Antminer S9 gjennomgang – Les før du kjøper den!

De fleste kjente Bitcoin-gruvearbeidere begynner å møte økende vanskeligheter med gruvedrift og å gi sunn fortjeneste. Den enorme veksten som har ansporet Bitcoin-industrien, har også økt behovet for bedre lønnsomhet blant gruvearbeidere som ser etter øyeblikkelig tilfredsstillelse. Det ser ut til å være en opphopning av fortjeneste i Kina, hvor gruvedrift er mest rimelig, og vi merker at den kinesiske konkurransefortrinnet har resultert i utvinning av flere profittavhengige gruvearbeidere fra markedet. For å øke bærekraften for seg selv, ser de fleste gruvearbeidere på de mest effektive alternativene for å øke lønnsomheten.

Mye til lettelse for gruvesamfunnet ble en ekstremt effektiv og kraftig gruvearbeider nylig introdusert i markedet – Antminer S9. Antminer S9 har skapt en positiv avkastning på investeringene gjennom årene og har vist seg å være en spillveksler for mindre og hobbygruvearbeidere. Det har blitt den mest etterspurte ASIC-gruvearbeideren i Bitcoin-bransjen.

Antminer S9 bakgrunn

antminer-s9-anmeldelseFor ikke lenge siden var Bitcoin-gruvedrift mulig med bare GPU-spill. Med den raske økningen i gruvearbeidere og gruvebruk var gruvebassenget mettet og reduserte dermed muligheten for gruvedrift hjemme fordi ingen GPU kunne tilby den nødvendige Bitcoin-hashrate.

Dette er når Bitmain, et Kina-basert selskap gikk inn og ga ut et sett med ASIC-er som ikke bare er tilgjengelige for gruvearbeideren, men som også sørger for en anstendig avkastning, som gjør det mulig for gruvearbeidere og vanlige folk å finne sin plass igjen.

Deres populære produkter var Antminer R4 og S7, imidlertid deres siste S9 er en one-stop-løsning på alle Bitcoin-gruveproblemer. En førsteklasses ASIC-gruvearbeider som bruker 16nm chip-teknologi, S9 gir overlegen hashrate som gjør den øyeblikkelig populær i gruvesamfunnet.

Sjekk den billigste prisen på antminer S9!

Ting å vite om Antminer S9

Kraftigste gruvearbeider i markedet

Med en hash-hastighet på 12,93 TH / s er S9 kjent for å være en av de mektigste gruvearbeiderne i markedet. Dette sikrer rundt $ 330 i måneden i inntekt, noe som betyr at det kan generere rundt 0.33 Bitcoins hver måned, selv om prisene alltid er i en konstant usikkerhetstilstand..

Det er veldig effektivt når det gjelder strømforbruk og kaster bort minst mulig energi / strøm blant alle andre gruvearbeidere i markedet. Vær imidlertid oppmerksom på at alle strømkostnader er spesifikke for din beliggenhet, og avgifter for gruvedrift og maskinvarekostnader er ikke inkludert.

Dyreste gruvearbeider i markedet

På grunn av sine fantastiske gruveevner er Antminer S9 en av de dyreste gruvearbeiderne i markedet til en pris av $ 2100 og er tilgjengelig på eBay. For å høste maksimal fortjeneste er det nødvendig med en minimumsperiode på 10 måneders gruvedrift med tanke på tilleggskostnadene.

I den nevnte perioden kan mange faktorer som gruvevansker og valutakurser svinge, og det gjør det vanskelig å forutsi den nøyaktige varigheten før man kan forvente å komme i balanse i investeringen. Imidlertid forventes prisen å komme ned på grunn av konkurranse fra mindre gruveprodusenter i markedet, med sikte på å selge gruvearbeidere til lavere priser og lignende funksjoner..

Strømforsyning

Antminer støtter ikke plug-ins, og det er nødvendig å kjøpe en PSU (strømforsyningsenhet) som kan koste ytterligere $ 150. APW3-12 1600 W anbefales av Antminers-produsenten (Bitmain), som ikke bare finnes på deres offisielle nettside, men som også kan kjøpes fra onlineforhandlere som Amazon eller eBay..

Man kan også bruke en PSU fra en gammel gruvearbeider som EVGA SuperNOVA 1300 W. Det er alltid best å kjøpe APW3 PSU som kan legge til innledende investeringskostnader, men det er i de samme områdene som gamle PSU, og dermed skaper de ikke for mye av en pengeknusing.

90-dagers garanti hvis du kjøper fra Bitmain

Bitmain gir sine kunder en 90-dagers garanti som følger med visse betingelser. Garantien gjelder ikke hvis du overklokker gruvearbeideren din, det vil si å kjøre den med høyere hastighet enn den planlagte og maksimale mengden, eller bruk av en upassende strømforsyning.

eBay tilbyr også gruvearbeidere en god del på garantien.

Flere S7’er i stedet for én S9

Gruvearbeidere vurderer S7-modellen siden den har nærmere 33% av hashkraften til en S9 og er tilgjengelig til en mye lavere pris. Den forventede hashhastigheten per S7 er 4,37 TH / s, men hvis en gruvearbeider vurderer bruken av tre slike enheter, kan den tilsvarende hashhastigheten til en S9 oppnås. Den eldre modellen er til en lavere pris og ikke altfor ettertraktet, derfor er den også lett tilgjengelig.

Antminer S7 er imidlertid mindre strømeffektiv enn en S9, noe som gjør det til et levedyktig alternativ bare for gruvearbeidere med pålitelige og billige strømkilder..

Strømforbruk

Antminer er en av de mest energieffektive gruvedriftene i markedet. S9 og dens separate strømforsyning fungerer på 220 V strøm. Den bruker nær 0,1 Joule per Gigahash, og det totale energiforbruket forventes å være rundt 1350 W. Antminer S9 vil produsere mye varme, derfor er det viktig å plassere den på et eget sted.

Ikke alle S9 er skapt likt

Bitmain selger sine Bitcoin-gruvearbeidere i individuelle batcher, med hver batch som er forskjellig fra den andre, og det er derfor svært mulig at klienten kan anskaffe en gruvearbeider med en hashrate på bare 11,85 TH / s i stedet for den sikre 12,93 TH / s. Dette gjør det viktig at alle kjøpere må vite de nøyaktige spesifikasjonene til gruvearbeideren før de kjøper dem.

De kraftigere batchene vil sannsynligvis bli utsolgt raskt, og derfor har de fleste nettsteder bare gruvearbeideren på 11,85 TH / s tilgjengelig for kjøp. Online handelsplattformer som eBay vil imidlertid ha folk som ønsker å selge den eldre og kraftigere modellen. Sjansene for å bli lurt av høyere priser er høyst usannsynlig, da 11,85 TH / s-versjonen er priset mye lavere enn den kraftigere versjonen.

16-chip Nanometer-teknologi

En stor oppgradering fra 28 nm design er 16 nm fabrikasjonsprosessen som brukes i produksjonen av S9, noe som gir den en ekstra fordel med bedre ytelse. En 10 nm design er i gang og gjør den pågående trenden med miniatyrisering av halvledere som et middel for å forbedre databehandling og effektiv bruk av strøm.

Støy og kjøling

S9 gruvearbeideren er ekstremt temperaturfølsom og krever mye kjøling for å opprettholde stabiliteten. For å forhindre lett utmattelse av 16 nm chips, anbefales det å huse gruvearbeideren i et eget rom eller gruvedrift. S9 er også ganske støyende, ledsaget av to tunge store høyrevolusjonsvifter som produserer nær 77-80 dB støy.

S9 fungerer ganske bra i ventilerte og romslige områder. Systemet er luftkjølt og strukturen er selvstendig, derfor er det lettere å vedlikeholde og vedlikeholde.

S9-oppsett

Oppsettet av gruvearbeideren er relativt enkelt. Den innebygde nettassistenten tilbyr forenklet og enkel assistanse for installasjonsprosessen. Når du skaffer deg produktet, må du kontrollere om det er løse kjøleribber som kan ha oppstått under forsendelsen, og foreta en grundig sjekk. S9 kommer med 9 kontakter til gruvearbeideren og en til brettet, så først, koble kontrollkortets strømkabel til hashkortkabelen.

Neste trinn er å koble PSU-strømkabelen til Antminer PCI-e-kontakten på kontrolleren. Fortsett og monter ETH-kabelen for å fullføre oppsettet. Grensesnittet er relativt greit, og det er en like enkel prosess å koble til Bitcoin-noder.

Konfigurere lommeboken og gruvebassenget

Minearbeideren genererer sin egen IP-adresse når den er koblet til internett. For å konfigurere gruvearbeideren, må du logge på den IP-adressen. Forsikre deg om at Antminer IP kjører på PCen din, og bruk den til å kopiere Antminer IP til nettleseren. Minerstatus, hashfrekvens, temperatur og annen statistikk kan nå sjekkes.

Brukeren kan logge på Antpool ved hjelp av Bitmains brukerlegitimasjon. Antminer-brukergrensesnittet ble konstruert for å sikre brukervennlighet. Brukeren må bare oppgi lommebokadressen og gruvedriftens status før gruvedrift. Den kan også tilpasses og oppgraderes med nye utgivelser.

Effektivitet og avkastning

S9 er en ekstremt kraftig Bitcoin miner som kan gi en effekt på 14TH / s. Dette fører til omtrent $ 4,5 – $ 5,88 i Bitcoin-fortjeneste hver dag, avhengig av ekstra strømkostnader. Med en gjennomsnittlig strømkostnad på 0,1 $ / KWH er den estimerte inntekten per år $ 2100. Minearbeideren vil kreve 1,6 W strømforsyning, sett det hele sammen, gjennomsnittsprisen på en S9 inkludert strømforsyningen er rundt $ 1500, som er nær halvparten av den estimerte inntekten per år.

Imidlertid må gruvearbeidere alltid vurdere mulighetene for økte vanskeligheter med gruvedrift, avhengig av antall personer som gruver på det tidspunktet samtidig. Prisen på mynten har også økt med det økte nivået av Bitcoin-gruvedrift som viser en jevn stabil inntekt til tross for de økende Bitcoin-gruvedriftproblemene og globale trender og hashrate.

Hobby mining med S9?

De fleste gruvearbeidere oppgraderer til S9 og annen avansert maskinvare, og øker dermed vanskeligheter og skader sjansene for fremtidig lønnsomhet. S9 er et utmerket stykke maskinvare, selv om det er dyrt, det har bevist sin verdi innen det allsidige gruvedriften. Det er mer sannsynlig å være lønnsomt enn tidligere ASIC-gruvearbeidere, men på grunn av volatiliteten i Bitcoin-gruvedrift er næring i fortjeneste svært uforutsigbar..

Alternativ til S9

Fremtidige utgivelser fra Bitmain og andre selskaper som produserer kryptovaluta maskinvare er gode alternativer til S9. Et annet alternativ er S7-versjonen som kommer med sitt eget sett med fordeler og ulemper. Imidlertid er S7 rimeligere enn den sistnevnte, kraftigere versjonen.

Fordeler med Antminer S9

Den enorme hashkapasiteten til Antminer sørger for en strålende ytelse. Med de rette gruvebassengene og de minimalistiske kraftkostnadene, er S9 den mest etterspurte og lønnsomme gruvearbeideren som enhver hobbyist kan anskaffe. Sammenlignet med forgjengerne, kan denne maskinen tjene en god avkastning på investeringen. På grunn av Bitmains avanserte teknologi er S9 svært energieffektiv og sammenlignet med S7 og annen maskinvare som ble utgitt før den.

S9 er forenklet og krever lite vedlikehold. Så om du er en gruvearbeider eller til og med en hobbyist, er kvaliteten på maskinvaren din en enorm nødvendighet, selv om det kan komme til en høyere pris. Siden S9 er en selvstendig enhet, trenger du en annen datamaskin for å få tilgang til Bitcoin-noder, siden maskinen er utstyrt med en innebygd port for nettadministrasjon.

Fordeler

Den har den høyeste registrerte hashhastigheten på 14 MH / s og er ekstremt energieffektiv med bare 0,1 Joule per GH / s. Gruvearbeiderne er i seg selv velbygde og solide maskiner og har svært få bevegelige deler. De er ledsaget av tre hashboards i hver. BitMains ingeniørteam vurderte viktigheten av alle detaljer mens de laget verdens mest kraftfulle gruvearbeider. De har integrert Antminers kontrollkort med den raske Dual ARM Cortex A9 mikroprosessor med CoreSight.

Den støtter også Gigabit Ethernet for å sikre at utvinnede blokker sendes inn umiddelbart. Hver chip av S9 er festet til en kjøleribbe som er laget av høykvalitets aluminiumslegering. S9-saken er også laget av samme materiale. Den varme luften som frigjøres erstattes raskt med kjøligere luft ved hjelp av datastyrte vifter plassert i begge ender.

Ulemper

Det er dyrt, priset til $ 2100, og brukeren må ty til en ekstra strømforsyning som selges separat.

Sjekk den billigste prisen på antminer S9!

Konklusjon

Antminer er levedyktig og ettertraktet alternativ, avhengig av flere faktorer som din beliggenhet, budsjett tilgjengelig å bruke og kravet om garantert fortjeneste og så videre. Etter vurdering er Antminer det mest passende og trygge alternativet for Bitcoin-gruvedrift og en mer lønnsom måte å gjøre valutaene dine om til Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me