BitPanda Review – Een eerlijke recensie

Tenzij je de afgelopen jaren onder een rots hebt geleefd, heb je nooit gehoord van de fenomenale woede die Bitcoins zijn geworden. Bitcoins heeft de hele wereld overrompeld en staat momenteel behoorlijk bovenaan de lijst met de meest favoriete dingen om in te investeren. Of het nu financiële bedrijven of financiële experts zijn, iedereen wordt gek op een lijst van de vele mijlpalen die de Bitcoin heeft weten omver te werpen. in zo’n korte tijd.

Bitcoins maakte zijn debuut in 2009 toen een mysterieuze persoonlijkheid die onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto ging, ze uitvond, en Bitcoins hebben een lange weg afgelegd. Of het nu gestaag maar zeker is om de valutakaarten te beklimmen of lof te krijgen van enkele van de meest gerenommeerde persoonlijkheden van de wereld, Bitcoins zijn erin geslaagd om alles in stijl te bereiken.

En nu ze gemakkelijk hun positie als een van de machtigste valuta’s ter wereld hebben geconsolideerd, is het nu absoluut noodzakelijk dat de hele wereld de vruchten plukt en zich koestert in het behaalde succes, en dat ook met het grootste gemak en gemak.

AAN DE SLAG MET BITPANDA

De behoefte

En daarvoor is het belangrijkste dat de wereld nodig heeft een platform waarmee iedereen Bitcoins kan kopen, verkopen of transacties kan uitvoeren. Er moet een platform zijn dat niet alleen gevarieerd is in de diensten die het biedt, maar ook heerlijk gebruiksvriendelijk en ongecompliceerd is voor de gemiddelde consument.

Een van de eerste dingen waar mensen naar op zoek gaan in een dergelijke service, is of je professionele expertise nodig hebt om te beginnen met handelen.Daarom zal hoe eenvoudiger de interface, hoe groter het publiek zijn dat de service zal aantrekken. Dit portaal voor Bitcoin-handel moet ook een uitstekend klantenserviceteam hebben, samen met het temperament en de capaciteiten om problemen op zijn vroegst op te lossen, want zoals bij elke nieuwe technologie zullen mensen zeker veel vragen hebben, en er moet iemand zijn om ze te beantwoorden.

Bovendien is geen enkele service compleet tenzij ze niet betaalbaar zijn.Daarom moet deze Bitcoin-service ervoor zorgen dat, wat de services ook zijn, deze altijd binnen de grenzen van economisch verantwoorde en betaalbare betalingsplannen moet blijven..

Het antwoord: BitPanda

bitpanda recensieAls functies zoals de hierboven genoemde zijn wat u zoekt, hoeft u niet ver te zoeken. BitPanda is een uitwisselingsservice die speciaal op Bitcoins is gericht en kan dienen als een efficiënt medium voor het kopen, verkopen en afhandelen van Bitcoins..

Hoewel het eerder bekend stond als Coinimal, werd het later gewijzigd in BitPanda en sindsdien heeft het bedrijf de heerschappij over Bitcoin-uitwisselingen in de hele Europese regio. Opgericht in 2014, heeft het bedrijf er nooit echt voor teruggeschrokken om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun diensten van tijd tot tijd opnieuw te evalueren, waardoor ze de beste kanshebber zijn voor de positie van de meest succesvolle cryptocurrency-uitwisselingsservice in Europa..

Kosten en meer

Als er één ding is om in het bijzonder op te merken over de service bij BitPanda, is het dat hun wisselkoers marginaal hoger is dan bij veel andere uitwisselingsservices. Dit is echter zeker niet iets om ontmoedigd te raken, want in ruil voor de licht gestegen prijzen geeft BitPanda u de extra functie van terugboeking..

De basisprijs die BitPanda in rekening brengt, kan in feite worden opgesplitst in twee kleinere componenten, de marktprijswaarde samen met een minimale toeslag. Het bedrag dat u uiteindelijk voor uw bestelling gaat betalen, hangt grotendeels af van de soort betaalmethode die u kiest. Om u een kort idee te geven, terwijl e-wallets zoals Neteller u een vergoeding in rekening brengen die misschien wat duurder is, zullen Giropay, SEPA, Sofort en EPS u een veel lagere en betaalbare vergoeding in rekening brengen..

Bovendien kunt u, afgezien van de premie van ongeveer 2,1% die u moet betalen, zelfs een extra vergoeding betalen, afhankelijk van de betaalmethode die u heeft gekozen. Creditcards of SOFORT-overboekingen leiden tot een extra vergoeding van ongeveer 2%, terwijl klanten die SKRILL gebruiken ongeveer 3,77% extra moeten betalen. Om de zaken in perspectief te plaatsen: de goedkoopste opties om Bitcoins te kopen of betalingen te doen op BitPanda zijn via Giropay of door een tegoedbon in te wisselen..

Gebruikersverificatie

Aangezien dit cryptocurrencies zijn waar we hier mee te maken hebben, moet een cruciaal aspect van de werking van een uitwisselingsdienst het niveau van verificatie zijn dat het van zijn gebruikers verlangt. Hoewel sommige gebruikers er de voorkeur aan geven anoniem te blijven tijdens de transactie en ook de meeste van hun financiële transacties privé te houden, zal er ook een aparte categorie gebruikers zijn die zich niet veel zal bekommeren om het soort verificatie dat ze moeten doorlopen om ervoor te zorgen. dat hun geld verborgen blijft achter beveiligde firewalls en uitgebreide beveiligde identificatieniveaus.

Het is duidelijk dat elke BTC-omruilservice slechts één van de twee categorieën klanten tegelijk volledig kan bedienen. Wat BitPanda betreft, het laat de gebruiker beslissen wat het beste is voor hem en zijn geld. Bij verificatiesystemen met meerdere niveaus ligt de bevoegdheid om te kiezen of te kiezen voor een verificatieniveau bij de consument. Met een lagere verificatie kunt u voorkomen dat u persoonlijke informatie op de portal onthult, terwijl hogere verificatieniveaus u de mogelijkheid bieden om transacties met een hoge waarde uit te voeren.

BitPanda vraagt ​​alleen om de meest elementaire gebruikersverificatie voordat u aankopen kunt doen. Het laagste verificatieniveau dat ze hebben, is simpelweg om uw telefoonnummer vragen en niets meer. Zodra u toegang krijgt tot dit verificatieniveau, kunt u transacties uitvoeren tot een totaal van 50 euro per maand en een totaal van 600 euro in totaal..

Als u besluit een niveau hoger te gaan en naar het tweede verificatieniveau te gaan, heeft u een door de overheid uitgegeven identiteitskaart nodig. Zodra de vereiste formaliteiten zijn vervuld, wordt uw transactielimiet op regelmatige basis verder verhoogd tot 2.500 euro en dat geldt ook alleen voor betalingen die met de creditcard worden gedaan. Voor andere soorten betaalmethoden gaat de limiet zelfs nog verder tot 10.000 euro per dag.

Website ontwerp

Het volgende dat echt belangrijk is voor een dergelijke service, is het soort gebruikersinterface waarmee ze hun website hebben kunnen uitrusten. Omdat cryptovaluta’s een relatief nieuw veld zijn, aarzelen mensen nog steeds om zich aan te melden voor de service of om er geld in te investeren.

En als het eerste dat ze op de website zien een ingewikkeld jargon is dat voor hen niet zo logisch is, dan zal dat hun twijfels over het vak alleen maar verergeren. Om deze reden moet een crypto-uitwisselingsservice een gebruiksvriendelijke omgeving hebben en een echt vloeiende gebruikersinterface die gemakkelijk kan worden gebruikt door de eenvoudigste geesten. BitPanda heeft precies dat.

De sitestructuur en het ontwerp bij BitPanda is voor iedereen eenvoudig te begrijpen en de meeste concepten zijn grondig uitgelegd op de website zelf. Om hun zaak verder te helpen, won BitPanda onlangs zelfs een prijs in de tweede helft van 2016 voor uitstekende prestaties bij de nieuwste startups en nieuwe zakelijke ondernemingen.

Privacy

Als we het hebben over cryptocurrencies, is er nog een ander veelbesproken en cruciaal aspect van investeringen dat we nog niet hebben genoemd, en dat is privacy. Veel gebruikers van cryptomunten zijn erg geïnteresseerd in het privé houden van al hun transacties en hoeven geen van hun persoonlijke gegevens op een openbaar platform te delen..

Hoewel sommige beurzen een dergelijke service bieden, vereisen veel van hen in wezen de indiening van enkele persoonlijke gegevens voordat een aankoop kan worden gedaan. Helaas komt BitPanda toevallig uit de laatste categorie. Bij BitPanda moet u eerst uw ID indienen voordat u door kunt gaan met het kopen van Bitcoins of transacties met hen kunt uitvoeren.

Dit zet duidelijk een vraagteken bij het niveau van privacy dat wordt gehandhaafd door BitPanda, en heeft een negatieve invloed op het aantal consumenten, aangezien een flink aantal van hen privacyliefhebbers zijn die geen compromissen kunnen sluiten met hun persoonlijke gegevens..

Snelheid

Er valt absoluut niets te klagen in dit domein. BitPanda biedt toevallig een van de snelste uitwisselingsservices die er zijn, zodat het aantal Bitcoins dat u hebt gekocht vrijwel onmiddellijk in uw portemonnee wordt bijgeschreven..

Snelheid is eigenlijk een van de meest gewenste factoren voor een crypto-valutatransactie. Om deze precieze reden heeft Bitcoin te maken gehad met stevige concurrentie van veel andere alternatieve cryptovaluta’s. Een van de fundamentele tekortkomingen van Bitcoin is eigenlijk dat het maar een paar transacties per seconde aankan. Daarentegen kunnen sommige van de andere cryptocurrencies op de markt, zoals Altcoins, veel meer aan.

Reputatie

Zoals eerder vermeld, werd BitPanda al in oktober 2014 opgericht. Het heette toen Coinimal en was eigenlijk een van de allereerste crypto-uitwisselingsservices die werd gelanceerd. Het heeft enorme hoeveelheden ervaring, is in staat om effectief met allerlei klantproblemen om te gaan en levert bijna nooit wat is beloofd.

Om hun claim verder te consolideren, was er een onderscheiding voor uitstekende prestaties op het gebied van startups, die in oktober 2016 door BitPanda in de wacht werd gesleept. Dergelijke mijlpalen, samen met het enorme vertrouwen van klanten dat ze hebben gesteund, maken BitPanda tot een van de beste gereputeerde en financierbare diensten in de buurt. Als u ervoor kiest om uw geld bij hen te investeren, kunt u er vrij zeker van zijn dat het nergens heen gaat.

Ondersteunde landen

BitPanda komt het meest voor in de landen van Europa en heeft een bijna onbetwiste heerschappij in de regio. Het is gemakkelijk toegankelijk voor alle Europese landen en verovert daar toevallig meer dan de helft van het marktaandeel.

Voor een dienst die toevallig zo succesvol is en door alle klanten wordt geprezen, heeft deze op de een of andere manier niet veel kunnen uitbreiden. Zelfs vandaag de dag wordt BItPanda nog steeds niet ondersteund in de Verenigde Staten van Amerika. Tenzij BitPanda in de komende toekomst enkele grote uitbreidingsplannen uitvoert, is dit een van de grootste tekortkomingen in hun systeem.

Afsluitende notities

Als crypto-uitwisselingsservice kunnen er geen vragen worden gesteld over de authenticiteit en effectiviteit van de services die worden aangeboden door BitPanda. Het is absoluut een van de meest efficiënte services die er zijn. Voor een service die uitsluitend in Bitcoins handelt, is BitPanda behoorlijk snel en duurt het niet meer dan een paar dagen om de meeste transacties af te handelen.

Het heeft verbazingwekkend veel ervaring en bekleedt vandaag de dag toevallig een goede positie in de markt, samen met een solide reputatie. Het biedt u zeer redelijke en betaalbare betalingsplannen als u van plan bent uw Bitcoins te kopen met een creditcard of een bankpas. Hoewel ze een ietwat verhoogde wisselkoers hebben, maakt het unieke kenmerk van terugboeking dat ze toevallig bieden zeker meer dan goed.

En wat voor nut kan een dienst doen als het niet gevarieerd is in het aantal opties dat het zijn klanten biedt? Gelukkig stelt BitPanda in dit opzicht niet teleur, omdat het eigenlijk een vrij uitgebreide lijst van betalingsopties en betalingsgateways biedt, die allemaal, hoewel met verschillende en variërende wisselkoersen, even efficiënt en kosteneffectief zijn in hun service..

Als een toegevoegde kanttekening: BitPanda handhaaft een zekere geheimhouding in de zin dat ze nooit echt openlijk aan hun klanten het bedrag aan kosten tonen dat ze uiteindelijk in rekening brengen, maar gewoon de totale prijs in euro’s vermelden die de klant moet betalen..

Zoals met elke andere service, is BitPanda niet perfect en heeft het enkele aanpassingen en wijzigingen in het ontwerp en de functionaliteit nodig voordat het echt een perfecte en niet-feilbare service kan worden genoemd. Maar zelfs in zijn huidige hoedanigheid blijft BitPanda een van de beste en meest bankabele services die echt uw vertrouwen verdient en die u niet in de steek zullen laten als u er toevallig uw geld in investeert..

AAN DE SLAG MET BITPANDA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me