euro’s, is Coinfloor perfect voor u. Ze bieden ook een Bitcoin-opslagservice; Coinfloor Vaults, een Bitcoin-portemonnee die uw geld veilig houdt, maar tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk is wanneer u het wilt gebruiken / verhandelen.

AAN DE SLAG MET COINFLOOR

7. Coinfinity

munteenheidCoinfinity biedt alleen bankoverschrijvingen met SOFORT aan voor inwoners van Oostenrijk. Het is een vertrouwde en gevestigde beurs die hoge limieten en snelle stortingen biedt. Maar als u niet uit Oostenrijk komt, raden we u aan ergens anders te kijken.

AAN DE SLAG MET COINFINITY

8. Paymium

paymium-logoPaymium is gevestigd in Frankrijk en biedt bankoverschrijvingen voor mensen die in Frankrijk wonen. Ze hebben een geweldige mobiele app die u kunt gebruiken om uw Bitcoins onderweg of op reis te verhandelen en te verkopen. Als u van plan bent om meer dan € 2.500 te investeren, moet u een ID opgeven, wat gebruikelijk is bij alle uitwisselingen vanwege “Know Your Client” (KYC) dat uitwisselingen vereist om de identiteit van elke gebruiker te kennen.

Als u zich in Frankrijk bevindt (bonjour!), Dan is deze optie geweldig omdat u hun app kunt gebruiken om snel uw Bitcoins te verhandelen.

AAN DE SLAG MET PAYMIUM

9. Bity

Bity-logoBity maakt het voor alle Europeanen mogelijk om Bitcoins te kopen met SEPA-overboekingen. Met een limiet van € 100.000 per jaar na uitgebreide verificatie, maar als u gewoon een lagere limiet van € 4.000 wilt, kunt u verifiëren met uw telefoon.

AAN DE SLAG MET BITY

10. Safello

safello-logoSafello is beschikbaar in 32 landen en biedt een breed scala aan betaalmethoden; inclusief bankoverschrijving. Ondersteunend personeel is doordeweeks beschikbaar van 8.00 uur tot 13.00 uur, wat een groot pluspunt is. Als je Zweeds bent en Swish Payments hebt, kun je alle dagen van de week geld storten, maar anders wordt het geld niet in het weekend gestort.

Safello neemt de vergoedingen mee in de koopprijs, waardoor de vergoeding moeilijk goed te berekenen is.

Safello is over het algemeen een geweldige optie met geweldige ondersteuning en een gebruiksvriendelijk platform. We raden het absoluut aan!

AAN DE SLAG MET SAFELLO

11. CoinCorner

coincorner logoCoinCorner biedt een breed scala aan betaalmethoden, zoals Skrill, NETELLER en bankoverschrijving (om er maar een paar te noemen). De missie van CoinCorner is vanaf het begin geweest om het kopen van Bitcoin gemakkelijk te maken, iets wat ze hebben bereikt. Met CoinCorner krijg je toegang tot je eigen mobiele portemonnee (beschikbaar op Apple-, Windows- en Android-telefoons).

CoinCorner biedt directe stortingen aan met een creditcard / betaalpas, maar hiervoor moet u 5% betalen met een creditcard die als hoog wordt beschouwd. Ze hebben ook een handelsvergoeding van 1%, wat naar Europese normen als hoog wordt beschouwd.

We raden CoinCorner aan voor mensen die in Europa en het VK wonen om Bitcoin te kopen met SEPA- en GBP-bankoverschrijvingen.

AAN DE SLAG MET COINCORNER

12. Cubits

ellen logoCubits maken SWIFT-overboekingen en lokale bankoverboekingen mogelijk, zoals SOFORT en online bankoverboekingen. Met een handelsvergoeding van 0,9%, een verscheidenheid aan betaalmethoden, ondersteuning voor 20 fiat-valuta’s en een eenvoudig koopproces, is dit een geweldige optie voor een beginner die een eenvoudige uitwisseling wil om cryptocurrencies te kopen en te verhandelen..

Ze bieden, net als CoinCorner, een meegeleverde portemonnee. Dit is goed voor kleine hoeveelheden Bitcoins, maar als je een grote hoeveelheid Bitcoins hebt, raden we je ten zeerste aan om een ​​hardware wallet aan te schaffen..

Cubits is een geweldige optie voor Europeanen die gemakkelijk Bitcoin willen kopen met een gebruiksvriendelijk platform.

AAN DE SLAG MET CUBITS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me