Beste måtene å kjøpe Bitcoin med Neosurf 2021

Interessen for å kjøpe Bitcoin med Neosurf har steget på grunn av den økte interessen for Bitcoin som helhet. I denne veiledningen vil vi vise deg de beste alternativene du har når du vil kjøpe Bitcoin med Neosurf. Men før vi kommer inn på resultatene av vår omfattende forskning, vil vi gå gjennom det du bør vurdere når du velger utveksling, samt fordeler og ulemper ved å bruke Neosurf til å betale for Bitcoins..

La oss hoppe rett inn i det!

Hva du bør tenke på når du skal bytte

Avgifter

Gebyrene knyttet til bruk av Neosurf som betalingsmåte er høyere enn for eksempel å bruke bankoverføring (ACH eller SEPA) som betalingsmåte. Gebyrene varierer fra bytte til bytte, og det er derfor noe å se etter. Du vil ende opp med lavest mulig avgift, slik at fortjenesten din ved å investere i Bitcoin ikke går tapt i avgifter.

Brukerstøtte

Å bytte penger, eller i dette tilfellet, kan Bitcoin være komplisert å forstå i begynnelsen. Husker du første gang du prøvde å betale en regning alene? Det vil være spørsmål og i verste fall noen fuckups underveis uansett hvor enkel plattformen er å bruke. Ikke bekymre deg, hvis børsen har god kundesupport, vil de hjelpe deg med alle de latterlige spørsmålene eller feilene.

Vi tror at god støtte er et must siden det viser at børsen faktisk bryr seg om kundene deres, og ikke bare vil tjene penger på dem. Alle børsene i denne listen har vist seg å tilby god kundesupport.

Brukervennlighet

Brukervennlighet er også stor hvis du er nybegynner. Du vil ikke komme inn i en komplisert utveksling som er vanskelig å bruke og sette inn penger på. Vi sørger for å gå gjennom plattformen og rangere den ut fra hvor enkelt og enkelt det er å bruke.

Fordeler med å kjøpe Bitcoin med Neosurf

  • Hvis du har et forhåndsbetalt Neosurf-kort du vil bruke, er det en smart investering å bruke det på Bitcoin
  • Hvis du vil være anonym, er det et godt alternativ å betale med Neosurf, siden det ikke er mulig å spore hvem kort det er.
  • Neosurf foretrekkes vanligvis av de som ikke vil dele ut bankinformasjonen sin på nettet

Ulemper med å kjøpe Bitcoin med Neosurf

  • Gebyrene er litt høyere enn for eksempel bankoverføring eller kredittkort
  • Ikke så mange alternativer som børs å gå med

Samlet sett synes vi at Neosurf er en god måte å kjøpe Bitcoins på, men hvis du ikke allerede har et forhåndsbetalt Neosurf-kort, vil vi sterkt anbefale deg å ta en annen rute som kreditt- / debetkort, bankoverføring eller kontanter innskudd.

Beste børser som godtar Neosurf Prepaid Card

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins er ikke en børs i seg selv, det er mer en markedsplass som forbinder bitcoin-kjøpere med bitcoin-selgere. På nettstedet deres finner du alle selgerne og deres vurdering, slik at du enkelt kan unngå de skumle (de blir raskt fjernet fra plattformen, men siden alle kan registrere seg, er de rundt!). Sørg for å velge en selger med høy total vurdering, så vil du ha det bra.

Det eneste problemet med å gå til LocalBitcoins for å kjøpe Bitcoin med Neosurf er at det kanskje ikke alltid er selgere tilgjengelig som selger Bitcoin for Neosurf-kort. LocalBitcoins tar 1% avgift på alle transaksjoner, men selgeren vil også legge til et lite gebyr for å selge det via Neosurf.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

2. Bitbåt

Bitboat kan brukes til å kjøpe Bitcoin med Neosurf i Europa. Bitboat selger også Bitcoin for kontanter i Storbritannia, Italia, Frankrike, Belgia, Kypros og Romania, hvis du er interessert i det. De tilbyr et stort utvalg av betalingsmåter, men begrensningene er ganske lave, bare € 5.000 per måned, uansett hvilken betalingsmåte. Gebyrene deres for Neosurf er standard, men med andre betalingsmåter anses de som høye basert på europeiske standarder.

Vi vil anbefale Bitboat for Neosurf, men for andre typer betalingsmåter, vil vi råde deg til å velge noe annet.

KOM I GANG MED BITBOAT!

3. Paxful

Paxful er, som LocalBitcoins, ikke en børs, men heller en markedsplass. Hvis du ikke fant hell med å kjøpe Bitcoin med Neosurf-kort på LocalBitcoins, så prøv å se om det er noen selgere tilgjengelig på Paxful i stedet!

Paxful er enkel å bruke, og du kan se selgerens historie og vurdering før du bestemmer deg for om de er pålitelige eller ikke.

KOM I GANG MED PAXFUL!

4. Mynthus

Startet og drevet av Ledger, selskapet bak den markedsledende Bitcoin lommeboken, er Coinhouse et veldig trygt og enkelt alternativ å kjøpe Bitcoin med Neosurf. Coinhouse har 17% avgift for kjøp med Neosurf-kort, noe som er veldig høyt, men hvis du ikke har noe annet valg av betalingsmåte, er det et godt alternativ. Du må sende inn ID-en din til Coinhouse, slik at du ikke kan være anonym, noe som beseirer et av formålene med å bruke Neosurf-kort til å betale med.

Samlet sett en enkel og god bytte, men avgiftene er litt for høye til å konkurrere mot LocalBitcoins, Bitboat eller Paxful om topplasseringen. Vi anbefaler Coinhouse til alle som ikke føler at alternativene ovenfor virker valgfrie.

KOM I GANG MED MYNTHUS!

Konklusjon

Vi håper at du har funnet veiledningen vår for å finne de beste måtene å kjøpe BTC med Neosurf-kort til hjelp. Nå er det opp til deg å ta den endelige avgjørelsen, uansett hvilken beslutning du tar av disse 4 alternativene, er vi sikre på at du vil være fornøyd. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me