Antminer L3 / L3 + Review – Kan het u winst opleveren?

Telkens wanneer je het woord mijnbouw hoort, zijn we er vrij zeker van dat bezwete werklieden, een paar potige mechanische gereedschappen en een slecht verlichte ondergrondse grot zijn enkele van de eerste dingen die in je opkomen. Nou, dat gaat allemaal veranderen. Allemaal dankzij cryptocurrencies en de impact die ze hebben gehad op de moderne wereld, we maakten kennis met een nieuw soort mijnbouw; een die geen zwaar tillen of afdalen in ondergrondse grotten vereist.

Dit type mijnbouw is van de technologische soort. Alles wat je nodig hebt om naar hartenlust te mijnen, is wat achtergrondkennis en een stuk mijnbouwhardware dat de mijnbouwinstallatie wordt genoemd. Een ander ding dat je zeker nodig hebt, is heel veel elektrische stroom, want deze mijnbouwplatforms zullen niet goedkoop zijn voor je elektriciteit.

Het beste is echter dat je het allemaal zelf kunt doen. Hoewel er steungroepen bestaan ​​waar mijnwerkers uit verschillende delen van de wereld, verbonden via internet, hun middelen bundelen en hun inspanningen concentreren om betere resultaten te behalen, zijn ze zeker niet nodig om de vruchten van uw (metaforische) harde arbeid.

Deze ‘steungroepen’ worden mijnpools genoemd, en hoewel ze vereisen dat elke individuele mijnwerker wat poolvergoedingen inlegt als een manier om een ​​of andere soort deelnamekosten aan iedereen te heffen, maakt de hoeveelheid winst die je kunt behalen het hoogst onbeduidend.

Als je het nog niet hebt geraden, zijn we er inmiddels vrij zeker van dat je je afvraagt ​​wat het doel is van al deze problemen. Als we niet naar juwelen in een grot mijnen, waar zoeken we dan naar? Het antwoord is cryptomunten. Bitcoin-mijnbouw of mijnbouw voor elke andere cryptocurrency is in het algemeen de laatste tijd een grote trend geworden.

Met een goed aanbod aan winsten en een ietwat eenvoudig op te zetten regeling, realiseren mensen zich snel dat mijnbouw een snelle manier is om wat extra geld te verdienen, of gewoon zelf wat cryptocurrencies op te potten..

Verder benut door de enorme en onoverkomelijke populariteit die wordt bereikt door cryptocurrencies, met name de Bitcoin, stijgt mijnbouw snel de populariteitskaarten en bereikt het al die delen van de wereld die eerder zijn geraakt door de Bitcoin of een andere cryptocurrency..

De Bitmain Antminer L3 recensie

Antminer L3 recensieDe Antminer L3 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ideale miner voor Litecoins. Nu is de L3 een opvolger van de alom succesvolle L3 en voegt daar een aantal hoognodige functies en een paar verbeteringen aan toe. We bekijken dat allemaal in detail.

Net als zijn voorganger gebruikt de L3 de BM1485-chip. Het werkt bijna precies zoals de L3, maar op een paar uitzonderingen na. Allereerst krijgt de L3 een enorme boost in zijn hash-snelheid, die bijna het dubbele is van wat het eerdere model had. Met de toename van het goede is echter ook het slechte gestegen. De L3 verbruikt ook bijna het dubbele van het stroomverbruik dan de L3, wat betekent dat de energierekening alleen hoger wordt als u van plan bent om te upgraden.

AAN DE SLAG MET ANTMINER L3

Dingen om te overwegen

Hash-snelheid

Omdat een hoge hash-snelheid altijd de meest gewilde kwaliteit in een miner is geweest, heeft Antimer er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat hun klanten geen reden vinden om zich zorgen te maken en des te meer redenen om feest te vieren. De hash-snelheid van de L3 is met maar liefst 100% verhoogd, wat het dubbele is van wat de L3 vroeger had. Terwijl het oudere model een hash-snelheid van ongeveer 255 MH / s bood, is de nieuwere gestegen tot een buitengewoon indrukwekkende 504 MH / s.

Elektriciteitsverbruik

De op een na belangrijkste factor bij het kopen van een miner is de hoeveelheid energie die deze zou moeten verbruiken. In tegenstelling tot de hash-snelheid is dit toevallig een ongewenste hoeveelheid die tot een minimum moet worden beperkt.

Na wat ongeveer nauwkeurige berekeningen te hebben gemaakt, ontdekten experts dat het elektriciteitsverbruik van de Antminer L3, dat ongeveer 400 W is, slechts 10% van uw totale winst in een jaar zou moeten bedragen. Deze statistieken, in vergelijking met andere mijnwerkers van dezelfde markt, schilderen de L3 in een redelijk goed daglicht.

Maar als het op de L3 aankomt, wordt het een beetje lastig. Vanwege de verhoogde en bijna verdubbelde hash-snelheid die hij biedt in vergelijking met zijn voorganger, maakt de L3 zich ook schuldig aan het verbruik van bijna het dubbele van de elektriciteit, namelijk ongeveer 800W.

Als u er echter over nadenkt, heeft de situatie niet veel veranderd. Omdat beide tegengestelde grootheden met dezelfde hoeveelheid zijn gewijzigd, blijft de netto-efficiëntie voor beide modellen constant.

Lichtgewicht

De L3 neemt hier duidelijk de kroon. Met een gewicht van slechts ongeveer 2,5 kg is hij verrassend licht van gewicht en kan hij gemakkelijk worden meegenomen. De L3 is daarentegen niet zo flexibel. Hij weegt ruim 6,5 kg inclusief verpakking.

Houd er rekening mee dat het gewicht van een rig van cruciaal belang is als het gaat om verzending, aangezien zwaardere items over het algemeen hogere verzendkosten vragen in vergelijking met lichtere items..

Geluidsniveaus

Een andere kritische factor die een rol speelt bij het spreken over mijnwerkers of mijnbouwplatforms is het gegenereerde geluid. Aangezien de meeste mijnwerkers er de voorkeur aan geven vanuit hun woonhuizen te opereren, is het alleen maar logisch dat de boorinstallatie zo min mogelijk lawaai maakt.

Het gegenereerde geluid wordt meestal gemeten in termen van decibel en moet zo laag mogelijk worden gehouden. Wat betreft de L3, deze herbergt een enkele ventilator en geeft minimaal 60 dB af. De L3 daarentegen herbergt dubbele ventilatoren en stoot bijgevolg ergens tussen 75 dB en 95 dB geluid uit bij omgevingstemperatuur.

Samenvattend, hoewel de L3 niet zacht genoeg is om te worden bediend vanuit de beslotenheid van uw slaapkamer, maar tegelijkertijd zeker niet luid genoeg is om uw buren te irriteren..

Grootte

Als het gaat om de machinerie van welke aard dan ook, is het enige dat er altijd toe doet de grootte ervan. Als het te omvangrijk is, zal het, hoe goed of efficiënt een stuk hardware het ook is, nooit zijn volledige potentieel waarmaken, simpelweg vanwege het feit dat het te veel gedoe zou zijn om het te bedienen of zelfs te verplaatsen in de omgeving van.

Ook voor mijnbouwplatforms is de grootte van cruciaal belang. Mensen geven er de voorkeur aan dat hun mijnwerkers compact en ruimtebesparend zijn. Ten eerste vereenvoudigt een relatief kleine mijnwerker het verzenden en verpakken in hoge mate.

Ten tweede, als de rig klein genoeg is, hoef je misschien niet veel na te denken over waar je hem moet opstellen. Als de huidige locatie niet werkt, kunt u deze eenvoudig naar een nieuwe locatie verplaatsen zonder u veel zorgen te maken over de bijbehorende complicaties.

Wat betreft de L3, hij is eigenlijk behoorlijk groot met slechts 23 cm bij 13,5 cm bij 16 cm. De L3 daarentegen is veel groter en heeft afmetingen van 35 cm bij 13 cm bij 19 cm.

Betaalbaarheid

De Antminer L3 is te koop bij bijna alle grote winkels en e-commerceplatforms zoals Amazon, eBay of AliExpress. Bovendien kunt u het ook kopen via een speciale website voor distributeurs van cryptominingbenodigdheden. Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het bestellen van een L3 via een van de bovenstaande websites, aangezien veel ervan pure frauduleuze schema’s zijn waarbij de verkoopprijs ver boven de werkelijke marktwaarde ligt.

In wezen moeten obscure of onbekende cryptomining-sites worden vermeden, omdat het heel goed een zorgvuldig ontworpen zwendel kan zijn die bestaat met als enig doel zijn klanten te misleiden. De enige vuistregel die hier moet worden gevolgd, is om altijd te bestellen bij een gereputeerde en bekende verkoper.

Wat de L3 betreft, de volgende batch zal beschikbaar zijn voor ongeveer $ 2000, terwijl de L3 momenteel beschikbaar is ergens onder en rond $ 1500.

Om te investeren of niet om te investeren?

Als we de twee modellen vergelijken, kunnen we gemakkelijk zien dat, hoewel de L3 wordt geleverd met een dubbele hash-snelheid van de L3, de netto-efficiëntie onaangetast blijft. Bovendien presteert de voorganger beter dan het nieuwere model op een aantal parameters zoals gewicht, grootte en geluidsniveaus. Rekening houdend met al het bovenstaande, is het zeker logischer om nu voor een L3-modus te kiezen. Het spreekt echter ook voor zich dat de L3 op zichzelf een geweldige keuze is, en uiteindelijk komt de beslissing om tussen de twee te kiezen neer op wat er gemakkelijker beschikbaar is, samen met een meer betaalbare prijs..

AAN DE SLAG MET ANTMINER L3

Termen die u moet kennen

Om nu verder in te gaan op het proces dat cryptocurrency-mijnbouw is, hoe het winstgevend kan worden gemaakt, welke risico’s het met zich meebrengt en hoeveel u eraan kunt verdienen, moeten we kijken naar een paar kritische termen uit de industrie en kijk goed naar wat er nodig is om een ​​succesvolle miner te worden, of het nu voor Bitcoins of een andere cryptocurrency is.

Blok

Blokken vormen de cryptocurrency blockchain. De reden dat het blockchain wordt genoemd, is dat het bestaat uit een reeks blokken die allemaal zijn gekoppeld aan individuele transacties. Naarmate er steeds nieuwe blokken aan de blockchain worden toegevoegd, wordt de beveiliging op de onderste lagen steeds verdubbeld.

Koude opslag

De koude opslag is een manier om te verwijzen naar elke plaats die u kiest om uw cryptocurrency-munten op te slaan die niet is verbonden met internet. Een voorbeeld hiervan is een hardware wallet. Koelopslagplaatsen worden over het algemeen gebruikt wanneer mensen geïnteresseerd zijn in het beveiligen van hun munten tegen hackers of andere kwaadwillende pogingen tot diefstal.

Gedecentraliseerd

Het hele punt van het cryptocurrency-netwerk is dat het gedecentraliseerd is. Decentralisatie verwijst naar het feit dat geen enkele individuele overheid, land of organisatie optreedt als regelgevende instantie voor Bitcoin-transacties en deze worden in feite automatisch beheerd via de blockchain en de gecombineerde inspanningen van cryptocurrency-mijnwerkers..

Halvering

Het ding over Bitcoins is dat ze beperkt zijn. In tegenstelling tot elke andere valuta die oneindig kan worden geproduceerd via geregistreerde banken, kunnen de Bitcoins slechts tot een bepaald bedrag worden gedolven. In feite is het totale aantal Bitcoins dat ooit zal worden uitgegeven 21 miljoen. Hierdoor, en misschien om de levensduur van de valuta te verlengen, wordt het aantal Bitcoins dat uit een enkel blok wordt gewonnen, elke vier jaar gehalveerd. Dit proces wordt halvering genoemd.

Mijnbouw

Mijnbouw is een manier om transacties op de blockchain te valideren. Het werkt door complexe wiskundige problemen op te lossen met behulp van gespecialiseerde computerhardware. Welke mijnwerker het eerst bij de oplossing komt, krijgt een paar munten.

Zwembad

Mijnbouwpool of -pool verwijst naar een groep mijnwerkers die samenkomen om hun middelen te bundelen en gezamenlijk werken om snellere resultaten te behalen bij mijnbouw. De beloningen die uiteindelijk worden toegekend, worden gelijkelijk verdeeld over elk lid van de pool. Deelnemen aan een pool verbetert over het algemeen de winstgevendheid van een individueel lid, hoewel er een bepaalde poolvergoeding aan verbonden is.

Satoshi Nakamoto

Deze naam is behoorlijk kritisch voor de geschiedenis van Bitcoins, aangezien deze persoon wordt gecrediteerd als de uitvinder van Bitcoins. De naam is echter slechts een pseudoniem dat werd gebruikt in een academische paper gepubliceerd in het jaar 2008, waarin het concept en de technologie achter Bitcoins worden geschetst..

Mijnbouwinstallatieparameters

Voordat we nu direct ingaan op de beoordeling van een fantastisch stuk mijnbouwhardware, zijn er nog een paar belangrijke termen die u moet kennen. Dit zijn eigenlijk de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een mijnbouwplatform aanschaft. Als de miner die je koopt het goed doet op al deze accounts, dan kun je er vrij zeker van zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Hash-snelheid

Hash verwijst naar een enkele wiskundige berekening die door uw computer of mijnwerker moet worden uitgevoerd om munten te delven of blokken op de blockchain te verifiëren. De hash-snelheid verwijst naar het aantal berekeningen dat uw miner in één seconde kan uitvoeren. Gewoonlijk worden hash-snelheden weergegeven in terahashes, megahashes of gigahashes per seconde. Meer hash-snelheid voor een mijnwerker zal de werking ervan zijn.

Energieverbruik

Energieverbruik, zoals eerder vermeld, is cruciaal voor de efficiëntie van een miner. Hoewel het geen directe relatie heeft met de prestaties van de hardware, als uw miner uiteindelijk veel elektriciteit of stroom verbruikt, is de kans vrij groot dat u geen gewenste nettowinst krijgt voor uw investeringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me