22 beste måtene å kjøpe Bitcoin med SEPA Transfer 2021

1. Coinbase 2. BitPanda 3. BitSquare
myntbase bitpanda bitsquare-logo
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Til å begynne med, la oss forstå betydningen av SEPA. SEPA eller ‘Single Euro Payments Area’ er en metode for overføring til banker i Europa. Når brukere ikke finner landet sitt under SWIFT-overføring, er SEPA en alternativ metode som er fokusert på EU-regionen.

Bekvemmeligheten ved SEPA å akseptere børser

SEPA-overføring er mest foretrukket av innbyggere i europeiske land, og fra og med juli 2015 består den av 28 medlemsland i EU.

Styret tar sikte på å endre ineffektiviteten av grenseoverskridende betalinger og tar sikte på å integrere fragmenterte markeder for euro-betalinger i et innenlandsk. Kunder kan foreta innbetalinger og motta lønn ved bruk av SEPA så lenge de har en bankkonto i eurosonen. Kontantløse betalinger kan gjøres i eurosonen via et enkelt sett med betalingsinstrumenter. For å redusere kostnadene ved å flytte kapitalfond over hele den europeiske regionen, som er nesten 2% av total BNP, har SEPA implementert effektive standarder, finansielle strukturer og instrumenter for å muliggjøre salgsøkonomier.

De flere SEPA-overføringsordningene er som nevnt:

SEPA Kredittoverføring: Det gjør det mulig å overføre midler fra en bankkonto til en annen i EU-regionen. Betalingen blir kreditert mottakerens konto innen en dag etter innskudd så lenge kunden foretar betalingene innen den nevnte tidsrammen..

SEPA Øyeblikkelig kreditoverføring: Det gir super rask og øyeblikkelig kreditering av betalingsmottakere på mindre enn noen få sekunder.

SEPA Autogiro: Direkte belastning tilbyr to separate ordninger, nemlig Core SDD og B2B SDD. Core SDD er rettet mot kunder, og alle banker som tilbyr SEPA-overføring er nødvendige for å implementere dem. B2B SDD er primært rettet mot forretningsbrukere og krever at dokumenter sendes til banken av både kreditor og skyldner. Deltakelse i denne ordningen er valgfri.

Hva du trenger å vite om SEPA-overføring

Bankidentifier Codes (BIC) og International Bank Account Number (IBAN) vil bli introdusert over SEPA-sonen.

Ovennevnte koder vil være nødvendige når du trenger å sende eller motta penger via SEPA. Du finner IBAN- og BIC-kodene dine ved å kontakte din lokale bank eller sjekke en kontoutskrift.

Hvordan kan du gjøre en SEPA pengeoverføring med Bitcoin

Få en Bitcoin lommebok: For å overføre penger til og fra bankkontoer, må det opprettes en Bitcoin-lommebok. Det finnes en rekke alternativer, for eksempel Bitcoin Core, Mycelium osv.

Kjøp Bitcoin: Av alle åpenbare grunner må du kjøpe Bitcoin for å kunne overføre. Du kan kjøpe Bitcoin med dine lokale valutaer, BTC er helt digital og brukervennlig.

Skriv inn overføringsinformasjonen din: Angi de nødvendige kontodetaljene og beløpet som skal overføres, som i enhver annen nettbankbetaling.

Betale: Bitcoin-ekvivalenten må betales med et lite serviceavgift.

Overførte penger: Når du mottar beløpet, vil du foreta en SEPA-bankoverføring innen en virkedag. En bekreftelses-e-post vil bli sendt for varselet ditt etter en vellykket overføring.

22 beste måtene å kjøpe Bitcoin med SEPA 2021

1. Coinbase

myntbaseEn Bitcoin-utveksling, Coinbase, lar folk kjøpe og selge Bitcoin med fiat-penger. Det fungerer også som Bitcoin-bytte- og lommebokleverandør. Coinbase ble grunnlagt av Brian Armstrong og Fred Ersham i 2012 og har hovedkontor i San Francisco, California, og tilbyr tjenester til kunder i over 33 forskjellige land. Dette estimatet gjør dem til den største Bitcoin-megleren i verden.

Global Digital Asset Exchange (GDAX) er en søsterutveksling av og fungerer på samme måte som Coinbase, den registrerer hver transaksjon av ikke bare Bitcoin-handel, men også andre kryptovalutaer som Litecoin og Ethereum. Fordelen med GDAX er at den gjør det mulig for brukere å utføre flere handler uten å måtte foreta en bankoverføring for hver handel som er tidkrevende og gir forsinkelse. Valg av pengeoverføring inkluderer kreditt-, debetkort- og SEPA-overføring.

Hvordan sette inn penger på Coinbase

Coinbase krever at du legger til en bankkonto eller kreditt- / debetkortinformasjon i Coinbase-lommeboken for å muliggjøre transaksjoner med høyere grenser. Mens du selger Bitcoin, vil det ta 2-4 dager før pengene blir satt inn på kontoen din. For kjøp med høyere grenser som $ 100 / transaksjon, $ 2500 / uke, tar nettstedet nærmere 4 dager å bekrefte transaksjonene, så ikke bli panikk hvis du ikke ser penger i lommeboken din umiddelbart. Imidlertid, for transaksjoner med lavere grenser, vises Bitcoin umiddelbart i lommeboken.

Sikkerhet

En nylig inkludert funksjon er Coinbase Vault, som lar deg dele en konto med 2-3 brukere. Alle transaksjoner vil trenge godkjenning fra alle brukere, og de har en 48-timers forsinkelse som ekstra beskyttelse for å fange enestående svindel. For total kontroll er en multisig lommebok også tilgjengelig som har tre nøkler delt mellom bruker og Coinbase inkludert 1 for brukeren, 1 for Coinbase og den tredje delte nøkkelen. Så selv om nettstedet er nede, har brukeren muligheten til 2 av 3 nøkler for å ta ut pengene sine.

Fordeler

 • Lett å bruke
 • Flott for nybegynnere
 • Flere betalingsmåter

Ulemper

 • Mangel på privatliv
 • Kjøp av høye grenser tar mye tid
 • Mangel på ultimate kontroll over Bitcoin

KOM I GANG MED COINBASE

(Bruk vår lenke og kjøp $ 100 eller mer av Bitcoin, og motta $ 10 for Bitcoin gratis!)

2. BitPanda

bitpandaFor innbyggere i Storbritannia og EU-regioner tilbyr BitPanda utmerkede tjenester for Bitcoin-utveksling. BitPanda tilbyr en rekke betalingsalternativer som:

 1. SEPA
 2. Løs inn kupongen
 3. NETELLER
 4. Kreditt- / debetkort

Kreditt- / debetkort er den vanligste betalingsmåten som brukes. Hver transaksjon gjøres i euro og ledsages av flere transaksjonsgebyrer, som er litt høyere på kredittkort enn for noen annen betalingsmåte. Det er mangel på åpenhet fordi tjenesten ikke viser den nøyaktige prosentandelen av avgiftene som kreves, og kundene kan forvente å betale ca. 5% avgifter per transaksjon. Å kjøpe Bitcoin er en enkel prosess der en bruker kan velge Bitcoin og tre andre kryptovalutaer, nemlig Ethereum, Dash og Litecoin. Bitpanda bruker 2FA for kontosikkerhet. Grunnleggerne av BitPanda begrenset tilgjengeligheten til bare innen EU, og tjenesten er utilgjengelig i USA, først og fremst fordi de innså mangelen på utvekslingsplattformer for europeiske innbyggere.

Fordeler

 • Godt utvalg av betalingsalternativer
 • Nybegynnervennlig
 • Tilgjengelig i alle EU-land
 • Lave avgifter for kredittkorttransaksjoner

Ulemper

 • Ikke tilgjengelig over hele verden
 • Mangel på åpenhet

KOM I GANG MED BITPANDA

3. BitSquare

bitsquare-logoBitSquare er en desentralisert børs som tilbyr den tradisjonelle peer-to-peer-overføringsmetoden, der brukere trygt kan selge Bitcoin for kryptovalutaer og andre valutaer uten å involvere en mellommann. Programvaren er ikke gjennomtrengelig for DOS-angrep, noe som gjør det til en trygg plattform for brukere å bytte penger uten frykt for svindel eller andre slike trusler. Siden det er desentralisert, er det mye mer privat, og BitSquare krever bare at du avslører informasjon til personen du handler med, som også er helt sporbar. Videre er all data som sendes via nettverket kryptert.

Hvordan virker det?

BitSquare lagrer ikke noe av pengene dine, men gir deg i stedet en digital lommebok som er lagret lokalt på datamaskinen din. For å selge Bitcoin, angir selgeren mengden Bitcoin som skal selges i BitSquare-lommeboken sin og gjør tilbudet sitt offentlig. Det kreves en liten sikkerhet på 0,1 BTC fra begge sider hvis det oppstår svindel. BitSquare bruker 2-ut-av-3 multi-signatur lommebok inkludert kjøper, selger og en tredjepart. Kjøperen kan utføre betalingen via en vanlig konto eller en SEPA-overføring. Hvis selgeren har mottatt betalingen, vil sentralen automatisk bekrefte transaksjonen til kjøperen.

Hvis selgeren ikke mottar betalingen eller rapporterer et tilfelle av svindel, vil voldgiftsmannen eller mellommannen ta bevis fra begge parter, og ved grundig inspeksjon vil de signere transaksjonen til personen med mest troverdighet i uttalelsen. Mellommannen er ikke en stab på nettstedet, men snarere en hyppig kjøper og er tilfeldig valgt for slike tilfeller. De er pålagt å gjøre et stort innskudd selv for å skape et incitament til å jobbe etisk og blir tauet inn for å løse problemer som kan oppstå mellom kjøper og selger..

Fordeler:

 • Trygge handelsalternativer og utmerket sikkerhet
 • Fullstendig desentralisert system
 • 2-ut-av-3 multisig-funksjon

Ulemper:

 • Mangel på bevissthet og dårlig rekkevidde
 • Mangelfull markedsføring
 • Inaktiv utvikling

KOM I GANG MED BITSQUARE

4. BitStamp

BitstempelSiden etableringen er 2011 har BitStamp vært den eldste og mest respekterte Bitcoin-utvekslingsplattformen over hele verden. Best anbefalt for noen med erfaring innen utveksling av kryptovaluta, de lover brukerne en kostnadseffektiv metode for å handle med digitale penger for store beløp. Bitstamp ble opprettet i Luxembourg og er derfor spesielt populært i Europa på grunn av deres velrenommerte og pålitelige service. Det er en sterk europeisk base og effektiv integrering av blockchain har gjort dem til en styrke å regne med i kryptovalutaindustrien.

Til tross for deres tidlige start i feltet, er nettsiden deres veldig teknisk og kan være litt sofistikert for nybegynnere.

Gebyrer og betalinger

Innskudd kan gjøres via bankoverføringer, SEPA, kredittkort og til og med internasjonal pengeoverføring. BitStamp tar et nominelt gebyr for hver overføring, handel eller uttak som er gjort, og er ganske billig og rimelig sammenlignet med andre byråer. Innskuddsavgiften på 0,05% virker utrolig billig sammenlignet med andre børser som belaster brukere opptil 4% per sentral. Handelsgebyrer avhenger bare av beløpet som er oppe for handel. De høyeste handelsgebyrene er 0,25% og er et praktisk talt ubetydelig beløp.

Sikkerhet

BitStamp holder de fleste midlene i fryselager, noe som betyr at de ikke kan hackes ettersom de lagres offline.

Generell oppfatning

Hvis man prøver et raskt Google-søk på BitStamp, kan noen få overskrifter muligens lese ‘Svindel eller ikke‘  som er mest sannsynlig tilfelle med mest konkurransedyktige og ledende organisasjoner, ettersom folk alltid er skeptiske til kryptovalutautveksling. Men ved videre gjennomgang avvises hele forestillingen raskt ettersom BitStamp blir hyllet av kunder over hele verden og har en enorm tilhengerbase.

Fordeler

 • Godt rykte
 • Anstendig spredt over bransjen som legger til legitimiteten
 • Enkel å bruke og rask

Ulemper

 • Vanskelig å forstå for førstegangsbrukere
 • Hvis du handler lavere volumer, implementeres et gebyr på 8%
 • Kjent å støtte bare BTC / FIAT-handel.

KOM I GANG MED BITSTAMP

5. Bitcoin.de

bitcoin.de-logoThe.de-utvidelsen antyder at denne tjenesten er basert i Tyskland, og at den ikke er en tradisjonell børs som Bitstamp og Bitfinex, men kobler kjøpere og selgere på en åpen plattform som ligner på eBay. Med Bitcoin.de kan brukere handle i Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH) og Ethereum (ETH). De er tilgjengelige over hele Europa, og den eneste støttede valutaen er Euro. Innskudd kan gjøres ved bruk av SEPA-overføring som er ledsaget av en handelsavgift på 1% mens ekspresshandelssystemet har en 0,8% handelsavgift. Bitcoin.de har høstet mye popularitet og troverdighet på grunn av deres partnerskap med Fidor Bank og opprettholder strengt alle tyske regler.

Fordeler

 • Brukervennlig grensesnitt
 • Bruk av sperretjeneste gjør det til et trygt alternativ
 • Nybegynnervennlig

Ulemper

 • Mangel på innbetalingsmåter

KOM I GANG MED BITCOIN.DE

6. Kraken

kraken logoEtablert i 2011 og basert i San Francisco, regnes Kraken for å være en av de største myntbørser i verden basert på det gjennomsnittlige handelsvolumet på amerikanske og kanadiske dollar, samt britisk pund og japansk yen. Innskudds- og uttaksmetoder inkluderer bankoverføring og kryptovaluta. Kraken har et bredt spekter av FIAT og kryptovaluta som folk flest kan kjøpe direkte ved hjelp av USD eller EUR. Dette unngår bryet med å kjøpe BTC først og deretter bruke en sekundær børs for å konvertere til andre mynter. Uttak er en ganske enkel prosess og har en nominell avgift på 0,19%.

Som de fleste andre børser bruker Kraken også en 2-faktor autentisering (2-FA).

Kraken deler brukerne sine i forskjellige nivåer som bestemmer detaljene for hvert innskudd og transaksjon som gjøres av brukeren. Kraken anbefales på grunn av sitt brukervennlige grensesnitt, med en offisiell iOS-applikasjon. Android-appen eksisterer, men den er uoffisiell.

Fordeler

 • Lave avgifter
 • God likviditet i EUR-markeder
 • Høy sikkerhet
 • Svært lave avgifter

Ulemper

 • Svak støtte for Android-plattformen
 • Lang bekreftelsesprosess.

KOM I GANG MED KRAKEN

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoLocalBitcoins er best egnet for forhandlere å møte så vel som å bytte Bitcoins. En veldig ettertraktet funksjon er de forskjellige betalingsalternativene som er tilgjengelige, som kontant ved levering, Paypal, Wire exchange, Western Union og så videre. LocalBitcoins tar bare 1% provisjon fra selgere.

For å sikre sikker handel har LocalBitcoins benyttet seg av flere metoder som:

Sperretjeneste – Når leverandøren bekrefter en vellykket bytte, frigjøres kontanter som holdes under administrasjon av Local Bitcoin-sperretjeneste.

2-FA – 2-faktor autentisering som sender en ekstra PIN-kode sendt til brukerne mobile under hver pålogging for å forhindre kontohacking.

Sikker pålogging – Hvis brukeren logger på fra en annen nettleser, er e-postautentisering påkrevd.

Fordeler

 • Kjøp kan gjøres raskt via kontant innskudd
 • Ulike betalingsmåter

Ulemper

 • Dårlig brukeropplevelse
 • Sikkerhetskopiert støtte

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

8. Coinfloor

Coinfloor-logoBritiske handelsmenn kan handle direkte ved hjelp av Coinfloor-utvekslingsplattform med svært rimelige handelsavgifter og nyte Coinfloors meglermarked som overfører handelen på deres vegne til ønsket kunder under en megleravgift. Selv om dette sparer brukerne bryet med å betale penger i utlandet og internasjonale bankoverføringer, estimeres megleravgiften til 6%, som er en heftig sum.

De bruker en sikker Bitcoin-lagring kalt Coinfloor Vault.

Fordeler

 • Meglingstjeneste
 • Den høyeste prioriteten bytter kun GBP i markedet

Ulemper

 • Høyt minimum byttebeløp
 • Godtar bare GBP-overføring

KOM I GANG MED MYNTGULV

9. LakeBTC

lakebtc.com-logoLakeBTC ble grunnlagt i 2013 og har tjent i mer enn 162 land med brukeropplysninger på 10 millioner kontoer de siste 5 årene. De godtar flere betalingsalternativer som Neteller, bankoverføring, Paypal etc. Asia, Europa, Australia har de fleste brukere. LakeBTC bruker en 2FA-bekreftelsesprosess og har også inkludert en bekreftelsesfunksjon for tekstmeldinger.

Fordeler

 • Tilgjengelig i mange land
 • Tilbyr mange betalingsalternativer

Ulemper

 • Tvetydig gebyrpolicy
 • Dårlig brukerstøtte

KOM I GANG MED LAKEBTC

10. Paymium

paymium-logoI likhet med Bitcoin-børser tilbyr Paymium brukere å kjøpe og selge Bitcoin samtidig som de gir et sikkert lommebokalternativ. Paymium ble grunnlagt i 2011 og har hovedkontor i Paris, Frankrike, og var utelukkende rettet mot å utnytte det europeiske markedet. De handler bare i Bitcoin med en handelsavgift på 0,59% av ordren. De bruker 2FA-autentisering, kald lagring og SSL-sertifikat for kryptering av data som sikkerhetstiltak.

Fordeler

 • Godtar kredittkort
 • Gode ​​handelsalternativer

Ulemper

 • Handler bare med Bitcoin
 • Uregulerte utvekslinger

KOM I GANG MED PAYMIUM

11. Safello

safello-logoEn annen britisk basert utvekslingstjeneste, Safello er også en finansinstitusjon. De bruker flere betalingsmåter, for eksempel – SEPA, Swish, iDEAL, SWISH, primært til europeiske innbyggere.

Fordeler

 • Brukervennlig grensesnitt
 • Tilgjengelig i 32 land
 • Flere betalingsmåter

Ulemper

 • ID-verifisering kreves – manglende privatliv
 • Bare SVISKE betalinger bekreftes raskt

KOM I GANG MED SAFELLO

12. Gatecoin

gatecoin-logoDe er en Hong-Kong-basert børs og henvender seg hovedsakelig til sørøstasiatiske innbyggere. De har en veldig nominell kryptovalutahandelsavgift på maks 0,35% mens FIAT-handelsavgift går opp til 20%. De bruker også en 2FA, online og offline lagring, e-postbekreftelse som sikkerhetstiltak. Bankoverføringer er tilgjengelige i HKD, EUR og USD.

Fordeler

 • De er registrert som en pengetjenesteoperatør som gir ekstra sikkerhet mot tapte midler
 • De bruker multi-sig-funksjoner
 • Brukere kan handle i Bitcoin og Ethereum

Ulemper

 • Brukere anbefales mot å lagre midler på børsen

KOM I GANG MED GATECOIN

13. Coinfinity

coinfinityEn børs basert i Østerrike, brukere kan kjøpe Bitcoin gjennom SOFORT- og SEPA-overføringer for østerrikske handelsmenn. ID-verifisering og bevis på adresse kreves for å opprette konto. De tilbyr minibank og nettbankalternativer for kjøp.

Fordeler

 • Det gis store begrensninger
 • Rask overføring for BTC

Ulemper

 • Bare tilgjengelig i Østerrike
 • ID-verifisering kreves for utveksling

KOM I GANG MED COINFINITY

14. Anycoin Direct

anycoin direkte logoAnycoin Direct er en annen europeisk børs som driver Bitcoin-handel gjennom forskjellige kjøpsmetoder som SEPA-overføring for EUR-transaksjoner. Bekreftelse er nødvendig for å kjøpe Bitcoin. Visse begrensninger er basert på de registrerte dagene som vokser med holdbarheten til kontoen.

Fordeler

 • Flere altcoins støttes
 • Begrensninger basert på dager fra aktivering av kontoen

Ulemper

 • Manglende gjennomsiktighet av gebyrer
 • Omfattende verifisering kreves

KOM I GANG MED ALLE MYNTER DIREKTE

15. Bity

bity-logoBasert på Sveits, tilbyr de online handel som Bitcoin ATM-maskintjeneste. Mens SEPA-overføringer krever ID-verifisering, må man for personvernet ty til å kjøpe BTC via minibank. Tjenesten deres godtar bankoverføring og bankoverføring samt SOFORT. Verifisering gir 1000 EUR daglig grense.

Fordeler

 • Tilbyr privat minibankjøp
 • Enkel å kjøpe bitcoins etter mobiltelefonbekreftelse

Ulemper

 • Avgifter er skjult i BTC
 • Bekreftelse kreves for de fleste overføringer

KOM I GANG MED BITY

16. Alen – Gateway to Bitcoin

alenes logoDe er en britisk megler som spesialiserer seg på Bitcoin-handel med et bredt utvalg av aksepterte valutaer. Transaksjonene gjennom SEPA er for det meste gratis, bortsett fra en pålydende 0,9% handelsavgift pålagt den næringsdrivende. Begrensninger ved kjøp avhenger av hvor forhandleren befinner seg og av bekreftelsesprosessen ved hjelp av e-post, telefon og ID.

Fordeler

 • Lav handelsavgift
 • Et bredt spekter av betalingsalternativer
 • Flere valutaer akseptert

Ulemper

 • Ikke tilgjengelig for amerikanske borgere

KOM I GANG MED CUBITER

17. itBit BTC-utveksling

itbit anmeldelseDen USA-baserte utvekslingsplattformen la nylig til SEPA-overføringsmetoder for klientell basert på USA. Gjennom begrensede kjøpsmetoder legger ikke bankoverføringen til et gebyr, og det forventes et nominelt transaksjonsgebyr på 0,2%. Kunder fra Europa trenger legitim ID-bekreftelse.

Fordeler

 • Lavt transaksjonsgebyr på bare 2%
 • Store mengder BTC tilgjengelig

Ulemper

 • Nettstedet mangler et brukervennlig grensesnitt

KOM I GANG MED ITBIT

18. ANXPRO Bitcoin-utveksling

ANXPRO logoNok en annen Bitcoin-utveksling basert på Hong Kong, ANXPRO opererer i flere land, inkludert Europa. SEPA-overføring søkes med et gebyr på 0,5%. En næringsdrivende er pålagt å gi bekreftelse for å kjøpe Bitcoin fra megleren.

Fordeler

 • Høy likviditet av BTC i USD og EUR
 • Lavt transaksjonsgebyr

Ulemper

 • Ytterligere 0,3-0,6% produsent og taker gebyr belastes

KOM I GANG MED ANXPRO

19. HappyCoins

happycoins logoHappyCoins henvender seg til europeiske innbyggere ved å inkludere SEPA-overføring mot et gebyr på 8,5%. Forhandlere kan ha gode grenser for å kjøpe BTC, avhengig av bekreftelse som er gitt. De tilbyr flere øyeblikkelige betalingsmåter som – SOFORT, iDEAL, Interac og myBank.

Fordeler

 • Av og til ‘happy hour’ inkluderer avgifter på 0%
 • Veldig enkelt å bruke grensesnitt
 • Pålitelig og privat utveksling

Ulemper

 • Tvetydighet i avgifter
 • SEPA-overføringer kan ta opptil 3 virkedager

KOM I GANG MED HAPPYCOINS

20. GDAX

gdax-plattformGDAX er et av de største utvekslingsbyråene i USA. Forbundet med Coinbase, tilbyr de forskjellige betalingsmåter til både europeiske og amerikanske kunder. SEPA-overføring er tilgjengelig til en veldig lav avgift på 0,25%, noe som ytterligere kan falle til 0,1%, avhengig av handelsvolum.

Fordeler

 • Lav avgift sammenlignet med flere andre børser
 • Tilknytning til Coinbase fører til økt sikkerhet

Ulemper

 • Vanskelig brukergrensesnitt

KOM I GANG MED GDAX

21. CoinCorner

coincorner-logoEn annen britisk basert sentral, CoinCorner, tilbyr også en rekke betalingsmåter som SEPA, kreditt- / debetkort og Neteller. Transaksjonsgebyrene er på 1%, og full bekreftelse er nødvendig for SEPA-overføringer.

Fordeler

 • Populær og pålitelig utveksling
 • God kundeservice
 • Det brukes et stort antall innkjøpsmetoder

Ulemper

 • 5% gebyr for kjøp med kredittkort
 • Krever ID-bekreftelse
 • Deres mobillommebokalternativ er ikke ideelt for Bitcoin-lagring

KOM I GANG MED KOLLEGGER

22. CEX.IO

cex io anmeldelseCEX.IO la til SEPA-overføring for sine amerikanske kunder i 2014. Høye begrensninger tilbys for fullføring av full verifiseringsprosess. Å kjøpe BTC har en avgift på 0,2% og 0,5 EUR for å trekke BTC. Minimumskjøp er 200 EUR.

Fordeler

 • Lave handelskostnader
 • BTC tilgjengelighet og støtte for alle SEPA-land

Ulemper

 • Omfattende verifisering kreves

KOM I GANG MED CEX.IO

Konklusjon

Og der har du det, de 22 beste måtene å kjøpe bitcoin med SEPA-overføring. Vi håper virkelig at denne guiden har belyst emnet og at du føler at du kan ta en utdannet beslutning nå. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me