15 beste måter å tjene GRATIS Bitcoin 2021 – Den ultimate listen

I dagens digitaliseringsalder er det trygt å anta at digital valuta er fremtiden, og å investere i den kan høste betydelig avkastning. Den mest populære måten å tjene Bitcoin på er å kjøpe dem på en Bitcoin-børs. Mens de fleste umiddelbart selger Bitcoins for å samle øyeblikkelig fortjeneste, liker andre å se etter bedre muligheter i fremtiden og har en tendens til å holde på den lenger, ettersom den får verdi avhengig av markedspriser..

Bitcoin har sett en enorm økning i verdi gjennom årene. Grunnleggeren og administrerende direktør for Coin Center, Jerry Britto, var grundig overbevist om det praktiske med å investere i digital valuta og foreslo at kryptovaluta og tilhørende teknologi ville endre vår fremtid og demografien i økonomien..

måter å tjene bitcoin påDa Bitcoin slo alle rekorder og dukket opp med en dobbelt økning i nettoverdien siden begynnelsen av 2017, sto Britto tro mot vitnesbyrdet. “Det har vært ganske åpenbart for meg at denne teknologien er like dypt revolusjonerende som Internett var og er”, sier Britto. For sanne troende var den enorme omfanget av fremveksten av kryptokurver i stedet for konvensjonelle metoder for lang tid.

Spissen i handel med Bitcoin representerte også starten på en ny æra. Flere investorer begynte å slå seg sammen og anspore til et enormt vanvidd. “Når det er vellykket, er det en kjedelig investering, en måte å flytte penger rundt i verden,” sier Martin Garcia, administrerende direktør i Genesis Trading, en lisensiert amerikansk megler og forhandler av Bitcoin..

I august 2010, nesten to år etter å ha unnfanget Bitcoin, Satoshi Nakamoto, foreslo prosjektene pseudonymer eller rettere uidentifiserte skapere et tankeeksperiment for bedre å forstå begrepet kryptovaluta. I et nettforum sa han: “Se for deg et basismetall som er så lite som gull, med en spesiell egenskap at det kan transporteres over en kommunikasjonskanal”. Dette var den mest relevante fysiske analogien til Bitcoin, der de beskrev et virtuelt valutavekslingsmedium.

Imidlertid argumenterte de fleste for gyldigheten av penger som et byttemiddel når deres eneste verdi ligger i byttemiddelet. Det enkle svaret: tro på det begrensede tilbudet og enorm transportabiliteten til kryptovaluta for å rettferdiggjøre markedsverdien. Bitcoin blir betegnet som ‘digitalt gull’ fordi de uten tvil er gode til å lagre verdi, men de digitaliserte pengene som erstatter Visa og Mastercard og erstatter alternativer til banker er i en fjern fremtid.

Fred Ehrsam, tidligere president for Coinbase, bemerket den uvanlige økningen i magiske internettpenger. “Det som gir den (Bitcoin) verdien er at andre mennesker gir den verdien”. Dette fremhever det faktum at nettverkets verdi øker med den eksponentielle økningen i deltakere.

Bitcoin har også en anerkjent merkevaregjenkjenning med Google i søk, Amazon innen e-handel og Facebook i nettverk, og store investorer har en tendens til å komme tidlig og dominere raskt. Bitcoin belønner gruvearbeidere for å støtte nettverket med datamaskiner og gir også et verdifullt tillegg. I virkelige situasjoner, når tilbudet er mindre enn etterspørselen, har prisene på varer en tendens til å øke. Imidlertid er Bitcoins forsyning for alltid løst av datamaskinkode til 21 millioner mynter, hvorav rundt 80% allerede er produsert.

Først i 2017 så Bitcoin sin første fenomenale økning da Coinbase på de største amerikanske baserte Bitcoin-børsene noterte en abonnentbase på 12 millioner kunder og veltet over barrikaden av vanlig popularitet. Coinbase ble snart en av de mest nedlastede iPhone-appene innen få uker og skapte massehysteri. Bitcoin var da verdt nær 300 milliarder dollar i ekte penger.

Uansett om de stoler på dem eller ikke, vil banker og kapitalforvaltere til slutt strømme til Bitcoin også, som bemerket av Tyler Winklevoss, administrerende direktør og medstifter av Gemini, en populær kryptovalutautveksling. “Wall Street har akkurat begynt å dyppe tærne i, det er bunnen av den første omgangen”, sa han.

I motsetning til gull er Bitcoin ikke en statisk form for penger. Koden er under stadig utvikling og endringer kan gjøres for å forbedre potensialet for å låse opp større verdi. De fleste Bitcoin-fans er håpefulle for utviklingen av en raskere og tilgjengelig modus for nettverk som muliggjør grenseoverskridende betalinger. Hvis og når Bitcoin når verktøyet for å muliggjøre en universell rekkevidde gjennom billige priser, kan de som eier andeler finne andre brukere eller selskaper som kjemper om å kjøpe Bitcoin fra dem.

De fleste av de tidlige investorene holder fast ved denne ekstra fordelen. Folk som har Bitcoin i minst tre år og mer kalles hodlers og deres Bitcoins utgjør 4% av de Bitcoins som ble byttet ut i 2017. Folk velger alternativet ‘vent på å se’ på grunn av at prisene kan øke i morgen og høste enorme fortjeneste.

Selv om Blockchain-teknologien vil være en potensiell spillveksler, står Bitcoin i seg selv overfor visse åpenbare feil. Den pågående økonomiske spekulasjonen indikerer at jo mer Bitcoins-prisen øker, jo mer er det sannsynlig at teknologien vil fange opp sprøytenarkomanen. Jo mer velstand som strømmer inn i den, jo mer attraktiv er dens langsiktige politikk, og trekker derfor en betydelig mengde publikum inn i denne satsingen..

Topp 15 beste måter å tjene Bitcoin gratis 2021

Det er ingen vesentlig og enkel måte å tjene Bitcoin på, det vil koste deg mer enn bare å tjene penger i Bitcoin-virksomheten, som tid, tålmodighet, sårbarhet og personvern. Den gode nyheten er at hvis du er villig til å gjøre en innsats, er Bitcoin en enkel kontantstrøm.

1. Mikroventures

Sannsynligvis den enkleste, men tidkrevende metoden, mikroinntekter er en veldig liten måte å tjene Bitcoin og tjene penger på. PTC- eller Paid To Click-nettsteder er et eksempel på denne metoden. De gir deg en liten mengde Bitcoin for å besøke nettstedene deres eller se på annonsene deres.

De tilbyr en varighet på 5-20 sekunder. Selv om inntektene bare er på 0,021 BTC, noe som betyr $ 9,612 for 24 timers arbeid. Det mest populære PTC-nettstedet i dag er ads4BTC. Bitcoin Faucets er et annet nettsted som gir brukerne en liten mengde Bitcoin hvert par minutter. Det hevdes at det å drive en Bitcoin-kran kan være lønnsomt, men det samme kan ikke sies for bruk av en. For 24 timers arbeid får brukerne bare 0,0028 BTC eller omtrent 1,31 dollar, selv om de bruker en høyt betalende kran, som regnes som en mindre betydelig sum penger.

2. Mikrojobber

Mikrojobber kan variere fra å teste et webapplikasjon i en nettleser som skriver for nettsteder. Dette innebærer en liten lønn for å fullføre slike oppgaver. Coinworker er et slikt eksempel på et Micro Jobs Bitcoin-nettsted. Gjennom skriving kan man begynne å tjene en anstendig sum penger avhengig av mengden kunnskap og evnen til å skrive godt undersøkte artikler.

Mange nettsteder må fylle opp en ønsket kvote med innlegg og ansette forfattere med god kunnskap om kryptovalutamarkedet. Lønnen til en bloggforfatter vil variere betydelig avhengig av variert erfaring og ekspertise. Toppskribenter får betalt $ 80 per 1000 ord blogginnlegg, og i gjennomsnitt kommer de fleste forfattere nær $ 35 for å skrive et blogginnlegg på 1000 ord. Kvalitetsarbeid har en tendens til å ta god tid og forskning, men dette er en slik metode for å tjene gjennom Bitcoin.

Nylig ga BitcoinTalk ut en signaturkampanje der folk får betalt for å annonsere et Bitcoin-produkt. Folk får betalt basert på medlemsnivå med BitcoinTalk, og et fullverdig medlem har forsikret en avkastning på 0,0005 BTC per innlegg. Innlegg skal være legitime, og forfattere er pålagt å produsere originale innlegg uten noe ulovlig innhold og må ikke legge ut reklame.

Det forventes at du tjener minst 0.144BTC eller $ 64.08 for tjuefire timers arbeid. Flere Bitcoin-relaterte tjenester er også muligheter for jobber, og folk tilbyr lønn til Blockchain-utviklere, nettstedssjefer, grafiske designeksperter, gruveeksperter, online markedsfører og så videre. Selv om det er et bredt spekter, tilbyr folk som ansetter under disse tjenestene en godt oppnådd lønn.

En tjeneste som du kan få betalt for blir en Bitcoin-sperrer agent og voldgift i Bitcoin-transaksjoner. Å aktivere slike jobber vil kreve et anstendig rykte og bakgrunn.

3. Bitcoin utlån

Bitcoin-utlån er en måte du kan øke verdien av Bitcoins du eier. Det fungerer etter prinsippene for ekte utlån og børser der du kan låne ut en viss mengde mynter til en kryptovirksomhet og få dem tilbake med renter. Selv om du sannsynligvis vil gi god avkastning, er det også en bakside som er risikoen involvert.

Mens noen kanskje ikke returnerer pengene dine, må noen andre jages ned for å få pengene tilbake. Du kan låne ut direkte til en kjent medarbeider og dermed vurdere låntakeren basert på gjensidig tillit. Oftere enn ikke er det ganske vanskelig å få en venn / kjent person som samsvarer med dine beløp, renter og betalingskrav.

Et annet alternativ er gjennom utlån av nettsteder som Bitbond, hvor låntakere publiserer lånekrav og du kan bidra til lånet. Det er mulig å investere i små beløp og dermed redusere den samlede risikoen. Brukere må alltid være forsiktige med valg av nettsteder så vel som låntakere før de låner ut penger.

De fleste nettsteder har effektive vilkår og betingelser og viser kontaktinformasjon for brukernes krav, men noen nettsteder utøver ikke denne fleksibiliteten og må derfor kontaktes med forsiktighet.

Derfor er det ekstremt viktig å velge utlånsprosjektene nøye. For tiden er de tre hovednettstedene som omhandler BTC-utlån – BTCJam, Bitbond og Loanbase.

4. Bitcoin Mining

For det første er gruvedrift av Bitcoin ikke en rask eller gratis metode for å tjene Bitcoins. Du må investere mye tid, forskning og penger. I denne prosessen genereres nye Bitcoins fordi datamaskinen din legger til nye transaksjoner i blockchain og finner nye blokker.

Når du oppdager en ny blokk, mottar du en viss mengde Bitcoins. For øyeblikket inneholder en blokk 25BTC, og dette tallet kan endre tidens gang. Siden Bitcoin-gruvedrift er en kjedelig og kostbar prosess, blir de fleste gruvearbeidere med i et gruvebasseng som BitMinter.

Bare ved å legge til datakraft i bassenget, kan du tjene Bitcoins uten å måtte bygge din egen Bitcoin gruvedrift. Dette er også en morsom måte å møte nye mennesker på nettet og få grundig kunnskap om Bitcoin-gruvedriftsteknologien.

5. Bitcoin dagshandel

Det er mange former for Bitcoin-handel tilgjengelig. Bitcoin-trading handler om å kjøpe og selge Bitcoins samme dag på grunnlag av kortsiktige prissvingninger. Avhengig av markedstrender, anbefales det å kjøpe og selge Bitcoin akkurat når salgsprisene går opp for å tjene penger.

Bitcoin CFD-er er lik daghandel, men du trenger ikke å kjøpe Bitcoins. Konseptet er ganske enkelt, i stedet for å kjøpe eiendelen og selge den senere, blir det kjøpt en kontrakt for den eiendelen. Dette unngår behovet for å lagre og trygt beholde de kjøpte Bitcoins. Populære Bitcoin-meglere er plus500 eller AvaTrade.

Bitcoin binær er et alternativ der du forutsier økning eller fall av Bitcoin-verdi i markedet. En litt modifisert form for gambling, hvis du gjetter det riktige alternativet, tjener du alternativets utbytte, ellers mister du hele investeringen. Det blir referert til som ‘Binære opsjoner’ fordi du enten vinner eller taper investeringen din, det er ingen mellomvei.

6. Bitcoin Affiliate Marketing

Et tilknyttet program innebærer å markedsføre et produkt og få betalt mot retur for salget. Hvis du bestemmer deg for å markedsføre et bestemt kryptovalutaprodukt, for eksempel TREZOR, og hvis salget øker fra markedsføringen, vil du sannsynligvis få oppdrag for salget. hentet inn. Denne metoden gir et anstendig beløp og er praktisk også for et soloprosjekt.

7. Spill spill for å tjene Bitcoin

Sannsynligvis den morsomste arbeidsformen, det finnes en rekke Bitcoin-spill som ikke krever en investering, og som gir en idiotsikker måte å tjene Bitcoin på. ChopCoin, Coinbrawl og Bitcoins Aliens-mobilapp er noen få slike alternativer

8. Tjen Bitcoins gjennom tips

Det er forskjellige måter du kan tjene Bitcoins gjennom tips, og det ligner på å akseptere Bitcoin som betaling. En blogg er et slikt eksempel, der du kan vise enten en QR-kode eller din Bitcoin-adresse som folk kan tipse deg basert på kvaliteten på arbeidet ditt..

En annen måte å få tips online er gjennom Bitfortip, som er en tjeneste som lar deg få tips i Bitcoin. Restauranter og andre offentlige utsalgssteder kan også bruke en funksjon som heter bctip som lar deg skrive ut kuponger med en Bitcoin-saldo som kan belønnes til ansatte basert på kundetilfredshet, og det samme kan deretter innløses.

9. Tjen Bitcoin ved å godta som betalingsmåte

Denne metoden er kjent som den beste og enkleste måten å tjene Bitcoins på. Uansett hvilken type satsing, kan Bitcoin aksepteres som en levedyktig betalingsmåte, og dermed gjør den svært ettertraktet. For å motta Bitcoin må visse krav oppfylles.

Få en gratis Bitcoin-lommebok fra Coinbase eller LocalBitcoins for å velge fra et bredt utvalg av alternativer med varierte funksjoner. Undersøk det beste alternativet og velg lommeboken din, for å være trygg, må du lagre penger i forskjellige alternativer.

For en forretningsbutikk eller bedrift, vis en QR-kode ved siden av kassaapparatet vårt. Denne Qr-koden kan fås fra delen “motta penger” i Bitcoin-lommeboken din som har din Bitcoin-adresse kodet. Skriv ut QR-koden. Kundene kan skanne denne koden, og gjennom Bitcoin-appen som er installert på telefonene deres, kan verdien av beløpet i enten USD eller EUR legges inn.

Appen beregner deretter sanntidsverdien for å få det tilsvarende BTC-beløpet basert på gjeldende valutakurser. Kontoen din vil da vise betalingsbekreftelse. En annen metode for å lette kundeopplevelsen er å bruke alternativet ‘Motta penger’.

‘Opprett betalingsforespørsel’ kan brukes for personer som ofte bruker godta Bitcoin som betalingsmåte. QR-koden vises automatisk når du har angitt Bitcoin-beløpet som kunden må betale. Brukere kan også integrere ‘Bitcoin akseptert her’ -logoen i butikkfrontene sine, i likhet med andre betalingsalternativer som Paytm eller Tez.

10. Fullfør oppgaver og tjen Bitcoin

Jeg er sikker på at de fleste av oss liker å lene oss tilbake og se på god tv eller følge med på det siste online videodillet. Tenk deg om du kunne tjene penger bare ved å se på videoer? Noen nettsteder gir god avkastning på Bitcoin bare for å se på annonsene sine og følge deres nettsider.

Ads4btc er et slikt nettsted der seerne må se på en annonse som varer 2-60 sekunder og blir belønnet med en liten mengde BTC. Selv om avkastningen er ganske mindre for den investerte tiden. COINADDER og Vidybit er flere slike nettsteder som bare betaler for å se annonsene som ble sendt. Brukere kan også fullføre små oppgaver og svare på spørsmål for å tjene litt penger.

CoinWorker og Bitfortip belønner penger for å ta opp små analytiske oppgaver eller svare riktig i miniatyrquizzer. Å tjene Bitcoins ved å utføre store jobber som de som er nevnt ovenfor, er et levedyktig og anstendig alternativ, men en betydelig økning i lønn kan ikke forventes.

11. Tjen som vanlig inntekt

For å tjene Bitcoin som en kilde til vanlig inntekt, må det være i form av din månedlige / årslønn. Derfor er det viktig å bli med i selskaper som bruker Bitcoin som betalingsalternativ for ansatte. Du kan enten frilans eller jobbe for en organisasjon, som begge er veldig praktiske.

Man kan søke og søke på jobber ved hjelp av forskjellige rekrutteringsportaler som BitGigs, Coinality, XBTFreelancer, Jobs 4 Bitcoins, bitWAGE og så videre. Bitcointalk forumtjenester er en annen plattform for å søke etter stillingsoppføringer der de fleste jobber er enkle å fullføre og anbefales av brukere. Mens Jobs 4 Bitcoins på Reddit fokuserer på det tekniske markedet og tilbyr jobbmuligheter til programmerere, tilbyr BitGigs et bredt utvalg av alternativer og øker mangfoldet i arbeidsmarkedet.

Coinality bruker en unik tilnærming til å vise jobber basert på beliggenhet, og er derfor praktisk for folk som leter etter kortsiktige og lokale prosjekter. bitWAGE tilbyr en innovativ tjeneste der brukeren kan fakturere klientellet i mange valutaer, inkludert Bitcoin, slik at en jevn inntektskilde i Bitcoins blir mulig gjennom en vanlig jobb.

Klienter i Storbritannia, USA og EU-regioner kan kontaktes med dette initiativet og er ganske populært blant ekte Bitcoin-entusiaster. For alle programmerere og eksperter i IT-avdelingen er XBTFreelancer den raskeste og enkleste måten å tjene Bitcoins på. Brukere anbefales også å dra ut i forretningsfeltet og tjene Bitcoins.

12. Tjen Bitcoin gjennom handel

Bitcoin-handel er en mer sofistikert og dypt kompleks form for gambling, som krever en viss forståelse av systemet og en oversikt over konseptet før du investerer tunge eiendeler. Den sikreste og raskeste metoden er gjennom arbitrage.

Brukere får mest mulig ut av en god mulighet og kjøper en eiendel og selger den umiddelbart til en høyere pris, bare med full kunnskap om at eiendelen kan selges umiddelbart til ønsket pris. Dette må ikke forveksles med gambling fordi det i denne metoden kreves en viss sikkerhet. Bitcoin-virksomheten tilbyr arbitrage, men de er ikke enkle å utføre.

Brukere kan søke etter solide, konkrete muligheter på Bitcoin Stack Exchange. Prisforskjellen mellom børsene er den eneste ulempen. En av få nettsteder for arbitrage er bit4coin som gir øyeblikkelig akkumulering av Bitcoins når du ser en god mulighet. Et annet alternativ å tjene gjennom handel er den enkle kunsten å spekulere.

Folk kjøper Bitcoin for en bestemt pris og venter til verdien når en god topp og selger den for fiat-valutaer. Dette er ikke en garantert måte å tjene Bitcoins på, fordi hvis og når prisen faller, vil du sannsynligvis miste alle opptjente Bitcoins og må starte på nytt. Denne metoden er basert på høy spekulasjon drevet av flaks som ikke gir gode odds for de fleste.

13. Invester i Bitcoin

Gjennom årene har Bitcoin utviklet seg som en investeringsmetode som sannsynligvis blir ansett som en viktig ressurs. Det innebærer å kjøpe og lagre Bitcoins til du ser en jevn økning i markedsverdien nok til å gi et overskudd. Som vi vet har Bitcoin et høyt volatilitetsnivå, og derfor har Bitcoin introdusert visse fordeler for folk som velger å investere.

Imidlertid er en stor ulempe ved denne metoden mangelen på pålitelighet i de fleste børser. Selv om det kommer visse bedre kjørte børser som Coinbase, som har blitt pålitelig og ettertraktet alternativ blant de fleste investorer. En annen kjent måte å investere på er å handle som CFD eller kontrakt for forskjell.

CFD-er innebærer ikke å kjøpe en eiendel, men er basert på prisen på eiendelen som er involvert der handelsmenn åpner et investeringsalternativ med CFD-meglere. Hvis de brukes riktig, er CFD-er svært lønnsomme fordi gevinster og tap påløpt er mye høyere enn andre opsjoner på grunn av de høye gearingsrentene.

14. Blockchain-utvikler

For folk som ser etter seriøse alternativer for å tjene penger gjennom Bitcoin, er Blockchain-utvikling for det økende antall nettsteder som bruker digitale penger eller kryptovaluta, et ekstremt levedyktig alternativ. For hvert nye nettsted som godtar betaling i Bitcoins, vil det være en potensiell jobbmulighet for Blockchain-utviklere.

Personer med avansert kunnskap innen dataprogrammering og matematikk er best egnet for denne stillingen. For tiden varierer gjennomsnittslønnen for Blockchain-utviklere mellom $ 80.000 og $ 300.000 for erfarne og toppnivåutviklere.

Denne metoden blir et ekstremt ettertraktet alternativ fordi de fleste selskaper i disse dager bruker Bitcoin-teknologi, og med den raske økningen i popularitet vil behovet for dyktige programmerere sannsynligvis bare øke i nær fremtid..

15. Undervisning om Bitcoin

Når du har fått et høyt nivå kunnskap om Bitcoin-markedet og kryptovaluta generelt, kan du alltid formidle kunnskap til andre som begynner i virksomheten og søker veiledning. Enten det er investeringsstrategier, valg av kostnadseffektiv gruvedrift eller å sette opp et gruvedrift, er mennesker over hele verden på utkikk etter erfaren veiledning eller veiledning.

En måte å komme inn i undervisningen på er å opprette en Youtube-konto og laste opp daglige / ukentlige leksjoner om siste trender og tips. Hvis innholdet ditt er bra, vil du sannsynligvis få betalt en anstendig sum penger eller hjelpe folk med verdifull informasjon. Blogge om de nyeste markedstrendene og skrive anmeldelser på produkter vil samle god popularitet og etterspørsel.

Nettkurs er også en annen god måte å tjene penger på, bare anbefalt for veteraner i felten. Udemy er et godt alternativ som du kan laste opp og selge kurset for hvilken pris du vil, som deretter kan sees av millioner av mennesker over hele verden. Sørg alltid for å tilby kvalitetsinnhold og nyttige råd.

Konklusjon

Som du kan se, er måtene å tjene Bitcoins ubegrensede på, og det er en enorm inntektskilde for mange mennesker over hele verden. Randing fra å investere i kryptovaluta, handle eller tjene penger ved å levere tjenester, har markedet en bred og åpen vei for Bitcoin-entusiaster. Med full potensial for Bitcoin-teknologi som sakte blir realisert, vil verdien og pengene bak de fleste jobber bare fortsette å øke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me