22 najboljših načinov za nakup Bitcoinov s prenosom SEPA 2021

1. Coinbase 2. BitPanda 3. BitSquare
coinbase bitpanda logotip bitsquare
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Za začetek razumemo pomen SEPA. SEPA ali „Single Euro Payments Area“ je način prenosa na banke v Evropi. Kadar uporabniki med prenosom SWIFT ne najdejo svoje države, je SEPA alternativna metoda, osredotočena na regijo EU.

Priročnost SEPA sprejemanja izmenjav

Prenos SEPA imajo prednost prebivalci evropskih držav, od julija 2015 pa ga sestavlja 28 držav članic Evropske unije.

Cilj odbora je spremeniti neučinkovitost čezmejnih plačil in vključiti razdrobljene trge za evro plačila v domačega. Stranke lahko plačujejo in prejemajo plače s pomočjo SEPA, če imajo bančni račun v evroobmočju. Brezgotovinska plačila je mogoče v regiji evroobmočja izvršiti z enim samim plačilnim instrumentom. Za zmanjšanje stroškov gibanja kapitalskih skladov po evropski regiji, ki znašajo skoraj 2% celotnega BDP, je SEPA uvedla učinkovite standarde, finančne strukture in instrumente, da omogoča prodajno ekonomijo..

Omenjenih je več shem SEPA za prenos:

SEPA kreditno nakazilo: Omogoča prenos sredstev z enega bančnega računa na drugega v regiji EU. Plačilo bo nakazano na račun prejemnika v enem dnevu pologa, če kupec izvede plačila v navedenem roku.

SEPA takojšnje nakazilo: Omogoča izjemno hitro in takojšnje kreditiranje prejemnikov v manj kot nekaj sekundah.

Neposredna obremenitev SEPA: Neposredna obremenitev ponuja dve ločeni shemi, in sicer Core SDD in B2B SDD. Core SDD je namenjen strankam in vse banke, ki ponujajo prenos SEPA, jih morajo uvesti. B2B SDD je namenjen predvsem poslovnim uporabnikom in zahteva, da dokumente banki predložita tako upnik kot dolžnik. Sodelovanje v tej shemi ni obvezno.

Kaj morate vedeti o prenosu SEPA

Identifikacijske kode bank (BIC) in mednarodna številka bančnega računa (IBAN) bodo uvedeni v celotnem območju SEPA.

Zgoraj omenjene kode bodo potrebne, kadar boste morali poslati ali prejeti denar prek SEPA. Kode IBAN in BIC najdete tako, da se obrnete na lokalno banko ali preverite bančni izpisek.

Kako lahko izvedete denarni prenos SEPA z Bitcoinom

Pridobite denarnico Bitcoin: Za prenos denarja na in z bančnih računov je treba ustvariti denarnico Bitcoin. Obstajajo različne možnosti, kot so Bitcoin Core, Mycelium itd.

Nakup Bitcoin: Iz očitnih razlogov morate za nakazila kupiti Bitcoin. Bitcoin lahko kupite v lokalni valuti, BTC je popolnoma digitalen in uporabniku prijazen.

Vnesite podatke o prenosu: Vnesite potrebne podatke o računu in znesek za nakazilo kot pri katerem koli drugem spletnem bančnem plačilu.

Plačilo: Bitcoin protivrednost je treba plačati z majhno pristojbino za storitev.

Denar nakazan: Po prejemu zneska boste v enem delovnem dnevu izvedli SEPA bančno nakazilo. Po uspešnem prenosu bo za vaše obvestilo poslano potrditveno e-poštno sporočilo.

22 najboljših načinov za nakup Bitcoinov s SEPA 2021

1. Coinbase

coinbaseIzmenjava Bitcoinov, Coinbase omogoča ljudem, da kupujejo in prodajajo Bitcoin s fiat denarjem. Deluje tudi kot ponudnik izmenjave Bitcoin in denarnice. Coinbase, ki sta jo leta 2012 ustanovila Brian Armstrong in Fred Ersham, ima sedež v San Franciscu v Kaliforniji in nudi storitve strankam v več kot 33 različnih državah. Zaradi te ocene so največji Bitcoin posrednik na svetu.

Global Digital Asset Exchange (GDAX) je sestrska izmenjava in deluje na enak način kot Coinbase, beleži vsako transakcijo ne samo trgovine Bitcoin, temveč tudi drugih kriptovalut, kot sta Litecoin in Ethereum. Prednost GDAX je v tem, da uporabnikom omogoča, da sklepajo več poslov, ne da bi morali za vsako transakcijo opraviti bančno nakazilo, ki je zamudno in dodaja zamudo. Možnosti denarnega nakazila vključujejo kreditne, debetne kartice in prenos SEPA.

Kako položiti denar na Coinbase

Coinbase od vas zahteva, da v denarnico Coinbase dodate podatke o bančnem računu ali kreditni / debetni kartici, da omogočite transakcije z višjimi omejitvami. Med prodajo Bitcoina bo trajalo 2–4 dni, da bo denar nakazan na vaš račun. Pri nakupih z višjimi mejami, kot so 100 USD na transakcijo, 2500 USD na teden, spletno mesto traja približno 4 dni, da preveri transakcije, zato ne paničite, če denarnice v denarnici ne vidite takoj. Vendar se pri transakcijah z nižjimi mejami Bitcoin takoj prikaže v vaši denarnici.

Varnost

Nedavno vključena funkcija je Coinbase Vault, ki omogoča skupno rabo računa z 2-3 uporabniki. Vse transakcije bodo potrebovale odobritev vseh uporabnikov in imajo 48-urno zamudo kot dodatno zaščito, da bi ujeli kakršne koli goljufije brez primere. Za popoln nadzor je na voljo tudi multisig denarnica, ki ima tri ključe, ki si jih uporabnik deli s Coinbase, vključno z 1 za uporabnika, 1 za Coinbase in tretji ključ v skupni rabi. Torej, tudi če je spletno mesto nedelujoče, ima uporabnik možnost dvigniti svoj denar z dvema od treh ključev.

Prednosti

 • Enostaven za uporabo
 • Odlično za začetnike
 • Več načinov plačila

Slabosti

 • Pomanjkanje zasebnosti
 • Nakupi z omejitvami zahtevajo veliko časa
 • Pomanjkanje končnega nadzora nad Bitcoinom

ZAČNITE Z COINBASE

(Uporabite našo povezavo in kupite Bitcoin v vrednosti 100 USD ali več in brezplačno prejmite Bitcoin v vrednosti 10 USD!)

2. BitPanda

bitpandaZa prebivalce regij Združenega kraljestva in EU BitPanda ponuja odlične storitve za izmenjavo Bitcoinov. BitPanda ponuja različne možnosti plačila, kot so:

 1. SEPA
 2. Unovčite bon
 3. NETELLER
 4. Kreditne / debetne kartice

Kreditne / debetne kartice so najpogostejši uporabljeni način plačila. Vsaka transakcija se opravi v evrih in jo spremlja več transakcijskih provizij, kar je pri kreditnih karticah nekoliko višje kot pri katerem koli drugem načinu plačila. Manjka preglednost, ker storitev ne prikazuje natančnega odstotka provizij, ki jih je treba opraviti, stranke pa lahko pričakujejo, da bodo plačale približno 5% provizij na transakcijo. Nakup Bitcoina je enostaven postopek, pri katerem lahko uporabnik izbere Bitcoin in tri druge kriptovalute, in sicer Ethereum, Dash in Litecoin. Bitpanda uporablja 2FA za varnost računa. Ustanovitelji BitPande so omejili njeno dostopnost le znotraj EU, v ZDA pa storitev ni na voljo, predvsem zato, ker so ugotovili pomanjkanje izmenjalnih platform za evropske prebivalce.

Prednosti

 • Dobra raznolikost možnosti plačila
 • Začetnikom prijazen
 • Dostopno v vseh državah EU
 • Nizke provizije za transakcije s kreditnimi karticami

Slabosti

 • Ni na voljo po vsem svetu
 • Pomanjkanje preglednosti

ZAČNITE Z BITPANDO

3. BitSquare

logotip bitsquareBitSquare je decentralizirana borza, ki ponuja tradicionalni način prenosa med peer-to-peer, kjer lahko uporabniki varno prodajajo Bitcoin za kriptovalute in druge valute, ne da bi pri tem sodelovali posrednik. Programska oprema ni prepustna za napade DOS, zato je varna platforma za izmenjavo denarja brez strahu pred prevarami ali drugimi takšnimi grožnjami. Ker je decentraliziran, je veliko bolj zaseben in BitSquare od vas zahteva samo, da razkrijete informacije osebi, s katero trgujete, ki je prav tako popolnoma neizsledljiva. Poleg tega so vsi podatki, poslani prek omrežja, šifrirani.

Kako deluje?

BitSquare ne hrani nobenega od vaših sredstev, ampak vam namesto tega zagotovi digitalno denarnico, ki je lokalno shranjena v vašem računalniku. Za prodajo Bitcoina prodajalec v svojo BitSquare denarnico vnese količino Bitcoina, ki se proda, in svojo ponudbo objavi javno. V primeru goljufije je treba z obeh strani zagotoviti majhno zavarovanje z 0,1 BTC. BitSquare uporablja 2-od-3 denarnico z več podpisi, vključno s kupcem, prodajalcem in tretjo osebo. Kupec lahko plačilo izvede preko običajnega računa ali nakazila SEPA. Če je prodajalec prejel plačilo, bo borza kupcu samodejno potrdila transakcijo.

Če prodajalec ne prejme plačila ali prijavi primer prevare, bo arbiter ali posrednik izbral dokaze obeh strani in po temeljitem pregledu podpisal transakcijo osebi z najbolj verodostojnostjo v izjavi. Posrednik ni osebje spletnega mesta, temveč pogost kupec in je naključno izbran za take primere. Sami morajo vložiti velik depozit, da ustvarijo spodbudo za etično delo, in so pripravljeni za reševanje vprašanj, ki se lahko pojavijo med kupcem in prodajalcem.

Prednosti:

 • Varne možnosti trgovanja in odlična varnost
 • Popolnoma decentraliziran sistem
 • Funkcija multisig z dvema od treh

Slabosti:

 • Pomanjkanje zavedanja in slab doseg
 • Nezadostno trženje
 • Neaktivni razvoj

ZAČNITE Z BITSQUARE

4. BitStamp

BitstampOd ustanovitve leta 2011 je BitStamp najstarejša in najbolj spoštovana platforma za izmenjavo Bitcoinov po vsem svetu. Najbolje priporočljivo za nekoga z izkušnjami pri izmenjavi kriptovalut, ki uporabnikom obljubljajo stroškovno učinkovit način trgovanja z digitalnim denarjem za velike zneske. Bitstamp, ustanovljen v Luksemburgu, je zato še posebej priljubljen v Evropi zaradi svoje ugledne in zanesljive storitve. To je močna evropska baza in učinkovita integracija verige blokov jih je naredila za silo, s katero je treba računati v industriji kriptovalut.

Kljub zgodnjemu uvodnemu nastopu na terenu je njihovo spletno mesto zelo tehnično in je za začetnike lahko nekoliko dodelano.

Pristojbine in plačila

Depozite je mogoče nakazati z bančnimi nakazili, SEPA, kreditnimi karticami in celo z mednarodnim nakazilom. BitStamp zaračuna nominalno provizijo za vsak opravljen prenos, trgovanje ali dvig in je v primerjavi z drugimi agencijami precej poceni in cenovno ugoden. 0,05% provizija se pokaže neverjetno poceni v primerjavi z drugimi borzami, ki uporabnikom zaračunajo do 4% na borzo. Provizije za trgovanje so odvisne izključno od zneska, ki je namenjen trgovanju. Najvišje provizije za trgovanje znašajo 0,25% in so praktično zanemarljivi zneski.

Varnost

BitStamp ima večino sredstev v hladilniku, kar pomeni, da jih ni mogoče vdreti, ker so shranjeni brez povezave.

Splošno mnenje

Če nekdo poskusi hitro iskanje z Googlom na BitStamp, se bo morda prebralo nekaj naslovov “Prevara ali ne”  kar najverjetneje velja za najbolj konkurenčne in vodilne organizacije, saj so ljudje glede izmenjave kriptovalut vedno skeptični. Toda pri nadaljnjem pregledu se celoten koncept hitro zavrne, saj stranke BitStamp po vsem svetu pozdravljajo in imajo ogromno privržencev..

Prednosti

 • Dober ugled
 • Dostojno širjenje po industriji, kar povečuje njeno legitimnost
 • Enostaven za uporabo in hiter

Slabosti

 • Težko razumljivo za prvič uporabnike
 • Če trgujete z nižjimi količinami, se uporabi 8% provizija
 • Znano je, da podpira samo trgovanje z BTC / FIAT.

ZAČNITE Z BITSTAMP

5. Bitcoin.de

logotip bitcoin.deRazširitev The.de kaže, da ima ta storitev sedež v Nemčiji in ni tradicionalna borza, kot sta Bitstamp in Bitfinex, ampak povezuje kupce in prodajalce na odprti platformi, podobni eBayu. Z Bitcoin.de lahko uporabniki trgujejo z Bitcoini (BTC), Bitcoin gotovino (BCH) in Ethereumom (ETH). Na voljo so po vsej Evropi, edina podprta valuta pa je evro. Vloge lahko vplačate s prenosom SEPA, ki ga spremlja provizija za trgovanje v višini 1%, medtem ko ima sistem hitrega trgovanja 0,8% provizijo. Bitcoin.de je zaradi partnerstva z banko Fidor požel veliko priljubljenosti in verodostojnosti ter strogo upošteva vse nemške predpise.

Prednosti

 • Enostaven za uporabo vmesnika
 • Zaradi uporabe skrbniških storitev je varna možnost
 • Začetnikom prijazen

Slabosti

 • Pomanjkanje načinov plačila pologa

ZAČNITE Z BITCOIN.DE

6. Kraken

logotip krakenKraken, ustanovljen leta 2011, s sedežem iz San Francisca, velja za eno največjih borz kovancev na svetu, ki temelji na povprečnem obsegu trgovanja v ameriških in kanadskih dolarjih ter britanskem funtu in japonskem jenu. Načini pologa in dviga vključujejo bančno nakazilo in kriptovaluto. Kraken ima široko paleto FIAT in kriptovalut, ki jih večina ljudi lahko kupi neposredno z USD ali EUR. S tem se izognete težavam z nakupom BTC, nato pa z uporabo sekundarne borze za pretvorbo v druge kovance. Dvigi so dokaj preprost postopek in imajo nominalno provizijo 0,19%.

Kot večina drugih borz tudi Kraken uporablja dvofaktorsko overjanje (2-FA).

Kraken razdeli svoje uporabnike na različne stopnje, ki določajo podrobnosti za vsak polog in transakcijo, ki jo opravi uporabnik. Kraken je zelo priporočljiv zaradi uporabniku prijaznega vmesnika z uradno aplikacijo za iOS. Aplikacija za Android obstaja, vendar je neuradna.

Prednosti

 • Nizke pristojbine
 • Dobra likvidnost na trgih EUR
 • Visoka varnost
 • Zelo nizke provizije proizvajalca

Slabosti

 • Šibka podpora za platformo Android
 • Dolg postopek preverjanja.

ZAČNITE Z KRAKENOM

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logotipLocalBitcoins je najprimernejši za prodajalce, ki se srečujejo in izmenjujejo Bitcoine. Zelo iskana funkcija je več razpoložljivih možnosti plačila, kot so plačilo po povzetju, Paypal, menjava žic, Western Union in tako naprej. LocalBitcoins prodajalcem zaračuna le 1% provizije.

Za zagotovitev varnega trgovanja je LocalBitcoins uporabil več metod, kot so:

Depozitne storitve – Ko prodajalec potrdi uspešno menjavo, se sprosti gotovina, ki je pod skrbništvom lokalne storitve hrambe Bitcoin.

2-FA – dvostopenjsko preverjanje pristnosti, ki uporabnikom pošlje dodatno kodo PIN pri vsaki prijavi, da se prepreči vdor v račun.

Varna prijava – Če se uporabnik prijavi iz drugega spletnega brskalnika, je treba preveriti pristnost e-pošte.

Prednosti

 • Nakupe lahko hitro opravite z gotovinskim pologom
 • Različni načini plačila

Slabosti

 • Slaba uporabniška izkušnja
 • Podprta podpora

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

8. Coinfloor

Coinfloor-LogoBritanski trgovci lahko trgujejo neposredno z uporabo platforme za izmenjavo Coinfloor z zelo ugodnimi provizijami za trgovanje in uživajo na borznem trgu posrednikov Coinfloors, ki trgovanje v njihovem imenu posreduje željnim strankam pod posredniško provizijo. Čeprav to uporabnikom prihrani težave pri plačevanju denarja v tujini in mednarodnih bančnih nakazilih, je posredniška provizija ocenjena na 6%, kar je zajeten znesek.

Uporabljajo varno Bitcoin shrambo, imenovano Coinfloor Vault.

Prednosti

 • Posredniške storitve
 • Najbolj prednostna menjava GBP samo na trgu

Slabosti

 • Visok minimalni znesek menjave
 • Sprejema samo GBP prenos

ZAČNITE Z TLAKOM KOVANCA

9. LakeBTC

logotip lakebtc.comLakeBTC, ustanovljen leta 2013, je v zadnjih 5 letih služil v več kot 162 državah z 10 milijoni uporabniških poverilnic. Sprejemajo več možnosti plačila, kot so Neteller, bančno nakazilo, Paypal itd. Večina uporabnikov je v Aziji, Evropi in Avstraliji. LakeBTC uporablja postopek preverjanja 2FA in je vključil tudi funkcijo preverjanja besedilnih sporočil.

Prednosti

 • Na voljo v številnih državah
 • Ponuja številne možnosti plačila

Slabosti

 • Dvoumna politika plačevanja
 • Slaba uporabniška podpora

ZAČNITE Z LAKEBTC

10. Paymium

logotip paymiumTako kot izmenjave Bitcoinov tudi Paymium uporabnikom ponuja nakup in prodajo Bitcoinov, hkrati pa ponuja tudi varno denarnico. Paymium, ustanovljen leta 2011, s sedežem v Parizu v Franciji, je bil namenjen izključno izkoriščanju evropskega trga. Z bitcoini trgujejo le s provizijo za trgovanje v višini 0,59% zneska naročila. Kot varnostne ukrepe uporabljajo overjanje 2FA, hladno shranjevanje in SSL potrdilo o šifriranju podatkov.

Prednosti

 • Sprejema kreditne kartice
 • Dobre možnosti trgovanja

Slabosti

 • Samo trguje z Bitcoin
 • Neregulirane izmenjave

ZAČNITE S PAYMIUMOM

11. Safello

logotip safelloDruga služba za izmenjavo v Združenem kraljestvu, Safello, je tudi finančna institucija. Uporabljajo več načinov plačila, kot so – SEPA, Swish, iDEAL, SWISH, predvsem za evropske prebivalce.

Prednosti

 • Uporabniku prijazen vmesnik
 • Na voljo v 32 državah
 • Več načinov plačila

Slabosti

 • Potrebno je preverjanje osebnega dokumenta – pomanjkanje zasebnosti
 • Samo SWISH plačila se hitro preverijo

ZAČNITE Z SAFELLO

12. Gatecoin

logotip gatecoinSo borza s sedežem v Hongkongu in je namenjena predvsem prebivalcem jugovzhodne Azije. Imajo zelo nominalno provizijo za trgovanje s kriptovalutami, ki znaša največ 0,35%, medtem ko se provizija za trgovanje s FIAT dvigne do 20%. Kot varnostne ukrepe uporabljajo tudi 2FA, spletno in brez povezave, preverjanje e-pošte. Bančna nakazila so na voljo v valutah HKD, EUR in USD.

Prednosti

 • Registrirani so kot operater denarnih storitev, kar zagotavlja dodatno varnost pred izgubljenimi sredstvi
 • Uporabljajo funkcije multi-sig
 • Uporabniki lahko trgujejo z Bitcoini in Ethereumom

Slabosti

 • Uporabnikom odsvetujemo shranjevanje sredstev na borzi

ZAČNITE Z GATECOINOM

13. Coinfinity

sovpadanjeNa borzi s sedežem v Avstriji lahko uporabniki kupijo Bitcoin s prenosi SOFORT in SEPA za avstrijske trgovce. Za ustvarjanje računa sta potrebna preverjanje osebnega dokumenta in dokazilo o naslovu. Za nakup ponujajo možnosti bankomatov in možnosti spletnega bančništva.

Prednosti

 • Dovoljene so velike omejitve
 • Hiter prenos za BTC

Slabosti

 • Na voljo samo v Avstriji
 • Za izmenjavo je potrebno preverjanje osebnega dokumenta

ZAČNITE Z DOLOČENOSTJO

14. Anycoin Direct

anycoin neposredni logotipAnycoin Direct je še ena evropska borza, ki z različnimi nakupnimi metodami, kot je na primer prenos SEPA za transakcije v EUR, vključuje trgovanje z bitcoini. Za nakup Bitcoina je potrebno preverjanje. Določene omejitve temeljijo na registriranih dneh, ki rastejo s trajnostjo računa.

Prednosti

 • Podprtih je več altcoinov
 • Omejitve na podlagi dni od aktivacije računa

Slabosti

 • Pomanjkanje preglednosti pristojbin
 • Zahtevano obsežno preverjanje

ZAČNITE Z KAKRŠNIMKRETNIM DIREKTOM

15. Bity

bity logotipS sedežem iz Švice ponujajo spletno trgovanje kot Bitcoin bankomat. Medtem ko je za nakazila SEPA potrebno preverjanje osebnih podatkov, je treba zaradi zasebnosti uporabiti BTC prek bankomata. Njihova storitev sprejema bančna in bančna nakazila ter SOFORT. Preverjanje omogoča dnevno omejitev 1.000 EUR.

Prednosti

 • Ponuja zasebni nakup na bankomatih
 • Po preverjanju mobilnega telefona je enostavno kupiti bitcoin

Slabosti

 • Pristojbine so skrite v BTC
 • Za večino prenosov je potrebno preverjanje

ZAČNITE Z BITY

16. Cubits – Prehod v Bitcoin

logotipovSo britanski posrednik, specializiran za trgovanje z bitcoini s široko paleto sprejetih valut. Transakcije prek SEPA so večinoma brezplačne, razen nominalne 0,9-odstotne provizije za trgovanje, naložene trgovcu. Omejitve nakupa so odvisne od lokacije trgovca in od postopka preverjanja z uporabo e-pošte, telefona in osebnega dokumenta.

Prednosti

 • Nizke provizije za trgovanje
 • Širok nabor možnosti plačila
 • Sprejetih je več valut

Slabosti

 • Ni na voljo državljanom ZDA

ZAČNITE S KUBITI

17. itBit BTC izmenjava

itbit pregledAmeriška borzna platforma je nedavno dodala načine prenosa SEPA za stranke, ki nimajo sedeža v ZDA. Z omejenimi načini nakupa bančno nakazilo ne doda provizije in pričakuje se nominalna provizija za transakcijo v višini 0,2%. Kupci iz Evrope potrebujejo legitimno preverjanje osebnega dokumenta.

Prednosti

 • Nizke provizije za samo 2%
 • Na voljo so ogromne količine BTC

Slabosti

 • Spletna stran nima uporabniku prijaznega vmesnika

ZAČNITE Z ITBITOM

18. ANXPRO izmenjava bitcoinov

Logotip ANXPROŠe ena izmenjava Bitcoinov s sedežem iz Hongkonga, ANXPRO deluje v več državah, vključno z Evropo. Za prenos SEPA se zahteva 0,5% provizije. Trgovec mora predložiti preverjanje, da lahko od posrednika kupi Bitcoin.

Prednosti

 • Visoka likvidnost BTC v USD in EUR
 • Nizka provizija za transakcijo

Slabosti

 • Dodatnih 0,3-0,6% provizija za izdelovalca in prevzemnika se zaračuna

ZAČNITE Z ANXPRO

19. HappyCoins

logotip happycoinsHappyCoins je namenjen evropskim prebivalcem, tako da vključi prenos SEPA za plačilo 8,5%. Trgovci imajo lahko dobre omejitve za nakup BTC, odvisno od zagotovljenega preverjanja. Ponujajo več načinov takojšnjih plačil, kot so SOFORT, iDEAL, Interac in myBank.

Prednosti

 • Občasna “srečna ura” vključuje 0% pristojbin
 • Zelo enostaven za uporabo vmesnika
 • Zaupanja vredna in zasebna izmenjava

Slabosti

 • Dvoumnost pristojbin
 • Prenosi SEPA lahko trajajo do 3 delovne dni

ZAČNITE S HAPPYCOINI

20. GDAX

gdax-platformaGDAX je ena največjih borznih agencij v ZDA. Povezani s Coinbase ponujajo različne načine plačila tako evropskim kot ameriškim strankam. Nakazilo SEPA je na voljo po zelo nizki proviziji v višini 0,25%, kar lahko nadalje pade na 0,1%, odvisno od obsega trgovanja.

Prednosti

 • Nizke provizije v primerjavi z več drugimi borzami
 • Povezava s Coinbase vodi k večji varnosti

Slabosti

 • Težaven uporabniški vmesnik

ZAČNITE Z GDAX

21. CoinCorner

coincorner logotipDruga izmenjava v Združenem kraljestvu, CoinCorner, ponuja različne načine plačila, kot so SEPA, kreditna / debetna kartica in Neteller. Provizije za transakcije znašajo 1%, za nakazila SEPA pa je potrebno popolno preverjanje.

Prednosti

 • Priljubljena in zaupanja vredna izmenjava
 • Dobra storitev za stranke
 • Uporablja se veliko načinov nakupa

Slabosti

 • 5% provizije za nakup s kreditnimi karticami
 • Zahteva preverjanje osebnega dokumenta
 • Možnost mobilne denarnice ni idealna za shranjevanje Bitcoinov

ZAČNITE S KOTNIKOM

22. CEX.IO

cex io pregledCEX.IO je leta 2014 dodal prenos SEPA za njihove stranke s sedežem v ZDA. Na voljo so velike omejitve za dokončanje celotnega postopka preverjanja. Nakup BTC-ja ima 0,2% provizije in 0,5 EUR za dvig BTC-ja. Minimalni nakup je 200 EUR.

Prednosti

 • Nizki stroški trgovanja
 • Razpoložljivost in podpora BTC za vse države SEPA

Slabosti

 • Zahtevano obsežno preverjanje

ZAČNITE S CEX.IO

Zaključek

In tu imate 22 najboljših načinov za nakup bitcoinov s prenosom SEPA. Resnično upamo, da je ta vodnik nekoliko osvetlil to temo in da se vam zdi, da se lahko zdaj izobraženo odločite. Vso srečo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me