5 beste USB Bitcoin Miners 2021 – anmeldelser og kjøpeguide

1. ASIC Bitcoin Miner USB 2. Gekkoscience Compac USB 3. Avalon Nano 3
ASIC Bitcoin Miner USB gekko USB-pinne Avalon nano 3
TJEK PRIS! TJEK PRIS! TJEK PRIS!

usbBitcoins genereres ved hjelp av prosessen som kalles gruvedrift. Hvis datamaskinen din får et komplekst matematisk problem å løse, er målet et 64-sifret nummer. Hvis gruvearbeideren din kan løse dette algoritmeproblemet, Gratulerer; du er nå en stolt eier av den nye blokken, og du vil bli belønnet med Bitcoins.

Nettverket justerer automatisk vanskeligheten med gruvedrift slik at bitcoins opprettes omtrent hvert 10. minutt. Årsaken til at de kaller det gruvedrift er at det er et sett antall bitcoins som noen gang kan utvinnes i systemet. Det er bare 21 millioner bitcoins som noen gang kan opprettes i systemet totalt. Du graver det ut av systemet som edle metaller fra en eller annen matematisk gruve.

Bitcoin-brukere er koblet gjennom nettverket, og sammen setter de opp et nettverk som behandler og kontrollerer alle bitcoin-transaksjoner i en offentlig hovedbok kalt blockchain, og eliminerer dermed behovet for en sentralbank siden alle brukerne sammen er banken. Dermed reduserer behovet for en bank.

Derfor startet opprettelsen av GPU, men da Bitcoin begynte å øke i popularitet, begynte flere brukere å registrere seg i nettverket og dermed skape problemer med å skaffe seg en bitcoin. Som førte til oppfinnelsen av ASIC-brikker som står for Application-Specific Integrated Circuit hvor den er designet spesielt for å bryte eller løse algoritmen til Bitcoin som er SHA-256-algoritmen. Så i utgangspunktet kan disse sjetongene ikke brukes til noe annet som spill osv., Men er laget for å brukes til å løse algoritmen på den mest energieffektive måten..

Derfor startet opprettelsen av GPU, men da Bitcoin begynte å øke i popularitet, begynte flere brukere å registrere seg i nettverket og dermed skape problemer med å skaffe seg en bitcoin. Som førte til oppfinnelsen av ASIC-brikker som står for Application-Specific Integrated Circuit hvor den er designet spesielt for å bryte eller løse algoritmen til Bitcoin som er SHA-256-algoritmen. Så i utgangspunktet kan disse sjetongene ikke brukes til noe annet som spill osv., Men er laget for å brukes til å løse algoritmen på den mest energieffektive måten..

USB Bitcoin Mining lønnsomhet i 2021

De fleste av USB-gruvearbeiderne som er oppført ovenfor, er ikke tilgjengelige, det er fordi USB-bitcoin-gruvedrift har gått ned i lønnsomhet på grunn av flere faktorer. USB-gruvearbeidere gjorde det enkelt for deg å komme i gang med bitcoin mining, men på grunn av økende adopsjon, bitcoin-halvering og andre faktorer har lønnsomheten død.

Hvis du er veldig seriøs med gruvedrift og er opptatt av å gjøre det på lang sikt, må du vurdere ASIC Bitcoin Mining Hardware

Topp 5 beste USB Bitcoin Miners 2021

1. ASIC Bitcoin Miner USB

ASIC Bitcoin Miner USBSapphire Block Erupters var de første gruvearbeiderne som ble opprettet. Ved å frigjøre kraften på 330 Mh / s hasjkraft, vil brukeren kunne motta intet mindre enn $ 0,01 / måned, og dermed ikke nok til å tjene lønnsomhet.

Forhold til ASIC bitcoin miner USB, det genererer en effekt på 25 gigahash / sekund som er i dag; nesten ingenting, men ikke så mye på grunn av økningen i vanskeligheter med å skaffe seg Bitcoins. Enheten trenger aktiv kjøling ettersom den blir varm på grunn av behandlingen, dvs. 80 grader på kjøleribben. Så hvordan fungerer det?

 • For det første setter du enheten inn i datamaskinen, laster ned driverne, laster ned gruveprogramvaren som er CG-mindre.
 • Informer programvaren med en batchfil på BTC-adressen, hvor den skal sende betalingen til og for å utføre enten en solo- eller bassenggruvedrift og sette frekvensen du kan kjøre den avhengig av frekvensen du får mer hashrate med høyere effekt forbruk eller mindre hashrate med lavt strømforbruk.
 • Du vil da være klar til å gruve.

TJEK PRISER I AMAZON!

2. Gekkoscience Compac USB-pinne

gekko USB-pinneGekkoScience-gruvearbeiderne er litt bedre enn Sapphire Block Erupters. Veier omtrent 0,8 gram med en virkningsgrad på 0,33 W / Gh; gruvedriftskapasiteten er 9,5 Gh / s. Tjener $ 0,15 / måned, vil brukeren oppnå mer enn en dollar per år. Det er en lydløs enhet med en enkelt USB-port.

Mens du bruker denne maskinvaren, kan den utføre opptil 15 GHz / s der ytelsen kan øke hvis den skulle overklokkes. Elektrisitet som produseres vil ta omtrent 3 watt, noe som er mindre enn LED-pære, og derfor koster det sent eller enda lavere per måned. Dermed er det praktisk talt gratis å kjøre pluss at det er en sjanse for at du kan tjene penger, det vil si en dollar pluss 10 øre / måned. Så hvordan fungerer det ?:

 • Koble enheten til datamaskinen og kjør programvaren
 • Før du kjører, last ned CG Minor tilgjengelig online.
 • Når den er lastet ned, går du til slushpool.com
 • Opprett et brukernavn og en egen arbeider-ID
 • Åpne programvaren, endre DAT-filen spesifikt til slush pool-adressen med bruker-ID og underbruker som er arbeidernavnet
 • Når du er ferdig, må du stille inn frekvensen, dvs. 140-150 grader er standardfrekvensen, eller hvis det er for varmt, reduser temperaturen. Avhenger av det kule miljøet du jobber med, og overklokkerer det
 • Start programvaren og koble til USB.
 • Registrer deg for et gruvebasseng, endre innstillingen til ditt eget basseng
 • Start gruvedrift.

TJEK PRISER I AMAZON!

3. Avalon Nano 3

Avalon nano 3Å være en gruvearbeider på 3,6 GHz / s, er spesifikasjonene ikke tilstrekkelige til å tjene høy fortjeneste, men tjener heller akkurat nok til å dekke nettverkskostnadene.

Fremgangsmåten er ganske grei sammenlignet med de andre enhetene som er nevnt før, da USB bare kreves å være koblet til datamaskinen, men det eneste problemet ville være å tjene en dollar per år. Folk ville ikke være tålmodige nok til å sitte hver dag og tjene en dollar i ett år.

Fordelen med denne enheten er at bruk av en vifte ikke er nødvendig, så det betyr at den ikke vil varme opp så mye som en ASIC- eller Gekko-enhet, men på den annen side er det tidkrevende å tjene. Det er imidlertid en god praksis når det gjelder å tjene bitcoin, men kan ikke brukes mer enn det.

TJEK PRISER I AMAZON!

4. Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin Miner

Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin MinerVi kan egentlig ikke sammenligne denne enheten med en gruvearbeider, men den ligner på den. En fordel kan være at det er lave kostnader og å ha en lav GH / s med en hastighet på 5,5 GH / s. Dette er mer nyttig sammenlignet med Avalon Nano 3.

Plussiden er at den fungerer som en trådløs ruter, slik at du kan gjøre litt gruvedrift mens du gir internett til alle enhetene dine. Nettverket vil ikke blokkere dekning for andre enheter, derfor gir tilgjengelighet og ikke skaper plager.

Denne enheten kan bare bryte med Bitcoin-skript, noe som betyr at du konkurrerer med gruvebassenger som har mye større oppsett. Hvis du er seriøs med å tjene penger på å bryte Bitcoin, har du ikke råd til å ha en gruvearbeider som gjør under 2 TH / s. Derfor er Bitmain Antrouter R1 perfekt for de som er litt mer seriøse med gruvedrift.

TJEK PRISER I AMAZON!

5. 21 Bitcoin Computer

21 Bitcoin-datamaskin21 Bitcoin-datamaskinen regnes ikke som en Bitcoin-gruver, men den plugges til datamaskinen din via USB. Når det gjelder $ / hash-rate, er det ikke et veldig godt valg.

Å måtte bruke dette alternativet er ikke så populært som sådan, siden Bitcoin bare var lønnsomt de første årene før konkurransen har steget gjennom årene. Å investere i hardcore-maskinvare eller kjøpe bitcoins er mer passende.

Først tviler jeg på at denne maskinen vil gi tilbake investeringene som ble brukt på den opprinnelige kostnaden og driftsutgiftene. For det andre er det ikke svaret vi leter etter å investere i for å tjene store penger, men heller tjene nok bare for å støtte nettverket, men desto mer er det et interessant konsept. Til de brukerne som mangler kunnskap i bruken og oppsettet, er det klare opplæringsprogrammer som læres ut for at brukerne skal vite hvordan de skal bruke enheten, spesielt til de brukerne som ikke har erfaring med koding.

TJEK PRISER I AMAZON!

Konklusjon

Mens jeg forstår hver enhet og dens fordeler og ulemper, foreslår jeg at den anbefalte enheten eller den beste USB-bitcoin-miner som skal brukes, ville være Gekkoscience Compac USB-stick bitcoin-miner, da disse enhetene er raske for USB-stick-gruvearbeidere. Som i, 20 GH / s (med innstilling) raskt. Du kan få mye støtte i forumene deres, og de har til og med noen få eksempler på oppsett å jobbe med. Rimelig pris, sammenlignet med inflasjon fra andre kilder. Andre enheter ser ut til å være nyttige på sin egen måte, men generelt er en enhet som fungerer til lavere kostnader, enkel å installere og gir tilbake god produksjon absolutt muligheten til å bli tatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me