9 beste måter å kjøpe Bitcoin med kontanter 2021 – den ultimate guiden

1. LocalBitcoins 2. BitQuick 3. Myntvegg
LocalBitcoins.com-logo bitquick-logo MURSVEGG
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Ja! Du leste det riktig. Du kan kjøpe Bitcoin med kontanter. Vi vet at det er veldig vanskelig å forstå Bitcoin-handels- og utvekslingsplattformer, spesielt hvis du er en nybegynnerbruker. Noen nettsteder tilbyr kreditt- / debetkortbetalinger, men det krever fortsatt tålmodighet å hele tiden vente på at Bitcoins skal leveres. Videre ber byttesider om en rekke personlige detaljer som kan skape usikkerhet blant brukerne. De fleste av brukerne foretrekker privatliv med hensyn til Bitcoin-transaksjoner.

Hvis du er en person som er lei av disse utvekslingsplattformene eller en nybegynnerbruker som ønsker å kjøpe Bitcoins på en enkel måte, så er denne artikkelen verdt å lese. Vi har gitt en detaljert forklaring om metodene og nettstedene der du kan kjøpe Bitcoins med kontanter (hvilken som helst fiat-valuta).

Hva er fordelene med å kjøpe Bitcoin med kontanter?

I motsetning til mange Bitcoin-utvekslingssteder, unngås behovet for å verifisere dokumentene og risikoen som er involvert i å dele dine personlige opplysninger som sårbare. Det er vanskelig å forstå kjøpsprosessen til noen byttesider ved hjelp av forskjellige betalingsmetoder for en førstegangskjøper. Å kjøpe bitcoin med kontanter er enkelt og raskere enn for eksempel bankoverføring. Ingen bekreftelse er nødvendig for å kjøpe Bitcoins og overføres til lommeboken din på mindre enn 3 timer.

5 metoder for å kjøpe Bitcoins med kontanter

Peer-to-peer-utvekslingssider

Det er noen nettsteder (gjennomgått nedenfor) som lar deg handle personlig, men fungerer som en sperretjeneste. I denne metoden kan kjøpere møte bestemte selgere valgt fra nettstedet og fortsette for videre transaksjon. Her fungerer nettstedet som et sperresystem, der alle Bitcoins fra selgeren holdes av nettstedet og frigjør det til kjøperen når betalingen for Bitcoin er bekreftet av selgeren..

Bitcoin-minibanker

For tiden er det mange minibanker som er bygget for å tilby Bitcoins ved å sette inn kontanter i den. Brukeren kan skaffe seg Bitcoins i en bestemt Bitcoin-lommebok ved å sette inn penger i disse maskinene. Prosessen er enkel og øyeblikkelig.

Kjøp Bitcoin med kontanter personlig

Du kan kontakte en selger via alle sosiale medier eller hvilket som helst forum og bestemme deg for å møte personlig. Senere kan du kjøpe Bitcoins fra selgeren etter gjensidig avtale. I dette tilfellet må du være forsiktig med å bli lurt eller ranet. Vårt forslag med enhver personlig Bitcoin-transaksjon er å møte i en bank eller i et offentlig område (kaffebar, kjøpesenter eller andre steder der det er andre mennesker).

Med kontant innskudd

Noen plattformer har dette alternativet, der kjøperen kan sette inn kontanter på selgers bankkonto for å kjøpe Bitcoins. Noen plattformer har banker knyttet til seg, der du setter inn penger i den spesifikke banken som er foreslått av nettstedet.

Med kontanter via e-post

Denne metoden anbefales ikke. Man kan imidlertid bruke den til små overføringer.

Hvorfor foretrekkes peer-to-peer-utveksling mest?

Peer-to-peer exchange eller også kjent som desentralisert exchange, som drives og vedlikeholdes av programvare. Peer-to-peer exchange kan handelsmenn gjensidig handle uten innblanding fra tredjeparter. Vel, det er noen nettsteder som fungerer som en sperretjeneste mellom handelsmenn og tjener på å gi ekstra sikkerhet for handelsmennene (som anbefales på det sterkeste). Imidlertid utføres samspillet mellom begge partene (kjøper og selger) via en plattform, og ingen annen part er involvert i avtalen. Denne metoden har mange fordeler.

Fordeler med peer-to-peer-børser / markedsplasser

Peer-to-peer exchange-systemer tilbyr lave valutakurser, enkle å bruke, private og sikrede og motstår strengt transaksjonssensur. Dette systemet opprettholder personvernet til brukeren uten å be om personlige opplysninger. En gang gjort kontantoverføringer er ikke reversible, noe som unngår at selger blir lurt. Sikkerhetssystemet som tilbys av nettsteder som involverer peer-to-peer exchange, er utmerket. I tillegg tilbyr noen P2P-børser lave valutakurser og støtter også forskjellige betalingsmåter for brukerens bekvemmelighet.

Topp 9 beste børser for å kjøpe Bitcoin med kontanter

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoLocalBitcoins er en unik plattform som tilbyr peer-to-peer-tjeneste, hvor handelsmenn møtes og handler sammen med online-transaksjoner. Dette populære nettstedet ble lansert i 2012. Dette Finland-baserte nettstedet er ikke en Bitcoin-børs vanlig, men det er en plattform hvor handelsmenn presenterer seg og utfører handel personlig (eller via kontantinnskudd, PayPal og til og med gavekort) av overholdelse av handelsregler. LocalBitcoins fungerer som en sperring for handelsmennene. Når du oppretter en konto på dette nettstedet og går inn som kjøper, kan du se en liste over selgere som er klare til å selge Bitcoins med forskjellige valutakurser og tilbud som vises som en annonse. Du kan få kontakt med en selger etter eget valg ved å slippe en melding og få Bitcoins i LocalBitcoins-lommeboken etter fullført handel.

Bekreftelse

LocalBitcoins krever ingen ID-bekreftelse eller dine personlige opplysninger. Du må bare logge på med e-postadressen din. Noen selgere som du handler med kan be om ID og noen personlige opplysninger. LocalBitcoins opererer globalt, men det avhenger av likviditeten til handelsmenn i landet ditt. Du kan handle med din fiat-valuta med den næringsdrivende som er klar til å akseptere den.

Sikkerhet

LocalBitcoins strekker seg lengre for å opprettholde et kompakt sikkerhetsoppsett. Nettstedet har tofaktorautentisering sammen med HTTPS-kryptering og Login Guard. Sikkerhetsforskere vil elske dette nettstedet, ettersom det også har et flott hvitt hattprogram som ikke finnes på andre plattformer. I tillegg til disse sikkerhetstiltakene vil brukerne få tilsendt SMS- og e-postvarsler. Når det gjelder valg av selger, vises handelshistorikk sammen med tilbakemeldinger fra handelsmenn som hjelper kjøpere til å ta et klokt valg.

Gebyrer og begrensninger

Kjøperne er fri fra å betale noe gebyr for nettstedet. Valutakursene avhenger imidlertid av prisen som selgeren har satt for å selge Bitcoins. Noen selgere krever litt høyt for å dekke transaksjonsgebyret på 1% som nettstedet har belastet dem. Det er ingen begrensning på mengden transaksjoner som er gjort, siden denne plattformen fungerer på peer-to-peer-kommunikasjon.

Kundeservice

Kundestøtten som tilbys av dette nettstedet er ganske bra. Det er forskjellige alternativer for å rapportere phishing, mistet tofaktorautentisering eller passord. FAQ-siden løser de fleste spørsmålene, men du kan kontakte dem personlig via e-post, der du vil få svar innen 24-48 timer, men vanligvis langt mindre enn det.

Fordeler

LocalBitcoins er et privat nettsted uten å involvere personlige opplysninger om brukeren. Du kan kjøpe Bitcoins med dine lokale fiat-valutaer. Det er raskt og pålitelig.

Ulemper

Noen selgere kan kreve høye valutakurser. Siden det er en P2P-kommunikasjon, må man være forsiktig nok før handel.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

2. BitQuick

bitquick-logoBitQuick ble lansert i år 2013 og betjener rundt 49 land i USA. BitQuick er en enkel Bitcoin-utvekslingsplattform som tilbyr kontanter og SEPA-overføring for å kjøpe Bitcoins. BitQuick fungerer som en sperring. Det er en enkel prosess å kjøpe Bitcoins gjennom BitQuick. Kjøperen må sette inn kontanter på selgerens konto gjennom en bank og må sende et bilde av kvitteringen som bevis. Selgeren frigjør Bitcoins fra sperrtjenesten når betalingen er mottatt.

Bekreftelse

I motsetning til andre nettsteder er BitQuick ikke privat. Det kreves en ID-bekreftelse for å kjøpe Bitcoins fra dette nettstedet.

Sikkerhet

Nettstedet anses som trygt oppgitt av mange brukere. I tillegg bruker BitQuick BitGos lommebokinfrastruktur med flere signaturer, noe som sikrer Bitcoin-innskudd opp til $ 250.000. Antall Bitcoins som holdes i sperret vil bli vist av bevis-for-reserve-revisjonssystemet, som avslører transaksjonene som foregår på selve børsen..

Gebyrer og begrensninger

I motsetning til andre nettsteder, påløper et gebyr på 2% av kjøperen i stedet for selger av denne børsen. Videre fastsettes valutakurser av selgeren, og noen banker kan derfor belaste seg i tillegg. Ingen avgift påløper under uttak av BitQuick. Siden denne børsen fungerer som en sperring og introduserer handelsmenn, gjelder den ikke noen begrensning på transaksjonen. Det er imidlertid opp til handelsmennene å legge til en begrensning på transaksjonene. BitQuick tar maksimalt 3 timer å levere bitcoins til kjøperens lommebok.

Kundeservice

BitQuick tilbyr et godt støttesystem. Du kan kontakte dem når som helst med spørsmålene dine via e-post eller deres elektroniske skjemaer.

Fordeler

BitQuick er en rask, enkel og svært pålitelig plattform. Det er et pålitelig nettsted blant brukerne. Bitcoins holdes i sperren, noe som unngår risikoen for å bli lurt.

Ulemper

Gebyret som pålegges kjøperen er litt høyt, og legger til høye valutakurser som blir belastet av noen av selgerne. Tjenesten er tilgjengelig i USA og godtar bare få fiat-valutaer (amerikanske dollar, kanadiske dollar, euro).

KOM I GANG MED BITQUICK

3. Myntvegg

MURSVEGGWall of coins er en nyetablert Bitcoin-børs basert i Florida. Det forenkler prosessen med å kjøpe og selge Bitcoins ved å fremstå som en peer-to-peer exchange som kun aksepterer kontanter som betalingsmåte. Landene som støtter Myntvegg involverer USA, Storbritannia, Argentina, Australia, Brasil, Canada, Tyskland, Latvia, Mexico, Polen, Filippinene og Romania.

Bekreftelse

Wall of coins spør ikke om noen bekreftelse. Det er faktisk ikke engang nødvendig å opprette en konto som kjøper. Som kjøper må du oppgi telefonnummeret ditt og angi beløpet du er klar til å bruke på Bitcoins og sette inn beløpet i en nærliggende bank eller i en av bankene som er oppført av Muren av mynter. Prosessen er enkel for deponering av midler. Etter at pengene er deponert på selgerens konto, må du sende en tekstvegg med mynter. Selgeren verifiserer deretter transaksjonen og frigjør Bitcoins til Bitcoin-adressen du har oppgitt.

Som selger må du koble bankkontoen din til myntenes vegg, og telefonnummeret ditt vil være navnet ditt. Nettstedet gir en Bitcoin-adresse til selgeren for å legge til Bitcoins for å selge.

Sikkerhet

Wall of coins tilbyr fryselager for å sikre alle Bitcoins. Det er et innebygd AI-system (Artificial Intelligence) som forhindrer at falske transaksjoner finner sted. Når Bitcoins er sendt til nettstedet, kan du aldri ta ut det automatisk. Hvis du vil ta ut Bitcoins, må du kontakte kundeserviceleverandøren.

Gebyrer og begrensninger

Vegg av mynter avslører vanligvis ikke gebyret offentlig. Gebyret er imidlertid ganske lavt (1-2%), og ytterligere bankkostnader kan påløpe når du setter inn penger. Det er brukt en grense på $ 5 for å kjøpe Bitcoins fra dette nettstedet. Eventuelle andre grenser vil bli satt med samtykke fra kjøper og selger. Transaksjonen er ganske rask med Wall of coins. Bitcoins vil bli levert til kjøperens adresse innen 15 minutter, hvis kjøperen sender riktig bekreftelseskode til nettstedet, og hvis selgeren svarer og bekrefter umiddelbart.

Kundeservice

Wall of coins har en FAQ-side som svarer på de fleste spørsmålene. Du kan nå dem via e-post, gratisnummer eller via live chat-funksjonen.

Fordeler

Wall of coins gir en enkel måte å kjøpe / selge Bitcoins på. Nettstedet er pålitelig og svært pålitelig og tilbyr også lave valutakurser. Nettstedet krever ingen ID for verifisering og ivaretar brukernes privatliv.

Ulemper

Gebyret som belastes transaksjonen vises ikke offentlig. Tiden det tar å levere Bitcoins til kjøperen, avhenger helt av selgerens bekreftelse, og noen selgere vil ikke være villige til å selge et stort antall Bitcoins. Foreløpig tilbyr nettstedet sine tjenester til bare 12 land.

KOM I GANG MED MURSVEGG

4. LibertyX

frihet x logoKan du forestille deg at det er like enkelt å kjøpe Bitcoins som å kjøpe dagligvarer fra en leverandør! Vel, LibertyX er et nettsted der du kan kjøpe Bitcoins fra lokale leverandører i bytte for kontanter. LibertyX var banebrytende med å lansere verdens første Bitcoin-minibanker, der folk faktisk kan bytte penger for Bitcoins på fysiske kiosker. Senere oppblåste LibertyX ved å koble til og samarbeide med de lokale leverandørene i hele USA ved å etablere dem som utvekslingspunkter for Bitcoins. LibertyX er tilgjengelig som et nettsted sammen med sin egen app. Du finner et alternativ med “butikklokator” i appen, hvor du kan finne lokale leverandører i nærheten.

Bekreftelse

LibertyX ber om å bekrefte ID-en din eller i noen tilfeller.

Sikkerhet

LibertyX har tilpasset SSL-kryptering for all kommunikasjon mellom kundene og også på nettstedet. En kryptert harddisk brukes til å lagre all kundeinformasjon. Videre godtar nettstedet bare kontanter ved å eliminere risikoen for å koble bankkontoen din og transaksjoner knyttet til den er sårbare.

Gebyrer og begrensninger

Et samlet gebyr på 1% pålegges alle kjøpene. Videre kan du bli belastet ekstra av leverandøren. Det er gratis å lage en konto og bruke LibertyX-appen. Du kan kjøpe Bitcoins til en verdi av 1000 dollar fra leverandøren. LibertyX tilbyr ingen avgift på de første $ 1000 for å registrere deg med Facebook-kontoen din. LibertyX tilbyr også PIN / gavekort. Ved å velge en PIN-kode er du begrenset til å kjøpe Bitcoins i faste valører ($ 5, $ 10, $ 20, $ 50, etc).

Fordeler

LibertyX tilbyr den unike funksjonen ved å kjøpe Bitcoins fra en lokal leverandør. For å hjelpe brukerne er nettstedet også kompatibelt med Android- og iOS-systemet. Du kan bruke LibertyX-appen for å finne lokale leverandører i nærheten. Brukere har lov til å få Bitcoins i lommeboken du ønsker. I tillegg til kontanter tilbyr nettstedet også kuponger som inneholder tilbud og kan løses inn. Gebyret som brukes av nettstedet er ganske lavt, og du blir ikke bedt om å koble noen bankkonto.

Ulemper

Siden LibertyX involverer lokale butikker for å kjøpe Bitcoins, vil du kanskje ikke finne dem i overflod. Du må bekrefte kontoen din ved å oppgi noen dokumenter. Noen lokale leverandører kan kreve ekstra for deg som transaksjonsgebyr. Registrering med Facebook kan forringe brukerens personvern.

Kundeservice

Nettstedet tilbyr god støtte via e-post.

KOM I GANG MED LIBERTYX

5. Bitit

BititBitit er en Paris-basert Bitcoin-utvekslingsplattform, som tilbyr 3D-sikre kreditt- / debetkort og kontanter ved bruk av forhåndsbetalte kuponger Neosurf, Flexepin og Cashlib som betalingsmåter. Akkurat som LibertyX tilbyr Bitit brukere å kjøpe Bitcoins i lokale butikker med kontanter ved bruk av kupongene (Neosurf, Flexepin, Cashlib).

Bekreftelse

Du kan enkelt kjøpe Bitcoins verdt $ 25 etter å ha opprettet en konto uten bekreftelse. Det er nødvendig å bekrefte kontoen din ved å gi din ID en selfie for å kjøpe flere Bitcoins.

Sikkerhet

Bitit er et kryptert nettsted. Det opprettholder sikkerhetsnivået som alle nettsteder med kredittkorttransaksjoner gjør. Bitit har mange butikksteder i Frankrike, og det opprettholder en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier, noe som beviser at nettstedet er legitimt.

Gebyrer og begrensninger

Valutakursene avhenger av betalingsmåten du bruker. Du vil betale et gebyr på 3,9% på all online transaksjon med kreditt- / debetkort, og et gebyr på 8,9% til 10% vil bli belastet for kontantkjøp ved bruk av bilag Neosurf, Flexepin og Cashlib. I tillegg kan det påløpe ekstra kostnader for å kjøpe bilag fra butikkene og valutagebyr på kredittkort. Du har lov til å kjøpe Bitcoins opptil EUR 50 i 7 dager uten noen bekreftelse sammen med forhåndsbestillingsgrenser opp til EUR 25 til EUR 250. Det er imidlertid ingen begrensning på antall bestillinger. Det tar minutter å overføre Bitcoins til en brukerkonto. Videre avhenger tiden det tar å motta Bitcoins, av Bitcoin-nettverket.

Kundeservice

Bitit kan kontaktes online på deres side eller på deres sosiale medieside. Nettstedet har også et kunnskapsbasert og e-poststøttesystem.

Fordeler

Nettstedet tilbyr høy likviditet og volum og tilbyr også raske og enkle metoder for å kjøpe Bitcoins. Du er ikke pålagt å bekrefte kontoen din for overføringer opp til EUR 25.

Ulemper

Valutakursene er ganske overdrivende, og nettstedet har begrensninger på transaksjoner.

KOM I GANG MED BITT

6. Paxful

paxful anmeldelsePaxful er et peer-to-peer Bitcoin-utvekslingssted som ble etablert i 2015. I tillegg til kontantinnskudd introduserer Paxful et nytt alternativ med gavekort som en måte å kjøpe Bitcoins på. Denne utvekslingen ligner på LocalBitcoins, hvor du kan møte selgeren og handle personlig mens nettstedet fungerer som en sperring.

Bekreftelse

Du kan opprette en konto når du går inn på nettstedet, eller du kan først velge en selger du ønsker, og deretter kan du opprette kontoen din for å starte en handel. Når du registrerer deg, vil du få tilsendt en velkomst-e-post som inneholder en lenke for å bekrefte e-postadressen din og en annen lenke for å sikre kontoen din med tofaktorautentisering. Tofaktorautentisering kan gjøres via SMS og med Google Authenticator.

Sikkerhet

Sikkerhetssystem innebærer tofaktorautentisering og tilbakemeldinger angående selgeren, noe som hjelper kjøpere med å velge en bedre. I tillegg er nettstedet sikret av Comodo, noe som betyr at nettstedet er kryptert med 256-bit SSL-teknologi. Nettstedet følger også PCI-sårbarhetsstandarder for å etablere et sikkert miljø for brukerne.

Gebyrer og begrensninger

Paxful pålegger ikke kjøpere noe gebyr, men selgere vil bli belastet et gebyr på ca. 1%. Selgeren har imidlertid lov til å ta betalt for å konvertere gavekortene dine til kontanter. I likhet med LocalBitcoins holdes Bitcoins i sperringen som vil bli mottatt når betalingen er bekreftet. Tiden det tar å levere Bitcoins avhenger av betalingsmåten din. Ingen begrensning brukes på transaksjonen fra nettstedet. Begrensningene avhenger imidlertid av handelsmennene.

Kundeservice

Du kan kontakte Paxfuls kunderepresentanter via e-post eller chat som er tilgjengelig på skjermen nederst. Det er til og med et gratisnummer som er aktivt i arbeidstiden. Nettstedet har sin egen Facebook-side, hvor du kan kontakte dem med spørsmålene dine. Svaret kan ta noen timer med tanke på e-post og chat-alternativer.

Fordeler

Paxful har denne nye funksjonen med gavekort, noe som er ganske kult. Nettstedet tilbyr lav avgift og har også et tilbakemeldingssystem for å forhindre at kjøpere blir lurt. Brukere kan enkelt få tak i dette nettstedet med det enkle grensesnittet.

Ulemper

Kjøpere er forsiktige med å bli lurt av selgerne.

KOM I GANG MED PAXFUL

7. Cancoin

cancoin-logoCancoin er en peer-to-peer Bitcoin-utvekslingsplattform med et enkelt, brukervennlig grensesnitt. Nettstedets hovedfokus er på brukerens personvern og sikkerhet. Cancoin tilbyr ulike betalingsmåter for brukerne

Bekreftelse

Det er enkelt å opprette en konto ved å skrive inn e-postadressen og passordet ditt. Cancoin har sin multi-signatur lommebok spesifikk for hver bruker, som skal genereres før du kjøper eller selger Bitcoins. Mens du genererer lommeboken, genereres en unik, sikker mnemonic frøfrase som vil bli brukt som hovednøkkel til kontoen din. Du er ikke ment å miste denne frøfrasen når den først er generert. Du kan velge en selger du ønsker og kontakte selgeren via et sikkert chat-alternativ som tilbys av dette nettstedet. Når du har lagt inn bestillingen, må selgeren sende bitcoins i den sikrede lommeboken som er opprettet for formålet med transaksjonen av nettstedet, og lommeboken vil vises i blockchain for å bekrefte transaksjonen. Senere må du sette inn pengene på selgerens bankkonto eller via en annen betalingsmåte som er angitt av selgeren. Etter bekreftelse av betaling fra selger, blir Bitcoins frigitt av nettstedets sperret lommebok i din personlige Cancoin lommebok.

Sikkerhet

Cancoin skiller seg ut når det gjelder sikkerhetsoppsett. Brukere som har full kontroll over sine private nøkler. Sammen med en lommebok med flere signaturer har nettstedet et kryptert PGP-aktivert chat-system. Brukerdetaljer er sikret ved hjelp av AES-256 CTR-filkryptering. En unik sikker mnemonic frøfrase utvider sikkerheten til lommeboken. E-post- og SMS-varsler er også aktivert som et sikkerhetstiltak.

Gebyrer og begrensninger

Cancoin opprettholder den gjennomsiktige gebyrstrukturen, som vil vises på blockchain. Vel, kjøpere er fri fra å betale noe gebyr, men selgere vil betale et gebyr på 1% med noe gebyr, avhengig av Bitcoin-nettverket.

Kundeservice

Nettstedet har en kunnskapsbase og fellesskapsfora som hjelper brukerne med spørsmålene sine. Cancoin kan også nås via sosiale medier.

Fordeler

Cancoin strekker seg lengre for å sikre brukerens sikkerhet med avanserte sikkerhetstiltak. Nettstedet støtter flere betalingsmåter sammen med et enkelt brukergrensesnitt. Cancoin opprettholder åpenhet i sine transaksjoner.

Ulemper

Nettstedet tilbyr ikke høy likviditet.

KOM I GANG MED CANCOIN

8. Bitcoin-minibanker

Bitcoin-minibankerÅ kjøpe Bitcoins er enda enklere med disse Bitcoin-minibankene som er plassert forskjellige steder. Du kan be Bitcoin-minibankartet om å vise tilgjengelige Bitcoin-minibanker i ditt lokale område. Det over 30 Bitcoin-minibanker med over 20 forskjellige produsenter i markedet. Noen av de mest populære produsentene av Bitcoin-minibanker inkluderer Genesis machine1 (fra Genesis-mynt), Satoshi1 eller Satoshi2-maskin (fra Genesis-mynt), Lamassu, General Bytes BATMTwo (enveis), General Bytes BATMThree (toveis), BitAccess, Skyhook (ikke i bruk) og Robocoin (ikke i bruk).

Det er en enkel prosess å kjøpe Bitcoins gjennom disse Bitcoin-minibankene. Du må legge til en Bitcoin-adresse der du vil motta Bitcoins. Deretter må du sette inn kontanter og bekrefte prosessen. Dette er en generell prosess. Prosessen er kanskje ikke den samme med forskjellige produsenter. Noen minibanker kan også be om bekreftelse.

Minibankene som er produsert av produsenten Genesis-mynt (Genesis machine1, Satoshi1 eller Satoshi2 machine) ber om bekreftelse av mobilnummeret ditt ved å generere en kode som skal legges inn i maskinen sammen med skanning av fingeravtrykkene dine. Lamassu er den nest største som installerer Bitcoin-minibank etter Genesis-mynt. Denne maskinen ber ikke om noen bekreftelse og har ikke noe kamera installert i den, og prosessen tar bare 15 sekunder. Deretter, General Bytes ATM-servere både anonyme brukere og registrerte brukere. Det kreves fingeravtrykksskanning. Maskinen leverer ikke utskrevne kvitteringer, men har muligheten til å gi krypterte private nøkler til en nylig generert adresse i en e-post. Du kan utføre ytterligere transaksjoner etter mottak av posten. BitAccess-maskinen er godt representert i USA, Canada og europeiske land. Denne maskinen ber deg bekrefte mobilnummeret ditt og gir også en utskrevet kvittering.

Minibanker krever et gebyr på opptil 5% til 10%, men brukerne er klare til å betale så mye for personvernet. Grensene for transaksjonen varierer fra minibank til minibank som er angitt av forskjellige produsenter.

Fordeler

En enkel og øyeblikkelig måte å kjøpe Bitcoins på maskiner som er lett å finne med Bitcoin-kartet.

Ulemper

Gebyret er ganske høyt.

KOM I GANG MED BITCOIN-minibank

9. Mycelium Wallet Local Trader

myceliumFor å skille seg ut fra andre lommebøker, har Mycelium lagt til en ny funksjon kalt ‘local trader’ som tilbyr direkte handel mellom brukere. Brukere kan publisere en annonse sammen med tilbudene deres om å selge Bitcoins. Kjøper kan finne selgere i nærheten basert på hvor de befinner seg, eller kan søke selgere som vises i appen. Du kan kontakte den aktuelle selgeren etter eget valg ved å slippe en melding og utføre den videre transaksjonen ved å møte personlig, og du kan også overføre kontanter til selgeren for å frigjøre Bitcoins. Bitcoins holdes i lommeboken og frigjøres av selgeren etter bekreftelse på betaling.

Du må bekrefte identiteten din på nettstedet før du begynner. Alle samtalene mellom kjøper og selger er kryptert.

KOM I GANG MED MYCELIUM

Bunnlinjen

Økningen av Bitcoins har tvunget folk til å etablere enkle og pålitelige metoder for Bitcoin-transaksjoner. Det var ikke det samme for noen år siden. Å introdusere kontanter som et alternativ for å kjøpe Bitcoins har banet vei for vanlige mennesker til å utforske denne verden av Bitcoins. Peer-to-peer-nettsteder tilbyr avanserte sikkerhetstiltak med lave valutakurser, noe som også reduserer risikoen for direkte personlig handel sammenlignet med sosiale medieplattformer. Bitcoin minibankmaskiner gir deg fullstendig privatliv med øyeblikkelig overføring. Før du handler med en selger, foreslår vi at du tar en titt på selgerens handelshistorikk og tilbakemeldinger gitt av andre brukere. Det er alltid bra å møte selgere og kjøpere på et offentlig sted for å unngå risiko. Du har kanskje samlet all informasjon om den enkle og pålitelige måten å kjøpe Bitcoins etter å ha lest denne artikkelen. Derfor er det tid for deg å komme i gang med Bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me