5 najboljših USB Bitcoin rudarjev 2021 – Ocene in vodič za nakup

1. ASIC Bitcoin Miner USB 2. Gekkoscience Compac USB 3. Avalon Nano 3
ASIC Bitcoin Miner USB gekko usb stick Avalon nano 3
PREVERITE CENO! PREVERITE CENO! PREVERITE CENO!

usbBitcoini se generirajo s postopkom, imenovanim rudarstvo. Če ima vaš računalnik zapleten matematični problem, ki ga je treba rešiti, je cilj 64-mestno število. Če vaš rudar lahko reši to težavo z algoritmom, čestitamo; zdaj ste ponosni lastnik novega bloka in boste nagrajeni z bitcoini.

Omrežje samodejno prilagodi težavnost rudarjenja, tako da bitcoini nastanejo približno vsakih 10 minut. Razlog, zakaj temu pravijo rudarstvo, je ta, da v sistemu obstaja določeno število bitcoinov, ki jih je mogoče kdaj kopati. V sistemu je mogoče kadar koli ustvariti le 21 milijonov bitcoinov. Izkopljete ga iz sistema kot plemenite kovine iz nekega matematičnega rudnika.

Uporabniki Bitcoinov so povezani prek omrežja in skupaj vzpostavijo omrežje, ki obdeluje in preverja vse transakcije bitcoinov v javni knjigi, imenovani blockchain, s čimer odpravlja potrebo po centralni banki, saj so vsi uporabniki skupaj banka. Tako se zmanjša potreba po banki.

Zato se je začelo ustvarjanje GPU-ja, toda ko je Bitcoin začel naraščati, se je več uporabnikov začelo vpisovati v omrežje, kar je povzročalo težave pri pridobivanju bitcoinov. Kar je privedlo do izuma čipov ASIC, ki pomeni Application-Specific Integrated Circuit, kjer je zasnovan posebej za lomljenje ali reševanje algoritma Bitcoin, ki je algoritem SHA-256. V bistvu teh čipov ni mogoče uporabiti za kar koli drugega, kot so igre itd., Ampak so narejeni za uporabo na najbolj učinkovit način za reševanje algoritma..

Zato se je začelo ustvarjanje GPU-ja, toda ko je Bitcoin začel naraščati, se je več uporabnikov začelo vpisovati v omrežje, kar je povzročalo težave pri pridobivanju bitcoinov. Kar je privedlo do izuma čipov ASIC, ki pomeni Application-Specific Integrated Circuit, kjer je zasnovan posebej za lomljenje ali reševanje algoritma Bitcoin, ki je algoritem SHA-256. V bistvu teh čipov ni mogoče uporabiti za kar koli drugega, kot so igre itd., Ampak so narejeni za uporabo na najbolj učinkovit način za reševanje algoritma..

Dobičkonosnost USB Bitcoin Rudarstvo leta 2021

Večina zgoraj naštetih rudarjev USB ni na voljo, saj je rudarstvo bitcoinov USB zaradi več dejavnikov zamrlo v dobičkonosnosti. USB rudarji so vam olajšali začetek rudarjenja bitcoinov, vendar je zaradi vse večjega sprejetja, prepolovitve bitcoinov in drugih dejavnikov dobičkonosnost zamrla.

Če se resnično ukvarjate z rudarstvom in se tega želite dolgoročno ukvarjati, morate razmisliti o ASIC Bitcoin Mining Hardware

Top 5 najboljših USB Bitcoin rudarjev 2021

1. ASIC Bitcoin Miner USB

ASIC Bitcoin Miner USBSapphire Block Erupters so bili prvi ustvarjeni rudarji. S sprostitvijo moči 330Mh / s zgoščevalne moči bi lahko uporabnik prejel nič manj kot 0,01 USD na mesec, torej premalo za zaslužek.

V zvezi z ASIC bitcoin rudarjem USB ustvarja moč 25 gigahash / s, kar je danes; skoraj nič, ampak ne toliko zaradi naraščanja težav pri pridobivanju Bitcoinov. Naprava bo potrebovala aktivno hlajenje, saj se zaradi obdelave, to je 80 stopinj na hladilniku, segreje. Kako torej deluje?

 • Najprej napravo vstavite v računalnik, prenesete gonilnike, prenesete rudarsko programsko opremo, ki je CG minor.
 • Obvestite programsko opremo s paketno datoteko na BTC naslovu, kamor naj pošlje plačilo in izvede bodisi samostojno bodisi rudarsko rudarstvo in nastavite frekvenco, v kateri jo lahko zaženete, odvisno od frekvence, ki vam omogoča večjo hitrost razpršitve z večjo močjo poraba ali manj hitrosti razpršitve z nizko porabo energije.
 • Nato boste pripravljeni na rudarjenje.

PREVERITE CENO V AMAZONU!

2. USB ključek Gekkoscience Compac

gekko usb stickRudarji GekkoScience so nekoliko boljši od Sapphire Block Erupters. Tehta približno 0,8 unč z energijsko učinkovitostjo 0,33 W / Gh; njegova rudarska zmogljivost je 9,5 Gh / s. Z zaslužkom 0,15 USD na mesec bo uporabnik letno dosegel več kot en dolar. Je tiha naprava z enim vhodom USB.

Med uporabo te strojne opreme lahko deluje do 15 GH / s, pri čemer se lahko njena zmogljivost poveča, če bi jo radi overclockali. Proizvedena električna energija bo potrebovala približno 3 vate, kar je manj kot LED žarnica, zato stane cent ali celo nižje na mesec, zato je praktično brezplačno, plus obstaja možnost, da se ustvari dobiček, to je dolar plus 10 centov / mesec. Torej, kako deluje ?:

 • Napravo priključite na računalnik in zaženite programsko opremo
 • Pred zagonom prenesite CG Minor, ki je na voljo na spletu.
 • Ko je naložen, pojdite na slushpool.com
 • Ustvarite uporabniško ime in lastni ID delavca
 • Odprite programsko opremo, spremenite datoteko .DAT posebej na naslov bazena slush z ID-jem uporabnika in pod-uporabnikom, ki je ime delavca
 • Ko končate, nastavite frekvenco, tj. 140-150 stopinj je standardna frekvenca, ali če je prevroče, znižajte temperaturo. Odvisno od hladnega okolja, s katerim delate, ga tako overclocking
 • Zaženite programsko opremo in priključite USB.
 • Registrirajte se za rudarski bazen, spremenite nastavitev v svoj lasten bazen
 • Začnite rudariti.

PREVERITE CENO V AMAZONU!

3. Avalon Nano 3

Avalon nano 3Ker je rudar s hitrostjo 3,6 GH / s, njegove posebnosti ne zadoščajo za visok dobiček, ampak zaslužijo ravno toliko, da pokrijejo omrežne stroške.

Koraki so v primerjavi z drugimi prej omenjenimi napravami precej preprosti, saj je treba USB samo priključiti v računalnik, edina težava pa bi bil zaslužek dolarja na leto. Ljudje ne bi bili dovolj potrpežljivi, da bi lahko sedeli vsak dan in eno leto zaslužili dolar.

Prednost te naprave je v tem, da uporaba ventilatorja ni potrebna, kar pomeni, da se ne ogreva tako kot naprava ASIC ali Gekko, po drugi strani pa je zaslužek dolgotrajen. Vendar je to dobra praksa v smislu zaslužka bitcoinov, vendar je ni mogoče uporabiti več kot to.

PREVERITE CENO V AMAZONU!

4. Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin Miner

Bitmain Antrouter R1 Wifi Solo Bitcoin MinerTe naprave resnično ne moremo primerjati z rudarjem, vendar je podobna tej napravi. Ena ugodnost bi bila, da je poceni in bi imela nizko GH / s s hitrostjo 5,5 GH / s, v enem letu bi lahko ustvarila več kot dolar dobička. To je bolj koristno v primerjavi z Avalon Nano 3.

Dobra stran je, da deluje kot brezžični usmerjevalnik, tako da lahko nekaj rudarite, hkrati pa zagotovite internet za vse svoje naprave. Omrežje ne bo blokiralo pokritosti za druge naprave, zato zagotavlja razpoložljivost in ne ustvarja motenj.

Ta naprava lahko rudari samo z Bitcoin skriptom, kar pomeni, da tekmujete z rudarskimi bazeni, ki imajo veliko večje nastavitve. Če resno razmišljate o zaslužku, ko rudarite Bitcoin, si ne morete privoščiti, da bi rudar delal manj kot 2 TH / s. Zato je Bitmain Antrouter R1 kot nalašč za tiste, ki se nekoliko bolj resno ukvarjajo s svojim rudarjenjem.

PREVERITE CENO V AMAZONU!

5. 21 Bitcoin računalnik

21 Bitcoin računalnik21 Bitcoin Computer se ne šteje za Bitcoin rudar, vendar se v računalnik priključi prek USB-ja. Glede na hitrost $ / hash to ni zelo dobra izbira.

Uporaba te možnosti ni tako priljubljena kot taka, saj je bil Bitcoin donosen le v zgodnjih letih, preden se je konkurenca z leti povečala. Primernejša je naložba v trdo strojno opremo ali nakup bitcoinov.

Prvič, dvomim, da bo ta stroj vrnil naložbe, porabljene za začetne stroške in tekoče izdatke. Drugič, ne gre za odgovor, v katerem iščemo, da bi vlagali v to, da bi zaslužili velike dolarje, ampak zaslužili dovolj le za podporo omrežju, a še toliko bolj, to je zanimiv koncept. Za tiste uporabnike, ki nimajo dovolj znanja o uporabi in nastavitvi, obstajajo jasne vaje, ki jih bodo naučili, da bodo uporabniki vedeli, kako uporabljati napravo, zlasti tistim uporabnikom, ki nimajo nič izkušenj s kodiranjem..

PREVERITE CENO V AMAZONU!

Zaključek

Medtem ko razumem vsako napravo in njene ugodnosti in pomanjkljivosti, predlagam, da bi bila priporočljiva naprava ali najboljši rudar bitcoinov USB, ki bi bil uporabljen, rudar bitcoinov Gekkoscience Compac USB, saj so te naprave hitre za rudarje USB. Tako kot hitro, 20 GH / s (z nastavitvijo). Na njihovih forumih lahko dobite veliko podpore, za delo pa imajo celo nekaj primernih nastavitev. Primerna cena v primerjavi z inflacijo iz drugih virov. Zdi se, da so druge naprave po svoje koristne, toda na splošno je vsekakor možnost, ki jo je treba uporabiti pri napravi, ki deluje z nižjimi stroški, je enostavna za namestitev in prinaša dobre rezultate..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me