Beste Bitcoin-børser for Day Trading 2021 – Start Day Trading med de beste!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Vi vet at verdien av bitcoin ikke er stillestående, og den fortsetter å endres. Å tjene penger med denne ustabile prisen er ganske utfordrende. Er du en person som har bitcoins, og du har ingen anelse om hvordan du kan tjene penger på det? Her er en måte som vil hjelpe deg med å maksimere fortjenesten. Bitcoin day trading er en måte der du kan øke fortjenesten din på bitcoin, ved å bytte den mot andre kryptovalutaer på en børs.

Hva er Bitcoin Day Trading?

Man må være oppmerksom og kjent med alle aspektene ved bitcoin-handel før man går inn i dagshandel. Daghandel kan gjøres ved hjelp av finansiell innflytelse, men det kan være både lønnsomt og ulønnsomt, og man må derfor være kjent med alle aspektene før man begynner med det. Daghandel involverer mange meglere og børser som vil hjelpe deg å handle enkelt. Det er to viktige måter som vil hjelpe deg å handle i løpet av en dag. De to måtene inkluderer:

1. CFD-handel

Hvis du er en handelsmann og ikke vil bli involvert i den tekniske siden av blockchain, er CFD det rette alternativet for deg. Med CFD kan du kjøpe og selge bitcoins akkurat som bitcoin-utveksling, men med fordelen av ikke å vente på bekreftelsen fra blockchain, noe som er tidkrevende. I dagshandel ville ikke forbruket av mye tid være effektivt. CFD er mye bedre sammenlignet med vanlig kjøp og salg av bitcoins.

2. Handel på vanlige Bitcoin-børser

Det andre alternativet er for de som ønsker å beholde bitcoinsene med dem og handle dem direkte via bitcoin-børser. Det er mange plattformer som involverer bitcoin-børser, men disse plattformene tar noe gebyr for transaksjonene. Det er bedre hvis alle nettstedene blir sjekket og sammenlignet før du begynner å handle (som vi har gjort). Her bør du se etter høye avgifter, da de raskt kan legge opp og spise fortjenesten din.

Det er noen plattformer som tilbyr ekstra funksjoner sammen med lave gebyrer for bruk av dem (som er perfekt for dagshandel). Her er en liste over de beste nettstedene for bitcoin-utveksling som du kan vurdere for dagshandel.

Topp 7 beste børser for daghandel 2021

1. CEX.IO

CEX.IO har en brukerbase på over 2.000.000 kunder, og tilbyr handel med kryptovaluta mot flere fiat-opsjoner – USD, EUR, GBP, RUB. CEX.IO tjener to formål:

1) tradisjonell kryptovaluta-utvekslingstjeneste – det tillater kjøp og salg av kryptovaluta for fiat umiddelbart;

2) avansert handelsplattform for kryptovaluta – brukere kan plassere markedet og begrense bestillinger, delta i marginhandel (opp til 1: 3-utnyttelse) og bruke API-løsninger for automatisk handel.

CEX.IO er lett å starte med. Registrering på plattformen er grei og krever ikke mye tid. Imidlertid, for å bruke CEX.IO til fulle, må kundene verifiseres. Børsen støtter innskudd og uttak via kredittkort eller bankoverføringer. Innskuddene kan gjøres i hvilken som helst fiat-valuta, da den automatisk konverteres til den som er tilgjengelig på plattformen.

Når det gjelder handelsavgifter, varierer de med et månedlig handelsvolum for alle parene. I henhold til CEX.IO-avgiftsplanen belastes handelsmenn 0% -0,25%. For markedsprodusentene er gebyret satt i området 0% -0,16%, og for takerne er det 0,1% -0,25%. Marginhandelsgebyrer varierer og inkluderer en åpen avgift (0,2%), overføringsgebyr (0,01%) og en nær avgift (0%).

Når det gjelder API-løsningene for automatisert handel, tilbyr CEX.IO flere alternativer med full handelsfunksjonalitet – REST API, WebSocket API, FIX API. De passer både enkeltpersoner og institusjoner.

For å håndtere handler og spore markedsdata kan kunder også bruke en mobilapp utviklet av CEX.IO.

KOM I GANG MED CEX.IO

2. Binance

Binance IoS lommebok

Binance støtter forskjellige kryptovalutaer. Det tilbyr to typer bitcoin-utveksling, det vil si grunnleggende og avansert. Basert på brukerens preferanse, viser disse to alternativene liten og detaljert informasjon om handel. Dataene i diagrammet kan endres mellom “lysestake” og “dybde” basert på brukerens valg av visning.

Denne børsen tilbyr gratis innskudd og fungerer på 0,1% handelsavgift. Det gir høy likviditet. Nybegynnere kan synes det er vanskelig å jobbe med dette nettstedet, ettersom grensesnittet er ganske komplisert. Nettstedet forsinkes ikke, noe som er en fordel for daghandlere.

KOM I GANG MED BINANS

3. Coinbase

Coinbase dagshandel

Som en av de svært få børsene hvor du kan kjøpe krypto ved hjelp av fiat-valutaer, regnes det blant de største og mest populære daglige handelsplattformene i verden. Selv om den ikke er tilgjengelig i alle land ennå og ikke støtter mange mindre kryptovalutaer, kan den skryte av funksjoner og sikkerhetsaspekter som regnes som noe av det beste i markedet.

Med en beholdning på over 20 milliarder dollar i eiendeler er Coinbase ikke bare en utvekslingsplattform, den gir også brukere en integrert lommebok. Kjerneproduktene deres er deres handelsplattform med navnet GDAX og en meglerbørs. For å handle, må du sørge for at kjøps- og salgstjenestene er tilgjengelige i ditt land. For tiden har 32 utviklede land over hele verden denne funksjonen tilgjengelig.

Coinbase tillater kjøp av bare BTC, Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash, og støtter vanligvis ikke potensiell sikkerhet eller egenkapital-kryptovalutaer. For nybegynnere tilbyr det brukervennlige grensesnittet og enkel navigering mye å se frem til.

Den største fordelen med Coinbase er at den lar fiat-valutaer byttes mot kryptovalutaer (den aksepterer for øyeblikket EUR, GBP og USD). Bortsett fra dette har den funksjoner som de fleste avanserte brukere elsker, for eksempel øyeblikkelig utveksling, Shift Card og gratis GDAX-oppgradering for hyppige handelsmenn.

Fra et sikkerhetsmessig synspunkt er 99% av Coinbase-eiendelene lagret offline, mens de resterende 1% lagret på nettet er forsikret mot tyveri eller noen form for tap. En annen viktig sikkerhetsfunksjon er at Coinbase ikke kan brukes anonymt. Derfor kan hver handelsmann spores opp, noe som betyr at bare bekreftede, legitime brukere kan handle på denne plattformen. 

KOM I GANG MED COINBASE

4. BitMEX

bitmex-gjennomgangBitMEX tilbyr å handle bitcoin og andre kryptovalutaer. Du kan handle og sette inn midler her og få fortjeneste i bitcoin. Selskapet ble grunnlagt i november 2014. De økonomiske fagpersonene på dette nettstedet har en erfaring på mer enn 40 år. Dette nettstedet godtar og utfører sine transaksjoner bare med bitcoins og ingen annen valuta. Fremtidige kontrakter og bytter er de to hovedtyper av handel som tilbys på dette nettstedet.

Dette nettstedet har ikke noe gebyr for innskudd og uttak av bitcoin. Det er bare en type konto for alle brukerne, og det er ikke plass til noen spesielle kontoer. Den har et enkelt grensesnitt, men brukere som er nye på denne plattformen, kan synes det er vanskelig å bruke i utgangspunktet. Sikkerhetsnivået på dette nettstedet er veldig høyt. Den tilbyr en rabatt på 0,025% som produsentavgift og bruker produsent-taker-handelsavgifter.

KOM I GANG MED BITMEX

5. Hvalklubb

hvalklubbWhaleclub betjener tusenvis av handelsmenn hver dag. Den aksepterer og behandler transaksjonene bare med den digitale valutaen. Det tilbyr lave spreads med null transaksjonsgebyr til sine kunder. Det er ingen avgift involvert for å sette inn bitcoin og kontoaktivitet, men ja, det tar noen avgifter under uttaket. Det følger en bud-og-spør-policy. Uttakene utføres i løpet av en time etter at en forespørsel er kommet. Det utføres manuelt de fleste ganger for sikkerhetsformål. Dette nettstedet støtter ordrehandel. Siden nettstedet tilbyr marginhandel, er handelen som er involvert her litt spesifikk. Det tilbyr et enkelt brukergrensesnitt og er raskt relativt.

KOM I GANG MED HVALKLUBB

6. Bitfinex

Bitfinex tilbyr spothandel for alle de store kryptovalutaene. Det gir enkel og høy likviditet med Bitcoin. Det tilbyr marginhandel og tillater en gearing på 3,3x for handel ved å skaffe finansiering fra peer to peer margin finansieringsplattform. Ved å gi finansiering til handelsmenn som ønsker å handle med gearing, gir marginfinansieringsmarkedet en måte å tjene penger på bitcoin og andre kryptovalutaer. Brukere kan låne ønsket beløp med den hastigheten og varigheten de velger, ved å legge inn bestillingen.

Denne børsen tilbyr mange ordretyper for handelsmenn, noe som er veldig nyttig for daghandlere. Det aksepterer til og med avtaler med fiat-valutaer. Det innebærer avgifter som tar takeren med henholdsvis 0,1% og 0,2% av avgiften. Brukergrensesnittet er enkelt og passer også for nybegynnere. Den tilbyr et tilpasset brukergrensesnitt som er en unik funksjon. Dette nettstedet gir avanserte sikkerhetstiltak.

KOM I GANG MED BITFINEX

7. Cryptopia [STENGT]

cryptopia-logoCryptopia tilbyr forskjellige typer kryptovalutaer. Det lar brukerne selge noe rundt om i verden i bytte for kryptovalutaen. Handelsgebyret er 0,20% av den totale mengden bitcoins. Det krever ikke noe gebyr for innskudd. En ny funksjon kalt “arbitrage” brukes, som sammenligner kjøps- og pris- eller prisforskjellen fra andre markeder for deg. Dette nettstedet gir deg informasjon om markedsforskjellen med noen få klikk.

KOM I GANG MED CRYPTOPIA

Konklusjon

Etterspørselen etter bitcoin øker, og derfor øker også ønsket om å tjene penger på bitcoin. Ovennevnte nettsteder hjelper både nybegynnere og erfarne fagpersoner å tjene penger med dagshandel. Man må være kjent med alle aspekter av bitcoin-handel før man hopper inn i den for å unngå hindring under handel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me