Bitcoin kopen in India – 7 beste Indiase Bitcoin-websites 2021

De belangstelling voor het kopen van Bitcoin in India is toegenomen sinds het weer legaal is. Het proces van het kopen van Bitcoin in India is echter nog steeds behoorlijk verwarrend. Daarom hebben we een ultieme lijst gemaakt van de beste Indiase Bitcoin-uitwisselingen, zodat u gemakkelijk kunt beginnen met investeren in en / of gebruiken van Bitcoins..

Hoe kan ik in India investeren in Bitcoin??

Dit is een vraag die velen ons stellen, en daarom hebben we een lijst gemaakt met de 7 beste uitwisselingen voor het kopen van Bitcoin in India. En hier is het!

In deze gids vindt u een lijst met de beste Indiase bitcoin-websites. We zetten de voor- en nadelen van elke uitwisseling op een rij, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die het beste bij je past. Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen, verkopen of verhandelen van Bitcoin in India, een van onze top 7 keuzes past bij uw behoeften.

Top 7 beste Indiase Bitcoin Exchange-websites 2021

1. Coinome

Dit is een nieuwe uitwisseling die is gemaakt door het team achter BillDesk, de oudste en meest populaire betaling voor het innen van betalingen. Wat opvalt aan Coinome is het feit dat ze een E-KYC-verificatie hebben, net als de Indiase telecombedrijven. Dit maakt het gemakkelijk om de informatie in te vullen die nodig is voor de uitwisseling.

Op dit moment ondersteunt Coinome Bitcoin en Litecoin – de twee grootste cryptocurrencies op dit moment. U kunt 24/7 handelen en de uitwisseling werkt ook probleemloos op mobiel. Dit is geweldig als u onderweg bent en niet kunt wachten om meer bitcoins te verkopen of te kopen. We vonden dit platform echt beginnersvriendelijk, wat een groot pluspunt is.

Hier is een introductievideo voor het platform:

MELD U HIER GRATIS AAN COINOME!

2. Coindelta

Coindelta is een multi-cryptocurrency exchange, wat betekent dat het Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Qtum (QTUM) en Ripple (XRP) ondersteunt. Dit is het breedste scala aan cryptocurrencies dat we hebben zien worden aangeboden door cryptocurrency-uitwisselingen in India, in feite is het eigenlijk de eerste Indiase bitcoin-uitwisseling die dit aanbiedt (we kunnen zien dat sommige andere uitwisselingen dit later aanpassen).

Hun vergoedingen zijn de laagste in India, waardoor het een uitstekende kandidaat is om de Indiase bitcoin-markt te veroveren. Ze bieden ook 24/7 ondersteuning die, in geval van een fout, de dag kan redden. Ze accepteren NEFT, IMPS, RTGS en Payment Gateway.

Ze staan ​​50 orders / seconde toe en schalen hun operaties om tot 500 orders / seconde toe te staan ​​in Q4 2020.Het is niet alleen goed dat het aantal orders dat per seconde kan worden gedaan toeneemt, het laat ook zien dat Coindelta is een uitwisseling die GEEFT om hun klanten en ernaar streeft de beste te zijn. We raden Coindelta ten zeerste aan, omdat ze ernaar streven de beste Indiase Bitcoin-uitwisseling te worden, en in onze boeken staat het momenteel op de tweede plaats.

MELD JE HIER GRATIS AAN COINDELTA!

3. Coinsecure

CoinSecure is een van de meest populaire Bitcoin-uitwisselingen in India – om een ​​goede reden. Het is zowel een Indiase beurs als een handelsplatform. De vergoedingen zijn laag, slechts 0,3% per aan- of verkoop. De lage vergoeding is vooral goed voor degenen die geïnteresseerd zijn in handelen, aangezien een voltooide aan- en verkoop slechts 0,6% zou kosten. Lage tarieven zijn iets waar de meeste mensen naar op zoek zijn.

U moet een KYC-verificatie uitvoeren, dit is een Know Your Client-verificatie die de overheid vereist dat elke uitwisseling doet. Zonder dit zijn er geen uitwisselingen, en als je er toevallig een tegenkomt – blijf weg, het is waarschijnlijk oplichterij. Wees echter niet bang voor de KYC-verificatie, u wordt gebeld – beantwoord een paar eenvoudige vragen en voilá, u heeft toegang tot de centrale.

Het dashboard toont geavanceerde gegevens en opties, wat in het begin behoorlijk verwarrend kan zijn. Als beginner raden we u ten zeerste aan een paar minuten te besteden aan het doorkijken hun YouTube-kanaal waar ze tutorials hebben voor beginners. De geavanceerde gegevens en opties zijn echter geweldig voor de gevorderde Bitcoin-ers, wat betekent dat je kunt meegroeien met de uitwisseling – en niet hoeft over te schakelen als je eenmaal aan je cryptogame begint..

Ze hebben een Android-app die het gemakkelijk maakt om onderweg en direct Bitcoin-transacties uit te voeren. Dit kan handig zijn als u geen toegang heeft tot een computer en om de een of andere reden een aantal van uw Bitcoins wilt verkopen.

MELD JE HIER GRATIS AAN COINSECURE!

4. Zebpay

Als u geïnteresseerd bent in het verhandelen van Bitcoin met uw mobiel, dan is Zebpay de keuze voor u. Zebpay, voorheen bekend als BuySellBitco, is een app-only exchange. Ze maken het ook mogelijk om services te kopen met Bitcoin, zoals Amazon-cadeaubonnen, Cafe Coffee Day, Flipkart en PizzaHut, je kunt met Bitcoin betalen om je mobiele telefoon, DTH en datakaart op te laden. Ze voegen binnenkort de mogelijkheid toe om te betalen voor breedband, vaste lijn & elektriciteitsrekeningen.

Deze uitwisseling is heel anders dan de rest van de uitwisselingen in deze lijst. Dit is een geweldige uitwisseling voor degenen die hun bitcoins willen gebruiken in plaats van ze alleen te verhandelen, evenals voor degenen die bitcoin in India willen kopen met hun mobiel.

Het is gebruiksvriendelijk en het is gemakkelijk voor een beginner om meteen aan de slag te gaan. U downloadt gewoon de app en registreert uzelf, uploadt een foto van uw PAN-kaart en voilá, u kunt beginnen met het kopen en verkopen van Bitcoin – rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon..

We raden je ten zeerste aan om deze app, beschikbaar voor zowel Android als iOS, te gebruiken als je een uitwisseling wilt waarmee je de bitcoin die je hebt gekocht ook daadwerkelijk kunt gebruiken. (P.s. zorg ervoor dat je onze verwijzingscode gebruikt X om INR 100 GRATIS te krijgen!).

Hier is een uitlegvideo over het gebruik van Zebpay en wat het is:

DOWNLOAD DE GRATIS APP HIER!

Ontvang gratis bitcoins ter waarde van ₹ 100 bij uw eerste aankoop of verkoop van bitcoin met verwijzingscode ‘REF61972611’.

5. Koinex

De volgende op onze lijst met de beste cryptocurrency-uitwisselingen in India is Koinex. Met een breed scala aan aangeboden cryptocurrencies (maar niet zoveel als Coindelta), is dit een geweldige kandidaat voor de eerste plaats. Ze maken het mogelijk om te handelen met BTC, BCH (Bitcoin Cash), Ethereum, Ripple en Litecoin. Het beste van deze uitwisseling is de tijd die het kost om INR te storten – aangezien ze het systeem hebben geautomatiseerd, hoeft het niet door mensen te gaan voordat het wordt gestort – wat het proces enorm versnelt (aangezien machines 24/7 kunnen werken) . De normale KYC-verificatie duurt ongeveer 24-48 uur, wat in het begin misschien lang lijkt, maar als je eenmaal bent geaccepteerd, is er geen wachttijd meer. Koinex heeft nieuwe diensten gelanceerd om cryptohandel in India mogelijk te maken.

KRIJG HIER GRATIS KOINEX-ACCOUNT!

6. Unocoin

Unocoin wordt vaak de meest beginnersvriendelijke van allemaal genoemd, en daar zijn we het zeer mee eens. Aan de slag gaan is eenvoudig en ze bieden veel functies en voegen consequent meer toe. Als je Bitcoin als SIP (Systematic Investment Plan) wilt gebruiken, dan is Unocoin de munt voor jou. U kunt een dagelijks, wekelijks en maandelijks budget instellen om Bitcoin mee te kopen.

Dit is wat Unocoin zegt over hun SIP-functie:

“Systematisch investeringsplan is een nieuwe en opwindende manier om Bitcoin te verwerven – de eerste in zijn soort die wordt geïntroduceerd door Unocoin. Dit is een meer conservatieve benadering om in bitcoin te investeren dan al uw geld in één keer aan Bitcoin uit te geven. Met deze techniek kunt u zich op regelmatige basis vastleggen op een vast INR-bedrag op Bitcoin, ongeacht de prijs. […] Deze functie helpt bij de financiële discipline door uw kosten te middelen en daardoor het risico te verkleinen, wat resulteert in een beter rendement. “

Vanaf nu kunt u dagelijks, wekelijks of maandelijks 50.000 INR investeren.

Andere kenmerken die Unocoin tot een uitstekende Bitcoin-uitwisseling maken:

  • Over-the-counter-handel (OTC Bitcoin-handel)
  • Bitcoin automatisch verkopen (stel een regel in voor wanneer, en het zal verkopen, zelfs als u slaapt)
  • Netki: maakt het gemakkelijk om een ​​menselijk leesbaar adres voor uw Bitcoins te genereren
  • Krachtige API: met een krachtige API kunt u Unocoin gebruiken om Bitcoin als betaalmethode in uw app of in uw bedrijf te integreren
  • Authenticatie in twee stappen om er altijd voor te zorgen dat uw account veilig is

Zoals eerder vermeld, heeft Unocoin een Android- en iOS-app waarmee je gemakkelijk Bitcoin kunt verhandelen, zelfs als je onderweg bent. Dit is goed als er nieuws over bitcoin valt en de prijs keldert (zodat u in de dip meer BTC kunt kopen).

KRIJG HIER GRATIS UNOCOIN-ACCOUNT!

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins is een peer-to-peer-uitwisseling die wereldwijd beschikbaar is. Het is niet per se een beurs, het is eerder een marktplaats waar degenen die bitcoin willen kopen, verbinding maken met degenen die het willen verkopen. Er zijn vele soorten betalingsmethoden beschikbaar, zoals contant geld, PayPal, WesternUnion, Amazon-cadeaucodes, om er maar een paar te noemen.

Er zijn er veel die Bitcoin in India met PayPal willen kopen, en voor die LocalBitcoins is dit echt de beste keuze tot nu toe. Ze hebben een authenticatie in twee stappen elke keer dat je inlogt, en nog een authenticatie als je inlogt vanaf een nieuw apparaat.

Het enige nadeel van deze uitwisseling is de prijs ervan. Bitcoin kan vaak te veel worden verkocht op LocalBitcoins of ver boven de marktprijs geprijsd. Dit kan de moeite waard zijn als u Bitcoin anoniem wilt kopen, maar als u het wilt kopen en het op lange termijn wilt houden, ga dan voor een met een lagere prijs (kosten).

Bitcoin met contant geld kopen vereist een fysieke transactie. Zorg ervoor dat je het in een openbare ruimte doet met mensen om je heen, zodat je niet wordt beroofd.

KRIJG HIER EEN GRATIS LOCALBITCOINS-ACCOUNT!

Gevolgtrekking

Nu we de beste Bitcoin-uitwisselingswebsites in India hebben beoordeeld, is het tijd om erachter te komen welke het beste voor u werkt. Als u anoniem Bitcoin wilt kopen, dan is LocalBitcoins uw beste keuze. Als je de goedkoopste Bitcoins wilt kopen, dan is Coindelta iets voor jou. We kunnen niet simpelweg zeggen welke het beste is voor iedereen, aangezien mensen hun eigen voorkeuren en factoren hebben die ze het meest waarderen.

We hopen dat we enig licht werpen op hoe u Bitcoin in India kunt kopen. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me