3 beste måtene å kjøpe Bitcoin med ACH-overføring

I vår siste del snakket vi om hvordan du kjøper Bitcoin med en bankkonto / bankoverføring.

Denne opplæringen er liksom på samme emne, men den er fullt fokusert på å kjøpe Bitcoin med ACH-overføring. Vi vil gå gjennom hva du bør vurdere når du velger en børs, gi deg fordeler og ulemper ved å bruke ACH, og deretter, selvfølgelig, vise deg de beste alternativene når du vil kjøpe Bitcoin med ACH-overføring. La oss gå inn i det, skal vi?

Hva du bør vurdere når du velger utveksling

Avgifter

Gebyrene er sannsynligvis det viktigste du bør vurdere når du velger en børs.

Brukerstøtte

God støtte er et must! Hver børs vil ha noen fuckups, eller du vil møte noen problemer uansett hvilken børs du bestemmer deg for å bruke, det er liksom uunngåelig (dette er det samme med andre typer børser og tjenester også, så ikke noe unikt for kryptovalutamarkedet). Siden det er uunngåelig, er det viktig at de, sentralen, tar godt vare på problemet og hjelper deg med å løse det. I tillegg til å svare på potensielle spørsmål.

Hver utveksling i denne listen har god støtte (siden vi har kontaktet hver enkelt av dem uten å nevne vårt formål å stille dumme, men relevante spørsmål). Selv om noen kan ta noen dager å komme tilbake, er det å forvente siden de fleste børser ser en økning av brukere akkurat nå.

Brukervennlighet

Vi er i 2020, vi vil ikke bruke tjenester som ikke er enkle og rett fram. Vi mener å kjøpe Bitcoin bør være enkelt, så dette er en stor etter vår mening. Imidlertid kan en voluminøs / treg plattform vektes hvis børsen tilbyr lave avgifter, høye grenser eller god støtte. Vi vil snakke om hvor enkelt hver sentral er å bruke, slik at du vet at selv om du ikke er den mest teknologikyndige, kan du enkelt navigere på sentralen..

Grenser

Heldigvis for deg har ACH-overføringer vanligvis noen av de høyeste grensene når det gjelder hvor mye penger du kan sette inn ukentlig eller årlig. Imidlertid er grenser bare for de som investerer seriøse penger i kryptovaluta, siden de fleste børser godtar innskudd på over $ 1000 / uke. Men hvis du vil gå utover det, må du gjennom en identifikasjonsprosess ved å sende inn ID og ha en gammel konto, slik at de vet at du er pålitelig..

Fordeler med å bruke ACH-overføring for å kjøpe Bitcoin

Grensene er langt høyere når du bruker ACH-overføring til å sette inn midler til en børs.

Lavere avgifter enn for eksempel PayPal, kredittkort osv.

Det er trygt siden de mest pålitelige børsene godtar ACH-overføring som betalingsmåte.

Det er veldig enkelt å sette inn penger med en ACH-overføring.

Ulemper med å bruke ACH-overføring

Siden det innebærer å bruke en bank, tar det noen dager å fullføre (1-5 dager).

Du må sende inn en ID for å gjøre det, noe som gjør den ikke-privat.

 

Samlet sett tror vi virkelig at å kjøpe BTC med ACH-overføring er et godt valg på grunn av det store utvalget av børser du kan velge mellom, de lave avgiftene og det faktum at du kan bruke de beste børsene på markedet..

Nå tror vi det er på tide for det dere alle har ventet på – listen over de beste børsene med ACH-overføring.

La oss hoppe rett inn i resultatene av vår omfattende forskning!

Topp 3 beste måter å kjøpe Bitcoin med ACH-overføringer

1. Coinbase

Coinbase er markedsleder, og det med god grunn. Det er de som er ansvarlige for å få massene til å bli med i kryptovalutamarkedet uten problemer. Med sitt brukervennlige grensesnitt og gode lommebokintegrasjon gjør det til det beste valget for ACH-overføringer etter vår mening. Gebyrene deres anses å være relativt høye, men gebyrene er lette å overvinne siden de tilbyr en så god løsning for kjøp, lagring og salg av Bitcoins – alt på en plattform!

De har til og med en app som du kan bruke for å få tilgang til sentralen og lommeboken når som helst, i tilfelle du vil selge Bitcoins raskt eller bruke dem til å kjøpe varer personlig (flere og flere butikker aksepterer Bitcoin som betalingsmåte, men det vil sannsynligvis ta et år eller to til før det er en standard). Deres støtte er førsteklasses, noe som også gjør det til et flott alternativ hvis det er første gang du kjøper Bitcoin.

Vi anbefaler Coinbase til alle våre lesere som ønsker å kjøpe Bitcoin med ACH-overføring eller med debet- eller kredittkort!

Registrer deg for Coinbase her!

 

2. GDAX

Det nest beste alternativet er etter vår mening nært knyttet til Coinbase – det er deres søsterutveksling, GDAX. Det beste med GDAX er at de ikke har noen innskudds- eller uttaksgebyrer for ACH-overføring. Ja, du leste riktig, INGEN AVGIFTER! Beløpet du legger inn er beløpet som vil havne i kontofondene dine. GDAX, eller Global Digital Asset Exchange, er designet for å hjelpe deg med å enkelt handle USD for Bitcoin, Litecoin og Ethereum, og omvendt.

Det eneste problemet vi ser med GDAX, og dermed plassere den på andre plass, er at brukergrensesnittet deres kan være litt vanskelig å forstå i begynnelsen. Vår gjetning er at Coinbase er ment for nybegynnere, og GDAX er mer målrettet mot de mer erfarne handelsmenn / brukere. Men hvis du er nybegynner og vil ta bort 0% -avgiftene, kan det være verdt det å lære deg i GDAX..

Du finner ingen børser som kan tilby så lave avgifter som GDAX, og derfor er de et godt valg for de som vil maksimere fortjenesten så mye som mulig.

Registrer deg for GDAX her!

 

3. Tvillingene

Sist, men ikke minst, er Gemini. Gemini tilbyr noen av de laveste avgiftene i Canada og USA, noe som gjør dem til et levedyktig alternativ for de som leter etter lave avgifter (GDAX tilbyr likevel de laveste avgiftene for ACH-overføringer).

Gemini-plattformen, som GDAX, er ikke like lett å forstå som Coinbase, noe som ikke er bra hvis du er nybegynner (men som med alt blir du vant til det). De er heller ikke tilgjengelige foreløpig i alle amerikanske stater, så dette er bare et levedyktig alternativ hvis du er i en stat de opererer i.

Nå kan det virke som vi bash Gemini, det er ikke vårt formål. Men vi tror virkelig at denne børsen ikke har en sjanse mot Coinbase og GDAX, siden den ikke tilbyr noe “nytt”, mens GDAX tilbyr gratis avgifter og Coinbase er ekstremt enkel å bruke. Det er imidlertid verdt å minne om at det virkelig er det tredje beste alternativet, og har vunnet mot alle de andre børsene som ikke engang nådde denne listen.

Registrer deg på Gemini her!

 

Konklusjon

Etter vår mening er dette de tre beste alternativene hvis du ønsker å kjøpe BTC med ACH-overføring. Coinbase er bra på grunn av det faktum at det er lett å komme i gang og forstå prosessen, selv for en nybegynner. GDAX er et flott alternativ hvis du først og fremst ser etter lave avgifter. Gemini er flott siden det er enkelt å bruke og gir god støtte. Nå er det opp til deg å ta en beslutning, lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me