8 beste uitwisselingen om Bitcoin met PayPal te kopen in 2021

1. LocalBitCoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo paxful
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Ben je een fan van het gebruik van PayPal en het vinden van een manier om Bitcoins te kopen met PayPal? We weten allemaal dat PayPal een leider is in de e-commercemarkt en het heeft nu de handen ineen geslagen met de bloeiende markt van Bitcoins. Nou, je kunt zien dat het een behoorlijke uitdaging is om Bitcoins te kopen met PayPal, omdat je het niet rechtstreeks kunt kopen. Dit is nu helemaal geen reden tot bezorgdheid. We hebben ons verdiept in het onderwerp door enkele van de meest betrouwbare sites te bekijken waar u Bitcoins kunt kopen met PayPal. De beste sites waar u kunt overwegen om Bitcoins via PayPal te kopen, worden hieronder uitgelegd.

8 beste uitwisselingen om Bitcoin te kopen met PayPal 2021

1. LocalBitcoins

Logo van LocalBitcoins.comDe oudste en meest populaire peer-to-peer-uitwisselingssite werd gelanceerd in 2012 en bedient gebruikers over de hele wereld. De site is uniek om face-to-face, persoonlijke handel mogelijk te maken. Als koper kunt u een verkoper van uw keuze selecteren op basis van de lijst met advertenties van de verkopers die op de site worden weergegeven. U kunt de persoon ontmoeten om verder te handelen. Hoewel LocalBitcoins persoonlijke handel aanbiedt. het is betrouwbaar en betrouwbaar. De site fungeert als een escrow-systeem en handhaaft de veiligheid en privacy van zijn gebruikers.

Ondersteunde landen

LocalBitcoins bedient wereldwijd behalve Duitsland en New York vanwege regelgeving. De werking van de site is volledig afhankelijk van de liquiditeit van de gebruikers in een land.

Hoe werkt het?

LocalBitcoins heeft een eenvoudige en intuïtieve interface. Het aanmaken van een account duurt slechts 20 seconden om u aan te melden met uw e-mailadres. De site ondersteunt verschillende betaalmethoden. Nu u de stappen kent van het kopen van Bitcoins met contant geld, kunnen we het proces van het kopen van Bitcoins via PayPal bespreken.

U moet eerst een account aanmaken met uw e-mailadres. Als koper kunt u een verkoper naar keuze kiezen uit de lijst met verkopers die op de pagina wordt weergegeven, of u kunt een bedrag toevoegen en PayPal als betaalmethode invoeren. De lijst met verkopers die PayPal willen accepteren, wordt verplaatst. U kunt een geschikte verkoper kiezen volgens uw keuze en de verdere transactie uitvoeren. U komt op een pagina terecht, waar u het bedrag moet invoeren voor het kopen van Bitcoins. U kunt de limieten en handelsvoorwaarden zien zoals vermeld door de verkoper. Sommige verkopers vragen mogelijk om ID-verificatie samen met de verificatie van uw telefoonnummer. Er is een feedbackgedeelte op het profiel van de verkoper, waarmee kopers kunnen kiezen voor een optimale verkoper. De koper moet de handelsgeschiedenis van de verkoper controleren met feedback van andere gebruikers. De vergoeding die door deze site wordt toegepast, is enigszins hoog in vergelijking met andere sites. De premie is ongeveer 20% vergeleken met de lokale Bitcoin-wisselkoersen. Daarnaast wordt 1% vergoeding door de site in rekening gebracht.

Privacy

LocalBitcoins respecteert de privacy van de gebruiker door het anonieme karakter van de Bitcoins te respecteren. Daarom vraagt ​​de site niet om ID-verificatie of persoonlijke gegevens. Een e-mailadres is het enige vereiste voor het aanmaken van uw account. Aangezien dit een P2P-site is, is het koppelen van uw bankrekening niet verplicht. Welnu, sommige handelaren kunnen om uw ID en andere details vragen. Bitcoins kopen in ruil voor uw lokale fiat-valuta’s is een extra bonus voor een gebruiker.

Veiligheid

LocalBitcoins heeft helemaal geen compromissen gesloten met zijn beveiligingsinstellingen. De site is versleuteld met HTTPS-protocol met een Login Guard als extra beveiligingsmaatregel. De site heeft tweefactorauthenticatie via sms en e-mail mogelijk gemaakt. Beveiligingsonderzoekers moeten zeker op deze site rekenen, omdat de site een uitstekend white hat-programma heeft dat de concurrentie uitschakelt.

Het uitstekende escrow-systeem van de site zorgt ervoor dat kopers niet worden opgelicht.

Vergoedingen en limieten

Het is goed nieuws voor alle kopers. LocalBitcoins rekent geen vergoeding aan kopers, maar verkopers moeten een vergoeding van 1% betalen. Hoe dan ook, de Bitcoin-netwerkkosten worden toegepast op alle transacties. De verkopers krijgen het voordeel de wisselkoersen aan te passen, wat een punt van zorg is voor kopers. Sommige verkopers rekenen hoge kosten om de vergoeding die de site hen in rekening brengt te dekken.

De site stelt geen limiet op het aantal en het aantal transacties tussen handelaren. Handelaren kunnen echter limieten stellen met wederzijdse instemming.

Klantenservice

U kunt zeker op de klantenondersteuning van de site vertrouwen om al uw vragen op te lossen. Het FAQ-gedeelte van de site beantwoordt de meeste van uw vragen. Eindelijk kunt u via e-mail contact opnemen met LocalBitcoins en ook de reactie van de site is vrij snel.

Voordelen

Naast een gebruiksvriendelijke site, is LocalBitcoins ook snel en betrouwbaar. De privacy van de gebruikers blijft behouden.

Nadelen

Aangezien de site persoonlijke handel aanbiedt, moeten gebruikers oppassen dat ze niet worden opgelicht. De verkoper heeft de volledige bevoegdheid om de wisselkoersen aan te passen, wat de koper zou kunnen kosten om een ​​hoog bedrag te betalen. Deze site is niet geschikt voor grote kopers.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

2. Paxful

paxfulPaxful werd in 2015 gelanceerd als een prominente gedecentraliseerde beurs. Deze in de VS gevestigde peer-to-peer-uitwisseling biedt verschillende online betalingsmethoden voor zijn gebruikers. De uitwisseling kan worden beschouwd als vergelijkbaar met eBay, waar het optreedt als bemiddelaar voor handelaren. Paxful fungeert als een uitstekende escrow-service.

Ondersteunde landen

Paxful beperkt zijn werkingsgebied niet. Elke gebruiker kan zich registreren, ongeacht het land waartoe hij behoort. Bovendien kunnen sommige verkopers kortingen opleggen aan de landen die ze willen verhandelen. Paxful biedt echter betaalmethoden die wereldwijd worden geaccepteerd, wat een voordeel is voor de gebruikers.

Hoe werkt het?

Paxful heeft een gestroomlijnde interface waarin alle informatie op een begrijpelijke manier wordt weergegeven. De site biedt een breed scala aan betaalmethoden, zoals stortingen in contanten, creditcards / betaalpassen, Western Union, MoneyGram, nationale bankoverschrijvingen, cadeaukaarten en PayPal. Gebruikers moeten enkele eenvoudige stappen volgen om Bitcoins via PayPal te kopen. Het proces wordt hieronder in detail uitgelegd.

De gebruikers hebben de mogelijkheid om Bitcoins rechtstreeks te kopen wanneer ze de site betreden of kunnen Bitcoins kopen na registratie. Nadat u zich heeft geregistreerd, ziet u een venster met de opties met betrekking tot het bedrag, het type betaalmethode en de lokale valuta om Bitcoins te kopen. U kunt een geschikte verkoper kiezen op basis van uw gemak, of Paxful zal voor u kiezen. Zodra de transactie is gestart, wordt u doorverwezen naar een chatfunctie, waar u kunt onderhandelen met de verkoper. Omdat de koper op het punt staat te betalen, worden Bitcoins van de verkoper in de borg gehouden en moet de koper markeren als ‘betaald’ nadat de betaling is voltooid. De Bitcoins worden vrijgegeven van de escrow zodra de verkoper de betaling bevestigt. Je hebt 30 minuten om de deal te bevestigen, anders wordt de deal na 30 minuten automatisch geannuleerd.

Privacy

Een e-mailadres is vereist om te registreren op deze site. Twee links worden ingesloten in de welkomst-e-mail die naar uw e-mailadres op de site wordt gestuurd op het moment dat u een account aanmaakt. De ene link is voor het verifiëren van uw e-mailadres en een andere om tweefactorauthenticatie in te schakelen. Tweefactorauthenticatie kan worden gedaan via sms en met Google Authenticator.

Veiligheid

Paxful maakt een portemonnee aan op het moment van de transactie, waar de verkoper de Bitcoins moet opslaan, die volledig is beveiligd met het efficiënte escrow-systeem van de site. Verder is Paxful beveiligd door Comodo, wat betekent dat de site is gecodeerd met 256-bit SSL. Om de omgeving van de gebruiker te beveiligen, voldoet Paxful aan PCI-kwetsbaarheidsnormen. De site heeft een optie om verkopers feedback te geven, waardoor andere kopers een optimale verkoper kunnen selecteren.

Vergoedingen en limieten

Net als bij LocalBitcoins, brengt Paxful geen kosten in rekening voor kopers, maar ja, deze worden door de verkoper in rekening gebracht. Paxful brengt 1% kosten in rekening aan de verkoper, plus bepaalde Bitcoin-netwerkkosten. Bovendien hebben verkopers de volledige controle over het bepalen van de vergoeding. Verkopers die cadeaubonnen accepteren, zullen u doorgaans hoge kosten in rekening brengen. De site stelt geen limiet op de transacties. U moet echter de limieten controleren die door een verkoper worden toegepast voordat u gaat handelen.

Klantenservice

U kunt contact opnemen met Paxful via het opgegeven gratis nummer of via de Facebook-pagina. Het ondersteuningssysteem is vrij uitgebreid en biedt ook ondersteuning via chat en e-mail. Het kan enkele uren duren voordat de vertegenwoordigers reageren via chat en e-mail.

Voordelen

Paxful accepteert cadeaubonnen als betaalmethode, wat echt gaaf is. De site is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft een geavanceerde beveiligingsopstelling. Naast lage transactiekosten ondersteunt de site ook een feedbacksysteem, dat een gebruiker helpt bij het selecteren van een geschikte verkoper.

Nadelen

Aangezien de site een peer-to-peer-uitwisselingssite is, bestaat het risico dat u wordt bedrogen.

AAN DE SLAG MET PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokale crypto's paypalLocalCryptos maakt het heel gemakkelijk om Bitcoin te kopen met PayPal. De LocalCryptos-marktplaats biedt u een veilig platform om uw PayPal-saldo van en naar Bitcoin te transformeren.

Belangrijkste kenmerken

De belangrijkste kenmerken van LocalCryptos zijn:

Marktplaats van persoon tot persoon

LocalCryptos biedt een marktplaats van persoon tot persoon met meer dan 100.000 cryptohandelaren. Dit betekent dat elke transactie via LocalCryptos rechtstreeks met een andere handelaar plaatsvindt.

Escrow beschermd

Een veilige escrow-service beschermt alle PayPal-transacties. De verkoper plaatst BTC in escrow voordat u uw PayPal-overschrijving verzendt, wat betekent dat LocalCrypto veilige betalingen mogelijk maakt. In browsers stuurt crypto de webportemonnee aan en zorgt het ervoor dat u goed beschermd bent tegen hacks of cryptodiefstal.

Snelle overdrachten

Snelle overschrijvingen zorgen ervoor dat PayPal-transacties van BTC binnen vijftien minuten of minder worden uitgevoerd. Elk uur zijn er meer dan duizend online handelaren op LocalCryptos.

End-to-end encryptie

LocalCryptos was het eerste platform dat end-to-end-encryptie voor berichten implementeerde.  

BTC kopen met PayPal op LocalCryptos

Vraagt ​​u zich af hoe u met behulp van LocalCryptos via PayPal cryptovaluta kunt kopen?

Aanmelden bij LocalCryptos duurt slechts dertig seconden. Hierna kan iedereen biedingen plaatsen om Bitcoin te kopen of verkopen. Filter op Betalen met PayPal, locatie en andere zoekcriteria. Start een PayPal-naar BTC-transactie en maak geld over zodra de transactie en wisselkoers zijn vergrendeld en door de andere partij zijn geaccepteerd.

AAN DE SLAG MET LOCALCRYPTOS

4. Cancoin

cancoin-logoCancoin, de nieuwe gedecentraliseerde, peer-to-peer-uitwisselingssite trekt gebruikers aan met zijn flexibele toolkit met uitstekende functies. De site biedt een aantal functies waarbij de nadruk vooral ligt op de veiligheid van de gebruiker.

Ondersteunde landen

Momenteel bedient Cancoin in de VS en Canada. U kunt een verzoek sturen om uw regio te ondersteunen met de optie ‘uw site ondersteunen’ binnen de ‘Marktplaats’-locatie van uw site.

Hoe werkt het?

Bitcoins kopen op Cancoin is een vervelend proces. U kunt eenvoudig uw account aanmaken met uw e-mailadres en een wachtwoord. Voordat u Bitcoins koopt, moet u een veilige portemonnee met meerdere handtekeningen genereren door op de optie ‘portemonnee genereren’ te klikken. De portemonnee is beveiligd met een unieke geheugenzin die wordt gegenereerd door het willekeurige gedrag van uw cursor en is de hoofdsleutel voor uw account. Nadat je deze dingen hebt ingesteld, kun je Bitcoins kopen op de marktplaats van de site, waar je de lijst met verschillende verkopers met hun aanbiedingen kunt bekijken. U kunt een relevante verkoper selecteren en verder onderhandelen over de ingebouwde chatfunctie van de site. Later hoeft u alleen het bedrag in te voeren voor het kopen van Bitcoins bij de verkoper van uw keuze. Er is een tijdslimiet om de transactie uit te voeren zodra deze is geplaatst. Na het plaatsen van een bestelling van de koper, moet de verkoper de Bitcoins overbrengen naar de multi-signature wallet die door de site is aangemaakt. Na verificatie van de aanwezigheid van Bitcoins in de multisig-portemonnee, moet de koper de verkoper betalen met de gewenste betaalmethode om de transactie te voltooien. Het geld wordt alleen vrijgegeven als u 2 of 3 handtekeningen hebt verkregen.

Privacy

Om een ​​account op Cancoin aan te maken, heb je je e-mailadres en wachtwoord nodig. Welnu, sommige verkopers vragen misschien om uw ID-verificatie met enkele andere persoonlijke gegevens. Cancoin biedt een 2-of-3 portemonnee met meerdere handtekeningen om alle transacties te beveiligen. Een gebruiker moet twee van de drie handtekeningen hebben (koper, verkoper en Cancoin) om Bitcoins te kunnen kopen.

Veiligheid

Cancoin verslaat de concurrentie in termen van zijn beveiligingsopstelling. Hoewel de portemonnee met meerdere handtekeningen de Bitcoins van de gebruiker beveiligt, wordt een veilige geheugensteuntje gemaakt tijdens het genereren van de portemonnee. De gebruikers hebben de volledige controle over hun privésleutels. Gebruikersgegevens zijn beveiligd met AES-256 CTR-bestandsencryptie. Gebruikers worden omgeleid naar een ingebouwde gecodeerde chatfunctie voor verdere handelsbesprekingen. Frequente waarschuwingen via sms en e-mail verbeteren de beveiligingsinstellingen van de site.

Vergoedingen en limieten

Cancoin houdt zich aan de transparante tariefstructuur. Bij het handelen op de markt wordt aan de verkoperszijde 1% vergoeding in rekening gebracht. Bovendien wordt er een bepaalde vergoeding toegevoegd, afhankelijk van het Bitcoin-netwerk, deze vergoeding wordt toegevoegd tijdens de bestelling en wordt weergegeven op de Blockchain. Kopers hoeven geen kosten te betalen via de site.

Klantenservice

Gebruikers kunnen communiceren met verschillende forums om hun vragen op te lossen, of de site heeft ook een Knowledge Base voor verdere hulp. U kunt ook verbinding maken met Cancoin via verschillende sociale mediasites.

Voordelen

Cancoin heeft een uitstekende beveiliging en een uitzonderlijke reputatie. De site zorgt voor transparantie met betrekking tot de vergoeding. Naast het ondersteunen van verschillende betaalmethoden, zijn er veel coole functies en tools die door de site worden aangeboden voor gebruikersgemak.

Nadelen

De site moet evolueren in termen van liquiditeit.

AAN DE SLAG MET CANCOIN

5. Wirex

Wirex-logoWirex, ook wel bekend als E-Coin, wordt op de markt gebracht als ‘hybride persoonlijk bankplatform’ dat zowel fiat- als cryptocurrencies ondersteunt. Wirex is een debetkaart die traditionele geld- en bankdiensten integreert. Dit in Londen gevestigde bedrijf werd in het jaar 2015 gelanceerd door drie fiat-valuta’s te ondersteunen (Amerikaanse dollar, euro, pond sterling).

Ondersteunde landen

Wirex bedient verschillende landen in verschillende delen van de wereld. Helaas is Wirex niet actief in de VS..

Hoe werkt het?

Wirex heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform. Het gebruik van Wirex is helemaal niet ingewikkeld. Het proces wordt hieronder uitgelegd.

Eerst moet u het type kaart (fysiek of virtueel) kiezen door op ‘nieuwe kaart genereren’ te klikken. Koppel vervolgens de kaart aan uw PayPal-rekening en verifieer deze. Om uw kaart te verifiëren, moet u ten minste $ 3 storten op uw PayPal-rekening, zodat PayPal kosten in rekening kan brengen. Vervolgens ziet u een 4-cijferige pincode naast uw transactie op uw Wirex-account, die uw verificatiepincode voor uw kaart zal zijn. U moet geld storten op uw PayPal-rekening en later kunt u het geld van PayPal-rekening opnemen op uw Wirex-rekening. Eindelijk kunt u Bitcoins kopen met uw Wirex-kaart. U zult enkele dagen moeten wachten om uw Bitcoins te ontvangen.

Privacy

Wirex houdt zich niet aan het anonieme karakter van Bitcoins, omdat het voldoet aan de KYC- en AML-voorschriften. Wirex vereist ID-verificatie en adresbewijs van zijn klanten. De geverifieerde documenten worden minimaal 6 jaar bewaard en worden zonder kennisgeving van rekeninghouders aan toezichthouders voorgelegd. Een gebruiker kan tot bepaalde limieten transacties verwerken zonder het account te verifiëren.

Veiligheid

Wirex heeft de handen ineengeslagen met BitGo en zorgt voor beveiliging voor alle accounts. Alle accounts zijn voorzien van BitGo’s Bitcoin-portemonnee, een portemonnee met meerdere handtekeningen, met SSL-codering. Er is tweefactorauthenticatie en geldoverdrachten en het wijzigen van accountgegevens vereist een tijdsgevoelige bevestiging. Kaarthouders zijn verplicht om hun unieke 4-cijferige pincode in te voeren voor transacties over de toonbank volgens het chip-en-pincode-proces van Wirex.

Vergoedingen en limieten

De vergoeding die Wirex in rekening brengt is concurrerend. Bij activering van de kaart en het toevoegen van de naam van de kaarthouder worden geen kosten in rekening gebracht. Levering van een fysieke kaart via DHL kost u echter $ 50 of $ 17 via Royal Mail. Aan de andere kant kost de bezorging van een virtuele kaart u $ 3. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de transacties die met Wirex worden gedaan.

Voor binnenlandse ATM-transacties worden kosten in rekening gebracht (2,5 USD, 2,25 EUR en 1,75 GBP). Terwijl internationale ATM-transacties in rekening worden gebracht (3,50 USD, 2,75 EUR, 2,25 GBP). Bovendien wordt er een verplichte maandelijkse sms-notificatiekost (1,00 USD / EUR / GBP) plus kaartoverdrachtkosten (0,25 USD / EUR / GBP) in rekening gebracht. Het wijzigen van de pincode kost u ook een vergoeding (1,00 USD, 0,80 EUR, 0,60 GBP). Transactiekosten gelijk aan 3% van het totale transactiebedrag worden toegepast op de buitenlandse transacties. POS- en ePOS-transacties zijn echter gratis. In tegenstelling tot andere platforms brengt Wirex geen inactiviteitskosten in rekening.

De limieten zijn verschillend voor geverifieerde en niet-geverifieerde accounts. Een gedetailleerd overzicht van limieten wordt opgelegd door Wirex. Bitcoin-accountlimieten en PayPal-accountlimieten worden hieronder vermeld.

Limieten voor Bitcoin-accounts BTC
Geld toevoegen (vanaf een externe rekening)
Min / Max Geen limiet
Wissel valuta uit (van de Wirex-kaart)
Min waarde 0,01
Max enkele waarde 3
Maximale dagelijkse limiet 20
Maximale maandelijkse limiet 100
Geld overmaken (naar externe rekening)
Min enkele waarde 0,001
Maximale dagelijkse limiet 20
Maximale maandelijkse limiet 250
PayPal en betalingslimieten van derden USD / EUR / GBP
Aantal transacties per 24 uur 2/2/2
Min. Enkele transactiewaarde 1/1/1
Max. Enkele transactiewaarde 500/500/400
Max. Transactiewaarde per 24 uur 500/500/400
Maximale levenslange transactiewaarde Geen limiet op een van de fiat-valuta’s

Klantenservice

Wirex heeft een 24/7 ondersteuningsteam om al uw vragen op te lossen, samen met een gratis nummer. U kunt Wirex bereiken via e-mail of sociale media. Welnu, Wirex biedt een goed ondersteuningssysteem.

Voordelen

Wirex-platform is vrij intuïtief, samen met een mobiele applicatie om het voor zijn gebruikers gemakkelijker te maken. Wirex ondersteunt verschillende valuta’s en accepteert ook altcoin-financiering. De site is goed beveiligd.

Nadelen

Wirex biedt geen enkele anonimiteit en een gebruiker moet het account verifiëren door verschillende documenten en details te verstrekken. De site ondersteunt geen inwoners van de VS..

AAN DE SLAG MET WIREX

6. Cryptonit

Met Cryptonit kunt u Bitcoins kopen via PayPal door de stortingen van PayPal-rekeningen te accepteren. De stortingskosten zijn behoorlijk hoog, namelijk 9,8%, terwijl handelen gratis is. De site heeft een streng verificatieproces. U moet een gescande kopie van uw identiteitsbewijs, adresverificatie en een selfie van u met de documenten overleggen.

Hoe werkt het?

Registreer uw account door alle genoemde documenten in te dienen als onderdeel van het verificatieproces. Stort vervolgens USD door op het tabblad ‘Financiën’ te klikken. Voer ten slotte het bedrag in dat u Bitcoins wilt kopen en selecteer PayPal om het proces te voltooien.

AAN DE SLAG MET CRYPTONIT

7. eToro

etoro-logoeToro is een platform waarmee u Bitcoins via PayPal kunt kopen, maar waarmee u Bitcoins niet kunt opnemen of naar andere mensen kunt verzenden. U kunt Bitcoins alleen verkopen voor fiat-valuta’s. Helaas is deze service niet beschikbaar voor inwoners van de VS. De site biedt verschillende betalingsmodi tegen een lage vergoeding. Welnu, gebruikers betalen een opnamekosten van $ 25 door de site, samen met conversiekosten voor andere valuta’s. Voor 12 maanden inactieve accounts wordt een maandelijks bedrag van $ 5 in rekening gebracht. De site past ook limieten toe op de transacties. Er wordt een limiet van $ 50 opgelegd aan opname, terwijl een geverifieerde gebruiker tot $ 10.000 per maand op zijn account kan storten. Limieten voor PayPal-stortingen omvatten een minimale eenmalige storting ($ 50), een maximale eenmalige storting ($ 5000) en een maximale stortingslimiet per maand ($ 10.000).

eToro waarborgt ook de veiligheid van gebruikers door tweefactorauthenticatie en SSL-codering mogelijk te maken. De site biedt ook uitgebreide klantenondersteuning.

Hoe werkt het?

Log eerst in op de website en registreer uw account. Koppel vervolgens uw PayPal-account aan uw eToro-account en u kunt aan de slag.

AAN DE SLAG MET ETORO

8. VirWox [Nu gesloten]

virvoxVirWox is een eigenaardige mix op de cryptocurrency-markt, oorspronkelijk opgericht om Second Life Lindens (SLL) en andere virtuele valuta te verhandelen in het jaar 2007. Deze in Oostenrijk gevestigde beurs was aanvankelijk begonnen met het verhandelen van virtuele valuta die voor gaming werden gebruikt. De site heeft meer dan 740.000 geregistreerde gebruikers. VirWox is een van de meest populaire sites om PayPal aan te bieden als de belangrijkste betalingsmethode.

Ondersteunde landen

Deze oudste uitwisselingssite is wereldwijd beschikbaar.

Hoe werkt het?

Het aanmaken van een account op VirWox is volledig gratis en onthoud dat u Bitcoins niet rechtstreeks kunt kopen met PayPal op VirWox. U moet eerst Linden-dollars kopen en deze vervolgens inwisselen voor Bitcoins. Het proces van het kopen van Bitcoins met PayPal op VirWox is eenvoudig en wordt hieronder uitgelegd.

Maak eerst een account door op de optie ‘nog niet geregistreerd?’ Te klikken en u wordt gevraagd om enkele persoonlijke basisgegevens in te voeren. Zodra de gegevens zijn ingevuld, ontvang je een e-mail met een wachtwoord. U moet met dat wachtwoord inloggen op de site. Het verzonden wachtwoord is tijdelijk en het is verplicht om dit binnen 24 uur te wijzigen. Als het wachtwoord niet binnen de opgegeven tijd wordt gewijzigd, wordt uw account verwijderd. Het wachtwoord kan worden gewijzigd door op de optie ‘instellingen wijzigen’ te klikken. Zodra het nieuwe wachtwoord is aangemaakt, kunt u geld storten via PayPal door op de optie ‘Storten’ te klikken. Voer het bedrag in dat u wilt storten en klik op de optie ‘afrekenen met PayPal’.

Vervolgens moet u inloggen op PayPal en het bedrag dat u voor de aanbetaling heeft ingevoerd, wordt weergegeven. Het weergegeven bedrag zal iets lager zijn dan wat er binnenkomt vanwege de door VirWox opgelegde vergoeding. De volgende stappen zijn het kopen van Second Life Lindens in ruil voor uw fiatvaluta. U moet USD / EUR op uw PayPal-rekening verkopen om SLL te kopen. u krijgt SLL in ruil voor uw fiat-valuta en voltooit de bestelling. Selecteer vervolgens ‘BTC / SLL’ in de linkerzijbalk om Bitcoins te verkrijgen in ruil voor SLL. Het proces is vergelijkbaar en eenvoudig. U moet het aantal Bitcoin invoeren dat u wilt kopen en op ‘volgende’ klikken. U ziet het saldo in Bitcoin in de linkerbovenhoek als het proces succesvol is.

Privacy

VirWox respecteert het anonieme karakter van de Bitcoins en vraagt ​​niet om verificatie door zijn gebruikers.

Veiligheid

De site stelt dat het geen gebruikersgegevens deelt met derden. VirWox is een onderdeel van Virtual World Services GmbH en werkt op het HTTPS-protocol, dat alle gebruikersgegevens beveiligt. De site volgt een strikt rood-vlagbeleid, wat resulteert in het regelmatig blokkeren en opschorten van accounts. Zelfs creditcardgegevens worden niet op de site opgeslagen.

Vergoedingen en limieten

Omdat de site oorspronkelijk niet was opgezet om BItcoins met Paypal te kopen, kan het omzetten van Linden-dollars om Bitcoins via PayPal te kopen enigszins extra kosten in rekening brengen. Sommige gebruikers zijn bereid een hoog bedrag te betalen, omdat er geen grotere concurrentie is voor het ondersteunen van PayPal om Bitcoins te kopen.

Er worden geen kosten in rekening gebracht in ruil voor Bitcoins en ook voor het gebruik van My Virtual Community PayPal Terminal en het geld is binnen twee uur beschikbaar. Geld is direct beschikbaar met PayPal Express Check tegen betaling (EUR 0,35 3,4%). Bij betaling met creditcard / betaalpas worden kosten in rekening gebracht (GBP 0,29 3,5%, USD 0,49 3,5%, EUR 0,96 3,5%) bij directe overboeking. OKPAY is gratis. Skill kost je een vergoeding (GBP 0,29 3,5%, USD 0,49 3,5%, EUR 0,96 3,5) met instant fund. Paysafecard brengt u 20% in rekening en het geld is direct beschikbaar. Sofortbanking brengt u 2,5% in rekening met onmiddellijke fondsen.

PayPal brengt u 1 EUR plus 2% per opname in rekening. Bitcoin-uitwisseling kost u 0,002 BTC. Skrill, Bankoverschrijving kost u 1 EUR per opname.

Inactieve accounts voor 12 maanden zullen $ 2 per maand in rekening worden gebracht.

Er gelden bepaalde limieten voor het gebruik van PayPal om Bitcoins te kopen. Uw storting wordt na het aanmaken van uw account beperkt tot $ 90. De handelslimieten op PayPal en Skrill worden hieronder uitgelegd.

De limieten zijn afhankelijk van het aantal actieve dagen vanaf het moment dat u zich heeft geregistreerd. Er worden limieten toegepast in termen van vier niveaus.

Niveau 0 – u kunt onmiddellijk handelen tot 90 EUR; 270 EUR.

Niveau 1 – na 10 dagen kunt u tot 120 EUR handelen; 900 EUR.

Level 2 – na 45 dagen kunt u tot 200 EUR handelen; 2000 EUR.

Niveau 3 – na 90 dagen kunt u tot 400 EUR handelen; 4000 EUR.

Niveau 4 – op verzoek kunt u handelen tot 1000 EUR; 10.000 EUR.

De eerste limiet wordt per 24 uur geteld en de tweede limiet per 30 dagen. Een eenvoudige valuta-omzetter kan worden gebruikt om limieten in fiat-valuta’s (USD, GBP en CHF) te controleren.

Klantenservice

Klantenondersteuning omvat een pagina met veelgestelde vragen waarop de meeste vragen worden beantwoord. Nou, de klantenondersteuning moet worden verbeterd.

Voordelen

VirWox is een van de oudste uitwisselingen met meer dan 740.000 gebruikers over de hele wereld. De site ondersteunt een breed scala aan betaalmethoden om Bitcoins te kopen en vraagt ​​niet om een ​​verplichte aanbetaling om Bitcoins te kopen. Het handelsproces is eenvoudig met directe transacties.

Nadelen

Het voor de eerste keer kopen van Bitcoins met deze site kan enige tijd duren. De klantenondersteuning is onvoldoende, moet worden geüpgraded. De wisselkoersen op VirWox zijn lichtjes hoog.

AAN DE SLAG MET VIRWOX

Bescherm uw Bitcoins met deze methoden

Hoewel u uw Bitcoins online op de site kunt opslaan, is het noodzakelijk om een ​​Bitcoin-portemonnee aan te schaffen. Controleer de beoordelingen van de site voordat u Bitcoins van een site koopt. Bekijk het feedbackgedeelte van de verkoper wanneer u handelt op peer-to-peer-uitwisselingssites. Krijg een beveiligde Bitcoin-portemonnee zoals Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey en nog veel meer op de markt.

Gevolgtrekking

In dit artikel kunt u zien dat gebruikers op verschillende platforms op een beveiligde manier Bitcoins kunnen kopen via PayPal door het risico op terugboekingen te verkleinen. Sommige platforms verkopen Bitcoins tegen een premie, terwijl andere tegen marktconforme tarieven. Welnu, we hebben de beste sites beoordeeld om Bitcoins via PayPal te kopen en het is aan jou om een ​​handige methode te kiezen en er meteen in te springen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me