Beste Bitcoin Wallets for iOS (iPhone og iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

smarttelefon

Alle er kjent med bitcoins og transaksjonene nå. Da disse kryptovalutaene ble introdusert, var alternativene for kjøp og lagring av dem begrenset. I dag kan du finne forskjellige plattformer som støtter bitcoin og lar deg lagre og eie dem. Opprinnelig var det en tøff oppgave å forstå verden av kryptovaluta og blockchain. Med fremkomsten av teknologi løses alle spørsmålene som involverer kryptovaluta, og blir forklart og presentert på en enkel måte.

Vi er vant til smarttelefoner, og nesten alt er tilgjengelig innen fingertuppene. Så hvordan kunne denne teknologien utelates fra å invadere i smarttelefonens verden? Denne teknologien introduseres som Bitcoin-lommebøker som er tilgjengelige som mobilapplikasjoner i henholdsvis Play Store og App Store for Android og iOS.

Topp 8 beste Bitcoin lommebøker for iPhone og iPad 2021

1. CEX.IO

CEX er en av de beste lommebøkene som støtter avansert bestilling og funksjoner som øyeblikkelig utveksling av krypto- og fiat-valutaer. Søknaden støtter for øyeblikket handel og overføring mellom over 30 kryptovalutaer, og jobber med å legge til denne listen.

Avgifter

Du kan velge å betale enten fiat eller en av de tilgjengelige kryptovalutaene for handelsavgifter i motsetning til andre lommebøker der du velger enten BTC eller deres kryptovaluta. Dette betyr færre handler, noe som til slutt betyr at du betaler mindre. Basert på handelsvolum starter avgiftene på 0,5% for mindre enn 5 BTC og slutter med 0,1% for mer enn 6000 BTC. Veteranhandlere kan også velge marginhandelsalternativet der du handler med lånte penger – alt i applikasjonen.

Sikkerhet

CEX.IO er en av få lommebøker som gir brukerne et DSS-sertifikat på nivå to. Dette sikrer at selskapet har bevist overfor myndigheter og myndigheter at det er tillit til å lagre, behandle og overføre data uten å gå på bekostning av brukernes personvern. De er også registrert i Financial Crimes Enforcement Network, slik at du kan stole på at de har dine beste interesser når det gjelder sikkerhet.

Fordeler

Applikasjonen er sikker og pålitelig, og brukervennligheten for valutapar-shortlisting og kjøp er veldig praktisk. Brukergrensesnittet er intuitivt og kan lett forstås av en nybegynner. Deres 24/7 support hevder å være svært responsiv, selv om ikke mange har følt behov for å kontakte support. Gitt funksjonene appen gir, vil det anbefales på det sterkeste for avanserte handelsmenn.

Ulemper

Med mindre kryptovalutaen du velger å handle med funksjoner i topp 20 eller 30 når det gjelder markedsandel, er listen over støttede valutaer med CEX ganske liten sammenlignet med konkurrentene. Kommisjonssatsene kan også være høye for nybegynnere. 

KOM I GANG CEX.IO!

2. Binance

Binance IoS lommebok

Hvis du handler med høyt volum, eller hvis du er en nybegynner som har satt mål om volumhandel, er Binance det beste alternativet for deg. IOS-applikasjonen for Binance er gratis å laste ned og er tilgjengelig på 10 språk.

Med Binance kan brukere handle i over 200 valutaer uavhengig av handelsopplevelse. Applikasjonen har en enkel design med grunnleggende funksjoner for nybegynnere, og ett trykk tar deg til pro-versjonen, som har avanserte funksjoner.

Avgifter

Det er gratis å laste ned, handler mindre enn 50 BTC belastes med 0,1%, og avgiftene reduseres når volumet øker. De tilbyr også skreddersydde tjenester til VIP-kunder. Så hvis du er en proff med spesifikke krav, vil de være ivrige etter å hjelpe deg. Innskudd over hvert token / mynt er gratis, og det samme gjelder uttaksgebyret for et flertall av dem. Det er viktigere at transaksjonsgebyrene er lavere hvis du betaler BNB.

Sikkerhet

De tar sikkerhet veldig alvorlig. Binance har rykte på seg for å være en av de sikreste lommebøkene der ute. Ikke bare det, selskapet er veldig gjennomsiktig om hvilke brukerdata de bruker og hvordan, og begraver ikke disse detaljene i lange bruksvilkår, som sjelden blir lest. Appen støtter også både 2FA (2 Factor Authentication) og U2F (Universal 2nd Factor Authentication).

Fordeler

Det er veldig brukervennlig, har noen av de laveste transaksjonsgebyrene, og legger stor vekt på brukersikkerhet og personvern. De tilbyr 24/7 kundeservice på åtte språk per nå, men utvider rekkevidden og samarbeider med oversettere for å inkludere andre språk.

Ulemper

Binance støtter per nå ikke fondinnskudd ved bruk av tradisjonelle betalingsmåter som kreditt- / debetkort eller digitale metoder som PayPal.

KOM I GANG MED BINANS!

3. Coinbase

Coinbase-gjennomgangCoinbase er en online lommebok som fungerer på samme måte som en bank. Det er de største handelsplattformene for kryptovalutaer. Coinbase er lett tilgjengelig fra din iPhone og iPad, som er gratis å laste ned fra App Store.

Coinbase har et ekstremt strømlinjeformet grensesnitt som passer godt for nybegynnere. Denne plattformen er svært sikret og involverer maksimale brukere. Coinbase involverer også et komplekst handelsgrensesnitt med noen tilleggsfunksjoner som er for brukerne som er godt kjent med bitcoinhandel.

Avgifter

Coinbase innebærer forskjellig handelsavgift avhengig av forskjellige metoder. Generelt inkluderer denne plattformen en enkel prosess for kjøp med et gebyr på ca. 1,49% til 3,99%, som ikke er det samme hele tiden. Du kan synes at denne plattformen er litt dyrere enn andre plattformer på grunn av gebyrer og gebyrer, men den er den mest pålitelige og svært sikrede plattformen sammenlignet med andre lommebøker.

Sikkerhet

Coinbase er en sterkt anbefalt plattform for brukere og svært sikret plattform også. Sikkerhetstiltakene innebærer å dele private nøkler i separate biter og plassere den på en kombinasjon av både papir og offline lagring med en omfattende sikkerhetskopi på forskjellige steder. I tillegg til dette muliggjør Coinbase tofaktorautentisering og har introdusert en papirlommebok kalt “Vault”. Vault-systemet er enda sikrere enn en vanlig lommebok. Dette systemet lar deg sette opp et n-of-m-system for håndtering av uttak. For eksempel, hvis du er en vennegruppe eller i en bedrift, lar denne funksjonen deg eller hver bruker i gruppen sette sin tillatelse som ikke andre kan få tilgang til uten din godkjennelse. Denne funksjonen gir systemet et ekstra beskyttelseslag.

Fordeler

Coinbase med et intuitivt grensesnitt for nybegynnere er en svært sikret plattform. Den støtter majoritetsbrukere og gir handelsmenn en rekke handelsverktøy og komplekse plattformer. Det tilbyr høy likviditet og volum som involverer de største kryptovalutaene med markedsverdi. Sikkerhet vurderes høyt ved å bruke de avanserte sikkerhetstiltakene. Betalinger og transaksjoner av kryptoer tilbys ved en rekke metoder. Det er svært pålitelig og en populær plattform over hele verden.

Ulemper

Coinbase som involverer bankoverføringer kan kreve litt ekstra tid.

KOM I GANG MED COINBASE

4. Airbitz

airbitz-logoAirbitz, en brukervennlig bitcoin-app designet for iPhone og iPad, er fritt tilgjengelig i Apples app store. Med sine avanserte sikkerhetsfunksjoner og det elegante brukergrensesnittet, fremstår Airbitz som en unik bitcoin-lommebok-app.

En ny funksjon for å introdusere en omfattende katalog for å akseptere bitcoin-virksomhet i nærheten tiltrekker seg brukere. Å komme i gang er enkelt uten å gå på bekostning av sikkerheten. Noen tilleggsfunksjoner som å skanne QR-koder og støtte Bluetooth Low Energy for å overføre midler, gir brukerne muligheten til å utføre transaksjoner uten problemer.

Avgifter

Denne appen er gratis og lett tilgjengelig i appbutikken for iOS. Transaksjonsgebyret her bestemmes av bitcoin-nettverket og påvirkes av faktorer som størrelsen på transaksjonen i databytes og overbelastning.

Sikkerhet

Airbitz tar automatisk sikkerhetskopi av lommeboken din, og unngår nød hvis telefonen går tapt. Den har bygget et avansert sikkerhetsnivå ved å tilby hierarkiske deterministiske (HD) og tofaktorautentiseringsfunksjoner (2FA). Data er skjult for tredjeparter som hindrer dem i å få tilgang til dem. Transaksjoner utføres trygt på din mobile enhet.

Fordeler

Airbitz er en åpen kildekode-sikret plattform. Med sine unike funksjoner og intuitive grensesnitt hjelper nybegynnere å forstå og operere effektivt. Ved å medføre desentraliserte servere fungerer Airbitz bra selv når serverne er nede. Sammen med bitcoin støtter den også Bitcoin Cash (BCH) og andre kryptovalutaer. I tillegg støtter Airbitz transaksjoner ved hjelp av gavekort og opprettholder sikkerhet som en viktig faktor.

Ulemper

Airbitz er en ny plattform og er ennå ikke godt etablert. Det mangler i webgrensesnittet.

KOM I GANG MED AIRBITZ

5. Brød

brød app logoOgså kjent som BreadWallet tidligere, er en digital Bitcoin lommebok tilgjengelig som en mobilapplikasjon for iPhone og iPad. Det intuitive grensesnittet lar nybegynnere og ikke-tekniske brukere operere betydelig. Sikkerhet for brukere blir sett på som en hovedfaktor, og det kompromitteres ikke av brød.

Avgifter

Brød er fritt tilgjengelig i Apples app store. Imidlertid blir det brukt et visst gebyr for bitcoin-transaksjoner. Gebyret som brukes varierer i henhold til prioriteten til transaksjoner, et alternativ som nylig er oppdatert. For eksempel, hvis du vil at transaksjonene dine skal gå raskere, må du betale ekstra. Ikke bare på transaksjoner, men det påløper et gebyr for å kjøpe bitcoins fra lommeboken. Den brukes av banken din eller en tredjepartstjeneste som brukes til å koble kontoen din til lommeboken din.

Sikkerhet

Brød muliggjør en direkte forbindelse mellom brukerne og bitcoin-nettverket, noe som sikrer brukernes privatliv som en viktig faktor. Denne direkte tilkoblingen unngår å involvere Breads server fra å motta informasjon, noe som er en unik funksjon som andre bitcoin-lommebøker mangler å tilby. Brukere utsettes ikke for sårbarheter, ettersom Bread ikke lagrer private nøkler på serverne, og brukere er eneeiere av fondet. Tofaktorautentisering er en funksjon som ikke blir vurdert av brød som andre lommebøker. Det er ikke et stort problem, da det gir flere og forskjellige sikkerhetstiltak som andre lommebøker mangler.

Fordeler

Brød som en brukervennlig app er godt egnet for nybegynnere og ikke-tekniske brukere. Komme i gang og opprette en konto er veldig enkelt uten behov for ytterligere bekreftelse. Et unikt sikkerhetstiltak unngår denne appen fra eventuelle sårbarheter og opprettholder brukernes privatliv. I tillegg til å tilby kundesupport, gjør denne appen det mulig å kjøpe bitcoins direkte, noe som er en ekstra bonus.

Ulemper

Brød-appen fokuserer hovedsakelig på bitcoins og støtter ikke altcoins eller andre kryptovalutaer. Denne appen involverer ikke tofaktorautentisering og flersignaturtransaksjoner og krever noen tredjeparts tjenester for å kjøpe bitcoins.

KOM I GANG MED BRØD

6. Copay

copay-logoCopay er en av de ledende bitcoin-lommebøkene utviklet av BitPay. Den ble utviklet for å sikre BitPays midler med et elegant grensesnitt som tiltrekker seg mange brukere. Det er en hierarkisk deterministisk (HD) bitcoin lommebok, hvis primære bekymring er sikkerhet. Brukere kan få tilgang til lommeboken enten fra Internett, stasjonær eller mobil, da den er tilgjengelig på flere enheter.

Avgifter

Avgift på transaksjoner er lik andre bitcoin-lommebøker, avhengig av størrelsen på transaksjonen som er satt av bitcoin-nettverket. Den er fritt tilgjengelig som en mobilapp i App Store.

Sikkerhet

Sikkerhet er den viktigste faktoren. Copay, som en HD lommebok har innført avanserte sikkerhetstiltak. Det innebærer transaksjoner med flere signaturer, noe som betyr at signatur fra både kjøper og selger er nødvendig. Denne funksjonen tillater avsetning for virksomheter som involverer flere signaturer ved å introdusere flere brukere for en enkelt lommebok. Det er en av de første bitcoin-lommebøkene som fungerer på full Bitcoin Payment-protokoll. Dette betyr at- Copay holder oversikt over betalingen og verifiserer om betalingen er mottatt av brukeren som arbeider under denne betalingsprotokollen.

Fordeler

Copay er veletablert og en ledende bitcoin-lommebok med et enkelt brukergrensesnitt. Sikkerhetsnivået er avansert som involverer flere signaturer og fullstendig Bitcoin Payment-protokoll. Det er en åpen kildekode og svært pålitelig bitcoin-lommebok for iOS.

Ulemper

Copay vedtar en sentral verifiseringsmetode som vil irritere mange bitcoin-brukere.

KOM I GANG MED COPAY

7. Blockchain

blockchain-logoBlockchain er utviklet av Luxembourg-basert programvareutviklingsselskap, og hevdes å være den meget aksepterte bitcoin-lommeboken. Den støtter Bitcoin og Ethereum-kryptokurver med et brukervennlig grensesnitt. Noen av tilleggsfunksjonene som lommeboken tilbyr inkluderer et sikkerhetssenter, partnerskap med pålitelige børser, fleksibilitet i justering av transaksjonsgebyr.

Avgifter

Blockchain lommebok er helt gratis og er lett tilgjengelig i App Store. En liten avgift påløper når bitcoins flytter inn og ut av lommeboken. Transaksjonsgebyret er basert på bitcoin-nettverket og avhenger av størrelsen på transaksjonen. Avgiften trekkes imidlertid automatisk fra lommeboken din, avhengig av nettverksstørrelsen. Du kan oppregne et gebyr i innstillingen ’tilpasse avgift’, som tilbyr fleksibel justering av avgiften i henhold til prioriteringer.

Sikkerhet

Blockchain anser sikkerhet som en hovedfaktor. For å hjelpe brukerne med å enkelt visualisere sikkerheten til dette systemet, gir Blockchain sikkerhet i nivåer.

Det første nivået inkluderer bekreftelse og passordinnstillinger som inkluderer, e-postbekreftelse (bekreftelse), passfrase (gjenopprette kontoen din), passordhint (gjenopprette passordet ditt).

Det andre nivået inkluderer 2-trinns bekreftelse, et passord som sendes av lommeboken hver gang du logger på. Koble inn mobilnummeret ditt for å sende engangspålogging hvis noen prøver å få tilgang til kontoen din ved å skrive inn feil passord.

Det tredje nivået inkluderer Blokkering av Tor-forespørsel. Det blokkerer tor-forespørsler hvis noen. Tor-forespørsler brukes av hackere for å få tilgang til kontoer.

Fordeler

Blockchain tilbyr å kjøpe og selge kryptokurver direkte fra lommebøker. Den er designet på en lett brukbar måte ved å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå. En ny lommebok genereres automatisk etter hver transaksjon av lommeboken som et personvernmål. QR-skanningssystem er tilgjengelig for å koble webkonto med mobil, og det viser også lommebokssaldoen din i din lokale valuta.

Ulemper

Blockchain består av en lang verifiseringsprosess som kan være irriterende for mange brukere. Den støtter bare to typer kryptovalutaer (Bitcoin og Ethereum) og tillater ikke fiat-valutaer for transaksjonen.

KOM I GANG MED BLOKKEKJEDE

8. Jaxx

jaxx mobilappJaxx er en ny digital lommebok designet for å forenkle blockchain-teknologi for brukere. Det er en intuitiv plattform som involverer forskjellige kryptovalutaer. Jaxx har kommet med forskjellige nye funksjoner som parring på tvers av plattformer, ShapeShift, en kraftig plattform for å støtte forskjellige kryptovalutaer.

Denne plattformen er bygget ved å huske nybegynnere, noe som gir en jevn opplevelse. Jaxx tilbyr en flerkjedet lommebok som støtter 7 forskjellige kryptovalutaaktiver. Jaxx lar deg få tilgang til verdens største kryptovalutaer etter markedsverdi.

Avgifter

Jaxx er gratis å laste ned og er lett tilgjengelig i App Store. Transaksjonsgebyret som tilbys av dette nettstedet, ligner på andre bitcoin-lommebøker, avhengig av bitcoin-nettverket. For eksempel belastes hver standard Ethereum-transaksjon et gebyr på ca. 0,000441ETH, som er likt når det gjelder bitcoin og andre valutaer. Transaksjonsgebyret avhenger helt av endringen i bitcoin-nettverket, og Jaxx holder ikke gebyret som belastes.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for Jaxx. Tillatelsesfri oppføring er tilgjengelig for tilgang til din kryptokurrency, siden den ikke ber om bekreftelse under registreringen. Jaxx oppretter alle kryptovaluta-nøklene og gjør den tilgjengelig på din lokale enhet, som kan hackes. En sikkerhetskopifunksjon introduseres gjennom et enkelt masterfrø, som involverer en innspillingstreng med tilfeldige ord, som vil hjelpe deg med å gjenopprette myntene dine.

Fordeler

Jaxx gir et slankt brukergrensesnitt, tilgjengelig som en open source digital lommebok-app som støtter forskjellige kryptovalutaer. Denne lommeboken er lett tilgjengelig av forskjellige enheter og kan enkelt pares med forskjellige plattformer.

Ulemper

Jaxx lommebok er svært utsatt for hacking og mangel på avanserte sikkerhetstiltak.

KOM I GANG MED JAXX

Konklusjon

Disse digitale mobillommebøkene har skapt et rom for enkle transaksjoner med kryptovaluta. Hvis disse lommebøkene ikke ble utviklet, burde vi ha skrevet hundrevis av tegn for hver transaksjon. Ikke bare transaksjonene er gjort enkle, men en rekke metoder og funksjoner tilbys av disse lommebøkene til brukerne. De private nøklene er lagret i disse lommebøkene, som bare er apper som fungerer som et passord for pengene dine. Du kan ikke forestille deg at du bærer skrivebordet ditt overalt hvis disse lommebøkene ikke ble introdusert. Selv om disse lommebøkene tilbyr avanserte sikkerhetstiltak og tilleggsfunksjoner, anbefales det alltid å lagre et stort antall bitcoins i en hard lommebok..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me