5 Beste USB Bitcoin-mijnwerkers 2021 – Beoordelingen en koopgids

1. ASIC Bitcoin Miner USB 2. Gekkoscience Compac USB 3. Avalon Nano 3
ASIC Bitcoin Miner USB gekko usb-stick Avalon nano 3
CONTROLEER PRIJS! CONTROLEER PRIJS! CONTROLEER PRIJS!

USBBitcoins worden gegenereerd met behulp van het proces dat mining wordt genoemd. Als uw computer een ingewikkeld wiskundig probleem moet oplossen, is het doel een 64-cijferig getal. Als uw mijnwerker dat algoritmeprobleem kan oplossen, gefeliciteerd; je bent nu een trotse eigenaar van het nieuwe blok en je wordt beloond met Bitcoins.

Het netwerk past automatisch de moeilijkheidsgraad van het minen aan, zodat bitcoins ongeveer elke 10 minuten worden aangemaakt. De reden waarom ze het mining noemen, is dat er een vast aantal bitcoins is dat ooit in het systeem kan worden gedolven. Er zijn in totaal slechts 21 miljoen bitcoins die ooit in het systeem kunnen worden gemaakt. Je graaft het uit het systeem als edelmetalen uit een of andere wiskundige mijn.

Bitcoin-gebruikers zijn verbonden via het netwerk en samen zetten ze een netwerk op dat alle bitcoin-transacties verwerkt en controleert in een openbaar grootboek genaamd de blockchain, waardoor de noodzaak voor een centrale bank wordt geëlimineerd, aangezien alle gebruikers samen de bank zijn. Zo is er minder behoefte aan een bank.

Daarom begon de creatie van GPU, maar toen Bitcoin in populariteit begon te stijgen, begonnen meer gebruikers zich in te schrijven voor het netwerk, waardoor het moeilijk werd om een ​​bitcoin te verkrijgen. Wat leidde tot de uitvinding van ASIC-chips die staan ​​voor Application-Specific Integrated Circuit, waar het specifiek is ontworpen om het algoritme van Bitcoin, het SHA-256-algoritme, te doorbreken of op te lossen. Dus eigenlijk kunnen deze chips niet voor iets anders worden gebruikt, zoals games enz., Maar zijn ze gemaakt om te worden gebruikt om het algoritme op de meest energiezuinige manier op te lossen..

Daarom begon de creatie van GPU, maar toen Bitcoin in populariteit begon te stijgen, begonnen meer gebruikers zich in te schrijven voor het netwerk, waardoor het moeilijk werd om een ​​bitcoin te verkrijgen. Wat leidde tot de uitvinding van ASIC-chips die staan ​​voor Application-Specific Integrated Circuit, waar het specifiek is ontworpen om het algoritme van Bitcoin, het SHA-256-algoritme, te doorbreken of op te lossen. Dus eigenlijk kunnen deze chips niet voor iets anders worden gebruikt, zoals games enz., Maar zijn ze gemaakt om te worden gebruikt om het algoritme op de meest energiezuinige manier op te lossen..

Winstgevendheid van USB Bitcoin Mining in 2021

De meeste van de hierboven genoemde USB-mijnwerkers zijn niet beschikbaar, dat komt omdat USB-bitcoin-mijnbouw vanwege meerdere factoren qua winstgevendheid is afgenomen. USB-mijnwerkers maakten het u gemakkelijk om aan de slag te gaan met bitcoin-mijnbouw, maar door toenemende acceptatie, bitcoin-halvering en andere factoren is de winstgevendheid weggevallen.

Als je echt serieus bent over mijnbouw en het graag voor de lange termijn wilt doen, moet je ASIC Bitcoin Mining Hardware overwegen.

Top 5 beste USB Bitcoin-mijnwerkers 2021

1. ASIC Bitcoin Miner USB

ASIC Bitcoin Miner USBSapphire Block Erupters waren de allereerste mijnwerkers die werden gemaakt. Door de kracht van 330 Mh / s hashvermogen vrij te geven, zou de gebruiker niets minder dan $ 0,01 / maand kunnen ontvangen, dus niet genoeg om winst te maken.

Ten opzichte van de ASIC bitcoin miner USB, genereert het een vermogen van 25 gigahash / seconde, wat tegenwoordig; bijna niets, maar niet zo veel vanwege de toenemende moeilijkheid om de Bitcoins te verkrijgen. Het apparaat heeft actieve koeling nodig omdat het heet wordt door de verwerking, d.w.z. 80 graden op het koellichaam. Dus hoe werkt het??

 • Ten eerste plaatst u het apparaat in de computer, downloadt u de stuurprogramma’s en downloadt u de mijnsoftware, de CG-minor.
 • Informeer de software met een batchbestand op het BTC-adres, waar het de betaling naartoe moet sturen en om een ​​solo- of poolmining uit te voeren en de frequentie in te stellen waarin u het kunt uitvoeren, afhankelijk van de frequentie waarmee u meer hash-snelheid krijgt met een hoger vermogen verbruik of minder hash-snelheid met een laag stroomverbruik.
 • Je bent dan klaar om te mijnen.

CONTROLEER PRIJS IN AMAZON!

2. Gekkoscience Compac USB-stick

gekko usb stickDe mijnwerkers van GekkoScience zijn een beetje beter dan de Sapphire Block Erupters. Met een gewicht van ongeveer 0,8 gram met een energie-efficiëntie van 0,33 W / Gh; zijn mijncapaciteit is 9,5 Gh / s. Door $ 0,15 / maand te verdienen, zal de gebruiker jaarlijks meer dan een dollar verdienen. Het is een stil apparaat met een enkele USB-poort.

Tijdens het gebruik van deze hardware kan het tot 15GH / s presteren, waarbij de prestaties kunnen toenemen als het zou worden overklokt. De opgewekte elektriciteit kost ongeveer 3 watt, wat kleiner is dan een LED-lamp, dus kosten cent of zelfs lager per maand, dus het is praktisch gratis om te gebruiken en er is een kans dat er winst kan worden gemaakt, d.w.z. een dollar plus 10 cent / maand. Dus hoe werkt het ?:

 • Sluit het apparaat aan op de computer en voer de software uit
 • Download voordat u begint de CG Minor die online beschikbaar is.
 • Nadat het is gedownload, gaat u naar slushpool.com
 • Maak een gebruikersnaam en een eigen werknemers-ID aan
 • Open de software, verander het.DAT-bestand specifiek naar het slushpool-adres met de gebruikers-ID en de subgebruiker, dit is de naam van de werknemer
 • Als u klaar bent, stelt u de frequentie in, d.w.z. 140-150 graden is de standaardfrequentie of, als het te warm is, verlaagt u de temperatuur. Hangt af van de koele omgeving waaraan u werkt, waardoor deze wordt overklokt
 • Start de software en sluit de USB aan.
 • Registreer u voor een mining-pool, verander de instelling naar uw eigen pool
 • Begin met mijnen.

CONTROLEER PRIJS IN AMAZON!

3. Avalon Nano 3

Avalon nano 3Omdat het een miner van 3.6GH / s is, zijn de specifieke kenmerken ervan onvoldoende om hoge winsten te behalen, maar juist genoeg om de netwerkkosten te dekken.

De stappen zijn vrij eenvoudig in vergelijking met de andere eerder genoemde apparaten, aangezien de USB alleen op de computer hoeft te worden aangesloten, maar het enige probleem zou zijn om een ​​dollar per jaar te verdienen. Mensen zouden niet geduldig genoeg zijn om elke dag te zitten en een jaar lang een dollar te verdienen.

Het voordeel van dit apparaat is dat het gebruik van een ventilator niet nodig is, dus het betekent wel dat het niet zoveel opwarmt als een ASIC- of Gekko-apparaat, maar aan de andere kant is het tijdrovend om te verdienen. Het is echter een goede gewoonte om bitcoin te verdienen, maar kan niet meer worden gebruikt.

CONTROLEER PRIJS IN AMAZON!

4. Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin Miner

Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin MinerWe kunnen dit apparaat niet echt vergelijken met een mijnwerker, maar het lijkt er wel op. Een voordeel zou zijn dat de kosten laag zijn en dat het met een lage GH / s met een snelheid van 5,5 GH / s in een jaar een winst van meer dan een dollar zou kunnen genereren. Dit is handiger in vergelijking met de Avalon Nano 3.

De positieve kant is dat het werkt als een draadloze router, dus je kunt wat mijnen doen terwijl je voor al je apparaten internet hebt. Het netwerk blokkeert de dekking voor andere apparaten niet, biedt daarom beschikbaarheid en veroorzaakt geen overlast.

Dit apparaat kan alleen minen met behulp van Bitcoin-script, wat betekent dat u concurreert met miningpools met veel grotere instellingen. Als je serieus geld wilt verdienen met het minen van Bitcoin, kun je het je niet veroorloven om een ​​miner minder dan 2 TH / s te laten doen. Daarom is de Bitmain Antrouter R1 perfect voor degenen die wat serieuzer zijn met hun mijnbouw.

CONTROLEER PRIJS IN AMAZON!

5. 21 Bitcoin-computer

21 Bitcoin-computerDe 21 Bitcoin-computer wordt niet beschouwd als een Bitcoin-mijnwerker, maar kan via USB op uw computer worden aangesloten. In termen van $ / hash-snelheid is het geen erg goede keuze.

Het gebruik van deze optie is op zich niet zo populair aangezien de Bitcoin pas in de beginjaren winstgevend was voordat de concurrentie in de loop der jaren is gestegen. Investeren in hardcore hardware of bitcoins kopen is geschikter.

Ten eerste betwijfel ik of deze machine de investeringen in de initiële kosten en lopende uitgaven zal terugverdienen. Ten tweede is het niet het antwoord waarin we willen investeren om veel geld te verdienen, maar eerder genoeg verdienen om het netwerk te ondersteunen, maar des te meer is het een interessant concept. Voor die gebruikers die een gebrek aan kennis hebben over het gebruik en de installatie, zijn er duidelijke tutorials die worden gegeven zodat de gebruikers weten hoe ze het apparaat moeten gebruiken, vooral voor die gebruikers die geen ervaring hebben met coderen.

CONTROLEER PRIJS IN AMAZON!

Gevolgtrekking

Terwijl ik elk apparaat en zijn voordelen en nadelen begrijp, stel ik voor dat het aanbevolen apparaat of de beste USB-bitcoin-mijnwerker de Gekkoscience Compac USB-stick bitcoin-mijnwerker is, aangezien deze apparaten snel zijn voor USB-stick-mijnwerkers. Zoals in, 20 GH / s (met afstemming) snel. Je kunt veel ondersteuning krijgen op hun forums en ze hebben zelfs een paar voorbeeldopstellingen om mee te werken. Redelijke prijs, vergeleken met inflatie op andere bronnen. Andere apparaten lijken op hun eigen manier nuttig te zijn, maar over het algemeen is een apparaat dat tegen lagere kosten werkt, eenvoudig in te stellen en een goede output oplevert, zeker de optie die moet worden genomen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me