3 beste manieren om Bitcoin te kopen met ACH Transfer

In ons laatste stuk hebben we het gehad over het kopen van Bitcoin met een bankrekening / bankoverschrijving.

Deze tutorial gaat ongeveer over hetzelfde onderwerp, maar is volledig gericht op het kopen van Bitcoin met ACH-overdracht. We zullen doornemen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een uitwisseling, u de voor- en nadelen van het gebruik van ACH geven en u vervolgens, natuurlijk, de beste opties laten zien wanneer u Bitcoin met ACH-overdracht wilt kopen. Laten we erop ingaan, zullen we?

Waar u op moet letten bij het kiezen van ruilen

Vergoedingen

De kosten zijn waarschijnlijk het belangrijkste waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een uitwisseling.

Ondersteuning

Een goede ondersteuning is een must! Elke exchange heeft wat fuckups of je zult wat problemen tegenkomen, ongeacht welke exchange je besluit te gebruiken, het is een soort van onvermijdelijk (dit is hetzelfde met andere soorten exchanges en services, dus niets unieks voor de cryptocurrency-markt). Omdat het onvermijdelijk is, is het belangrijk dat zij, de uitwisseling, goed voor het probleem zorgen en u helpen bij het oplossen ervan. Evenals het beantwoorden van mogelijke vragen.

Elke uitwisseling in deze lijst heeft goede ondersteuning (aangezien we elk van hen hebben bereikt zonder ons doel te noemen om domme, maar relevante vragen te stellen). Hoewel het bij sommige een paar dagen kan duren om terug te komen, is het te verwachten, aangezien de meeste uitwisselingen op dit moment een golf van gebruikers zien.

Makkelijk te gebruiken

We zijn in 2020, we willen geen services gebruiken die niet gemakkelijk en ongecompliceerd zijn. Wij geloven dat het kopen van Bitcoin gemakkelijk moet zijn, dus dit is naar onze mening een grote. Een omvangrijk / traag platform kan echter worden verzwaard als de uitwisseling lage kosten, hoge limieten of geweldige ondersteuning biedt. We zullen het hebben over hoe gemakkelijk elke centrale te gebruiken is, zodat u weet dat u, zelfs als u niet de meest technisch onderlegde bent, gemakkelijk op de centrale kunt navigeren.

Grenzen

Gelukkig voor jou hebben ACH-overboekingen meestal een van de hoogste limieten als het gaat om hoeveel geld je wekelijks of jaarlijks kunt storten. Limieten zijn echter alleen voor degenen die serieus geld in cryptocurrency investeren, aangezien de meeste beurzen stortingen van meer dan $ 1.000 / week accepteren. Maar als u verder wilt gaan, moet u een identificatieproces doorlopen door uw ID in te dienen en een verouderd account te hebben, zodat ze weten dat u betrouwbaar bent.

Voordelen van het gebruik van ACH-overdracht om Bitcoin te kopen

De limieten zijn veel hoger wanneer u ACH-overdracht gebruikt om geld op een beurs te storten.

Lagere kosten dan bijvoorbeeld PayPal, creditcard, etc..

Het is veilig omdat de meest betrouwbare beurzen ACH-overdracht als betaalmethode accepteren.

Het is heel gemakkelijk om geld te storten met een ACH-overboeking.

Nadelen van het gebruik van ACH-overdracht

Omdat er een bank moet worden gebruikt, duurt het een paar dagen om te voltooien (1-5 dagen).

U moet een ID indienen om dit te doen, waardoor het niet-privé is.

 

Over het algemeen denken we echt dat het kopen van BTC met ACH-overdracht een goede keuze is vanwege de brede selectie aan uitwisselingen waaruit u kunt kiezen, de lage kosten en het feit dat u de beste uitwisselingen op de markt kunt gebruiken..

Nu denken we dat het tijd is voor waar jullie allemaal op hebben gewacht: de lijst met de beste uitwisselingen met ACH-overdracht.

Laten we meteen naar de resultaten van ons uitgebreide onderzoek springen!

Top 3 beste manieren om Bitcoin te kopen met ACH-overdrachten

1. Coinbase

Coinbase is marktleider, en dat is niet voor niets. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat de massa gemakkelijk toetreedt tot de cryptocurrency-markt. Met hun gebruiksvriendelijke interface en geweldige portemonnee-integratie is het naar onze mening de eerste keuze voor ACH-overschrijvingen. Hun kosten worden als relatief hoog beschouwd, maar de kosten zijn gemakkelijk te overwinnen omdat ze zo’n geweldige oplossing bieden voor het kopen, opslaan en verkopen van Bitcoins – allemaal op één platform.!

Ze hebben zelfs een app die u kunt gebruiken om op elk moment toegang te krijgen tot de beurs en portemonnee, voor het geval u uw Bitcoins snel wilt verkopen of ze wilt gebruiken om persoonlijk goederen te kopen (steeds meer winkels accepteren Bitcoin als betaalmethode, maar het zal waarschijnlijk nog een jaar of twee duren voordat dat een norm is). Hun ondersteuning is van topklasse, wat het ook een geweldige optie maakt als het de eerste keer is dat je Bitcoin koopt.

We raden Coinbase ten zeerste aan aan al onze lezers die Bitcoin willen kopen met ACH-overschrijving of met een bankpas of creditcard!

Meld u hier aan voor Coinbase!

 

2. GDAX

De volgende beste optie is naar onze mening nauw verwant aan Coinbase – het is hun zusterbeurs, GDAX. Het beste van GDAX is dat ze geen aanbetalings- of opnamekosten in rekening brengen voor ACH-overdracht. Ja, je leest het goed, GEEN KOSTEN! Het bedrag dat u stort, is het bedrag dat op uw rekening komt. GDAX, of Global Digital Asset Exchange, is ontworpen om u te helpen gemakkelijk USD te verhandelen voor Bitcoin, Litecoin en Ethereum, en vice versa.

Het enige probleem dat we zien met GDAX, en dus op de tweede plek plaatsen, is dat hun gebruikersinterface in het begin wat moeilijk te begrijpen is. Onze gok is dat Coinbase bedoeld is voor nieuwkomers, en GDAX is meer gericht op de meer ervaren handelaren / gebruikers. Als u echter een beginner bent en de 0% -kosten wilt schrappen, dan kan het leren van uw weg in GDAX echt de moeite waard zijn.

U zult niet merken dat uitwisselingen zo lage kosten kunnen bieden als GDAX, en daarom zijn ze een uitstekende keuze voor diegenen die hun winst zo veel mogelijk willen maximaliseren.

Meld u hier aan voor GDAX!

 

3. Tweelingen

Last but not least is Tweelingen. Gemini biedt enkele van de laagste tarieven in Canada en de VS, waardoor ze een haalbare optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar lage kosten (GDAX biedt echter nog steeds de laagste kosten voor ACH-transfers).

Het Gemini-platform is, net als GDAX, niet zo gemakkelijk te begrijpen als Coinbase, wat niet goed is als je een beginner bent (maar zoals met alles, raak je eraan gewend). Ze zijn nog niet in alle Amerikaanse staten beschikbaar, dus dit is alleen een haalbare optie als u zich in een staat bevindt waarin ze actief zijn.

Nu lijkt het misschien alsof we Tweelingen bashen, dat is helemaal niet onze bedoeling. Maar we denken oprecht dat deze uitwisseling geen schijn van kans maakt tegen Coinbase en GDAX, omdat het niets ‘nieuws’ biedt, terwijl GDAX gratis vergoedingen biedt en Coinbase buitengewoon eenvoudig te gebruiken is. Het is echter de moeite waard eraan te herinneren dat dit inderdaad de op twee na beste optie is en dat het heeft gewonnen van alle andere uitwisselingen die deze lijst niet eens hebben gehaald..

Meld je hier aan bij Gemini!

 

Gevolgtrekking

Naar onze mening zijn dit de drie beste opties als u BTC met ACH-overdracht wilt kopen. Coinbase is goed vanwege het feit dat het gemakkelijk is om aan de slag te gaan en het proces te begrijpen, zelfs voor een beginner. GDAX is een geweldige optie als u voornamelijk op zoek bent naar lage kosten. Gemini is geweldig omdat het gemakkelijk te gebruiken is en geweldige ondersteuning biedt. Nu is het aan jou om een ​​beslissing te nemen, veel succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me