27 Beste Bitcoin-portefeuilles 2021 – De ultieme gids

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. KeepKey
grootboek nano trezor KeepKey-Bitcoin-Wallet-recensie
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Het gerucht gaat dat Bitcoin de valuta van de toekomst is, maar is het iets tastbaars? Iets wat je kunt aanraken?

Of je nu al Bitcoin hebt gekocht of niet, deze gids helpt je te beslissen welke Bitcoin-portemonnee het beste is voor degenen die hun Bitcoin voor een lange tijd veilig willen houden. Gezien al het nieuws tegenwoordig over gestolen of verloren Bitcoin, is het belangrijk dat u de juiste portemonnee kiest.

Contents

Wat is precies een Bitcoin-portemonnee?

Net zoals u contant geld in uw portemonnee zou bewaren, is een Bitcoin-portemonnee iets (of ergens) waarin u uw munten bewaart. Hoewel deze munten niet tastbaar zijn, kunt u ze nog steeds opslaan in een online portemonnee, hardwareportefeuille of hot wallet..

Wat zijn de soorten Bitcoin-portefeuilles?

Als u weet welke soorten wallets beschikbaar zijn en wat de voor- en nadelen zijn, kunt u kiezen welke het beste bij u past.

  • Hardware Portemonnee – Deze portemonnees zijn verreweg de beste soorten portemonnees die u kunt hebben. Dit komt omdat, zonder een privésleutel en de fysieke portemonnee, niemand toegang heeft tot uw portemonnee. Hardwareportefeuilles zijn fysieke apparaten die u via een USB-station op uw pc aansluit, zodat u uw Bitcoins kunt opslaan / openen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, en de meest populaire zijn in de vorm van USB-drives.
  • Software / app-portemonnee – Deze wallets verschillen qua beveiliging en features, maar dit zijn de meest populaire soorten wallets. Dit komt omdat er veel gratis opties beschikbaar zijn en software / app-wallets vaak gemakkelijker te gebruiken zijn. Hoewel deze wallets veilig zijn, hebben ze een kans om gehackt te worden, dus wees voorzichtig als u ze gebruikt als u uw Bitcoins voor een lange tijd wilt bewaren..
  • Online portemonnee – Met deze portemonnees kunt u uw Bitcoins in een online portemonnee bewaren die u overal kunt openen met een eenvoudige gebruikersnaam en wachtwoord. Deze zijn verreweg het gemakkelijkst om gehackt te worden (gebeurt vaker dan je misschien leuk vindt) en zijn de laatste optie die we aanbevelen. Hoewel ze gemakkelijk te gebruiken zijn en aantrekkelijke websites hebben, kunnen hackers een stuk gemakkelijker in uw portemonnee komen in vergelijking met de andere opties.

Hoe maak je een Bitcoin-portemonnee aan?

Om een ​​Bitcoin-portemonnee aan te maken, moet u eerst kiezen welk type portemonnee u wilt. Als u de aanbevolen hardwareportefeuilleoptie wilt gebruiken, moet u de aanwijzingen volgen die bij de hardwareportefeuille worden geleverd om uw portefeuille in te stellen. Dit betekent normaal gesproken dat u een privésleutel die bij de portemonnee wordt geleverd, moet opslaan en uw Bitcoin-adres moet instellen. Dit is ook het geval met software / app / online wallets. Aangezien elke portemonnee verschillende instructies heeft voor het opzetten van een Bitcoin-portemonnee, raden we u aan de instructies te volgen die bij de portemonnee van uw keuze worden geleverd. Naar onze mening is het opzetten van een wallet met online wallets verreweg het gemakkelijkst, en is het opzetten van een hardware wallet het moeilijkst.

Wat is de beste en veiligste Bitcoin-portemonnee?

Hieronder zullen we de beste Bitcoin-portefeuilles aanbevelen die u nu kunt gebruiken. De onderstaande lijst bevat een mix van hardware / software / app / online portefeuilles, zodat je uit veel opties kunt kiezen. Lees onze voor- en nadelen en kijk welke portemonnee het beste bij u past.

Top 27 beste Bitcoin-portefeuilles van 2021

1. Ledger Nano S

grootboek nanoDit is de # 1 Bitcoin-portemonnee die we aanbevelen omdat deze veilig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar is.

Voordelen

Deze hardwareportemonnee is betaalbaar in vergelijking met vergelijkbare portemonnees die momenteel op de markt zijn. In vergelijking met de goedkopere beschikbare portemonnees, domineert deze portemonnee die in termen van functies en beveiliging. Evenzo heeft deze portemonnee, in vergelijking met de beschikbare high-tier wallets, vergelijkbare functies als die met behoud van een betaalbare prijs.

De fysieke knoppen aan de zijkanten van de portemonnee zorgen voor een betere beveiliging. Om Bitcoin met succes over te dragen, moet u beide knoppen aan de zijkanten van de portemonnee tegelijkertijd indrukken. Aangezien transacties niet kunnen worden bevestigd als u niet tegelijkertijd op beide knoppen drukt, zorgt dit ervoor dat geen enkele hacker toegang heeft tot uw Bitcoins.

Nadelen

Dit apparaat wordt niet geleverd met ondersteuning voor wachtwoordzin. Een wachtwoordzinondersteuning is een aangepaste tekst die u naast uw herstelzin moet kennen. Hoewel mensen hun herstelzin op een veilige plek bewaren, kan deze nog steeds worden gestolen, maar wachtzinnen zijn vaak zinnen die uit het hoofd worden geleerd. Dit zorgt ervoor dat een hacker geen toegang heeft tot de Bitcoin door de portemonnee naast de herstelzin te hebben.

AAN DE SLAG MET LEDGER NANO S

2. TREZOR

trezorAls u een klein apparaat wilt dat zelfs kan worden aangezien voor sleutels (vanwege het kleine formaat) met een hoogwaardige versleuteling, dan is TREZOR misschien de moeite waard om naar te kijken.

Voordelen

Deze portemonnee wordt geleverd met een display waarmee u elke transactie kunt verifiëren en beter geïnformeerd bent over wat er in uw hardwareportefeuille gebeurt.

Van de portemonnees die een scherm bieden, is deze portemonnee betaalbaar. Hoewel er een paar geselecteerde merken zijn die goedkopere portefeuilles met een scherm aanbieden, heeft deze andere voordelen, zoals het minimalistische ontwerp en de krachtige cryptografie.

Nadelen

Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke portemonnee, vindt u deze hier niet. Aangezien dit een hardware-portemonnee van $ 99 is, is het geen portemonnee die veel mensen gemakkelijk zouden kunnen betalen. Afgezien van het prijskaartje, zijn er naar onze mening geen andere nadelen over deze hardware-portemonnee.

AAN DE SLAG MET TREZOR

3. KeepKey

KeepKey-Bitcoin-Wallet-recensieAls je op zoek bent naar een compacte hardware wallet met een digitaal scherm, dan is deze een goede keuze.

Voordelen

In vergelijking met de omvangrijke, vlezige hardware-wallets die beschikbaar zijn, is dit een van de meest compacte opties die beschikbaar zijn. Ga je op reis met je portemonnee, dan is zo’n compact exemplaar een goede keuze.

Deze portemonnee is een van de weinige die wordt geleverd met een digitaal scherm. Op dit scherm kunt u verschillende informatie over uw portemonnee zien, zoals: saldo, transacties, pincode, enz.

Nadelen

In vergelijking met sommige wallets, zoals hierboven, is deze wallet wat duurder. Met een prijs van $ 99 is het voor sommige mensen misschien te duur, omdat er goedkopere opties beschikbaar zijn.

AAN DE SLAG MET KEEPKEY

4. ARCHOS Safe-T

Er is een nieuwe hardware-portemonnee in de stad. En het is geweldig.

Voordelen

archos-TARCHOS Safe-T mini is de eerste hardware wallet die afkomstig is van een beursgenoteerd bedrijf. Ze begonnen met de open-sourcecode van Trezor en profiteerden van hun sterke achtergrond in beveiliging en productie.Ze ontwierpen een nieuw product rond een CryptoMemory, een chip gewijd aan beveiliging die wordt gebruikt om cryptografische sleutels op te slaan en de pincode te beschermen. in Frankrijk en beschikbaar voor slechts 49,99 €.

Het ingebedde scherm is groot genoeg om de volledige transactie-informatie weer te geven en de houder de transactiegegevens te laten controleren voordat hij fysiek bevestigt met behulp van de knoppen.

Aan de softwarekant, die open-source zal zijn en beschikbaar zal zijn op GitHub, maakt de Safe-T Mini het mogelijk om de inhoud te herstellen naar een nieuw apparaat als deze verloren of gestolen is, met behulp van een 24-woord herstel seed, gegenereerd wanneer Safe-T Mini wordt uitgevoerd de eerste keer. U kunt ook een wachtwoordzin gebruiken om 5-dollar-sleutelaanvallen te voorkomen.

Nadelen

Dit apparaat ondersteunt voorlopig alleen de belangrijkste cryptocurrencies. Het ondersteunt Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Ethereum, Ethereum Classic en ERC20-tokens. Maar het is eigenlijk 75% van de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies.

Het ARCHOS-team zou eraan werken om nieuwe compatibiliteit met cryptocurrencies toe te voegen.

AAN DE SLAG MET ARCHOS SAFE-T

5. GreenAddress

logo-groenadresOmdat GreenAddress een van de veiligste online portemonnees is die er is, raden we het ten zeerste aan aan diegenen die een online portemonnee willen gebruiken, maar zich zorgen maken over de beveiligingsfouten die gepaard gaan met online portemonnees..

Voordelen

Aangezien deze online portemonnee een portemonnee met meerdere handtekeningen is, is het veel veiliger om deze portemonnee te gebruiken in vergelijking met andere. Dit komt doordat u de ene sleutel bestuurt, terwijl GreenAddress de andere sleutel bestuurt, waardoor hackers de toegang tot de Bitcoin wordt ontzegd, tenzij ze zowel uw sleutel als de sleutel van GreenAddress hebben..

GreenAddress is toegankelijk op mobiel, waardoor u veel meer flexibiliteit krijgt in hoe u er toegang toe wilt hebben.

Nadelen

Vanwege de verhoogde beveiliging kan het voor u meer gedoe zijn om toegang te krijgen tot uw portemonnee. Als u een kleiner bedrag in Bitcoin bewaart, is het misschien niet de moeite waard om deze portemonnee te gebruiken en in plaats daarvan een minder veilige te gebruiken voor betere toegankelijkheid.

AAN DE SLAG MET GROEN ADRES

6. Mycelium

myceliumAls je een Android-apparaat hebt, is Mycelium de juiste keuze. Net zoals Amazon goed wordt overwogen in de online verzending, wordt Mycelium goed overwogen in de Android Bitcoin-portemonnee-industrie.

Voordelen

Deze portemonnee heeft de hoogste beoordeling van alle andere beschikbare Bitcoin-portefeuilles, waardoor hij zeer gerespecteerd wordt en een portemonnee die u kunt vertrouwen.

Er zijn veel verschillende functies die u kunt gebruiken, zoals de hardware (offline) accounts, GLIDERA voor het kopen / verkopen van Bitcoins en zelfs een marktplaats waar u Bitcoins lokaal kunt uitwisselen, rechtstreeks vanuit de app..

Nadelen

Het is niet zo veilig als hardwareportefeuilles alsof iemand je telefoon steelt en er toegang toe heeft, de persoon kan de Bitcoins gemakkelijk uit de portemonnee halen in zijn eigen portemonnee..

Smartphones kunnen ook een stuk eenvoudiger worden gehackt dan hardwareportefeuilles, waardoor uw munten een stuk kwetsbaarder en gemakkelijker te stelen zijn voor hackers.

AAN DE SLAG MET MYCELIUM

7. KeepKey – Gold Edition

KeepKey Hardware Wallet Gold EditionHoewel deze hardware-portemonnee een prijs heeft die het meest in de schaduw ligt op deze lijst, is het een van de beste die u kunt kopen als u een veilige, kwaliteitsvolle portemonnee wilt die uw Bitcoins veilig houdt..

Voordelen

Aangezien deze portemonnee niet bij een besturingssysteem is geïnstalleerd, loopt deze niet het kwetsbaarheidsrisico dat andere wallets bij een besturingssysteem wel hebben, omdat virussen gericht zijn op informatie binnen een besturingssysteem. Hierdoor is deze portemonnee beveiligd tegen virussen of malware die mogelijk proberen uw Bitcoins te stelen.

Deze portemonnee ondersteunt niet alleen Bitcoins. Het kan ook andere populaire munten ondersteunen, zoals Dogecoin, Dash, Ethereum en Litecoin.

Nadelen

Een duidelijk nadeel is de prijs van deze portemonnee. Het zijn veelvouden van andere kwaliteitsportefeuilles die prima geschikt zijn om Bitcoins op een veilige manier op te slaan. Als u geld wilt besparen, is deze portemonnee niets voor u.

AAN DE SLAG MET KEEP KEY GOLD EDITION

8. Ledger Wallet Nano – Duo-editie

Ledger Wallet Nano Duo Bitcoin WalletAls u op zoek bent naar een betaalbare, slanke optie, dan is deze hardware wallet een prima alternatief. Het wordt geleverd met twee portemonnees, zodat u er zeker van kunt zijn dat u nooit uw hele portemonnee kwijtraakt.

Voordelen

Deze portemonnee is erg veilig. Dit komt doordat er twee beschermingsniveaus zijn: bescherming tegen malware en geavanceerde beveiliging. Met deze twee functies kunt u uw portemonnee beschermen tegen malware die van uw pc en van andere bronnen komt.

Als u twee portefeuilles met hetzelfde adres heeft, kunt u deze vanuit beide richtingen gebruiken. Zelfs als u er een kwijtraakt, heeft u toegang tot een andere en door er twee te hebben, kunt u deze op twee verschillende locaties plaatsen om gemakkelijk te gebruiken.

Nadelen

Omdat deze slanker en compacter van ontwerp zijn, is het een beetje gemakkelijker te breken. U zult dus veel voorzichtiger moeten zijn met deze portemonnee in vergelijking met de grotere, kwalitatief hoogwaardige die bestand zijn tegen vallen.

AAN DE SLAG MET LEDGER PORTEMONNEE NANO

9. Bitcoin-knopen

Bitcoin Knots-logoOfficieel aanbevolen op Bitcoin.org, deze offline portemonnee geeft u de controle die u nodig heeft voor veilige, transparante transacties.

Voordelen

Omdat deze portemonnee wordt aanbevolen door officiële bronnen en een van de oudste wallets is die er zijn, heeft hij veel geloofwaardigheid en is hij gevestigd in de Bitcoin-gemeenschap.

Met deze portemonnee kunt u bepalen hoeveel u per transactie wilt uitgeven voor de mijnwerkerskosten. Vooral met het verhoogde tarief tegenwoordig, is dit een functie die u wilt onderzoeken, aangezien veel online uitwisselingssites mogelijk kosten in rekening brengen waarvan u misschien niet eens op de hoogte bent..

Nadelen

De site waarop de portemonnee wordt gehost, is erg verouderd en kan er zowel verwarrend als niet betrouwbaar uitzien. Het bestaat echter al een tijdje, dus we raden u nog steeds aan om het te bekijken.

Hackers kunnen mogelijk uw portemonnee binnendringen als uw computer malware of virussen bevat, dus houd rekening met deze kwetsbaarheid als de portemonnee rechtstreeks op uw harde schijf of online is geïnstalleerd.

AAN DE SLAG MET BITCOIN KNOOPJES

10. Exodus

exodus portemonnee logoAls u op zoek bent naar een desktopportemonnee die volledige knooppunten en hoge anonimiteit biedt, dan is Exodus het bekijken waard.

Voordelen

Met een gestroomlijnd dashboardontwerp waarmee u een overzicht van uw portefeuille heeft, kunt u altijd uw vermogen bijhouden en hoeveel van elke munt die wordt ondersteund u heeft.

In vergelijking met de portefeuilles die alleen ondersteuning bieden voor de drie meest populaire munten, kunt u met deze portemonnee veel meer opslaan, waaronder Dash, Litecoin en meer..

Nadelen

Met deze portemonnee kunt u geen 2FA (2-factor auth) gebruiken om uw portemonnee te beveiligen. Omdat deze functie van vitaal belang is om uw crypto zo veilig mogelijk te houden, is dit een beveiligingsprobleem dat deze portemonnee heeft.

AAN DE SLAG MET EXODUS

11. Jaxx

jaxx mobiele appAls u uw munten voor een breed scala aan munten wilt beheren, dan is Jaxx een crypto-portemonnee die u moet onderzoeken.

Voordelen

Omdat Jaxx multi-platform is, heb je toegang tot je portemonnee met dezelfde portemonnee op veel verschillende apparaten. Zelfs als u op uw telefoon zit, kunt u met uw telefoon munten van uw portemonnee naar anderen overboeken, ook al gebruikt u voornamelijk Jaxx op uw computer.

Aangezien de privésleutels die Jaxx u geeft wanneer u uw portemonnee voor het eerst opent, op het apparaat zelf worden opgeslagen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat hackers Jaxx binnendringen en uw munten stelen, aangezien deze op uw fysieke apparaat worden opgeslagen..

Nadelen

Het kan even duren voordat transacties verschijnen in vergelijking met andere wallets en het opstarten van de app zelf duurt even. Dus als je iemand bent die van snelle, snelle portemonnees houdt, is Jaxx misschien niet de beste portemonnee voor jou.

AAN DE SLAG MET JAXX

12. Atomic Wallet

Atomic portemonnee is een bewaarloze app voor meerdere valuta’s voor veilige opslag en beheer van Bitcoin, ETH, XLM, XRP, LTC en meer dan 500 andere munten en tokens. Alle crypto-activa en -functies worden regelmatig bijgewerkt. Uw privésleutels zijn veilig versleuteld in uw apparaat, dus alleen u heeft volledige controle over uw geld.

De desktop-app is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen zoals Windows, macOS, Ubuntu, Debian en Fedora. De mobiele versie is beschikbaar voor Android; hoewel de IOS-app eind 2021 wordt uitgebracht. Atomic Wallet is een van de veiligste alles-in-één, niet-bewarende crypto-opslag met een soepele en grondige interface. 

De portemonnee ondersteunt Atomic Swaps, een reguliere functie waarmee gebruikers aanzienlijk op kosten kunnen besparen. Met Atomic wallet kunt u crypto kopen met USD, EUR of een andere lokale valuta en activa inwisselen tegen de beste tarieven via vertrouwde partners: Changelly, Shapeshift en ChangeNOW.

Voordelen

Handige interface, optimale privacy & beveiliging, gedecentraliseerd, meerdere valuta’s, bewaringsvrij, ingebouwde uitwisseling, lidmaatschapsprogramma, cryptovaluta kopen met bankkaart, 24/7 directe ondersteuning.

Nadelen

Nog niet alle munten ondersteunen Atomic-swaps

AAN DE SLAG MET ATOMIC PORTEMONNEE

13. FIDO U2F-beveiligingssleutel

FIDO U2F-beveiligingssleutelHoewel dit product niet echt een portemonnee is, kan het fungeren als een beveiligingsfunctie om u meer veiligheid te bieden met applicaties die tweefactorauthenticatie vereisen.

Voordelen

Nu hoeft u uw telefoon niet meer te pakken en Google Authenticator in te schakelen om toegang te krijgen tot uw account. Het enige dat u hoeft te doen, is dit USB-apparaat op uw computer aansluiten nadat u het heeft geverifieerd om toegang te krijgen tot het account waar u toegang toe wilt krijgen.

Deze beveiligingssleutel werkt met de meeste populaire applicaties, maar in ons geval met cryptomunten, werkt het direct met Dashlane. Op deze manier kunt u uw munten veiliger beschermen en er sneller toegang toe krijgen.

Nadelen

Houd er echter rekening mee dat dit product geen vervanging is voor een portemonnee, aangezien het zelf geen cryptocurrency kan bevatten. U zult een ander alternatief moeten vinden voor een portemonnee die 2FA biedt als u dit product wilt gebruiken om uw account te beveiligen.

De prijs kan voor velen een beetje hoog zijn, aangezien het in feite gewoon een andere vorm van 2FA is, maar veel veiliger en sneller te gebruiken.

AAN DE SLAG MET FIDO U2F

14. Opendime Bitcoin USB-stick, 3-pack

Opendime Bitcoin USB Stick 3-packAls u op zoek bent naar een goedkoper alternatief om Bitcoins over te dragen of Bitcoins fysiek te verkopen zonder u zorgen te hoeven maken over mijnwerkerskosten, dan is dit een methode om over na te denken.

Voordelen

Omdat elke individuele USB-stick zelf redelijk goedkoop is, zal het toevoegen van munten aan een schijf en het fysiek aan iemand geven goedkoper blijken te zijn dan de munten via het Bitcoin-netwerk. Aangezien de privésleutel van elke schijf in de schijf is opgeslagen, hebt u er geen toegang toe tenzij u de fysieke schijf heeft. Dit maakt het gemakkelijker voor hand-to-hand-transacties.

Alle informatie die u nodig hebt om de portemonnee binnen de USB over te dragen en te openen, wordt als afzonderlijke bestanden in de USB opgeslagen, dus als u munten uit de portemonnee wilt halen, kunt u dat doen.

Nadelen

De USB is klein, dus als u iemand bent die vaak zijn sleutels verliest, is deze portemonnee misschien niet de beste voor u. Als je het echter in een kluis of ergens herkenbaar kunt houden, dan kan dit nadeel worden doorlopen.

AAN DE SLAG MET OPENDIME

15. Coinbase

Coinbase-recensieZoals we eerder hebben uitgelegd, zijn online portemonnees een vreselijk idee als je van plan bent om voor een lange tijd veel crypto te bewaren. Coinbase is echter een van de grootste beurzen ter wereld en biedt een verscheidenheid aan functies waarin u mogelijk geïnteresseerd bent.

Voordelen

Omdat Coinbase een van de grootste beurzen is, heeft het de winst om zwaar te investeren in de beveiliging van de site. Sinds andere online portefeuilles zijn gehackt, heeft Coinbase zijn beveiliging verhoogd om de munten van zijn gebruikers te beschermen.

Je kunt alle munten die je hebt tegen de standaardprijs aan Coinbase zelf verkopen en het geld opnemen via elke gewenste betaalmethode in plaats van het gedoe om je munten in USD om te wisselen..

Nadelen

Coinbase heeft hoge kosten als u veel handelt. Vooral als u na uw aankoop weer aan Coinbase gaat verkopen, ziet u mogelijk een dip in de winst als de prijs van de door u gekochte munt niet veel is gestegen..

Online portefeuilles hebben altijd een grotere kans om gehackt te worden vanwege meer kwetsbaarheden in vergelijking met hardwareportefeuilles, dus houd hier rekening mee wanneer u beslist of u Coinbase voor het gemak wilt gebruiken of dat het gemak het niet waard is..

AAN DE SLAG MET COINBASE

16. Electrum

Electrum portemonnee-logoElectrum is een veilige, softwareportefeuille die op uw pc kan worden gedownload en is een van de meest betrouwbare desktopportefeuilles die u kunt gebruiken.

Voordelen

De software zelf is heel eenvoudig te navigeren en te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is het installeren, uw privésleutels instellen en opslaan en wat munten verzenden om op te slaan in uw nieuw gemaakte Electrum-portemonnee.

Electrum is betrouwbaar en zal er zijn wanneer u het nodig heeft. Het is ook erg veilig omdat het alleen op uw desktop werkt en alleen u toegang heeft tot de privésleutel die wordt aangemaakt wanneer u uw portemonnee opent..

Nadelen

Wanneer u Bitcoins opslaat in uw Electrum-portemonnee, wordt deze omgezet in mBTC. Het zal even wennen zijn, maar in het begin ziet het er raar uit en moet je de komma een paar keer in je hoofd verplaatsen om een ​​idee te krijgen van hoeveel munten je in BTC hebt..

Er is niet veel aan de software. Dit is goed als u alleen Bitcoin wilt opslaan en overdragen, maar als u een deel van de functionaliteit wilt die bij online portefeuilles zoals Coinbase wordt geleverd, krijgt u het hier niet.

AAN DE SLAG MET ELECTRUM

17. Papieren portemonnee (koude opslag)

bitcoinpaperwallet.com-logoHiervoor zijn geen apparaten nodig, alleen jij en een stuk papier. Door uw privésleutels en QR-codes af te drukken of te schrijven, kunt u uw portemonnee beschermen door alle informatie op een paar stukjes papier te hebben staan.

Voordelen

Geen enkele hacker kan uw gegevens stelen. Tenzij u onder schot wordt gehouden en de opdracht krijgt uw papieren portemonnee uit uw kluis te overhandigen, heeft niemand toegang tot uw portemonnee.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over betrouwbaarheid en verborgen kosten, omdat niemand iets uit uw portemonnee kan aanraken of uit uw portemonnee kan halen, tenzij u het rechtstreeks zelf doet.

Nadelen

Deze papiersoorten zijn veel gemakkelijker te verliezen en kunnen niet worden hersteld als ze zijn verbrand, verloren of bedekt met inkt, dus zorg ervoor dat u alles doet wat in uw vermogen ligt om het zo veilig mogelijk te houden als u deze route toch volgt.

Het is veel verwarrender om een ​​papieren portemonnee te maken in vergelijking met een online of hardwareportemonnee, dus als je niet zo technisch onderlegd bent, is deze route misschien een beetje te moeilijk voor je.

AAN DE SLAG MET PAPIEREN PORTEMONNEE

18. Bitcoin-portemonnee – Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoAls u op zoek bent naar een eenvoudige manier om Bitcoin te verzenden en ontvangen en op uw telefoon op te slaan, dan is deze Android-applicatie een goed alternatief voor de bovenstaande opties.

Voordelen

De app is erg handig en gemakkelijk te gebruiken, vooral voor degenen die nog nooit een Bitcoin-portemonnee hebben gebruikt. Het is gebruiksvriendelijk, wat betekent dat er beperkingen zijn die u normaal gesproken niet zult tegenkomen bij complexe portemonnees.

U kunt Bitcoins ook rechtstreeks vanuit de app kopen, wat handig is als u niet wilt leren hoe u Bitcoin kunt kopen.

Nadelen

Het is niet de veiligste portemonnee die er is. Het heeft OS-kwetsbaarheden en kan worden geschonden als de hacker goed genoeg is en als uw apparaat niet voldoende beveiligingsmaatregelen heeft ingesteld, zoals 2FA.

Houd er bij het kopen van Bitcoins rechtstreeks vanuit de app rekening mee dat hun kosten veel hoger zijn in vergelijking met uitwisselingen, dus het ergens anders kopen van munten en vervolgens overzetten naar de app is misschien een betere keuze.

AAN DE SLAG MET BITCOIN PORTEMONNEE

19. Bitcoin-arsenaal

wapenkamer portemonnee logoDeze portemonnee is een oude, gerenommeerde desktopportemonnee die u kunt gebruiken om uw portemonnee te beveiligen tegen online hackers.

Voordelen

Omdat de portemonnee kan worden ingesteld als koude opslag, is uw portemonnee een stuk veiliger en niet zo kwetsbaar als online portefeuilles. Als u van plan bent om voor een lange tijd veel munten op te slaan, zijn desktopportefeuilles zoals Bitcoin Armory een goede keuze..

Aangezien deze portemonnee lang geleden voor het eerst is gebouwd en ook jarenlang is getest, kunt u er zeker van zijn dat de portemonnee betrouwbaar is in gebruik en vatbaar is voor bugs of kwetsbaarheden in vergelijking met nieuwere portefeuilles..

Nadelen

Omdat het oud is, zal het een beetje traag en ouderwets zijn. De functionaliteit van een portemonnee is echter het belangrijkste met esthetiek als laatste, dus laat dit geen nadeel zijn dat u ervan weerhoudt deze portemonnee te gebruiken.

AAN DE SLAG MET BITCOIN ARMORY

20. Bitcoin Core

bitcoin core-logoDit is een andere portemonnee die oud en gerenommeerd is en die u kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over betrouwbaarheidsproblemen.

Voordelen

Deze portemonnee wordt zowel aanbevolen op de officiële website van Bitcoin op Bitcoin.org als vele jaren geleden gemaakt. Dit betekent dat de portemonnee veilig en betrouwbaar genoeg is om te worden aanbevolen door een officiële bron, dus als je op zoek bent naar een van de officieel aanbevolen portemonnees, dan is deze iets voor jou.

Nadelen

Net als Bitcoin Armory is de portemonnee een beetje verouderd en ziet de interface er niet zo mooi uit als de nieuwe en aankomende wallets. Het werkt echter nog steeds zoals het hoort, en we raden het nog steeds aan voor mensen die op zoek zijn naar een veilige desktopportemonnee.

AAN DE SLAG MET BITCOIN CORE

21. Copay

copay-logoGemaakt door een van de grootste Bitcoin-betalingsdienstaanbieders, Bitpay, Copay is een geweldig, veilig alternatief voor het opslaan van uw Bitcoins.

Voordelen

Copay is een multisig-portemonnee, wat betekent dat er meer dan één handtekening nodig is om een ​​transactie met succes te verzenden. Dit verhoogt de veiligheid van uw account en voorkomt dat er zonder uw medeweten kwaadaardige transacties plaatsvinden.

De code van de portemonnee is open source, dus als je ooit in de code wilt graven om te zien of er code is die je Bitcoins zal stelen, ben je vrij om dat te doen.

Nadelen

De hele dienst draait om centrale verificatie. Als u niet van dit soort verificatie houdt waarbij een centraal account is betrokken bij het verzenden van transacties, dan is Copay niets voor u.

Deze portemonnee is ook een beetje moeilijk te gebruiken voor beginners vanwege het multisig-concept, dus als je nieuw bent, raden we enkele van de andere beschikbare opties aan die hierboven beschikbaar zijn en die meer beginnersvriendelijk zijn.

AAN DE SLAG MET COPAY

22. Xapo

xapoAls je een beginner bent die het concept van Bitcoin en hoe het wordt gebruikt niet volledig begrijpt, dan zal het gebruik van Xapo het je een stuk duidelijker maken.

Voordelen

Door u toe te staan ​​uw Bitcoin-saldo zonder kosten in te wisselen met vreemde valuta, kunt u het ware potentieel van Bitcoin en zijn unieke gebruik ervaren.

Xapo heeft uw privésleutels voor u. Dit kan een voor- of een nadeel zijn, maar een voordeel hiervan is dat als u wordt gehackt, uw portemonnee veilig blijft omdat deze wordt opgeslagen op de servers van Xapo, niet die van u..

Nadelen

Omdat Xapo uw privésleutels bewaart, kunt u, als hun server wordt gehackt, afscheid nemen van uw portemonnee, aangezien er geen manier is om toegang te krijgen tot uw privésleutels zodra ze zijn gestolen.

Xapo is niet in elke staat / land beschikbaar, dus toegang krijgen tot deze site is niet de gemakkelijkste als je je niet in een populaire staat / land bevindt.

AAN DE SLAG MET XAPO

23. Sterke munt

sterk portemonnee-logoDeze portemonnee is een beetje uniek omdat het een hybride portemonnee is; zowel jij als de server hebben de versleutelde privésleutels die je toegang geven tot je portemonnee.

Voordelen

Als u per ongeluk uw pc wist, heeft u nog steeds toegang tot uw portemonnee omdat de gecodeerde privésleutels worden opgeslagen op de servers van Strong Coin.

De portemonnee biedt een verscheidenheid aan functies, zoals u een PDF-document geven van alle transacties die in uw portemonnee zijn gemaakt voor transparantie.

Nadelen

Het hacken van de hoofdserver is nog steeds een kwetsbaarheid, dus houd daar rekening mee bij het kiezen van een portemonnee die op welke manier dan ook, vorm of vorm online is verbonden.

BEGIN MET STRONG COIN

24. Bitcoin Vault (zwart)

Bitcoin Vault (zwart)Mocht je toch besluiten om voor de paper wallet route te gaan, dan is dit product iets om naar te kijken.

Voordelen

Bewaart uw papieren portemonnee op een veilige, beveiligde locatie die alleen toegankelijk is door het slot op te lossen. Door de combinatie van 5 letters blijft uw papieren portemonnee veilig, zeker als dit product ook in een kluis wordt bewaard.

Het zware gietmetaal voorkomt dat de behuizing breekt bij impact van de meeste gereedschappen.

Nadelen

Omdat de combinatie slechts 5 letters is, kan deze gemakkelijk worden gehackt en ingebroken.

Door gebruik te maken van een zwaar stuk gereedschap kan er ook in het gietmetaal worden ingebroken, dus we raden dit aan als je op zoek bent naar een leuke optie om je papieren portemonnee in op te bergen!

AAN DE SLAG MET BITCOIN VAULT

25. Cryptosteel MNEMONIC

Cryptosteel MNEMONIC portemonnee voor koude opslagDit is een andere optie als u van plan bent de route van de papieren portemonnee af te leggen.

Voordelen

Dit product is bijna onverwoestbaar, omdat het bestand is tegen 2100 F en enorme hoeveelheden druk van wapens en gereedschappen kan weerstaan.

Nadelen

Het is aan de dure kant en tenzij je ongelooflijk veilig wilt zijn met je Bitcoins, kan een hardware wallet een goedkopere, beginnersvriendelijke optie zijn..

AAN DE SLAG MET CRYPTOSTEEL MNEMONIC

26. ArcBit

arcbit-logoHoewel verouderd, kan deze portemonnee nog steeds zijn taak vervullen om Bitcoins op te slaan, te verzenden en te ontvangen.

Voordelen

Het is heel eenvoudig te gebruiken en zelfs de meeste beginners zullen binnen een paar minuten leren hoe ze de portemonnee moeten gebruiken.

Het enige dat u nodig heeft, is een Chrome-browser om deze portemonnee te kunnen gebruiken, aangezien deze als add-on in uw browser wordt ingebouwd.

Nadelen

Als u geen toegang meer heeft tot uw computer, is het moeilijk om toegang te krijgen tot uw portemonnee, tenzij u uw privésleutels en andere vereiste informatie bij u heeft.

De portemonnee is behoorlijk verouderd en ziet er niet zo goed uit als andere portemonnees. De functionaliteit is ook niet zo goed als andere portemonnees, dus als u een mooie portemonnee wilt, vindt u deze hier niet.

AAN DE SLAG MET ARCBIT

27. Blockchain

blockchain-logoHoewel deze online portemonnee kwetsbaarheden heeft, heeft deze veel voordelen aangezien het de # 1 online portemonnee is die u nu kunt gebruiken. Met zijn eenvoudige interface en geteste kwetsbaarheden is dit het beste wat je kunt krijgen met online portefeuilles.

Voordelen

De site zelf is gemaakt met nieuwkomers in gedachten. Zelfs als u niet zoveel ervaring heeft met Bitcoin-portefeuilles, kunt u door de site navigeren.

Nadelen

Blockchain.info is berucht vanwege de hoge kosten en het hebben van langzame transacties, dus als u dit niet wilt ervaren, raden we u aan deze site niet te gebruiken.

De site is ook erg kwetsbaar voor hacking omdat het een online portemonnee is. Zoals je misschien hebt gehoord, zijn online portefeuilles een stuk gemakkelijker te hacken dan hardwareportefeuilles, omdat er meer kwetsbaarheden zijn. Dus als u overweegt om een ​​online portemonnee als deze te gebruiken, houd dan rekening met deze kwetsbaarheden.

AAN DE SLAG MET BLOKKETEN

Gevolgtrekking

Er zijn talloze Bitcoin-portefeuilles beschikbaar, of het nu online, hardware, papier of hybride is. Welke u ook kiest, zorg ervoor dat deze veilig is en vatbaar voor de meeste kwetsbaarheden die al bekend zijn. Als de portemonnee kwetsbaar is voor bekende virussen en malware, betekent dit dat de uitgever geen wijzigingen aanbrengt. Zorg ervoor dat u portemonnees gebruikt die ook betrouwbaar zijn, zodat u toegang heeft tot uw portemonnee wanneer u deze nodig heeft.

Bitcoin is de valuta van de toekomst, dus kies een veilige portemonnee en stap vandaag nog in de trein!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me