Beste måtene å kjøpe Bitcoin med Venmo 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
LocalBitcoins.com-logo paxful
KOM I GANG! KOM I GANG!

Den eneste tingen verdenen fremdeles ikke er klar over, er hvordan vi skal anskaffe Bitcoins for seg selv. Visst, det er mange måter det blir annonsert på, og et stort antall kryptokursutvekslingstjenester har fått offentlig oppmerksomhet, og likevel synes en klar tilnærming i saken fortsatt mangler.

Nå, som nevnt før, kan du ganske enkelt velge kryptovaluta-gruvedrift, som som beskrevet tidligere, tilfeldigvis fikk rampelys med fremveksten av Bitcoins og andre Altcoins. Før du investerer tid og penger i handelen, er det imidlertid viktig for deg å merke deg at feltet ikke er så lønnsomt som det ser ut til. Selv om det tillater deg å anskaffe Bitcoins uten å måtte kjøpe dem, er det ene problemet at gruveprosessen i seg selv er ganske ressurskrevende..

Du trenger mye strøm for å fyre opp riggen din, og det vil påvirke strømregningene dine alvorlig og forårsake mer tap enn fortjeneste generelt. Et annet alternativ du derfor sitter igjen med er å kjøpe Bitcoins med en gang. Men her igjen står du overfor et problem som kan vise seg å være skjebnesvangert for Bitcoin-satsingene dine hvis du ikke håndteres nøye.

Markedet er fullt av opsjoner. Du vil finne alle slags byttetjenester, lommebøker og mange flere som er villige til å tilby deg Bitcoins eller til og med andre kryptovalutaer i bytte for pengene dine. For den gjennomsnittlige forbrukeren er dette en veldig forvirrende situasjon, da du ikke virkelig kan skille mellom godt og vondt og ofte ender med å velge feil alternativ for å kjøpe Bitcoins. Dette fører videre til ekstra høye transaksjonsgebyrer, usikrede betalingskanaler og flere slike problemer som ofte er forbundet med slike transaksjoner.

Men for å få disse problemene til å hvile, er det eneste du trenger en anstendig veiledningskanal som du umiddelbart leder deg mot riktige valg. Og det er akkurat hva denne artikkelen tar sikte på å være. Vi planlegger å takle hver av disse metodene for å anskaffe Bitcoins en om gangen og analysere fordeler og ulemper nøye for å finne ut det beste av partiet. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan vi skal kjøpe bitcoins med Venmo og sikte på å veilede deg om de beste måtene å gjøre det på..

Topp 3 beste måter å kjøpe Bitcoin på Venmo 2021

1. LocalBitcoins

Localbitcoins Venmo Bitcoins

LocalBitcoins er uten tvil den mest populære og mest brukte handelsplattformen for Bitcoins. Denne peer-to-peer-plattformen er basert i Finland og spesialiserer seg på reseptfrie transaksjoner eller handler i lokal valuta. For omtrent fem år siden bestemte LocalBitcoins seg for å integrere Venmo i systemet, og som et resultat av Bitcoin-kjøp på Venmo-plattformen, er LocalBitcoins omtrent det beste tilfellet..

Trinnvise instruksjoner

De aller første tingene du trenger å gjøre er å logge på den offisielle nettsiden til LocalBitcoins-plattformen, og deretter opprette en konto for deg selv om den ikke allerede eksisterer. Når du har logget på kontoen din, må du velge land og velge betalingsmåte, noe som åpenbart vil være Venmo i dette tilfellet, selv om du også kan ta deg tid til å utforske andre betalingsalternativer hvis du vil.

Når du har gjort det, må du klikke på Søk, og du vil umiddelbart motta en resultatside. Her må du velge den ideelle selgeren for deg blant de tilgjengelige alternativene og videre etablere kontakt med personen. Når det er gjort, må du klikke på Send handelsforespørsel-knappen etter at du har valgt beløpet du vil bruke. Når beløpet ditt når selgerens konto, vil de umiddelbart frigjøre gjeldende Bitcoins i lommeboken din.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

2. Paxful

paxful venmo bitcoins

Du kan tenke på Paxful som en nyere, men mindre versjon av LocalBitcoins. Den ble opprettet med den hensikt å forbedre problemene i kryptovaluta-giganten og til og med introdusere nye funksjoner helt.

Basert på modellen som allerede er bygget av LocalBitcoins, tillater Paxful eksklusiv handel, kjøp og salg i Bitcoins. I likhet med LocalBitcoins og til og med andre børser står Paxful for øyeblikket sterkt overfor en mangel på handelsmenn som er villige til å akseptere Venmo som en betalingsmåte..

Dette skyldes igjen at transaksjoner på Venmo er usikre, og det har vist seg å være utsatt for svindel og svindel som beskrevet tidligere. Faktisk mottok sosial mikroblogging og enormt populær nettside Reddit for noen år siden en strøm av klager fra brukere og sentrerte rundt det faktum at det var et økende antall svindel som skjedde på Venmo. Dette motet ytterligere selgere og handelsmenn til å anse Venmo som en akseptabel betalingsmåte.

Men nylig kom menneskene bak Venmo fram for å ta opp dette problemet, og det ble avslørt at Venmo jobbet med bedre bekreftelsesprosedyrer og styrket deres sikkerhet. Dette kan derfor føre til en økning i antall handelsmenn som for øyeblikket er tilgjengelige for å akseptere Venmo som betaling.

Trinnvise instruksjoner

Logg deg på Paxful.com-nettstedet og velg fanen som sier Buy Bitcoin. Avhengig av om du allerede har registrert deg for tjenesten, må du opprette en konto på nettstedet. Registreringsprosessen er ganske enkel, og når du har gjort det, må du velge valuta, din foretrukne betalingsmåte, som åpenbart er Venmo i dette tilfellet, og deretter klikker du ytterligere på søkeknappen. Du blir igjen møtt med en søkeresultatside der du trenger å se etter din ideelle selger, og når du har funnet en selger du kan stole på, klikker du bare på Kjøp nå-knappen etter at du har valgt ønsket beløp for kjøpet. Til slutt er alt du trenger å gjøre å vente på at myntene frigjøres fra selgerens konto rett i Bitcoin-lommeboken.

KOM I GANG MED PAXFUL!

3. LocalCryptos

Lokale Cryptos bitcoin venmo

For de som ønsker å kjøpe Bitcoins med Venmo, tilbyr LocalCryptos en flott plattform med rimelige handelsavgifter og et godt brukergrensesnitt. 

Denne peer-to-peer-markedsplassen tillater kjøpere og selgere å overføre krypten sin for de fleste betalingsmåter sikkert. Det er flere innskuddsmetoder, og dette kan være en flott introduksjon til nykommere for å komme videre og investere i digitale eiendeler. 

Hvordan kan du kjøpe Bitcoins ved hjelp av Venmo

LocalCryptos tilbyr et søkefelt der du kan velge kryptovaluta, region og betalingsmåte, som er Venmo i dette tilfellet.

Når du har valgt søkekriteriene, kan du kjøre dette søket for å få en liste over mulige handler. 

Les gjennom vilkårene og velg en handel som passer din regning. Delta i det og betal selgeren slik at han overfører Bitcoins til lommeboken din. 

Funksjoner i LocalCryptos 

LocalCryptos er ganske populært på grunn av noen gode funksjoner

  • Den har et flott, brukervennlig brukergrensesnitt
  • Det er flott for både nykommere og erfarne handelsmenn
  • 24/7 kundesupport 
  • Omfattende liste over innskudds- og uttaksalternativer
  • Flere betalingsalternativer støttes. 

KOM I GANG MED LOCALCRYPTOS!

Venmo: En digital lommebok

venmo logo storVenmo viser seg som en digital lommebok. Denne lommeboken kan brukes til alle slags valutaer og brukes primært til å betale og be om penger fra venner og familie. Venmo lenker direkte til bankkontoen din og kan brukes til å legge til eller sende penger til bankkontoen din, samtidig som den fungerer som en praktisk måte å betale for middager, drosjer, filmer og mer. Det som brukerne trenger å gjøre når de først oppretter en konto på Venmo, er å bestemme valget av betalingsmåte. For eksempel, mens noen kanskje foretrekker å kjøpe ting ved hjelp av selve Venmo-saldoen, vil andre kanskje bruke kreditt- eller debetkort. Det er også mulig for folk å foreta innbetalinger direkte fra bankkontoen, som forklart tidligere. Denne funksjonen gjelder imidlertid bare amerikanske bankkontoinnehavere. Det neste du må gjøre er å koble bankkontoen din til Venmo-kontoen. På den måten vil du være i stand til enkelt å håndtere transaksjoner og overføringer til og fra bankkontoen din.

Venmo eies hovedsakelig av Paypal, og det er tilfeldigvis en mobilbasert applikasjon som lett kan gi plass til raske betalinger i digital modus, men i mindre mengder. Venmo som en tjeneste er litt kortsiktig i naturen, det vil si at den vanligvis ikke vil bli brukt til regnskapsmessig overføring av store beløp, eller til og med overføringer som er av bedriftens art. Selv internasjonale overføringer er ikke egnet for plattformen, men den bør heller brukes som en lokal utvekslingsplattform blant brukere som deler vennlige relasjoner. Av nettopp disse grunnene nekter et par av de mest innflytelsesrike tjenestene for utveksling av kryptovalutaer som brukes i dag, nemlig Coinbase og Binance direkte å akseptere Venmo som en betalingsmåte for Bitcoins.

Venmo: Komplikasjonene

Venmo var iboende designet for å være en plattform som bare vil brukes til overføring av kort avstand og små beløp. Derfor brukes den bare av mennesker som allerede stoler på hverandre, og som et resultat forårsaker Venmo illikviditet i markedet.

Betalingssystemet til Venmo var designet for å være brukersentrert og ganske praktisk for begge involverte parter. Av denne nøyaktige årsaken har de innlemmet funksjonen med enkle reverseringer, noe som betyr at en part lett kan sende tilbake pengene de måtte ha mottatt, og det også umiddelbart. Dette gir plass for svindel og svindel på plattformen, og gjør det dermed til et dårlig valg for å håndtere et stort antall midler.

Verifiseringssystemet på Venmo er mildt sagt dårlig. De ber ikke engang om den mest grunnleggende verifiseringen, og vil i utgangspunktet tillate hvem som helst å gjøre transaksjoner på appen. Dette er selvfølgelig i tråd med deres kundesentriske policy, men setter ikke pengene til de kundene i stor risiko for å bli stjålet. For registreringsprosessen ber Venmo bare om navnet ditt eller Facebook-profilen og passordet ditt hvis du velger å bruke det. Og siden Facebook er åpent for alle som ønsker å opprette en konto på den, blir også Venmo ganske sårbar. Selv e-post-ID eller telefonnummer blir ikke bedt om under hele prosedyren.

Kjøpe Bitcoins ved bruk av Venmo

Hvis du er villig til å foreta en betaling av profesjonell karakter, vil du absolutt ha vanskelig for å finne en handelsmann som er villig til å akseptere en betaling på Venmo-plattformen, ganske enkelt på grunn av mangel på sikkerhetsfunksjoner, er den forbundet med. Selv om de tilfeldigvis godtar en betaling på plattformen, vil de mest sannsynlig gjøre det for et beløp som er veldig lite, noe under $ 20 eller så.

Konklusjon

Hvis du tror at Bitcoin er fremtidens valuta, så tar du absolutt ikke feil. De samme følelsene deles faktisk av milliarder over hele verden. Men det som virkelig betyr noe er at mange av disse menneskene er ganske innflytelsesrike, og deres tro på Bitcoin, kombinert med den generelle konsensus rundt dem, har ført til at Bitcoin har blitt en av de mektigste og mest brukte valutaene i verden i dag. Det virker nesten umulig å tenke at noe som ikke engang eksisterte før et tiår tilbake, nå er i sentrum for en av de mest lønnsomme handler i verden i dag. Mens det tidligere viste seg å være en fiasko, var Bitcoin ikke her for å gi slipp på ting som raskt og raskt steg opp til å bli en av de raskest voksende valutaene i verden. Det er like populært som det er praktisk. Mens transaksjoner med andre valutaer kan vise seg å være en krenkelse av privatlivet ditt, siden du ikke er helt sikker på hvem som overvåker nevnte transaksjoner, kommer transaksjonene du utfører med Bitcoin med garantien for å være helt trygge og fri for nysgjerrige øyne. Kryptovalutaen er spesielt designet for å være helt desentralisert, det vil si at ingen enestående regjering eller autoritativt organ i verden har makten til å regulere Bitcoin-transaksjoner, noe som gjør det ideelt for folk som ønsker at deres forretninger skal forbli private..

Det var en tid da en enkelt Bitcoin hadde en verdi på nærmere tjue tusen dollar. Det er svimlende å til og med vurdere at en slik bragd var oppnåelig, men Bitcoin klarte å fortsette og gjøre det. Som et resultat begynte en rekke finansielle organisasjoner og investeringseksperter over hele verden å overvåke svingningene i Bitcoin. Investeringene begynte å strømme inn, og folk begynte å interessere seg aktivt for kryptovaluta-domenet. I dag har Bitcoin et stort flertall av markedsandelen og er bokstavelig talt i stand til å skape flere millioner dollar-næringer av seg selv. Et godt eksempel på dette er kryptovalutaindustrien, som forble relativt anonym til Bitcoin steg opp til utfordringen og bokstavelig talt rev gjennom alle tidligere poster for å bringe den tilbake i rampelyset. Kryptovaluta-gruveindustrien begynte også sin raske oppstigning mot berømmelse bare på grunn av den plutselige økningen i populariteten til kryptovalutaer. Et felt som tidligere var kjent av bare de mest dedikerte av kryptovalutaentusiaster, blir nå anerkjent sterkt i alle deler av verden, og folk interesserer seg virkelig for gruvedrift etter mynter selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me