Bitmain Antminer R4 anmeldelse – Les før du kjøper den!

Gruvedrift er en aktivitet som alltid har blitt utført med kraftige verktøy og like kraftige menn. Alltid assosiert med sterke og modige, miner er faktisk et skummelt nok sted, til å begynne med. De fuktige, mørke og svakt opplyste hulene som fungerer som gruver blir nesten alltid møtt med en viss uro, og selve oppgaven med gruvedrift overlates ofte best til ekspertene, de erfarne gruvearbeiderne selv..

Og likevel endrer tidene seg. Dette er teknologiens tidsalder, tiden med å bryte ned gamle normer og bygge nye og mer passende konvensjoner. Dette er en tid med endring. Og akkurat som alt annet har gruveindustrien også blitt berørt av alt dette. Gruvedrift er ikke mer assosiert med bare fysisk styrke og motbrekkende arbeidskraft. Det er faktisk nå noe helt annet, og lønnsomt maksimalt. Dette er alderen for gruvedrift av kryptovaluta.

Verden har fremdeles ikke helt gjenopprettet fra det enorme verdensomspennende fenomenet Bitcoin viste seg å være. Siden da ble vi introdusert for en mengde andre lignende valutaer, som alle hadde sine egne unike egenskaper og fortjeneste. Og nå som hele verden er mer eller mindre forelsket i kryptovalutapotensialet, blir vi introdusert for neste revolusjon som lover å få til en ny krusning i finanssektoren, kryptokurvedrift..

Akkurat som vanlige gruvearbeidere gruver for edle metaller som gull, sølv og diamanter, gruver disse new age gruvearbeiderne for kryptovalutaer. Bitcoins, Litecoins, Dash, Ethereum sammen med mange andre kryptomynter kan utvinnes for, og hver eneste av dem er ikke mindre verdifull enn den andre.

Hvordan virker det?

Innerst inne er gruvedrift for kryptovalutaer en ganske komplisert aktivitet. Det innebærer å verifisere transaksjoner på blockchain slik at største åpenhet opprettholdes og ingen forfalskning finner sted. Det er en måte å sikre at Bitcoin eller annen kryptovaluta forblir desentralisert, og ingen enestående enhet eller organisasjon får makten til å fungere som et reguleringsorgan..

Når det gjelder gruvejobben, bruker de litt komplisert maskinvare, ofte kalt gruvedrift, for å løse komplekse beregningsproblemer og matematiske algoritmer. Siden det er mange gruvearbeidere spredt over hele verden, blir det beslektet med en konkurranse, og den som kommer til løsningen først får beholde en mengde mynter av den aktuelle valutaen for seg selv.

På overflatenivå handler det imidlertid om å velge riktig gruverigg for deg selv, forstå dine behov og foreta riktig kjøp. Hvis du på en eller annen måte ender med å ta feil valg og kjøper en gruvearbeider som ikke helt passer dine behov, er det en ganske stor sjanse for at gruvekarrieren din blir uvanlig kortvarig. En gruvearbeider er like viktig for din suksess som drivstoff til en bil. Uten den riktige riggmodellen som støtter gruvedriften din, vil du ganske enkelt ikke gå mye fremover.

Med tanke på de ovennevnte fakta går vi nå videre til kjernen i artikkelen. Vi tar sikte på å gi deg en ganske omfattende og brukervennlig gjennomgang av en av de nyeste modellene av en lang kjede av Bitcoin gruvearbeidere. Lansert av en av de sterkeste aktørene i kryptogruvedriften, nemlig Antminer, lover denne modellen å gi deg alt du muligens kan se etter, og mer.

Bitmain Antminer R4 gjennomgang

Bitmain Antminer R4 anmeldelseDet primære salgsargumentet til R4 er at den er helt optimalisert for hjemmebruk. Ofte, når en person kjøper en gruvearbeider, ender de opp med å måtte utføre begrenset bruk av det samme bare på grunn av den overdrevne ruckusen som følger med den.

Så snart gruvearbeideren er slått på, genererer den uvanlig mye støy som på ingen måte er sunn nok til boligbruk. Langvarige aktiviseringsperioder kan til og med føre til alvorlige problemer med innbyggerne i boligen eller eventuelle umiddelbare omgivelser.

For å unngå slike problemer, må gruvearbeideren komme med en passende plassert begrensningshett på lyden som genereres av maskinen. Nå mens noen gruvearbeidere og produsenter følger denne praksisen, og tar store smerter for å sikre at gruvearbeideren holder seg innenfor de foreskrevne støynivåene for privat bruk, klarer mange andre produsenter ikke å gjøre dette bare fordi de tilknyttede maskinvarekomplikasjonene ikke tillater en slik endring.

Heldigvis er Antminer R4 designet for nettopp dette formålet. Viftene som er plassert i R4, som i tilfelle andre enheter, er de viktigste kildene til støy, fungerer på en mye lydløs måte, noe som fører til et alvorlig fall i tilhørende plager.

Et annet godt salgsargument for Antminer R4 er at det tilfeldigvis er en av de mest effektive gruvearbeiderne som noensinne har kommet på markedet..

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER R4

Hash rate

Som forklart ovenfor er en av de største funksjonene som følger med R4 den overlegne effektiviteten. Siden effektivitet er et direkte produkt av hashhastigheten til en gruvearbeider, virker det bare naturlig at R4 kan skryte av den nest høyeste hashhastigheten blant alle gruvearbeiderne som er tilgjengelige i markedet i dag. Når det gjelder ren effektivitet, er R4 nest nest etter Antminer S9, og foran Antminer S7.

R4 gir deg en hashrate på 8,6 TH / s, noe som er ganske fantastisk hvis du tenker på det. En slik fantastisk hashrate på en gruvearbeider påvirker lønnsomheten forbundet med riggen og setter den langt over nesten all den andre konkurransen i markedet.

Elektrisk effektivitet

Et annet direkte mål på effektiviteten til et produkt, gruvearbeidere eller annet, er mengden elektrisk kraft det bruker. Et produkt kan være superlativt i alle dets funksjoner, og kan ha rett og slett de mest intuitive funksjonene som noen gang har blitt implementert, men hvis det tilfeldigvis har noen ganske urimelige krav til strømforbruk, så er det på en måte ikke bedre enn noe av det andre variasjoner i markedet, siden netto brukertilfredshet ikke på noen måte opplever en økning.

Mengden strøm som forbrukes av R4 er 0,098 J / GH. Dette er nøyaktig lik det S9 har å tilby, og som også uten tvil er den mest effektive gruvearbeideren på markedet. Bitmain R4 huser BM1387-brikken som er produsert ved hjelp av 16nm FinFET-teknologi som tilbys av TSMC. Den rekordstore energivurderingen på 0,098 J / GH gjør den enkelt til den mest energieffektive gruvearbeideren noensinne på salg. Når det gjelder disse 16 nm brikkene, som er drivkraften bak den nesten utrolige effektiviteten som R4 tilbyr, ble de først produsert av BitFury og senere ble de tilbudt av TSMC.

Et annet poeng å merke seg her er at selv om du kan finne høye hashhastigheter og gode energivurderinger på enheter separat, er det faktisk ganske sjelden å finne en enhet som ikke bare tilbyr utrolig høye hashhastigheter, men som også begrenser mengden energi kraftig. enheten vil ende opp med å konsumere. En slik kombinasjon av funksjoner har kanskje nesten aldri blitt sett før i en enkelt rigg, noe som gjør R4 absolutt til en av de beste enhetene som noensinne har blitt lansert.

Pris

Antminer R4 kommer ikke akkurat billig. Men hvis du tenker på, hvilken god ting har noen gang blitt billig? Med den fantastiske mengden funksjoner som følger med i R4 og utrolig høye verdier av egenskapene den har å tilby, er det ingen overraskelse at R4 kommer til en pris som er høyere enn markedsgjennomsnittet.

Vi tror imidlertid bestemt at selv den forverrede prislappen på ingen måte er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre alt som R4 har å tilby, noe som betyr at selv om du tilfeldigvis kjøper den til nåværende pris, vil du få en fantastisk avtale for deg selv og registrere deg for en fantastisk enhet.

Priset til litt høye $ 1000 er R4 absolutt dyrere enn mange andre enheter der ute, men også billigere enn mange mange mindre ytende rigger. Imidlertid legger kostnadene for produktet absolutt R4 utenfor omfanget av den gjennomsnittlige hobbyminearbeideren, spesielt de som bare vil teste vannet i gruvedrift først..

Dedikerte gruvearbeidere kan derimot ha stor nytte av denne enheten, selv til den økte prisen.

Bruk

R4 er designet med ett enkelt mål, som er å tilfredsstille brukerne. Med et intuitivt brukergrensesnitt og en fantastisk nettstedstruktur, setter denne absolutt brukertilfredshet i forkant. Portalen er designet med stor omhu, og strukturen til menyene og panelene gir en ganske jevn og flytende navigering mellom sider.

I tillegg, for å starte gruvedrift, er alt du trenger å gjøre å sette opp lommeboken og oppgi adressen for det samme. Deretter må du tilpasse og lagre innstillingene for gruvedrift, noe som vil føre til en fantastisk og personlig arbeidsopplevelse for deg selv. Et par unike funksjoner som ikke er lett å finne hos andre generiske gruvearbeidere, er muligheten til å kontrollere eller regulere aspekter som hastigheten på viften eller til og med frekvensen.

Lønnsomhet

Som allerede forklart er R4 den nest mest populære gruvearbeideren som er tilgjengelig på markedet i dag. Den er den andre bare for S9, og er også veldig lønnsom. Dette er fordi lønnsomheten til en gruvearbeider er en direkte konsekvens av hash-hastigheten.

Nå som de fleste av hobbyarbeiderne bare er interessert i å høste fortjeneste og tjene penger på myntene som er utvunnet, er R4 designet for å ha et strømforbruk på rundt 845 watt med en APW5 PSU-strømforsyning. Når det gjelder dette energibehovet, trenger du ikke bekymre deg mye, siden de fleste hjem vil ha et uttak som tilfredsstiller de elektriske kravene i denne bestillingen. Det kan imidlertid ikke benektes at når du begynner å bruke gruvearbeideren, vil du snart begynne å oppleve en kraftig økning i energiregningene og strømforbruket..

Hvis du anser at den totale investeringen din er $ 1000 for gruvearbeideren og ca $ 240 for strømforsyningen, vil det i henhold til gruvekalkulatoren ta deg omtrent 527 dager å tjene tilbake investeringen din og begynne å tjene noe reelt overskudd. Ovennevnte informasjon er imidlertid underlagt det faktum at energiregningene dine holder seg i sjakk og alltid må ligge under øvre grense på $ 0,10 per KwH.

Nå, hva dette betyr for deg er at hvis du tilfeldigvis kjøper en Antminer R4, vil du før eller siden begynne å få fortjeneste, sannsynligvis etter antall dager nevnt ovenfor, men det er alltid den store antagelsen fra vår side om at alle involverte faktorer forblir konstante.

I Bitcoins verden, hvor prisen per dollar nesten alltid svinger og raskt stiger eller faller, er en slik antagelse veldig malplassert. Avslutningsvis tar du absolutt en risiko hvis du planlegger å kjøpe gruvearbeideren, og det kan ikke være noen garanti for hvor lang tid det vil ta før gruvearbeideren din endelig begynner å spytte ut noen anstendig fortjeneste.

Lav lyd

En stor faktor forbundet med gruvearbeidere er mengden lyd de genererer. Selv om det er sett at mer effektive gruvearbeidere har en tendens til å generere mer lyd, foregår det alltid innovasjoner i feltet som nå fører til svært effektive, men samtidig relativt lydløse enheter som ikke på noen måte forårsaker en ruckus for brukeren. En av slike new age-enheter er Antminer R4.

Årsaken til at R4 fungerer så bra er fordi det tradisjonelle viftsystemet som ofte brukes i gruvearbeidere, er erstattet av et roterende knivsystem. Inspirert av kjølesystemet og viftene til et delt klimaanlegg, som stort sett er stille ved bruk, har R4 klart å redusere støyen som er involvert i gruvedrift med så mye som 50%.

Den nøyaktige mengden er målt til bare 51 dB, noe som er ganske anstendig når du sammenligner det med noen av samtiden til R4. I tillegg er viftehastigheten til riggen på automatisk kontroll, noe som betyr at støyen som genereres alltid er regulert og kontrollert.

KOM I GANG MED BITMAIN ANTMINER R4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me