Antminer S9 Review – Lees voordat u het koopt!

De meeste bekende Bitcoin-mijnwerkers beginnen steeds moeilijker te worden bij het mijnen en het maken van gezonde winsten. De enorme groei die de Bitcoin-industrie heeft gestimuleerd, heeft ook de behoefte aan betere winstgevendheid vergroot onder mijnwerkers, die op zoek zijn naar onmiddellijke bevrediging. Er lijkt sprake te zijn van een accumulatie van winsten in China, waar mijnbouw het meest redelijk is en we merken dat het Chinese concurrentievoordeel heeft geresulteerd in het onttrekken van verschillende winstafhankelijke mijnwerkers uit de markt. Om de duurzaamheid voor zichzelf te vergroten, kijken de meeste thuiswerkers naar de meest efficiënte opties om de winstgevendheid te vergroten.

Tot grote opluchting van de mijnbouwgemeenschap werd onlangs een uiterst efficiënte en krachtige mijnwerker op de markt geïntroduceerd: de Antminer S9. De Antminer S9 heeft in de loop der jaren een positief investeringsrendement behaald en heeft bewezen een game-changer te zijn voor kleinere en hobby mijnwerkers. Het is de meest gewilde ASIC-mijnwerker in de Bitcoin-industrie geworden.

Achtergrond van de Antminer S9

antminer-s9-recensieNog niet zo lang geleden was Bitcoin-mijnbouw mogelijk met alleen gaming-GPU’s. Met de snelle toename van mijnwerkers en mijnbouwbedrijven, was de mijnbouwpool verzadigd, waardoor de kans op mijnbouw thuis afnam, omdat geen enkele GPU de vereiste Bitcoin-hashrate kon leveren.

Dit is wanneer Bitmain, een in China gevestigd bedrijf stapte in en bracht een reeks ASIC’s uit die niet alleen toegankelijk zijn voor de mijnwerker, maar ook zorgen voor een behoorlijke ROI, waardoor hobby-mijnwerkers en gewone mensen hun ruimte weer kunnen vinden.

Hun populaire producten waren de Antminer R4 en S7, echter hun nieuwste S9 is een alles-in-één oplossing voor alle Bitcoin-mijnbouwproblemen. Een ASIC-mijnwerker van topklasse die gebruikmaakt van 16nm-chiptechnologie, de S9 biedt superieure hashrate, waardoor hij onmiddellijk populair is in de mijnbouwgemeenschap.

Controleer de goedkoopste prijs van antminer S9!

Wat u moet weten over Antminer S9

De krachtigste mijnwerker op de markt

Met een hash-snelheid van 12,93 TH / s staat de S9 bekend als een van de krachtigste mijnwerkers op de markt. Dit zorgt voor ongeveer $ 330 per maand aan inkomsten, wat betekent dat het elke maand ongeveer 0,33 Bitcoins kan genereren, hoewel de tarieven altijd in een constante staat van onzekerheid verkeren..

Het is zeer efficiënt in termen van stroomverbruik en verspilt de minste hoeveelheid energie / elektriciteit van alle andere mijnwerkers op de markt. Houd er echter rekening mee dat alle energiekosten specifiek zijn voor uw locatie en dat de vergoedingen voor mijnbouwpool en hardwarekosten niet zijn inbegrepen.

Duurste mijnwerker op de markt

Vanwege zijn fantastische mijncapaciteiten is de Antminer S9 een van de duurste mijnwerkers op de markt tegen een prijs van $ 2100 en is hij beschikbaar op eBay. Om maximale winst te behalen, is een minimumperiode van 10 maanden mijnbouw vereist, rekening houdend met de extra elektriciteitskosten.

In de genoemde periode kunnen veel factoren, zoals mijnbouwproblemen en wisselkoersen, fluctueren, waardoor het moeilijk wordt om de exacte duur te voorspellen voordat men kan verwachten dat de investering break-even gaat. De prijs zal echter naar verwachting dalen als gevolg van concurrentie van kleinere mijnbouwfabrikanten op de markt, met als doel mijnwerkers tegen lagere tarieven en vergelijkbare functies te verkopen.

Stroomvoorziening

De Antminer ondersteunt geen plug-ins en het is vereist om een ​​PSU (voedingseenheid) aan te schaffen die mogelijk $ 150 extra kost. De APW3-12 1600 W wordt aanbevolen door de Antminers-fabrikant (Bitmain), die niet alleen op hun officiële website te vinden is, maar ook kan worden gekocht bij online retailers zoals Amazon of eBay.

Men kan ook een PSU van een oude mijnwerker gebruiken, zoals de EVGA SuperNOVA 1300 W. van een geldcrisis.

90 dagen garantie indien gekocht bij Bitmain

Bitmain biedt hun klanten een garantie van 90 dagen die aan bepaalde voorwaarden wordt geleverd. De garantie is niet van toepassing als u uw miner overklokt, dat wil zeggen, deze met een hogere snelheid laat draaien dan de ontworpen en maximale hoeveelheid, of als u een ongeschikte voeding gebruikt.

eBay biedt mijnwerkers ook een goede deal op de garantie.

Meerdere S7’s in plaats van één S9

Mijnwerkers beschouwen het S7-model omdat het bijna 33% van de hash-kracht van een S9 heeft en beschikbaar is tegen een veel lagere prijs. De verwachte hash-snelheid per S7 is 4,37 TH / s, maar als een miner het gebruik van drie van dergelijke apparaten overweegt, kan de equivalente hash-snelheid van een S9 worden bereikt. Het oudere model is goedkoper en niet al te gewild, daarom is het ook gemakkelijk verkrijgbaar.

De Antminer S7 is echter minder energiezuinig dan een S9, waardoor het alleen een haalbare optie is voor mijnwerkers met betrouwbare en goedkope stroombronnen.

Energieverbruik

De Antminer is een van de meest energiezuinige mijnbouwapparaten op de markt. De S9 en zijn aparte stroomvoorziening werken op 220 V stroom. Hij gebruikt bijna 0,1 Joule per Gigahash en het totale stroomverbruik zal naar verwachting rond de 1350 W liggen. De Antminer S9 zal veel warmte produceren, daarom is het belangrijk om hem op een aparte locatie te plaatsen..

Niet alle S9’s zijn op dezelfde manier gemaakt

Bitmain verkoopt hun Bitcoin-mijnwerkers in individuele batches waarbij elke batch anders is dan de andere, daarom is het zeer goed mogelijk dat de klant een mijnwerker aanschaft met een hash-snelheid van slechts 11,85 TH / s in plaats van de verzekerde 12,93 TH / s. Dit maakt het absoluut noodzakelijk dat alle kopers de exacte specificaties van de miner moeten kennen voordat ze ze kopen.

De krachtigere batches zijn waarschijnlijk snel uitverkocht, daarom hebben de meeste websites de miner alleen tegen 11,85 TH / s beschikbaar voor aankoop. Online handelsplatforms zoals eBay zullen echter mensen hebben die het oudere en krachtigere model willen verkopen. De kans om te worden opgelicht door hogere prijzen is hoogst onwaarschijnlijk, aangezien de 11.85 TH / s-versie veel lager geprijsd is dan de krachtigere versie.

Nanometer-technologie met 16 chips

Een belangrijke upgrade van het 28 nm-ontwerp is het 16 nm-fabricageproces dat wordt gebruikt bij de fabricage van S9, waardoor het een bijkomend voordeel heeft van betere prestaties. Een 10 nm-ontwerp is aan de gang, waardoor de voortdurende trend van miniaturisatie van halfgeleiders wordt gebruikt als middel om de computerprestaties en een efficiënt gebruik van stroom te verbeteren.

Lawaai en verkoeling

De S9 miner is extreem temperatuurgevoelig en heeft veel koeling nodig om de stabiliteit te behouden. Om de gemakkelijke uitputting van 16nm-chips te voorkomen, wordt aanbevolen om de mijnwerker in een aparte kamer of mijnboerderij te huisvesten. De S9 is ook nogal luidruchtig, vergezeld van twee zware ventilatoren met een hoge revolutie die bijna 77-80 dB geluid produceren.

De S9 presteert redelijk goed in geventileerde en ruime ruimtes. Het systeem is luchtgekoeld en de structuur is op zichzelf staand, waardoor het gemakkelijker te onderhouden en te onderhouden is.

S9-installatie

De installatie van de mijnwerker is relatief eenvoudig. De ingebouwde webassistent biedt vereenvoudigde en gemakkelijke hulp bij het installatieproces. Controleer bij het verkrijgen van het product of er losse koellichamen zijn ontstaan ​​tijdens het transport en voer een grondige controle uit. De S9 wordt geleverd met 9 connectoren naar de mijnwerker en één naar het bord, dus sluit eerst de voedingskabel van de besturingskaart aan op de hashkaartkabel.

De volgende stap is om de PSU-voedingskabel aan te sluiten op de Antminer PCI-e-connector op de controller. Ga verder en monteer de ETH-kabel om de installatie te voltooien. De interface is relatief eenvoudig en het verbinden met Bitcoin-knooppunten is een even eenvoudig proces.

De portemonnee en mijnpool configureren

De mijnwerker genereert zijn eigen IP-adres zodra deze op internet is aangesloten. Om de mijnwerker te configureren, moet u inloggen op dat IP-adres. Zorg ervoor dat de Antminer IP op uw pc draait en gebruik die om de Antminer IP naar de webbrowser te kopiëren. De mijnwerkerstatus, hash-frequentie, temperatuur en andere statistieken kunnen nu worden gecontroleerd.

De gebruiker kan inloggen op Antpool met de gebruikersgegevens van Bitmain. De gebruikersinterface van Antminer is ontworpen om gebruiksgemak te garanderen. De gebruiker hoeft alleen zijn wallet-adres en de status van mijnbouwpool in te voeren voordat hij begint met minen. Het kan ook worden aangepast en geüpgraded met nieuwe releases.

Efficiëntie en ROI

De S9 is een extreem krachtige Bitcoin miner die een output kan geven van 14TH / s. Dit leidt tot een geschatte $ 4,5 – $ 5,8 aan Bitcoin-winst per dag, afhankelijk van extra elektriciteitskosten. Met een gemiddelde elektriciteitskost van 0,1 $ / KWH, is het geschatte inkomen per jaar $ 2100. De mijnwerker zou 1,6 W van een voeding nodig hebben, alles bij elkaar opgeteld, de gemiddelde prijs van een S9 inclusief de voeding is ongeveer $ 1500, wat bijna de helft is van het geschatte inkomen per jaar.

Mijnwerkers moeten echter altijd rekening houden met de mogelijkheden van grotere moeilijkheden bij de mijnbouw, afhankelijk van het aantal mensen dat op dat punt tegelijkertijd mijnbouwt. De prijs van de munt is ook gestegen met het toegenomen niveau van Bitcoin-mijnbouw, wat een gestage stabiliteit in inkomen laat zien ondanks de groeiende Bitcoin-mijnbouwproblemen en wereldwijde trends en hashrate..

Hobby-mijnbouw met S9?

De meeste mijnwerkers upgraden naar S9’s en andere geavanceerde hardware, waardoor de moeilijkheidsgraad toeneemt en de kansen op toekomstige winstgevendheid worden geschaad. De S9 is een uitstekend stuk hardware, hoewel duur, het heeft zijn waarde bewezen op het veelzijdige gebied van mijnbouw. Het is waarschijnlijker dat het winstgevend blijft dan eerdere ASIC-mijnwerkers, hoewel vanwege de volatiliteit van Bitcoin-mijnbouw het levensonderhoud in de winst hoogst onvoorspelbaar is..

Alternatief voor S9

Toekomstige releases van Bitmain en andere hardwarefabrikanten voor cryptocurrency zijn goede alternatieven voor S9. Een ander alternatief is de S7-versie, die zijn eigen voor- en nadelen heeft. De S7 is echter goedkoper dan zijn laatste, krachtigere versie.

Voordelen van Antminer S9

De enorme hashcapaciteit van de Antminer zorgt voor een briljante prestatie. Met de juiste mijnpools en minimalistische stroomkosten is de S9 de meest gewilde en winstgevende mijnwerker die elke hobbyist kan aanschaffen. In vergelijking met zijn voorgangers kan deze machine een hoog investeringsrendement opleveren. Dankzij de geavanceerde technologie van Bitmain is de S9 zeer energiezuinig en in vergelijking met de S7 en alle andere hardware die daarvoor is uitgebracht.

De S9’s zijn vereenvoudigd en vereisen weinig onderhoud. Dus of u nu een solo-mijnwerker bent of zelfs een hobbyist, de kwaliteit van uw hardware is een enorme noodzaak, ook al brengt dit mogelijk hogere kosten met zich mee. Omdat de S9 een op zichzelf staand apparaat is, hebt u een andere computer nodig om toegang te krijgen tot Bitcoin-knooppunten, aangezien de machine is uitgerust met een ingebouwde poort voor webbeheer.

Voordelen

Het heeft de hoogste geregistreerde hash-snelheid van 14 MH / s en is extreem energiezuinig met slechts 0,1 Joule per GH / s. De mijnwerkers zijn op zich goed gebouwde en stevige machines en hebben weinig bewegende delen. Ze gaan vergezeld van drie hashboards in elk. Het technische team van BitMains hield rekening met het belang van elk detail bij het maken van de krachtigste mijnwerker ter wereld. Ze hebben de Antminers-besturingskaart geïntegreerd met de snelle Dual ARM Cortex A9-microprocessor met CoreSight.

Het ondersteunt ook Gigabit Ethernet om ervoor te zorgen dat gedolven blokken onmiddellijk worden verzonden. Elke chip van de S9 is bevestigd aan een koellichaam dat is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering. Ook de behuizing van de S9 is van hetzelfde materiaal gemaakt. De vrijgekomen warme lucht wordt snel vervangen door koelere lucht met behulp van computergestuurde ventilatoren aan beide uiteinden.

Nadelen

Het is duur, geprijsd op $ 2100 en de gebruiker moet zijn toevlucht nemen tot een extra voeding die afzonderlijk wordt verkocht.

Controleer de goedkoopste prijs van antminer S9!

Gevolgtrekking

Antminer is een haalbare en gewilde optie, afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw locatie, beschikbaar budget en de vereiste van gegarandeerde winstverzekering, enzovoort. Na overweging is de Antminer de meest geschikte en veilige optie voor Bitcoin-mijnbouw en een meer winstgevende manier om uw valuta in Bitcoin om te zetten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me