Beste Crypto Trading Bots 2021 – # 1 You Don’t Wanna Miss!

 

1. Kryptohopper 2. Pionex 3. Zignaly
Zignaly
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Det begynte å være rystende, men kryptokurver er kommet for å bli. De fleste skeptikere til denne nye formen for valuta har gjort fred med den og ønsker å investere i den. Siden du leser dette, er det trygt å si at du også har hoppet på bilen.

Uansett hva du velger å handle i, Bitcoins eller altcoins, er du sikker på å tjene en betydelig mengde ekstrainntekter – og hvem gjør det ikke. Problemet er at du er ny på dette og ikke har ferdighetene til å analysere kryptokurrencyhandelskartene effektivt for å tjene noen gode penger – de slags guruer skryter av.

Men før du gir opp, er det en løsning på problemet ditt. Når du går gjennom læringskurven din, kan du fortsatt tjene penger på kryptovalutahandel ved hjelp av bitcoin-handelsroboter.

Nå er en trading bot i utgangspunktet et stykke programvare som er designet for å analysere handelsmarkedsdata for kryptovaluta. Når du anskaffer en, må du tilpasse den til dine preferanser. Etterpå vil programvaren analysere markedet på dine vegne og handle automatisk. I dette stykket går vi gjennom noen av de beste Bitcoin Trading-robotene som er tilgjengelige.

Beste Crypto Trading Bots 2021

1. Kryptohopper

Kryptohopper er en nykommer i den automatiske handelsscenen, men har blitt raskt økende i popularitet av flere grunner. For det første er de den eneste skybaserte kryptovaluta-bot på markedet, noe som betyr at deres bot fortsetter å handle når datamaskinen er slått av.

Boten deres er også veldig lett å hente for nye brukere, på grunn av at de er den eneste handelsboten som legger inn eksterne signalgivere, slik at uerfarne handelsmenn kan la botene handle på autopilot under ekspertisen til disse signalgiverne. Handlere med mer erfaring kan også ta en manuell tilnærming ved å konfigurere salg basert på flere tekniske indikatorer.

Deretter tilbyr Cryptohopper backtest, etterfølgende stopptap (inkludert funksjoner som lar din bot bare selge med fortjeneste), muligheten til å handle ved hjelp av flere børser og et generelt hyggelig brukergrensesnitt.

Cryptohopper er også den eneste bot som tilbyr en gratis prøveperiode i en måned, med muligheten til å oppgradere til Bunny ($ 19 p / m), Hare ($ 49 p / m) og Kangaroo ($ 99 p / m) hvis brukere har lyst til å stikke rundt.

KOM I GANG MED CRYPTOHOPPER!

2. Pionex

Pionex er en av verdens første børser med innebygde handelsboter. Den samler likviditeten fra Binance og Huobi Global og er en av de største Binance-meglerne. I tillegg til den dype likviditeten, gir Pionex 12 gratis handelsroboter, som brukere kan automatisere sin handel 24/7 uten alltid å sjekke markedene.

Egenskaper:

 1. Pionex tilbyr 12 gratis handelsroboter for private investorer.
 2. Handelsgebyret er det laveste sammenlignet med de fleste større børser. Handelsgebyret på Pionex er 0,05% for produsent og taker.
 3. Som en av de største Binance-meglerne, gir Pionex dyp likviditet som samler Binance og Huobi Globals likviditet.
 4. Grid Trading Bot er en av de mest populære handelsbotene på Pionex. Det tillater handelsmenn å kjøpe lavt og selge høyt i en bestemt prisklasse.
 5. Leveraged Grid Bot gir opptil 5 ganger giring.
 6. Spot-Futures Arbitrage bot hjelper detaljister til å gjøre passiv inntekt med lav risiko. Anslått avkastning for denne strategien er 15 ~ 50% i april.
 7. Smart Trade terminal lar handelsmenn sette opp stop-loss, ta fortjeneste, etterfølgende i en handel.
 8. Pionex utstedte en av de beste Leveraged Tokens i kryptomarkedet.
 9. Pionex er gitt av U.S. FinCENs MSB (Money Services Business) License.

Pris: Gratis

Børs: Binance, Huobi global, Pionex

KOM I GANG MED PIONEX!

3. 3Kommas

3komaer

De fleste kryptohandelsroboter er i stand til å gjøre det du konfigurerte dem til å gjøre. I et like volatilt marked som kryptomarkedet må man imidlertid være klar til å tilpasse seg den plutselige endringen i markedsforholdene. Det er her man trenger en smart trading bot som 3Commas trading bot.

Du tror kanskje at ingen trading bot kan være smart nok til å tilpasse seg de skiftende markedsforholdene. Imidlertid kommer 3Commas-bot med en unik funksjon som kalles etterfølgende tap og etterfølgende fortjeneste. Når du bruker en annen handelsbot, vil du kunne angi stopptap for å unngå det totale tapet og ta fortjeneste for å sikre overskuddet du oppnådde. Men hvis mynten fortsetter å prestere bedre etter at boten solgte posisjonen din, er det ingen vei tilbake.

Den etterfølgende funksjonen som tilbys av 3Commas-bot hjelper til med å oppnå akkurat det. Boten vil analysere markedsforholdene og sørge for å selge myntene dine til rett tid. Dermed sikre maksimal avkastning på investeringen. Denne funksjonen som gjør det mulig for boten å handle raskt under de skiftende markedsforholdene, gjør boten spesiell.

Bortsett fra dette, tilbyr 3Commas-bot alle funksjonene du kan se på en vanlig handelsbot, som stopptap, fortjeneste, automatisk handel osv. Boten er vert online som gjør den alltid tilgjengelig. Du kan få tilgang til boten fra hvilken som helst internettkoblet enhet ved å gå til kontoen din på nettstedet.

Boten kan kobles sammen med 13 av de mest populære kryptobørsene, inkludert Binance, Kucoin, Bittrex, etc. Boten tilbyr tre forskjellige pakker med den billigste som koster deg $ 22 per måned og den dyreste pakken som koster deg $ 75 per måned. Du vil imidlertid kunne bruke botens tjenester gratis hvis du har en konto på Huboi-sentralen.

Gitt den nåværende bearish trenden i kryptomarkedet, har det blitt veldig vanskelig for deg å tjene penger. Så hvorfor ikke prøve 3Commas-bot og se hvordan det kan hjelpe deg med å generere inntekt selv i et bjørnemarked.

KOM I GANG MED 3COMMAS!

4. Zignaly

ZignalySelv om kryptovalutahandelsrobotene fremdeles er i de første stadiene av utviklingen, er det en gratis betaversjon av handelsrobotene tilgjengelig for bruk. Selv om det er ganske nytt i markedet, har folk lett valgt Zignaly-bot. Den ferdige versjonen vil være tilgjengelig for brukerne mot et gebyr.

En utrolig ting med Zignaly trading bot er at den kan integreres sømløst med TradingView. Selv om boten er i beta-utviklingsfasen, har ikke brukerne funnet noe problem med ovennevnte integrasjon, noe som betyr at utviklerne har designet programvaren med tanke på enkel tilgang for brukerne..

TradingView har en API som fungerer på Binance trading exchange. Dermed kan Zignaly-bot brukes til å utføre de forskjellige handelsstrategiene direkte på Binance. Mens den nåværende støtten for utvekslingen på betaversjonen bare ligger hos Binance, er det planer om å inkludere andre børser i nær fremtid.

I følge utviklerne er det planer om å inkludere sentraler som KuCoin, Bittrex, Poloniex og CoinBase Pro i listen over støttede sentraler for API-integrering av Zignaly-bot.

Det er noen unike funksjoner som er blitt integrert i trading bot av utviklerne. Disse inkluderer ingen begrensning på parene du kan operere på, og et alternativ for å redigere posisjonene når og når du velger. Disse har gjort handel ganske mye enklere siden det ikke er behov for å oppgradere til noen Pro-versjon for å nyte funksjonene som de som er nevnt ovenfor.

Zignaly-bot er også stolt av gjennomsiktighet. På den offisielle nettsiden for Zignaly-kryptovaluta trading bot, er det detaljert informasjon om grunnleggerne og resten av teamet sammen med deres forskjellige sosiale medieprofiler, slik at brukerne kan få kontakt med dem direkte.

Målet med utviklingsteamet er å gi brukere over hele verden en trading bot som er tilgjengelig på alle større børser. Utviklerne har skapt et brukervennlig økosystem på boten, og tilbyr ganske mange funksjoner i betaversjonene og bringer mye mer i den komplette versjonen.

KOM I GANG MED ZIGNALY!

5. Napbots

NapBots.com er en skybasert plattform drevet av AI som demokratiserer handelsteknikker, tidligere reservert for hedgefond.

De tilbyr algoritmiske kryptohandelsroboter som støttes på de store kryptovaluta-børsene som Binance, Bitmex, Kraken, Bitfinex, Bitstamp, Okex, Bitpanda og så videre..

Boten har et super brukervennlig grensesnitt, og brukerne våre elsker denne enkelheten. Dette gjør det enkelt for nybegynnere å komme i gang.

Det har aldri vært så enkelt å handle som en proff, med NapBots får du øyeblikkelige kryptoboter klare til å handle for deg i bare 3 trinn.

Trinn 1: Koble til din favoritt kryptobørs

Trinn 2: Velg strategiene dine fra biblioteket

Trinn 3: Sitt, se & la autopiloten gjøre det harde arbeidet

Det er den eneste bot i markedet som lar deg bygge din egen blanding av strategier som lar deg håndtere sparepengene dine. Du vil kunne styre handelsboten din fra smarttelefonen og endre budsjettallokering i total frihet.

NapBots har bevist sin ytelse; den eldste strategien BTC LO har vært live siden 2017 og er nå i ferd med å nå den nye ATH. Flaggskipstrategien BTC / ETH / USD AR ble også lansert i 2018 og har en 12-måneders ytelse på 200%.

For høyfrekvent handel har de utviklet timestrategier som er veldig lovende, under den siste krasjen har svart utrolig.

Enda viktigere, pengene dine forlater aldri lommeboken. Det kan ikke være tryggere enn dette! Du trenger bare å koble bot via API som gir tillatelse til å handle på børser. Denne new-age trading bot er absolutt verdt å prøve for både kyndige og nye kryptohandlere.

KOM I GANG MED NAPBOTS!

6. Gunbot

pistolbutikk

Denne Gunbot har mange innebygde strategier som inkluderer Bollinger Band, Ping Pong og Step Gain. De fleste av brukerne mener at BB-strategien er den beste og vil hente inn enorme fortjeneste for dem.

Denne handelsboten kommer imidlertid med 3 pakkeplaner som varierer i pris. Prisene varierer fra mellom 0,1 Bitcoins til 0,3 Bitcoins (merk at disse prisene kan endres).

Gunbot er på flere cryptocurrency-børser, inkludert Poloniex, Kraken, Bittrex og Cryptopia.

Når du bruker denne handelsboten, anbefales det at du følger nøye med på handelen din. Hvorfor? Vel, handelsboten er konfigurert til å håndtere volatiliteten i markedet. I tilfelle volatilitetspigger, bør du slå den av.

Gunbot er vår go-to trading bot og er helt sikkert den beste bitcoin trading bot!

KOM I GANG MED GUNBOT!

7. Gekko

gekkoGekko vil alltid være øverst på listen. Det er den klart mest populære – sannsynligvis fordi det er en gratis Bitcoin trading bot. Den kan lastes ned fra GitHub-plattformen (slapp av, du trenger ikke å være en teknisk guru for å navigere på denne plattformen. Men hvis du trenger litt hjelp, er det mange YouTube-videoer som viser deg hvordan du skal gjøre det).

Gekko er et programvare med åpen kildekode som stadig forbedres av talentfulle utviklere over hele verden. Denne handelsboten støttes av de fleste kryptovaluta-børser, inkludert Bitstamp, Poloniex og Bitfinex.

Gekko er enkel å bruke, helautomatisk og grei. For nybegynnere i bitcoin-bransjen vil det være minst du bekymrer deg om å lære inn og ut av denne handelsboten. Programvaren er utstyrt med viktige handelsfunksjoner. Disse funksjonene inkluderer et webgrensesnitt som er designet for å overvåke handelsstrategier og data. Bot kan også kjøre på noen tilbaketestede data og hjelpe deg med å visualisere handelsresultatene.

Boten er designet for å kjøre på de fleste store operativsystemer, inkludert macOS, Linux og Windows. Boten kan også holde deg oppdatert gjennom telegram, e-post og andre sosiale plattformer. Du bør imidlertid huske på at Gekko ikke er en høyfrekvent handelsbot, og som sådan utfører den ikke de såkalte arbitragehandlene..

KOM I GANG MED GEKKO!

8. Zenbot

zenbotDette er enda en gratis bitcoin trading bot. I likhet med Gekko er det en åpen kildekode-bot. Den er tilgjengelig for bruk på alle større operativsystemer og kan modifiseres for å passe alle brukeres preferanser. Zenbot er opprettet ved hjelp av kunstig intelligens. Som sådan, i motsetning til Gekko, kan den utnytte arbitrasjemulighetene og utføre høyfrekvente handler. I tillegg (og dette er et stort pluss for denne handelsboten), kan programvaren utføre flere kryptovalutahandler samtidig.

Handelsboten støttes av Bitcoin-børser som Kraken, Gemini, GDAX, Bittrex, Quadriga og Poloniex. Utviklerne av denne handelsboten opprettholder at de fremdeles jobber for å forbedre boten, og i fremtiden vil den bli støttet på alle tilgjengelige børser..

KOM I GANG MED ZENBOT!

9. Haasbot

haasbotDette er en handelsbot som ble opprettet av HaasOnline tilbake i begynnelsen av 2014. Handelsbotten støttes av mange Bitcoin-børser, inkludert Bitfinex, Poloniex, BTCC, Huobi, Kraken, Gemini og GDAX. Det handler ikke bare Bitcoin, men også altcoins på de forskjellige børsene.

Selv om denne handelsboten er designet for å analysere markedsinformasjonen på dine vegne, krever den noe innspill for å handle på angående handelsutførelsen. Boten kan tilpasses og er utstyrt med noen tekniske indikatorverktøy. Med disse verktøyene kan Haasbot ‘forutsi’ trendmønstre som kan være uvurderlige for Bitcoin-suksess.

For å få de beste resultatene, bør alle som bestemmer seg for å bruke Haasbot være fullt forpliktet til kurset. Denne handelsboten koster omtrent 0,32 Bitcoins hver 3. måned.

BLI STATERT MED HAASBOT!

10. Crypto Trader

cryptotrader botDette er uten tvil en av de mest populære Bitcoin-handelsrobotene blant handelsmenn. Det er for det meste skybasert, noe som betyr at det ikke krever installasjon på en fysisk datamaskin, og kan endres av brukeren for å gi gode og givende resultater. Algoritmiske handelsendringer kan gjøres i boten på få minutter. Endringene er enkle å gjøre, og enhver nybegynner med litt veiledning kan hacke prosessen.

Det er verdt å påpeke at Crypto Trader kommer med en strategimarkedsfunksjon. Denne funksjonen lar deg handle strategier med andre handelsmenn. En annen kul funksjon inkluderer et backtestingverktøy som gjør det mulig for brukere å teste handelsstrategiene mot backtestede data så vel som de rådende markedsforholdene. Crypto Trader støttes av børser som Bitstamp, BTCC og Coinbase.

KOM I GANG MED CRYPTO TRADER!

11. BTC-robot

btc-robotDette var blant de aller første Bitcoin-handelsrobotene i bransjen. Det er blant banebrytende handelsroboter. Boten kan lastes ned på de viktigste operativsystemene, men har forskjellige priser for hver plattform. Generelt sett bør du forvente å betale mer for det på en MacO enn på Windows OS.

Handelsboten har vist seg å være enkel å installere og bruke. Imidlertid har noen individer gått på rekord for å si at det er noen tekniske biter som viser seg utfordrende å forstå. Likevel har de fleste klart å tjene betydelig fortjeneste. BTC-roboten har en prøveperiode med en 60-dagers refusjonspolicy – hvor kult er det?

KOM I GANG MED BTC ROBOT!

12. LeonArdo

MarginTradingOnPoloniexDette er en ny handelsbot som støttes av Huobi, OKCoin, Bitfinex, Bittrex og Poloniex. Dens utviklere gjør stadig endringer i trading bot, og du bør forvente at den også blir støttet av flere andre børser i fremtiden.

Denne bot kommer med to handelsstrategier, inkludert Margin Maker og Ping Pong. Så langt er Leonardo den flotteste handelsboten når det gjelder design og grafikk. Det er også fullt tilpassbart.

Opprinnelig kostet boten ca 0,5 BTC hver måned. Nå er den imidlertid tilgjengelig for omtrent $ 129 (en livstidslisens).

KOM I GANG MED LEONARDO!

13. Autonio

Når vi snakker om tradingbots, er det bare noen få som kan hevde å ha blitt bygget på en desentralisert plattform som de forskjellige digitale eiendelene de handler med. Utviklerne av Autonio har sørget for at trading bot er en av få for å komme til listen.

Hele infrastrukturen er bygget på en desentralisert plattform, noe som betyr at det ikke er noen enhet som kontrollerer all virksomheten. Brukerne står fritt til å kontrollere gjennomsiktigheten til programmet, og ingen institutter kan holdes ansvarlige for dets feil. Brukerne av Ethereum blockchain vil også ha en problemfri og jevn opplevelse.

Autonio cryptocurrency trading bot markedsføres både til detaljhandelen og de profesjonelle handelsmennene, og har innebygde funksjoner for å lage de forskjellige handelssignalene som er basert på de innebygde handelsstrategiene. Det er full tilgang til de tekniske indikatorene, og handelsmennene kan få mest mulig ut av dem gjennom Autonio trading bot.

Det er en Autonio-markedsplass hvor brukerne kan se de andre brukerne som deler forskjellige handelsstrategier og algoritmer som har hjulpet dem med å tjene penger. Hvis du ikke er kjent med prosessen med å sette opp din egen algoritme ved hjelp av boten, kan du velge en fra markedet og starte handelen fra første dag..

Det er et internt token med navnet NIO som brukes av Autonio trading bot. Dette tokenet er basert på Ethereum blockchain og bruker ERC-20 algoritmen. Dette tokenet kan kjøpes fra alle de store børsene som Bittrex og Ethfinex. Hele Autonio-plattformen dreier seg om nytten til NIO-tokens, og de kan brukes akkurat som ethvert annet token for en desentralisert app.

Autonio trading bot er ikke gratis. Det kommer til en moderat fast pris. Gjennomsnittsprisen for å bruke Autonio trading bot kommer på rundt $ 50 per måned, og brukerne kan laste den ned for alle de viktigste operativsystemene som Windows, Linux og macOS på datamaskiner / bærbare datamaskiner, og til og med på Android for mobile operativsystemer.

14. CoinBot

CoinBot cryptocurrency trading bot er bygget på en åpen kildekode og er en leietjeneste som hjelper handelsmenn å utføre daglige handler automatisk. Det er en fullstendig beskrivelse av algoritmene som brukes i boten på det offisielle nettstedet sammen med en lenke til Github-siden til boten..

CoinBot har en rekke funksjoner, og det er derfor en av de mest brukte handelsrobotene. Det har et kommisjonsprogram med flere nivåer som gjør det til en av de mest lukrative leietjenestene i verden. Det er også et henvisningsprogram, noe som betyr at brukerne som sprer ordet om boten, får en personlig lenke, og alle som blir med via lenken deres, vil gi dem muligheten til å få tilbakeslag.

Hele plattformen er basert på en sky, noe som betyr at brukerne ikke trenger å installere programmet på noen enhet. Åpenhet har også fått mye betydning. Den fullstendige informasjonen om teamet, programmet og hele prosjektet er gitt på den offisielle nettsiden til prosjektet, og det er ingen tvil i hodet på de som bruker bot.

Koden til programmet kan finjusteres for å gi høyere avkastning gjennom åpen kildekode som er tilgjengelig på Github-siden. Henvisningssystemet gir opptil 50% i provisjon, noe som gjør det til en effektiv måte å markedsføre på. Det er en diversifisering av hvilke typer roboter som er tilgjengelige på nettstedet, med aggressive, balanserte og konservative handelsstrategier.

Det er et alternativ å kjøpe tilleggstjenester gjennom utleieprogrammet. Brukere har betalt ekstra bare for å få de tre tilleggsfunksjonene som inkluderer Telegram Assistant, Arbitration Bot og Social Analyzer.

Hver av disse tre tilleggstjenestene har sine egne bruksområder, og det er ganske verdt de ekstra pengene for å få dem. Boten sender automatisk et varsel til brukeren når tapet når 10% på en handel. Det hjelper brukerne å vite når det er på tide å ta en beslutning om kansellering av en handel.

15. Kryll.io

Kryptovalutamarkedet er utsatt for høye volatiliteter, noe som gjør det vanskelig å forutsi riktig tidspunkt å investere. Kryll.io er en automatisert handelsbot som hjelper deg med å finne en vei rundt dette problemet.

Lansert i 2018 av et team bestående av Luca Benevelo, Philippe Longere og Paul Collorafi, består det av noen av de mest avanserte funksjonene for å lage din handelsstrategi som kan brukes av folk uten noen tidligere programmeringserfaring. Plattformen vil gi deg enkle og kraftige verktøy som vil forbedre kreativiteten din. En veldig fleksibel redaktør, uendelige muligheter!

Dra og slipp tilstands- eller indikatorblokker, koble dem sammen, og lag grunnleggende eller avanserte automatiserte strategier. Alt dette kan opprettes uten noen linje med kode!

Kryll.io tilbyr forskjellige blokker som kan kobles; som logiske operatører, markedsindikatorer, verditriggere, forbedrede tekniske analyser, informasjon og varslingsblokker. Etter hvert som plattformen utvikler seg, vil nye funksjoner legges til, som verktøy for risikoanalyse og nye blokker, hvorav noen er basert på kunstig intelligens som sentimentanalyse og trendforutsigelse fra Deep Learning.

Du kan teste strategiene dine for hele historien om kryptovalutaer i opptil 4 år med 1min stearinlys og forbedre dem med noen få klikk.

Du kan også bruke markedet hvis du ikke vil lage strategier.

Markedsplassen forbinder skaperne og brukerne av plattformen. Bare velg strategien som passer deg basert på paret du vil bytte på, og la det gjøre jobben for deg!

Noen fordeler

 • Visual Strategy Editor, ingen grunn til å lære å kode. Enkel og kraftig dra & Drop Editor med topp indikatorer som (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA …). Redaktøren inkluderer også TradingView-diagrammer med alle tilgjengelige tekniske verktøy.
 • Gratis og ubegrenset backtesting på mer enn 4 års historie med et 1-minutters lys. Dette gjør at handelsmannen kan teste strategien sin på de forskjellige historiene til et par og få mest mulig ut av det.
 • Lave avgifter. 1% per måned med strategisk startkapital, pluss et Holding-program som kan redusere denne kostnaden opp til 95%. (dvs.: 500 $ strategikapital vil koste 5 $ / måned eller 0,5 $ / måned med Holding Program)
 •  API-nøklene trenger ikke innskudds- eller uttakstillatelser.
 • Tilknyttet program. Brukere kan henvise venner og tjene opptil 45% provisjon på sine plattformrelaterte avgifter.
 • Publisher-modus. Brukere kan publisere sine strategier på Kryll-markedet og motta betydelige passive inntekter.

KOM I GANG MED KRYLL.IO!

16. Margin.de

Da BTC-E-børsen ble stengt i 2018, forsvant en av de mest populære kryptohandelsrobotene fra internett. Dette var leonArdo trading bot. Det ble imidlertid erstattet av Margin cryptocurrency trading bot, noe som ga brukerne den fortsettelsen de krevde fra grensesnittet som de allerede brukte så komfortabelt..

Margin hadde overtatt leonArdo trading bot, og lagt til flere egne funksjoner for å gi en samlet bedre kryptovaluta trading bot til brukerne. Oppsettet er renset, og enda mer effektive handelsstrategier er lagt til i økosystemet med sterkere sikkerhet for å beskytte brukernes økonomi.

Det er en rekke børser som støttes på Margin cryptocurrency trading bot, inkludert Huobipro, Bitstamp, Bitfinex, Bittrex, Poloniex, OKcoin, HitBTC, Binance, Kraken, Coinbase Pro og Bleutrade. I begynnelsen ble leonArdo trading bot ansett som en av de mest premium handelsroboter siden den ble priset til 0,5 BTC for bruk.

Helt siden boten ble kjøpt opp av Margin, har prisen falt, og brukerne kunne ikke vært lykkeligere. Basisplanen for boten starter fra en engangsbetaling på $ 89 nå. Imidlertid er denne pakken begrenset til bare $ 10.000 på en sentral. Hvis du vil holde på mer beløp, må du oppgradere planen til en billigere pakke.

Det er en standardpakke, som koster $ 169, og har ubegrenset bots, samt alle de tekniske indikatorene som leveres av systemet. Imidlertid kan det også holde bare en begrenset mengde penger på hvilken som helst børs, denne gangen er pengene begrenset til $ 100.000.

Den siste er Professional-planen, som koster $ 1 999, men har flere API-er på børser som støttes, alle tekniske indikatorer, ubegrensede roboter og ingen begrensning på beholdningsbeløpet i noen børs. Brukere kan betale denne avgiften via flere metoder, inkludert Visa, MasterCard, PayPal og BitPay.

Det er online veiledninger som er inkludert i hver plan. Dette hjelper brukerne til å forstå måtene de forskjellige strategiene fungerer på, og hvordan de vil være nyttige for å hjelpe dem å tjene penger.

17. CWE

Dette er en av de robotene som har best resultat der ute. Crypto World Evolution har vist seg å være en av de best designet og mest lønnsomme roboter i verden. Planen for boten markedsføres gjennom flernivåsmarkedsføring, noe som betyr at det er et ekstra økonomisk aspekt ved boten enn den automatiske handelsverdien. Imidlertid er det ikke nødvendig for brukere å markedsføre det i verden for å kunne bruke det.

Noe av det beste med Crypto World Evolution-bot er at du ikke gir pengene dine til botens algoritme. I stedet er det API-tilgang innebygd i boten som hjelper den med å få tilgang til pengene som holdes i børsenes kontoer.

Det er et alternativ for bot å ta ut pengene alene. Denne funksjonen kan slås av ved å nekte tilgang til kryptovalutaene som holdes i kontoene dine. Når det brukes med API av Binance, er det et alternativ å velge sammenkobling av kryptovalutaene ved hjelp av alle altcoins på børsen. Annet enn Binance, er det støtte for Bittrex, Okex og Hitbtc også.

Bot handler med Bitcoins. Dermed må du legge til fondet i BTC til kontoene dine. Men etter det kan du velge myntene du vil at boten skal handle med. Du kan velge opptil 15 altcoins som boten vil kunne håndtere ganske enkelt..

Du vil ha full kontroll over antall handler som boten kan utføre samtidig. Du kan enten selge handelen manuelt eller angi en base hvoretter boten automatisk vil selge handelen. Tidligere poster har vist at det er tider når boten kan lukke ganske mange handler i løpet av en dag, og så er det andre når det ikke en gang er en eneste rade som blir gjort samme dag.

Dette er fordi markedet er for ustabilt og algoritmen er kodet for å gi deg maksimal fortjeneste. I gjennomsnitt vil bot gi deg nesten 2% av fortjenesten på hver handel.

 

Med de mange dagers trading Bitcoin-handelsrobotene som er tilgjengelige, kan det være en skremmende oppgave for en nybegynner i bransjen å velge den beste kryptohandelsboten som finnes. Som sådan er det viktig at du er klar over noen av faktorene du må vurdere når du velger en.

Hva du bør vurdere når du velger en crypto trading bot

1) Pålitelighet

Dette er helt øverst på listen fordi tillit er som et viktig element for suksess, som med alle online-virksomheter. Handelsboten skal være et selskap som kan stole på. Som sådan inneholder oversiktslisten selskaper som tilbyr avanserte velprøvde handelsbotsstrategier. De fleste selskapene på listen har vært i bransjen i ganske lang tid og har et spor av fornøyde kunder som snakker høyt om deres ekspertise og servicenivå.

2) Åpenhet

Det ville være uheldig hvis du skulle involvere deg i et selskap som er skyggefullt. Du er klar til å investere dine hardt opptjente penger i Bitcoin trading-satsingen, men dette betyr ikke at du er villig til å kaste pengene dine uten avkastning. Å bli kjipt er ikke en risiko du er villig til å ta. Bedriftene som er oppført i gjennomgangsseksjonen gir deg intrikate detaljer om hvordan de driver sin virksomhet.

De gir deg muligheten til å spole frem læringskurven din om handelsstrategier og Bitcoin-bots før du abonnerer på tjenestene deres. I tillegg tilbyr noen til og med gratis prøveversjoner. De gratis prøveversjonene lar deg prøve tjenestene dine før du bruker en krone av dine hardt opptjente penger.

3) Lønnsomhet

I tillegg til åpenhet og pålitelighet, bør du også være opptatt av lønnsomheten i selskapet. Det er meningsløst for et selskap å være pålitelig, men ikke gi deg størst mulig avkastning. Hele satsingen vil ikke være verdt det. Visst at Bitcoin-markedet er ustabilt (selv om det har økt stabiliteten de siste årene), men heller enn å vike unna investeringsmuligheten helt; Du bør komme i virksomhet med et selskap som har noen av de beste strategiene og bitcoin-handelsroboter.

4) Total erfaring

For å bestemme den samlede opplevelsen, gikk vi et skritt videre og undersøkte de ekstra funksjonene hver av plattformene tilbyr, og inkluderte strategiene som ble gitt av de forskjellige selskapene og tilpassbare roboter. Det er en god handelsstrategi som er viktig. Men også viktig er at disse strategiene blir brukt på riktig plattform.

5) Brukervennlighet

Nå skal det sies at programmeringseksperter og IT-guruer ikke er de eneste som er interessert i Bitcoin-handel. Som sådan, hvis du ikke er dyktig innen IT, vil du ha en Bitcoin trading bot som er enkel å bruke og som vil gjøre livet lettere. Alle selskapene som er oppført, har handelsroboter som det er en bris å bruke. De er egnet for nybegynnere i Bitcoin-handel og opplevde også det samme.

6) Sikkerhet

Bitcoin er en ganske sikker kryptovaluta. Men dette hindrer ikke folk i å prøve å gjennomføre kreative og teknologidrevne stjeler. Som sådan må du vurdere sikkerheten til handelsboten før du bruker den. Bedriftene vi vurderer har høye sikkerhetsnivåer.

Konklusjon

Kryptovaluta er tingen akkurat nå og vil være i overskuelig fremtid. Bitcoin-handel kan gjøres av bokstavelig talt alle som har interesse. Det kan være forvirrende for nybegynnere i begynnelsen, men de får snart tak i ting. Gitt tilstedeværelsen av mange handelsroboter, er det viktig at du gjør din due diligence. Gjør undersøkelser og les anmeldelser for å sikre at du har å gjøre med en pålitelig og pålitelig handelsbot og et selskap.

Er gratis Bitcoin Trading Bots ekte?

Mens de fleste av oss, inkludert deg, kan være skeptiske når du hører om gratis ting som kan generere fortjeneste, er det en håndfull open source bitcoin trading bots som faktisk kan klassifiseres som en gratis bitcoin trading bot. Zenbot og Gekko er favoritt to av de gratis kryptohandelsrobotene som tilbys, de er helt sikkert gode. Imidlertid krever de noen tekniske ferdigheter for å sette opp og bruke, og derfor vil vi heller oppfordre deg til å prøve en gratis måned med Cryptohopper, siden den er nybegynnervennlig, men likevel passer for den avanserte forhandleren, og er skybasert, noe som betyr at du ikke trenger å ha en maskin (datamaskin eller VPS) som hele tiden kjører for å kunne handle i dag. Det er ingen tvil om hvorfor det har fortjent stedet som den beste krypto trading bot på listen vår. Og siden det tilbyr en gratis prøveperiode, hvorfor ikke registrere deg og prøve deg selv?

Hvordan fungerer Bitcoin Trading Bots?

Det er lett. Hver bot har et sett med parametere og indikatorer som når de alle justerer vil signalisere boten om å gjøre et salg eller kjøpe et børs du foretrekker. De fleste ganger er Bitcoin-handelsroboter innstilt på en bestemt periode. Dette er en utdannet gjetning fra skaperen om hvordan markedet vil oppføre seg og fungere i fremtiden.

Handelsboter vokser i popularitet ettersom Bitcoins popularitet svever gjennom taket. Med så mange individer, avhengig av Bitcoin-handelsroboter, kommer flere og flere utviklere med falske programvare for å jukse naive Bitcoin-investorer av sine hardt opptjente penger. Med valgfaktorene ovenfor og vurderingene av de beste og mest pålitelige Bitcoin-handelsrobotene nedenfor, vil du være godt rustet til å velge den beste kryptohandelsboten som er tilgjengelig.

Fordeler med Bitcoin Trading Bots

Forbedret effektivitet

Med den økte bruken av kryptovaluta trading bots, blir menneskelige feil eliminert eller minimert, noe som resulterer i forbedret nøyaktighet. Handelsboter tilbyr konstant interaksjon med markedet, noe som betyr at du kan gå i dvale eller gå om dagen og få den til å gjøre alt arbeidet for deg. Ikke bare det, men du kan justere det for å overvåke, analysere og handle flere forskjellige eiendeler i forskjellige markeder.

Disse robotene kan analysere så mange kryptoer som du vil angi i algoritmene deres og jobbe med antall sentraler du vil at de skal dekke. Kort sagt, tradingbots maksimerer profittpotensialet ved å benytte en mekanisme som er lydhør overfor markedsendringer døgnet rundt.

Økt hastighet

Mens et menneske kan ta opptil noen minutter for å beregne og gjenopprette forskjellige formler, kan en bot beregne mye raskere, noen ganger til og med nanosekunder med nøyaktige resultater. Denne funksjonen er til stor nytte når prisen på en valuta kan endres hyppig. Automatiserte systemer har muligheten til å generere ordrer så snart handelskriteriene er oppfylt.

Noen ganger er prisendringer veldig raske, siden prisene konstant svinger, og investorer ofte ikke klarer å håndtere disse endringene effektivt. Fordelen med roboter er at de kan jobbe tjuefire-syv og gjøre det til en mye raskere prosess, mens en næringsdrivende må tilbringe timer sammen for å handle alene.

Følelsesløs

Automatiserte handelssystemer minimerer eller noen ganger til og med fullstendig utrydder følelser, da bots ikke har noen følelser, i motsetning til mennesker. Ved å holde følelsene i sjakk har handelsmenn i utgangspunktet en lettere tid å holde seg til planen. Dessuten utføres handelsordrer direkte etter at handelsreglene er oppfylt, slik at handelsmenn ikke kan angre eller stille spørsmål ved handelen basert på følelser.

Robotene kan ikke være i tvil eller spørsmål – de opplever ikke frustrasjon, så de er egentlig bedre for handel. Automatisert handel hjelper også til å sikre at en viss disiplin opprettholdes for å følge opp handelsplanen perfekt.

Ulemper med Bitcoin Trading Bots

Ikke egnet for nybegynnere

Når handelsmenn begynner, gjør de mange feil. Imidlertid lærer de av disse feilene og forbedrer seg selv gjennom den erfaringen man får. Begynnelseshandlerne som bruker automatiserte handelsroboter, gjør imidlertid ikke feil og lærer dermed ikke noe nytt. Det eneste de vet er hvordan de skal sette opp bots, noe som er utilstrekkelig, ettersom en bot ikke kan gi god fortjeneste uten en dyktig handelsmann.

Dessuten er disse robotene veldig dyre. De enkle koster mer enn $ 10 i måneden og Arbitrage er enda dyrere.

Krever menneskelig overvåking

Ideelt sett kan du si at disse robotene kan fungere hele dagen uten menneskelig forstyrrelse. Det stemmer imidlertid ikke. I virkeligheten er det en mulighet for mekaniske feil, for eksempel tilkoblingsproblemer, strømtap eller datakrasj. Disse kan være skadelige fordi noen ganger er internettforbindelsen dårlig, noe som kan føre til at en ordre går tapt.

Sikkerhetsproblemer

Å håndtere Crypto-bots kan noen ganger bli farlig på grunn av sikkerhetsproblemer, som:

 • Bots kan bli hacket.
 • Bots kan kopiere en persons viktige kontodata og sende dem til en tredjepart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me