Avalon6 Review – Is deze mijnbouwhardware het waard?

Sinds de beschaving van de mensen op deze aarde zijn intrede heeft gedaan, als er iets is waar de mensheid voortdurend in geïnteresseerd is geweest, dan is het wel het verdienen van winst voor zichzelf. Uiteindelijk komt het altijd neer op het maken van enorme winsten en het uitbreiden van uw middelen.

En juist deze zoektocht naar meer middelen heeft ons vaak geleid tot een aantal activiteiten en transacties die al dan niet altijd de gewenste resultaten kunnen opleveren. Hoewel het begon met het eenvoudig oogsten van gewassen van de aarde, ging het later verder met meer bruikbare, bruikbare en zeldzamere metalen die werden verkregen van het aardoppervlak en later werden verkocht met een goede winstmarge..

Hierdoor ontstond verder de mijnbouw. Sinds de oudheid verlangt de mens naar mineralen die buiten hun bereik liggen en diep in het oppervlak verborgen zijn. En om ze te bereiken, hebben we een aantal behoorlijk zware industrieën opgericht die ons in staat stellen om gemakkelijk naar de oppervlakte te graven en alle rijkdommen en zeldzaamheden op te graven die de aarde voor ons in petto heeft..

Goud, zilver, diamanten en vele andere edelmetalen worden allemaal op dezelfde manier verkregen. Maar wat als we u zouden vertellen dat er een andere, een andere vorm van mijnbouw is waarvoor u niet fysiek in de aarde hoeft te boren om winst te maken in de vorm van zeldzame metalen? Wat als er een vorm van mijnbouw was die vanuit uw eigen huis zou kunnen worden uitgevoerd, zonder zelfs maar uit die stoel op te staan??

Met de komst van het technologische tijdperk is zoiets eigenlijk al mogelijk gemaakt, en het bestaat in de vorm van cryptocurrency-mijnbouw. Cryptocurrency mining is verder mogelijk gemaakt door het gebruik van miners, zoals de Avalon6, die de crux van dit artikel vormt.

The Avalon6 Review: A Honest Insight

avalon6-recensieHet grootste punt van discussie over de Avalon6 is het feit dat het wordt aangeprezen als de op een na meest efficiënte mijnwerker die ooit is gelanceerd. Sommigen zeggen dat het ook een van de stilste mijnwerkers op de markt is, waardoor het een behoorlijk grote voorsprong heeft op veel van zijn concurrentie.

Dit komt doordat, van de vele wenselijke eigenschappen die men zoekt in een miner, lage geluidsemissie behoorlijk hoog op de lijst staat. Combineer dat met de efficiëntie die de Avalon6 kan leveren, en we hebben een duidelijke winnaar.

Maar waar er voordelen zijn, moeten er ook nadelen zijn. Wat betreft de Avalon6, gelukkig zijn dat er maar een paar. Ten eerste hebben sommige mensen betoogd dat de Avalon6 een aanzienlijk lagere hash-snelheid levert dan de Antminer S7 of Antminer S9, hoewel deze ongeveer in dezelfde prijsklasse valt. Ten tweede, hoewel Avalon6 op zichzelf behoorlijk efficiënt is, voldoet het niet aan de normen van de Antminer S7.

Nu we u een inzicht hebben gegeven, is het tijd om dieper in te gaan en elk van de specificaties in detail te bekijken.

De Avalon6 is een behoorlijk indrukwekkend apparaat als je erover nadenkt. De op een na meest efficiënte mijnwerker op de markt zijn, is geen sinecure, maar deze rig is erin geslaagd dat te doen en nog veel meer. Het bevat maar liefst 80 18 nm-chips van de A3218-variëteit en werkt op een redelijk comfortabele 500 MHz, waardoor het een hash-snelheid van wel 3,5 TH / s kan leveren. Hoewel dit niet zo hoog is als de Antminer S7, komt het er redelijk dichtbij en is het hoog genoeg om van Avalon6 een geweldige keuze te maken voor ervaren mijnwerkers.

AAN DE SLAG MET AVALON6

Stroomvoorziening

Een goede stroomvoorziening is de ruggengraat van elk elektrisch of elektronisch apparaat. Geef het te weinig vermogen en het zal zeker niet presteren volgens de door u gewenste uitgangen, terwijl ook te veel vermogen vaak kan leiden tot kortsluiting of kapotte zekeringen. Daarom moet u de grootst mogelijke zorg besteden bij het kopen van een voedingseenheid voor uw mijnbouwinstallatie. Zorg ervoor dat het wordt geleverd met de juiste specificaties en stabiel genoeg is om de stroomvereisten van uw mijnwerker aan te kunnen.

De Avalon6 presteert goed met elke degelijk gemaakte voeding met een vermogen van 1100 Watt of meer. Als u momenteel een PSU met een platina-rating gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat de Avalon6 er perfect mee zal werken terwijl hij ongeveer 1050 watt verbruikt..

Winstgevendheid

De Bitcoin is zeker een risicovolle onderneming, aangezien het om de paar jaar in waarde halveert, maar zelfs als je daar rekening mee houdt, samen met het feit dat Bitcoin-prijzen vrij snel en oncontroleerbaar schommelen, heeft de Avalon nog steeds genoeg sap over. om u winst te maken. Hoewel het te maken heeft met hevige concurrentie van de onlangs uitgebrachte Antminer S9, met een hash-snelheid van maar liefst 14 TH / s, slaagt Avalon6 er nog steeds in om zijn mannetje te staan ​​op het gebied van winstgevendheid..

Prijs

Als u ervoor kiest om het apparaat in Kanaän te kopen, krijgt u het voor maar liefst $ 550. Als u echter van plan bent de eenheid in bulk te kopen, heeft u veel geluk, want u krijgt een korting van $ 100 als u 10 eenheden tegelijk koopt en een korting van $ 130 als u in totaal 50 eenheden koopt. onmiddelijk.

Per verzending weegt het apparaat ongeveer 5 kg of 11 lb. Gebruikte modellen van hetzelfde zijn echter gemakkelijk verkrijgbaar op Amazon met een prijskaartje van $ 450.

Lawaai

Als je op een afstand van 1,2 m of 4 ft van een functionerende Avalon6 staat, zul je ongeveer 55 dB aan geluid ervaren. Hoewel dit stil genoeg is voor residentieel gebruik, raden we het niet echt aan om het in uw slaapkamer of woonkamer te bewaren. Een andere manier om de eenheid verder te verbeteren door het uitgezonden geluid te verminderen, is door middel van onderklokken.

Opstelling

De basisvereiste voor het installeren van de Avalon6 is een Raspberry Pi-systeem of de TP-Link TL-WR703N die als controller fungeert. Maar liefst 50 mijnwerkers kunnen worden bestuurd en uitgevoerd met behulp van een enkele RPi. De Avalon6 maakt gebruik van de DHCP, zodat hij automatisch naar IP-adressen kan zoeken. Dit vereenvoudigt het installatieproces aanzienlijk en voegt nog een veer toe aan de dop van de Avalon6.

Temperatuur

Ten slotte is de temperatuur een andere grote factor als het gaat om het kiezen van een geschikte Bitcoin-miner voor jezelf. Je kunt geen fatsoenlijke elektronische apparatuur kopen zonder de hittespecificaties te doorlopen. Zelfs de gadgets die zo onbeduidend zijn als de smartphones die we bezitten, worden vaak warm als ze veel te lang op een stopcontact zijn aangesloten. Helaas kampen mijnwerkers met een soortgelijk probleem.

Omdat deze apparaten bedoeld zijn om behoorlijk zwaar werk uit te voeren, hebben ze vaak de neiging om hun lichaamstemperatuur te laten stijgen, wat verder leidt tot een toename van de ventilatorsnelheid om alle opwarming tegen te gaan. Dit leidt verder tot een toename van de gegenereerde geluidsniveaus.

Zoals bij de Avalon6, wordt deze geleverd met frequentieregeling, wat betekent dat de gebruiker de flexibiliteit krijgt om de frequentie waarmee de installatie draait, daadwerkelijk te regelen. De standaardfrequentie voor de Avalon6 is 500 MHz, en hij functioneert behoorlijk cool, zelfs als hij overklokt is.

De omgevingstemperatuur die is gespecificeerd voor een optimale werking van de Avalon6 is lager dan 35 graden Celsius of 95 graden Fahrenheit, en dankzij een intelligent ontwerp van de makers heeft de enkele ventilator van de unit geen enkele moeite om de omgevingstemperatuur voor het systeem te handhaven..

Vonnis

Voor iedereen die op zoek is naar een fatsoenlijke, niet-luidruchtige, efficiënte maar tegelijkertijd krachtige Bitcoin-mijnwerker, biedt de Avalon6 een goed antwoord. Hoewel het op veel afdelingen wordt geëvenaard door de Antminer S7, met de stroomaanpassingen die het biedt en andere handige functies, slaagt de Avalon6 erin om plaats te maken voor zijn eigen legioen toegewijde klanten.

Toen de Bitcoin voor het eerst werd gelanceerd, was niet iedereen klaar om erin te geloven. Terwijl sommigen het als de valuta van de toekomst beschouwden, dachten anderen, de meer sceptici, dat het slechts een bevlieging was die na verloop van tijd uit de herinneringen van mensen zou verdwijnen..

Het bleek dat deze mensen het enorm bij het verkeerde eind hadden. Na een paar relatief slapende jaren, maakte de Bitcoin een verpletterende terugkeer toen de uitgewisselde prijzen letterlijk door de daken scheurden en de krantenkoppen haalde over de hele wereld..

Verschillende grote multinationals en hun CEO’s kwamen naar voren om de valuta te prijzen en begonnen deze te erkennen in al hun diensten en producten. Sommigen van hen zeiden zelfs dat de Bitcoin binnenkort de enige centrale valuta zal worden waarin de wereld handelt.

Tegenwoordig zijn de investeringen in Bitcoin hoger dan ooit tevoren. Omdat ze niet achter willen blijven in deze waanzinnige race, investeren mensen over de hele wereld snel geld in de Bitcoin en wachten ze reikhalzend op hun investeringen om vruchtbaar te worden. Maar als je eenmaal voorbij deze eerste race om investeringen bent, realiseer je je dat cryptocurrencies in feite veel meer zijn dan alleen de Bitcoin of investeringen.

Ze zijn in feite een grote niche met gigantische kansen en een behoorlijk groot aantal winstgevende kanalen die kunnen worden aangewend om enorme sommen winst en middelen voor zichzelf te verzamelen. Een daarvan is toevallig cryptomining, wat betekent dat je door de blockchain graaft om naar cryptocurrencies te minen en ook complexe rekenalgoritmen en problemen in het proces oplost..

Mijnwerkers hebben vaak de neiging om deel te nemen aan mijnpools, die niets anders zijn dan een groep mijnwerkers die samenkomen om hun middelen te bundelen en collectief te mijnen om betere resultaten te bereiken. Zoals eerder beschreven, moet u als onderdeel van het mijnbouwproces problemen oplossen en transacties op de blockchain verifiëren. In ruil daarvoor krijg je je eigen deel van de beloning, meestal een paar cryptomunten die worden gedeeld door de hele pool van mijnwerkers..

Aangezien het oplossen van algoritmen niet iets is waarvoor u expliciet zou worden opgeleid of waarmee u zou worden uitgerust, staat de markt vol met geweldige mijnwerkermodellen die beloven het werk voor u te doen. Deze machines zijn er in verschillende maten en vormen, worden op de markt gebracht door verschillende merken en worden zelfs geleverd met de mogelijkheid om voor meer dan één type cryptocurrency te minen..

Terwijl sommige miners exclusief voor Bitcoins zijn gebouwd, zijn anderen gemaakt om Litecoins of Dash te minen. Op dezelfde manier krijg je een reeks andere miners voor elke vorm van cryptocurrency waarin je geïnteresseerd bent. Er zijn echter een paar overwegingen die je in gedachten moet houden voordat je een mijnwerker gaat kopen. Ten eerste is er de kwestie van de verzwaarde energierekeningen. Mijnbouwplatforms hebben de neiging om veel elektriciteit te verbruiken om soepel te functioneren.

In een typische woonomgeving kan dit een ernstige en langdurige piek in uw energierekening betekenen, wat leidt tot een verminderde winstgevendheid van de mijnwerker zelf. Als je toch last hebt van buitensporig hoge energierekeningen en je kunt het je niet veroorloven om er meer voor te betalen, dan is mijnbouw misschien niet de zaak voor jou.

Ten tweede, als u van plan bent uw mijnwerker bij u thuis te runnen, en als uw huis is waar u al uw mijnbouwactiviteiten zult uitvoeren, dan is het misschien het beste om een ​​relatief geïsoleerde kamer te kiezen die op een bepaalde manier gescheiden is van de rest van het huis. Op die manier zal elk geluid dat de mijnbouwopstelling genereert, niet veel ophef veroorzaken voor de andere bewoners van het huis.

Mijnbouwplatforms zijn berucht omdat ze luidruchtig en lawaaierig zijn tijdens hun activiteiten. Omdat het een machine is die veel zwaar werk verricht, heeft hij de neiging behoorlijk snel op te warmen. Om al die extra warmte te verdrijven, zijn er vaak ventilatoren ingebouwd in de zijkant van de machine, die altijd met hoge snelheden draait en alleen werkt om de machine koel te houden. Deze ventilatoren genereren daardoor veel zwaar geluid, wat verder leidt tot oncomfortabel gebruik van de rig.

Als je dapper genoeg bent om het bovenstaande te ervaren en gelooft dat ze niet genoeg zijn om je motivatie voor mijnbouw te schudden, ga dan je gang en spring in het spel, want in tegenstelling tot veel dingen in het leven, zal de Bitcoin waarschijnlijk niet lang standhouden. voor altijd.

AAN DE SLAG MET AVALON6

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me