12 beste måtene å kjøpe Bitcoin med bankkonto / overføring

1. Coinbase 2. BitPanda 3. GDAX
myntbase bitpanda gdax
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Vi er glade for at du er her. Å kjøpe Bitcoin med en bankkonto er uten tvil det billigste alternativet når det gjelder gebyrer, og derfor det beste alternativet hvis du vil maksimere fortjenesten. Et annet godt aspekt ved å bruke bankkontoen din til å kjøpe Bitcoin er at du er i stand til å velge hvilken børs du vil gå med mer fritt – siden de fleste børser tilbyr bankoverføring som betalingsmåte.

En annen fordel med å bruke bankkontoen din er at grensene er langt høyere enn for eksempel kredittkort eller PayPal.

Imidlertid, med et stort utvalg av børser, kommer en vanskeligere tid å ta avgjørelsen enn for eksempel å ha 2-3 børser å velge mellom. Ikke bekymre deg, i denne opplæringen vil vi presentere resultatene vi har samlet i vår forskning for å finne den beste måten å kjøpe bitcoin med en bankkonto..

La oss hoppe rett til det du bør vurdere når du velger en børs!

Hva du bør vurdere når du velger en børs

Avgifter

Først og fremst fikk vi gebyrene. Gebyrene varierer mellom de forskjellige børsene, og ettersom du sannsynligvis investerer i Bitcoin for å tjene penger, kan kutt av avgiftene spare deg for mye av det (avhengig av hvor mye du er interessert i å kjøpe).

Brukervennlighet

Å bruke en Bitcoin-utveksling skal være enkelt, selv for en nybegynner. Mens de fleste børser har banebrytende brukeropplevelse og er enkle å bruke, er det noen som føler at de tilhører 90-tallet. Vi tror at lave avgifter og høye grenser kan veie opp til en ikke-brukervennlig plattform, siden du til slutt vil bli vant til plattformen. Vi vil diskutere brukergrensesnittet til hver sentral, slik at du får et klart bilde av hvor enkelt det er å bruke.

Brukerstøtte

Støtte er også en stor etter vår mening. Når du bruker en tjeneste, eller prøver å bekrefte deg selv, vil det alltid være feil eller problemer, uansett hvilken sentral du velger. Den viktige delen her er hvor godt de hjelper deg med å komme deg gjennom problemet og hvor raskt de svarer. Vi har tatt en titt på hva andre sier om dem på fora og hvordan de føler at hver sentral takler problemer / feil slik at du vil føle at utvekslingen du velger har ryggen i tilfelle et problem.

Grenser

Dette er en valgfri faktor å vurdere, men for noen er begrensningene på børsen viktige. Mens de fleste børser som godtar bankoverføring, ofte har høye grenser når du kjøper Bitcoin med bankoverføring, er det viktig at du legger merke til grensene (dette er vanligvis for de som ønsker å bruke mer enn $ 10.000 / ukentlig).

Nå som vi har sett på de viktigste faktorene å ta hensyn til når vi velger den beste børsen, er det på tide å gå gjennom de beste børsene som godtar bankoverføring. La oss hoppe rett inn i det!

Topp 12 beste måtene å kjøpe Bitcoin med bankoverføring 2021

1. Coinbase

myntbaseFor det første er markedsleder Coinbase. Med 13 millioner brukere, langt mer enn den største aksjemeglingen, er det et kraftverk. Hvorfor elsker massene Coinbase, kan man lure på, vel, det er en nybegynnervennlig plattform som gjør at alle kan komme i gang med Bitcoin og dermed har vunnet mange markedsandeler siden de er lette å komme i gang med.

Hvis du er bosatt i USA med Coinbase, kan du foreta en bankoverføring med en tilknyttet bankkonto ved hjelp av ACH-overføring. Hvis du er i Europa, kan du bruke SEPA til å overføre penger til dem. Når du har overført pengene, bytter du ganske enkelt EUR / USD mot Bitcoin direkte på plattformen til gjeldende markedspris. En ACH-overføring det vil ta opptil 5 dager før midlene er tilgjengelige på kontoen din, mens det med SEPA vil ta omtrent to dager.

Coinbase tilbyr en fast sats på 1,49% for alle transaksjoner på plattformen, som anses som veldig lav. Innbyggere i USA kan også koble debet- / kredittkortet sitt til Coinbase for raskere (men dyrere) innskudd.

Plattformen er ekstremt enkel å bruke og kan bokstavelig talt brukes av alle (ja, til og med deg bestemor!). Begrensningene på plattformen beregnes separat, noe som betyr at den er forskjellig mellom de som bruker kredittkortet eller har en tilknyttet bankkonto (via ACH / SEPA). Coinbase vil ikke snakke om grensene offentlig – men vi har alle hatt $ 10.000 / ukegrenser på våre, alderen og verifiserte kontoer, med en startgrense på $ 1000 / uke.

I løpet av topper av interesse for Bitcoin kan kundestøtten være ganske treg, dette er forståelig siden Coinbase noen ganger får 100.000 nye brukere per dag. Langsom støtte er noe å forvente for de fleste børser der ute. Kundesupporten suger seriøst på noen børser, og mens Coinbase-støtten kan ta noen dager å svare på, er den uten tvil et av det vennligste og mest nyttige supportteamet vi har snakket med.

Vi anbefaler Coinbase til alle som akkurat har kommet i gang med å kjøpe / selge / bruke Bitcoin, siden det er veldig enkelt å komme i gang med. De fungerer også som en Bitcoin-lommebok, så du trenger ikke å flytte Bitcoins for å handle eller lagre dem, alt kan gjøres på en plattform!

KOM I GANG MED COINBASE

(Bruk vår lenke og kjøp $ 100 eller mer av Bitcoin, og motta $ 10 for Bitcoin gratis!)

2. BitPanda

bitpandaNeste i køen er BitPanda. BitPanda er en flott børs som tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter som Skrill, NETELLER og selvfølgelig bankoverføring. BitPanda er foreløpig bare tilgjengelig i Europa, så for innbyggere i USA, bla nedover for å se neste alternativ. BitPanda tilbyr bankoverføring via SOFORT, SEPA og online bankoverføring.

Plattformen er enkel å bruke og fikk et moderne utseende (hvis det betyr noe for deg). En behandlingstid på bare opptil 3 dager kombinert med høye grenser og lave avgifter gjør BitPanda til et flott alternativ for våre europeiske lesere. Gebyrene vises ikke offentlig, men er inkludert i prisen når du kjøper Bitcoin, noe som gjør det vanskelig å beregne nøyaktig hvor stor prosentandel avgiftene er på.

Støtten er stor og veldig nyttig. De fikk til og med sin egen støttetråd på BitcoinTalk.org, der de svarer på spørsmålet ditt som ikke regnes som konfidensiell informasjon (personlig informasjon, data, bankopplysninger). Du kan bruke tråden til å finne et svar på spørsmålene dine som ikke regnes som personlige. Du kan også sende dem en e-post hvis du vil ha samtalen privat.

På BitPanda kan du kjøpe mer enn bare Bitcoin, og bytte Bitcoin mot andre kryptovalutaer som Litecoin, Dash og Ethereum. BitPanda ville sannsynligvis kjempet hardere mot Coinbase som nummer 1 hvis de tillot innbyggere i USA å bruke børsen sin. Men for europeiske kunder er BitPanda et raskt og billig valg.

KOM I GANG MED BITPANDA

3. GDAX

gdaxGDAX, også kjent som Global Digital Asset Exchange, er et søsterside for Coinbase. Det er deres digitale aktivautveksling hvor du kan handle Litecoin, Ethereum og Bitcoin for USD / EUR, eller omvendt. Amerikanske kunder kan bruke bankoverføring for å overføre penger til kontoen med en ACH-overføring, mens europeiske kunder kan gjøre det via SEPA.

Ved å bruke GDAX er det faktisk mulig å kjøpe Bitcoins til en 0% avgift, med ACH-overføring er det gratis å sette inn og ta ut kryptovalutaer. For SEPA koster det bare € 0,15 å betale inn og ta ut kryptovalutaene dine. Dette gjør GDAX til det billigste alternativet som er tilgjengelig for bankoverføring. Så hvorfor er det plassert tredje?

Brukergrensesnittet deres er vanskelig å forstå i begynnelsen, noe som gjør insentivet til en lav avgift mindre spennende. Vi forstår ikke hvorfor Coinbase ville gjøre søsterplattformen deres så vanskelig, men vi antar at GDAX mer skal brukes til mer erfarne brukere. Støtten er som de andre over veldig god og vennlig, så ikke nøl hvis du sitter fast i prosessen med å kjøpe Bitcoin eller verifisere identiteten din.

Vi tror at GDAX er et godt valg for mer erfarne brukere / tradere. Men selvfølgelig vil en nybegynner tilpasse seg den når de har brukt den en stund, så selv nybegynnere kan gi den et skudd etter vår mening. Det er ingen børs som kan tilby en lavere avgift enn GDAX, noe som gjør det til et veldig interessant alternativ.

KOM I GANG MED GDAX

4. Tvillingene

Gemini-logoGemini er et flott alternativ for amerikanske kunder som kan foreta bankoverføring med ACH. Dette, som med alle andre sentraler, tar opptil 5 dager å fullføre, men det er å forvente og ingenting sentralen kan gjøre med. De tilbyr også noen av de laveste avgiftene i Canada og USA, noe som gjør dem til et godt valg generelt.

Plattformen deres er ikke like enkel å bruke som Coinbase eller BitPanda, men som med GDAX blir du vant til det. Den andre ulempen med denne utvekslingen er at de ennå ikke er tilgjengelige i alle amerikanske stater, dessverre.

Annet enn disse to ulempene er det en flott bytte og et billig alternativ (ikke så billig som GDAX, skjønt) for de som er interessert i å kjøpe Bitcoin med en bankkonto.

KOM I GANG MED GEMINI

5. Bittylicious

bittylicious logoBittylicious fikk noe tullete navn, men det er et flott alternativ for britiske kunder siden de tilbyr en 15-minutters behandlingstid for online bankoverføringer. Det er absolutt den raskeste måten å kjøpe Bitcoin i Storbritannia. De garanterer også refusjon i tilfelle forsinket levering.

SEPA-overføring er ikke tilgjengelig med Bittylicious, og plattformen deres ser ganske billig ut. De er imidlertid en legitim utveksling som er pålitelig.

KOM I GANG MED BITTYLISIOUS

6. Coinfloor

Coinfloor-logoMed Coinfloor kan EU-innbyggere finansiere sine Coinfloor-kontoer ved hjelp av SEPA, mens britiske kunder har to alternativer; SEPA og online bankoverføring. Coinfloor har et innskudd minimum 1000 valutaenheter (1000 EUR eller 1000 pund), dette ekskluderer den gjennomsnittlige Joe som ønsker å investere en mindre sum penger, men gir samtidig de som investerer litt mer penger mer fokus og kan tilby raskere støtte på grunn av ikke så mange brukere.

Coinfloor tillater bare GBP bankoverføringer, så du må bytte fiat mot GBP hvis det ikke er din opprinnelige valuta.

Hvis du er interessert i å investere minst 1000 EUR eller Pounds, er Coinfloor perfekt for deg. De tilbyr også en Bitcoin-lagringstjeneste; Coinfloor Vaults, som er en Bitcoin lommebok som holder pengene dine trygge, men samtidig lett tilgjengelige når du vil bruke / handle den.

KOM I GANG MED COINFLOOR

7. Coinfinity

coinfinityCoinfinity tilbyr bare bankoverføringer med SOFORT for innbyggere i Østerrike. Det er en pålitelig og etablert børs som tilbyr høye grenser og raske innskudd. Men hvis du ikke er fra Østerrike, vil vi anbefale deg å se andre steder.

KOM I GANG MED COINFINITY

8. Paymium

paymium-logoPaymium er basert i Frankrike og tilbyr bankoverføringer for de som bor i Frankrike. De har en flott mobilapp som du kan bruke til å handle og selge Bitcoins på farten, eller hvis du reiser. Hvis du planlegger å investere mer enn 2500 €, må du oppgi en ID, som er vanlig praksis blant alle børsene på grunn av “Know Your Client” (KYC) som krever utveksling for å vite identiteten til hver bruker..

Hvis du er lokalisert i Frankrike (bonjour!), Er dette alternativet flott siden du kan bruke appen deres til å raskt handle Bitcoins.

KOM I GANG MED PAYMIUM

9. Bity

bity-logoBity gjør det mulig for alle europeere å kjøpe Bitcoins med SEPA-overføringer. Med en grense på € 100.000 årlig etter omfattende bekreftelse, men hvis du bare vil ha en nedre grense på € 4000, kan du bekrefte med telefonen din.

KOM I GANG MED BITY

10. Safello

safello-logoSafello er tilgjengelig i 32 land og tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter; inkludert bankoverføring. Supportpersonale er tilgjengelig på hverdager fra kl. 08.00 til 13.00, noe som er et stort pluss. Hvis du er svensk og har Swish Payments, kan du sette inn penger alle ukedager, men ellers blir ikke pengene satt inn i løpet av helgen.

Safello inkluderer avgiftene i kjøpesummen, noe som gjør det vanskelig å beregne avgiften riktig.

Safello er et flott alternativ generelt med god støtte og en brukervennlig plattform. Vi anbefaler det helt!

KOM I GANG MED SAFELLO

11. CoinCorner

coincorner-logoCoinCorner tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter som Skrill, NETELLER og bankoverføring (for å nevne noen). CoinCorners oppdrag har fra starten vært å gjøre det enkelt å kjøpe Bitcoin, noe som de har oppnådd. Med CoinCorner får du tilgang til din egen mobil lommebok (tilgjengelig på Apple-, Windows- og Android-telefoner).

CoinCorner tilbyr øyeblikkelig innskudd med kreditt- / debetkort, men det krever at du betaler et gebyr på 5% ved hjelp av et kredittkort som anses som høyt. De har også en handelsavgift på 1%, som anses å være høy for europeiske standarder.

Vi anbefaler CoinCorner for de som bor i Europa og Storbritannia å kjøpe Bitcoin med bankoverføringer fra SEPA og GBP.

KOM I GANG MED KOLLEGGER

12. Alen

alenes logoCubits tillater SWIFT-overføringer og lokale bankoverføringer som SOFORT og online bankoverføring. Med en handelsavgift på 0,9%, en rekke betalingsmetoder, støtte for 20 fiat-valutaer og en enkel kjøpsprosess, er dette et flott alternativ for en nybegynner som ønsker en rett utveksling for å kjøpe og handle kryptovalutaer med.

De, som CoinCorner, tilbyr en lommebok som følger med. Dette er bra for små mengder Bitcoins, men hvis du har en stor sum Bitcoins, anbefaler vi på det sterkeste at du får en maskinvarepung.

Cubits er et flott alternativ for europeere som enkelt vil kjøpe Bitcoin med en brukervennlig plattform.

KOM I GANG MED CUBITER

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me