Beste måtene å kjøpe Bitcoin uten bekreftelse 2021

1. Switchere 2. Localbitcoins 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-logo bitquick-logo
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Så du leter etter hvordan du kan kjøpe bitcoin uten ID?

Det er ganske enkelt når du har funnet ut hvordan du gjør det.

De to alternativene du har er å betale kontant, noe som nesten aldri krever noen bekreftelse og dermed kan gjøres privat. Det andre alternativet du har er å gjøre det med kredittkort på en børs, da det lar deg kjøpe bitcoin uten ID.

Vi får det, å kjøpe bitcoin kan være forvirrende og vanskelig å få i begynnelsen. Vi har alle vært der.

I denne veiledningen vil vi hjelpe deg med å kjøpe bitcoins uten bekreftelse ved å liste opp de beste alternativene.

La oss først gå gjennom de 7 beste Bitcoin-børsene som ikke krever ID. Etter det vil vi gå gjennom kjøpsprosessen for hver børs, slik at du kan følge med.

Åh, før vi går inn på disse alternativene – må du sørge for at du har en Bitcoin-lommebok, siden noen av disse børsene krever at du har en. Hvis du trenger hjelp til å kjøpe en bitcoin-lommebok, kan du lese vår guide til de beste bitcoin-lommebøkene.

Topp 8 beste måter å kjøpe Bitcoin uten ID 2021

1. Switchere

Switchere er en sikker og pålitelig utveksling som gir en sømløs opplevelse for øyeblikkelig kjøp av krypto med et bankkort. Det har hovedkontor i Tallinn, Estland og har to lisenser, inkludert en av Virtual Wallet Service Provider og en av Virtual Currency Exchange Provider.

betalingsmetoder

Hos Switchere er det bare en måte å kjøpe krypto på, og det er ved bruk av bank- eller betalingskort. VISA eller MasterCard er de to alternativene som er tilgjengelige for bruk på nettstedet.

Børsen støtter bruken av både kreditt- og debetkort fra forskjellige banker. Imidlertid godtas ikke kort som er utstedt i bankene i visse land av nettstedet. Disse landene inkluderer USA, Canada, Kina, De forente arabiske emirater og andre som har blitt hørt på deres nettside.

Etter å ha behandlet betalingen, mottar brukerne pengene sine i lommeboken nesten umiddelbart.

Hvordan kjøpe Bitcoins med Switchere?

Grensesnittet til Switchere er brukervennlig, så prosessen er tidseffektiv og enkel og forklares nedenfor.

Hvis du vil kjøpe kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum eller Litecoin Switchere.com, må du åpne den og kjøpe ‘Crypto’ -knappen.

Bestillingsskjemaet skal velges, og beløpet Euro for kjøp må angis. Den teller automatisk mengden krypto som vil bli mottatt.

Etter dette må e-postadressen og lommebokadressen legges inn. Brukeren må godta og godta vilkårene for bruk og personvern og fortsette.

På betalingssiden må bankkortopplysningene legges inn, og deretter kan brukeren betale det respektive beløpet. Ved betaling blir mynter sendt direkte til brukerens lommebok.

Personvern

Det er ingen registrering eller bekreftelse som kreves for kjøp på opptil 100 EUR, hvoretter avhenger beløpet av den maksimale kjøpsgrensen av brukerens bekreftelsesstatus. Derfor blir det omtalt som den beste børsen for å kjøpe bitcoin uten bekreftelse. 

  • Bekreftelse av telefon og e-post øker det maksimale beløpet med € 500.
  • Bekreftelse av identitet og bankkort øker den maksimale kjøpsgrensen med € 1000.
  • Den bekreftede adressen tillater å kjøpe opptil € 5.000.
  • Bekreftet inntektsbevis gjør kryptokjøp ubegrenset.

Sikkerhet

Det er robust sikkerhet som er gitt for Switchere. Den lisensierte børsen kan skryte av 2FA & SSL / TLS-kryptering, SHA-256 hash-algoritme og 3D-sikker protokoll.

Gebyrer og begrensninger

Alle nødvendige avgifter er inkludert i selve valutakursen, slik at en bruker mottar beløpet som beregnes av plattformen uten fradrag som virker rettferdig og konkurransedyktig.

Maksimum kjøpsgrense avhenger av statusen for brukerbekreftelse.

Kundeservice

Plattformen har et kundesupportteam som jobber 24/7. Det er et skjema som er tilgjengelig på deres nettside som fungerer som en chat, som gjør det mulig å få et raskt svar. Det er også en postadresse som er oppgitt på nettstedet som en gang sendes et brev til. Bortsett fra dette, kan supportteamet nås via e-post eller telefonnummeret.

Fordeler

Switchere markedsfører sin gjennomsiktige arbeidsflyt, har robust sikkerhet og båter et plattformmarked som det er fullt lovlig. Det er ingen registrering eller bekreftelse nødvendig før et visst beløp, og brukeropplevelsen er veldig vennlig.

Ulemper

Det er bare fiat til kryptotransaksjoner som kan utføres på børsen. Investorer fra visse land som USA og Canada kan ikke handle her av lovgivningsmessige årsaker.

KOM I GANG MED BRYTER HER

2. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoSom nevnt ovenfor er dette nettstedet mer en markedsplass enn å bli kalt som en børs. LocalBitcoins, en peer-to-peer-plattform, ble etablert i år 2012 og betjener sine brukere over hele verden. Nettstedet fungerer som et utmerket sperringssystem ved å integrere handelsmenn for å møte og handle sammen med online handel.

Betalingsmetoder

LocalBitcoins støtter forskjellige betalingsmåter som kontant ved levering, kontanter via post, PayPal, WebMoney, Western Union og Wire exchange.

Hvordan kjøpe Bitcoins med LocalBitcoins?

LocalBitcoins er en desentralisert utveksling, der brukere kan handle personlig og siden fungerer som et sperringssystem. Nye brukere som ønsker å komme i gang, kan registrere en konto på dette nettstedet ved å klikke på registreringsalternativet. Når kontoen er opprettet (som kjøper), kan brukeren begynne å søke etter en selger for å kjøpe Bitcoins. Selv noen annonser av selgerne med tilbudene deres vil også vises på nettstedet.

Kjøperen kan velge en passende selger fra listen over selgere som dukket opp på nettstedet. Etter å ha valgt en passende selger, må kjøperen oppgi beløpet for å kjøpe Bitcoins samt en betalingsmåte. Endelig kan kjøperen fullføre prosessen ved å klikke på “Kjøp” -alternativet.

En bruker må sjekke tilbakemeldingsdelen i selgerens profil før han kjøper Bitcoins.

Personvern

Nettstedet opprettholder den anonyme naturen til Bitcoins og ber ikke om noen bekreftelsesdetaljer. Noen brukere kan imidlertid be om ID-bevis i henhold til KYC- og AML-regelverket.

Sikkerhet

Nettstedet er et effektivt og pålitelig sperresystem med utmerket sikkerhetsoppsett. Dette har muliggjort tofaktorautentisering, kryptert med HTTPS-protokoll som følger med en påloggingsvakt. Hyppige SMS- og e-postvarsler vil bli sendt til brukeren. Nettstedet har også et utmerket white hat-program, som er en flott mulighet for alle sikkerhetsforskere.

Gebyrer og begrensninger

Kjøpere er fri fra å betale gebyr til nettstedet. selgere belastes 1% avgift sammen med Bitcoin nettverksgebyr av dette nettstedet. Imidlertid har selgerne full kontroll over å tilpasse transaksjonsgebyret, noe som er bekymringsfullt for alle kjøpere. Noen selgere krever kjøpere litt ekstra avgift for å dekke avgiften som nettstedet krever.

Kjøperen og selgeren står fritt til å utføre et hvilket som helst antall transaksjoner og et hvilket som helst antall transaksjoner. Imidlertid kan handelsmenn bruke grense med gjensidig godkjennelse.

Kundeservice

Du kan sjekke FAQ-delen på nettstedet for å finne svar på spørsmålet ditt. For ytterligere støtte kan du kontakte LocalBitcoins via e-post, som gir en ganske rask respons.

Fordeler

LocalBitcoins lar brukeren kjøpe Bitcoins uten bekreftelse, og støtter også et bredt utvalg av betalingsmåter. Nettstedet er enkelt å jobbe med og opprettholder også brukerens personvern og sikkerhet.

Ulemper

Kjøpere må bekymre seg for transaksjonsgebyret, ettersom selgerne har full autoritet til å sette transaksjonsgebyret. Kjøpere må være forsiktige når de handler personlig med selgeren, fra å bli ranet.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

3. Bitquick

bitquick-logoDu bør absolutt vurdere Bitquick hvis du er villig til å kjøpe Bitcoins med kontantinnskudd uten å sende inn ID-bevis. Bitquick fungerer som et utmerket sperringssystem som ble lansert i år 2013 og opererer i 49 amerikanske stater ved å støtte tre fiat-valutaer (amerikanske dollar, kanadiske dollar, euro).

Betalingsmetoder

Bitquick støtter bankoverføringer, Western Union, MoneyGram og utfører alle sine transaksjoner ved bruk av kontantinnskudd.

Hvordan kjøpe Bitcoins med Bitquick?

Som du vet, tilbyr nettstedet å kjøpe Bitcoins med kontantinnskudd, og kjøpere kan få Bitcoins uten å møte selgeren. Prosessen med å kjøpe Bitcoins er enkel.

Du kan direkte gå mot å kjøpe Bitcoins uten å registrere deg på nettstedet. Det første trinnet er å angi det omtrentlige beløpet du er klar til å bruke på Bitcoins. Velg deretter ønsket ordre fra ordreboken og skriv inn e-postadressen din sammen med Bitcoin-lommebokadressen.

Du vil motta en e-post som inneholder en lenke (lagre e-postadressen). senere, gå mot banken og sett inn beløpet i kontonummeret som er tilstede på ordrebekreftelsessiden. Klikk deretter på et bilde av kvitteringen banken har gitt til lenken sendt i e-posten.

Når kvitteringen er mottatt av selgeren, vil du Bitcoins bli frigitt fra sperringen og vil bli levert til deg innen 3 timer.

Personvern

Brukere blir ikke bedt om å sende inn ID-bevis for handel. I stedet opprettes en PIN-kode av selgeren som lar dem godta, endre eller kansellere bestillingen. Det kan hende kjøpere blir bedt om å oppdatere en bilde-ID..

Sikkerhet

Brukerens innskudd opptil 250.000 er sikret ved hjelp av BitGos multisignaturlommebok som er innlemmet av Bitquick. Reserve-of-reserve-revisjonssystemet viser antall Bitcoins som holdes i sperret ved å avsløre handlene som foregår på selve børsen.

Gebyrer og begrensninger

Bitquick tar ikke noe gebyr på uttak. Imidlertid blir 2% gebyr pålagt kjøperen i stedet for selger som andre nettsteder. Alle valutakursene er satt av selgeren med ekstra bankkostnader.

Bitquick har ikke satt noen grenser for transaksjonen. Videre har handelsmenn lov til å sette grenser med gjensidig godkjennelse. Bitcoins blir overført til lommeboken din innen 3 timer (maksimal tid).

Kundeservice

Du kan nå Bitquicks kundestøtte nesten når som helst.

Fordeler

Bitquick er et anerkjent nettsted med et enkelt brukergrensesnitt. Tjenestene som tilbys av Bitquick er raske og pålitelige. Det er et velbygd sperresystem.

Ulemper

Valutakursene er satt av selgerne og kan føre til høy lading. Nettstedet opererer bare i USA og støtter tre få fiat-valutaer.

KOM I GANG MED BITQUICK

4. Myntvegg

MURSVEGGWall of coins tilbyr en problemfri prosess for å kjøpe Bitcoins ved kun å støtte kontanter som betalingsmåte. Det er en nyetablert peer-to-peer-utveksling basert i Florida.

betalingsmetoder

Wall of coins godtar tre betalingsmåter for å kjøpe Bitcoins som inkluderer MoneyGram-innskudd, kontantinnskudd i forskjellige bankkontorer og Bank of America’s Teller Assist.

Hvordan kjøpe Bitcoins med Wall of coins?

Wall of coins gir brukerne fullstendig privatliv. Som kjøper er det ikke engang nødvendig å registrere kontoen din på dette nettstedet for å kjøpe Bitcoins. Du kan betale direkte for Bitcoins ved å sette inn kontanter på selgerens konto. Prosessen er enkel og forklares nedenfor.

Først må du angi dollarbeløpet du er klar til å bruke på Bitcoins. En liste over banker og deres filialer nær deg vil vises når du har angitt beløpet. Du må velge en bank du ønsker og sette inn pengene på selgerens konto. Når du har satt inn kontanter, kan du sende tekst på Wall of coins med riktig kode. Selgeren bekrefter betalingen, og Bitcoins blir levert til deg innen 15 minutter.

Personvern

Vegg av mynter ber ikke om noe ID-bevis. Du kan kjøpe Bitcoins direkte uten å registrere deg på nettstedet.

Sikkerhet

Wall of coins opprettholder god sikkerhet ved å tilby fryselager for å lagre Bitcoins. Nettstedet har implementert et innebygd AI-system (Artificial Intelligence) som forhindrer forekomst av falske transaksjoner. Nettstedet er strengt mens du holder Bitcoins på tidspunktet for transaksjonene, der det fungerer som et sperringssystem. Bitcoins en gang sendt til nettstedet kan ikke hentes. Hvis du vil hente Bitcoins, må du kontakte kundestøtte.

Gebyrer og begrensninger

Wall of coins avslører ikke transaksjonsgebyret offentlig. Imidlertid sies det at avgiften er ganske liten (1-2%) sammen med ekstra bankkostnader pålagt under innskudd. Nettstedet har satt en minimumsgrense på $ 5 for kjøp av Bitcoins. Videre kan handelsmenn sette grensen med gjensidig godkjennelse. Transaksjonene går ganske raskt. Du vil motta Bitcoins innen 15 minutter hvis svaret fra selgeren er øyeblikkelig.

Kundeservice

Du kan sjekke nettstedets FAQ-side for generelle spørsmål. Du kan til og med nå Wall of coins via e-post eller gratisnummer. Du kan også samhandle med dem ved hjelp av live chat-funksjonen.

Fordeler

Wall of coins opprettholder strengt brukerens personvern og har også et enkelt brukergrensesnitt. Vel, valutakursene er ganske rimelige, og transaksjonene er ganske raske hvis selgeren reagerer umiddelbart.

Ulemper

Wall of coins bør vurdere å vise transaksjonsgebyr offentlig for å hjelpe brukerne. Tiden som kreves for levering av Bitcoins avhenger helt av selgers svar. For tiden opererer nettstedet i bare 12 land.

KOM I GANG MED MURSVEGG

5. Coinmama

coinmamaCoinmama er et troverdig alternativ selv om nettstedet krever et visst nivå av verifisering. Nettstedet ble lansert i år 2013 og betjener over 219 land og flertallet av amerikanske stater. Nettstedet har ennå ikke implementert lommeboken sin, og derfor lagres Bitcoins på adressen du har oppgitt.

Betalingsmetoder

Foreløpig støtter Coinmama bare kreditt- / debetkortbetaling for å kjøpe Bitcoins. De har SEPA-overføringer, som lar deg overføre penger fra bankkontoen din (Europa). Dette tillegget gjør coinmama til utveksling i Europa.

Hvordan kjøpe Bitcoins med Coinmama?

Prosessen med å kjøpe Bitcoins via Coinmama er forklart nedenfor.

Det er ganske enkelt å opprette en konto på dette nettstedet. å bekrefte e-postadressen din er det eneste kriteriet for å bli registrert på nettstedet. Deretter logger du på kontoen din, der du kan se en side som ber om detaljer. Når du har angitt og lagret detaljene dine, kan du se et alternativ som heter “Kjøp Bitcoin” på navigasjonsfeltet.

Klikk på fanen og velg antall Bitcoins du vil kjøpe. Deretter blir du bedt om å velge betalingsmåte. du kan velge hvilken som helst modus i henhold til din bekvemmelighet. Hvis du velger et kredittkort som betalingsmodus, er prosessen også enkel.

Etter at du har valgt kredittkort som betalingsmåte, legger du til Bitcoin-lommebokadressen, og du blir derfor bedt om å oppgi faktureringsinformasjon og adresse. Deretter må du oppgi kredittkortinformasjonen. Du blir bedt om å bekrefte telefonnummeret ditt og e-post ved å sende en firesifret PIN-kode via SMS. Neste trinn er å laste opp ID-beviset ditt.

Vær oppmerksom på at du kanskje må fullføre et visst verifiseringsnivå, avhengig av antall bitcoins du vil kjøpe, og informasjonen om det er gitt nedenfor.

Personvern

Som nevnt ovenfor ber Coinmama ingen ID-bekreftelse for transaksjoner opp til $ 150. For brukere som er villige til å kjøpe Bitcoins kan mer enn $ 150 henvise til prosessen nedenfor.

Nivå null – Du blir bedt om å oppdatere telefonnummeret ditt, postnummer, stat og by for å bruke opptil $ 150 på Bitcoin.

Nivå en – du blir bedt om å sende inn ID eller førerkort for å bruke opptil $ 10.000 på Bitcoin.

Nivå to – Du blir bedt om å sende inn regjeringsutstedt ID-bevis sammen med andre ID-bevis. brukere kan også sende inn sine pass og er derfor åpne for å bruke $ 50.000 på Bitcoin.

Nivå tre – Dette er det høyeste verifiseringsnivået, der brukeren må oppdatere ansikt til ansikt anerkjennelse godkjent av en notarius eller en advokat, og deretter kan du bruke opptil $ 1 000 000 på Bitcoin.

Sikkerhet

Coinmama er et kjent nettsted med et godt sikkerhetsoppsett. Nettstedet er sikret med 256-bit SSL-kryptering, som skjuler alle sensitive data fra tredjeparter og hackere. For maksimal sikkerhet anbefales brukerne å angi et passord som inkluderer store og små bokstaver sammen med tall og symboler.

Gebyrer og begrensninger

Innskudd og uttak er gratis, men du vil bli pålagt et vanlig gebyr fra banken. Bortsett fra andre betalingsmåter, er kredittkortet den allment aksepterte betalingsmodus blant brukerne. du vil bli belastet et fast gebyr på 6,75% totalt på alle transaksjonene.

Hvis du legger til denne avgiften, påløper det 5% ekstra avgift på alle kredittkortene. Gebyret legges automatisk til etter at betalingsmodus er angitt. Denne automatiske kredittkorttransaksjonen utføres av en prosessor som heter Simplex.

Kredittkorttransaksjoner er begrenset til 5000 USD / EUR per dag og 20.000 USD / EUR per måned.

Fordeler

Coinmama har et enkelt brukervennlig grensesnitt ved å støtte kredittkortbetalinger, som noen andre plattformer ikke støtter. Brukere får en fordel ved å kjøpe Bitcoins opp til $ 150 uten noen bekreftelse. Nettstedet tilbyr også et utmerket henvisningsprogram.

Ulemper

Coinmama tillater ikke deg å selge Bitcoins og klarer heller ikke å oppgradere nettstedet ofte.

KOM I GANG MED MYNT MAMA

6. Bitit.io

BititBitit er en Parisbasert Bitcoin-utvekslingsplattform som bare opererer i Europa ved å tilby sikre 3D-kreditt- / debetkort og kontanter ved bruk av forhåndsbetalte kuponger fra Neosurf, Flexepin og Cashlib som betalingsmåter. Du kan kjøpe Bitcoins fra lokale leverandører gjennom Bitit.

Betalingsmetoder

Bitit tilbyr kjøp av Bitcoins fra lokale leverandører ved bruk av bilag Neosurf, Flexepin og Cashlib. Du kan kjøpe Bitcoins online ved hjelp av kreditt- / debetkort, Trustpay bankoverføring og ePay lommebok.

Hvordan kjøpe Bitcoins med Bitit?

Opprett en konto ved å registrere deg på nettstedet ved å fylle litt grunnleggende informasjon. Du kan raskt kjøpe Bitcoins opptil EUR 25 uten bekreftelse. Deretter bestiller du ved å angi antall Bitcoins du vil kjøpe fra EUR 25 til EUR 250. Velg en betalingsmåte (3D-sikre kreditt- / debetkort, Neosurf, Flexepin, Cashlib-kuponger, Bankoverføring, Epay e-lommebok) til betale for Bitcoins. Når betalingen er utført, vil Bitcoins bli levert til Bitcoin-lommebokadressen din innen 10 minutter.

Personvern

Ingen ID-bevis kreves for å kjøpe Bitcoins opp til EUR 25 når du har registrert deg på nettstedet. For brukere som ønsker å kjøpe Bitcoins, må mer enn EUR 25 sende inn ID-bevis sammen med en selfie ved å ha beviset.

Sikkerhet

Bitit har mange butikksteder i Frankrike og opprettholder en konstant tilstedeværelse på sosiale medier, noe som betyr at nettstedet er legitimt. Nettstedet er kryptert og vedlikeholder alle andre sikkerhetstiltak som ligner på nettstedene som tilbyr betaling med kredittkort.

Gebyrer og begrensninger

Transaksjonsgebyret avhenger helt av betalingsmåten. Å kjøpe Bitcoins med kreditt- / debetkort koster deg 3,9% avgift på alle online transaksjoner, og et gebyr på 8,9% til 10% vil bli belastet for bruk av Neosurf, Flexepin og Cashlib-kuponger. I tillegg til denne avgiften kan det hende at det påløper et valutagebyr på kredittkortene. Noen selgere kan kreve ekstra for kuponger når du kjøper det fra butikkene.

Det er en grense for å kjøpe Bitcoins opptil EUR 50/7 dager uten noen bekreftelse, og forhåndsbestilling begrenser også EUR 25 til EUR 250 pålagt av nettstedet. Forhandlere står fritt til å plassere et hvilket som helst antall ordrer. Tiden det tar å motta Bitcoins, avhenger av Bitcoin-nettverket.

Kundeservice

Børsen har en rik Knowledge Base-seksjon sammen med e-poststøttesystem. Du kan til og med kontakte Bitit via deres sosiale medier-side.

Fordeler

Det er veldig enkelt å kjøpe Bitcoins ved hjelp av Bitit. Videre blir du ikke bedt om bekreftelsesdetaljer for bestillinger opptil EUR 25.

Ulemper.

Nettstedet bruker en grense for transaksjonen. Valutakursavgiften er ganske høy.

KOM I GANG MED BITT

7. Bitcoin-minibanker

Tenkte du noen gang å kjøpe Bitcoins ville være så enkelt som å ta ut penger fra minibank! vel, det er over 30 Bitcoin-minibanker med mer enn 20 produsenter i dag som tilbyr å kjøpe Bitcoins uten å sende inn ID-bevis.

For å nevne, Genesis machine1 (fra Genesis-mynt), Satoshi1 eller Satoshi2-maskin (fra Genesis-mynt), Lamassu, General Bytes BATMTwo (enveis), General Bytes BATMThree (toveis), BitAccess er noen av de populære Bitcoin-minibankene.

Hvordan kjøpe Bitcoins fra minibanker i Bitcoin?

Bitcoin ATM-kart vil lede deg til nærmeste Bitcoin ATM. Prosessen er slik. Du går mot en Bitcoin-minibank og skanner QR-koden til Bitcoin-lommebokadressen. Du vil motta Bitcoins på selve denne adressen. I noen tilfeller vil maskinen generere en papirlommebok.

Deretter kan du bli bedt om å skanne fingeravtrykk eller annen bekreftelse som helt avhenger av konfigurasjonen til minibankene, og den er forskjellig fra forskjellige produsenter..

Neste trinn er å angi antall Bitcoins du vil kjøpe (du kan også angi mengden fiat-valuta du vil bruke). Til slutt må du sette inn kontanter og vente i noen sekunder til Bitcoins blir levert til Bitcoin-lommebokadressen.

Du vil betale et gebyr på 5% til 10% av minibanker, men brukerne er klare til å betale det, siden det gir fullstendig privatliv. Grensene for transaksjonen varierer med forskjellige produsenter.

Fordeler

Å kjøpe Bitcoins fra Bitcoin-minibanken er den mest enkle og pålitelige metoden. Brukerens personvern er bevart.

Ulemper

Transaksjonsgebyret er ganske høyt.

KOM I GANG MED BITCOINS-minibank

8. ShapeShift

shapeshift-logoBitFinex tillater brukere å kjøpe bitcoins med kredittkort og uten bekreftelse, ved hjelp av ShapeShift. Det eneste kriteriet for å kjøpe Bitcoins ved hjelp av ShapeShift er å sette inn hvilken som helst Cryptocurrency, dvs. du må sette inn altcoins eller andre digitale tokens for å kjøpe Bitcoins ved hjelp av ShapeShift. Dette er det beste nettstedet for handelsmenn som hengir seg til å handle en kryptovaluta i bytte mot andre.

Hvordan kjøpe Bitcoins ved hjelp av ShapeShift?

Prosessen er enkel. Du må handle med noe annet digitalt token i bytte mot Bitcoins. For å starte, gå til shapeshift.io-nettstedet, hvor en boks vises med forskjellige mynter. Velg en mynt som du først vil kjøpe, etterfulgt av andre mynter du vil sette inn. Hvis du for eksempel setter inn Litecoins for Bitcoins, bør Litecoins vises under “innskudd” og Bitcoins under “motta”. Klikk deretter på “fortsett” der du blir sendt til en side der du blir bedt om å oppgi Bitcoin-lommebokadresse sammen med Litecoin-refusjonsadresse (i tilfelle transaksjonene ikke lykkes). Endelig fullfør transaksjonen ved å klikke på “start transaksjon” og send antall Litecoins i bytte mot Bitcoins.

KOM I GANG MED FORMETS SKIFT

Hva må vi vurdere å kjøpe Bitcoins uten bekreftelse?

Noen nettsteder tar lang tid å bekrefte brukerinformasjonen. Hvis du vil kjøpe Bitcoins på kort tid eller umiddelbart (som noen nettsteder / børser tilbyr), kan du velge å kjøpe Bitcoins uten å gjennomgå noen bekreftelsesprosess..

Noen brukere vil ikke være villige til å kjøpe Bitcoins hvis det er behov for å laste opp ID-bevis. Det er på grunn av risikoen for utveksling av hackinger. Nettstedene sørger imidlertid for god sikkerhet, men det avhenger av brukerens tillit til utveksling. Vel, å kjøpe bitcoins uten noen bekreftelse gir høy grad av personvern som noen brukere foretrekker.

Bitcoin lagring

Selv om Bitcoin-lommebøker og byttesider sørger for utmerket sikkerhet, er det alltid å foretrekke å lagre Bitcoins i en hard lommebok eller en papirlommebok. Det er forskjellige harde lommebøker som Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey og mye mer som kan vurderes for lagring av Bitcoins. Videre må brukerne sjekke nettstedene og tilbakemeldingsdelen før de kjøper Bitcoins.

Konklusjon

De fleste mennesker foretrekker å kjøpe Bitcoins uten å sende inn ID-bevis. Å kjøpe Bitcoins uten noen bekreftelse har mange fordeler. Denne typen transaksjoner er ganske raske og reduserer risikoen for å oppdatere bankopplysningene dine på nettstedet. Mens noen børser støtter online transaksjoner, er andre plattformer som Bitcoin-minibanker fysiske nettsteder som foretrekkes av de fleste brukere, da det tilbyr fullstendig anonymitet..

Det er noen nettsteder som Bitit som tilbyr kjøp av Bitcoins ved bruk av kuponger, noe som er veldig kult. Brukere som er villige til å kjøpe Bitcoins personlig kan stole på LocalBitcoins, og andre som foretrekker å kjøpe Bitcoins med kontantinnskudd og kredittkort, kan vurdere Wall of coins, Bitquick og Coinmama. Jeg håper du hadde lest deg godt, og denne guiden hjalp deg med prosessen med å kjøpe Bitcoins uten bekreftelse. Så hopp rett inn i det og skaff deg noen Bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me