BitPanda Review – iskren pregled

Razen če zadnjih nekaj let ne živite pod skalo, nikakor niste slišali za fenomenalen bes, ki so ga postali Bitcoin. Ko so zrušili ves svet z nog, Bitcoini trenutno sedijo na vrhu seznama najbolj priljubljenih stvari, v katere lahko vlagate. Naj gre za finančna podjetja ali finančne strokovnjake, vsi znorijo in naštevajo številne mejnike, ki jih je Bitcoin uspel podreti v tako kratkem času.

Po prvem nastopu leta 2009, ko jih je izumila skrivnostna osebnost, ki je šla z psevdonimom Satoshi Nakamoto, so Bitcoini daleč napredovali. Naj gre za vztrajno, a zanesljivo vzpenjanje po valutnih lestvicah ali pridobivanje pohval nekaterih najbolj znanih osebnosti na svetu, Bitcoinom je uspelo doseči vse v slogu.

In zdaj, ko so zlahka utrdili svoj položaj ene najmočnejših valut na svetu, je zdaj nujno, da ves svet izkoristi prednosti in se nasladi na uspeh, ki ga je dosegel, in to tudi z največjo udobnostjo in lahkotnost.

ZAČNITE Z BITPANDO

Nuja

In za to je najpomembnejša stvar, ki jo svet potrebuje, platforma, ki vsem omogoča nakup, prodajo ali transakcijo z bitcoini. Obstajati mora platforma, ki ni samo raznolika v storitvah, ki jih ponuja, temveč tudi čudovito enostavna za uporabo in za povprečnega potrošnika enostavna.

Ena prvih stvari, ki jih bodo ljudje iskali v takšni storitvi, je, ali morate za začetek trgovanja imeti strokovno znanje, zato je enostavnejši vmesnik in širša publika, ki jo bo storitev pritegnila. Ta portal za trgovanje z bitcoini mora imeti tudi zvezdniško skupino za pomoč strankam, skupaj s temperamentom in sposobnostmi, da čim prej reši težave, saj bodo ljudje, tako kot pri vsaki novi tehnologiji, zagotovo imeli veliko vprašanj in mora biti nekdo da jim odgovorim.

Poleg tega nobena storitev ni popolna, razen če jim ni cenovno dostopna, zato mora ta storitev Bitcoin zagotoviti, da ne glede na to, katere storitve ponuja, mora vedno ostati v mejah ekonomsko utemeljenih in cenovno ugodnih plačilnih načrtov..

Odgovor: BitPanda

pregled bitpandeČe funkcije, kot so zgoraj naštete, iščete, vam ni treba iskati daleč. BitPanda je menjalna storitev, ki skrbi zlasti za Bitcoin in je lahko učinkovit medij za nakup, prodajo in transakcije z Bitcoin-i.

Medtem ko je bila prej znana kot Coinimal, je bila kasneje spremenjena v BitPanda, od takrat pa je družba prevladovala nad borzami Bitcoin po vsej evropski regiji. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2014, se ni nikoli izognilo ponovnemu izumljanju in občasnemu prevrednotenju svojih storitev, s čimer je postalo glavni kandidat za mesto najuspešnejše storitve izmenjave kriptovalut v Evropi..

Stroški in še več

Če je treba pri storitvi BitPanda še posebej opozoriti na nekaj, je njihov menjalni tečaj nekoliko višji kot pri mnogih drugih menjalnih storitvah. Vendar to nikakor ne bo vznemirjeno, saj vam BitPanda v zameno za nekoliko povišane cene nudi dodatno funkcijo povračila stroškov.

Osnovno ceno, ki jo zaračunava BitPanda, lahko dejansko razdelimo na dve manjši komponenti, tržno vrednost ob minimalnem doplačilu. Znesek, ki ga boste na koncu plačali za svoje naročilo, je v veliki meri odvisen od vrste plačilnega sredstva, ki ste ga izbrali. Za kratko predstavo, medtem ko vam e-denarnice, kot je Neteller, zaračunajo provizijo, ki je morda dražja, Giropay, SEPA, Sofort in EPS vam zaračunajo precej nižjo in dostopno ceno.

Poleg približno 2,1-odstotne premije, ki jo morate plačati, boste morda na koncu celo plačali dodatno provizijo, odvisno od izbranega načina plačila. Kreditne kartice ali plačila s prenosom SOFORT bodo privedla do dodatnih 2% provizije, stranke, ki uporabljajo SKRILL, pa bodo morale plačati približno 3,77%. Če pogledamo stvari v perspektivo, so najcenejše možnosti za nakup Bitcoinov ali plačevanje na BitPandi prek Giropay ali z unovčenjem kupona.

Preverjanje uporabnika

Ker gre tukaj za kriptovalute, mora biti ključni vidik delovanja katere koli menjalniške storitve raven preverjanja, ki ga zahteva od svojih uporabnikov. Čeprav bodo nekateri uporabniki med transakcijo raje ostali anonimni in bodo tudi večino svojih finančnih poslov obdržali zasebno, bo obstajala tudi posebna kategorija uporabnikov, ki se ne bodo veliko trudili glede vrste preverjanja, ki ga morajo opraviti, da bi zagotovili da njihov denar ostane skrit za varnimi požarnimi zidovi in ​​obsežnimi stopnjami varne identifikacije.

Očitno bo lahko katera koli storitev menjave BTC hkrati v celoti servisirala samo eno od dveh kategorij strank. Kar zadeva BitPando, omogoča uporabniku, da se odloči, kaj je najbolje zanje in njihov denar. Pri večstopenjskih sistemih preverjanja ima potrošnik možnost, da izbere ali izbere stopnjo preverjanja. Z nižjo stopnjo preverjanja se lahko rešite pred razkrivanjem kakršnih koli osebnih podatkov na portalu, medtem ko vam višje stopnje preverjanja prinašajo moč za opravljanje transakcij z visoko vrednostjo.

BitPanda zahteva samo najosnovnejše preverjanje uporabnika, preden vam omogoča nakup. Najnižjo stopnjo preverjanja, ki jo imajo, je preprosto zahtevanje vaše telefonske številke in nič več. Ko boste pridobili dostop do te stopnje preverjanja, boste lahko izvajali transakcije v skupnem znesku do 50 evrov na mesec in skupaj do 600 evrov na mesec.

Če se odločite za stopnjo stopnje in prehod na drugo stopnjo preverjanja, boste potrebovali državno osebno izkaznico. Ko opravite zahtevane formalnosti, se bo vaša omejitev transakcij redno še povečala na 2.500 EUR in to samo za plačila s kreditno kartico. Za druge načine plačila se omejitev še poveča na 10.000 evrov na dan.

Oblikovanje spletnih strani

Naslednja stvar, ki je za takšno storitev resnično pomembna, je vrsta uporabniškega vmesnika, s katerim jim je uspelo opremiti svojo spletno stran. Ker so kripto valute sorazmerno novo področje, se ljudje še vedno obotavljajo, ali bi se prijavili za storitev ali v to vložili svoj denar.

In če je prva stvar, ki jo vidijo na spletnem mestu, kakšen zapleten žargon, ki zanje nima posebnega smisla, bo to le še poslabšalo njihov dvom o tem področju. Iz tega razloga mora imeti storitev kripto izmenjave uporabniku prijazno okolje in resnično tekoč uporabniški vmesnik, ki ga najlažji možje zlahka uporabljajo. BitPanda ima ravno to.

Struktura in zasnova spletnega mesta v BitPandi je dovolj preprosta, da jo lahko kdor koli razume, večina konceptov pa je natančno razložena na sami spletni strani. Za nadaljnjo pomoč pri njihovem prizadevanju je BitPanda pred kratkim v drugi polovici leta 2016 celo prejel nagrado za izjemno uspešnost med vsemi najnovejšimi zagonskimi in novimi poslovnimi podvigi..

Zasebnost

Ko govorimo o kriptovalutah, obstaja še en zelo pogovoren in ključen vidik naložb, ki se ga še nismo dotaknili, in to je zasebnost. Veliko uporabnikov kriptokovancev zanima, da bodo vse njihove transakcije zasebne in da jim ni treba deliti svojih osebnih podatkov na kateri koli javni platformi.

Medtem ko nekatere borze ponujajo takšne storitve, veliko njih v bistvu zahteva predložitev nekaterih osebnih podatkov pred nakupom. Na žalost je BitPanda iz slednje kategorije. Pri BitPandi morate najprej predložiti osebni dokument, preden lahko nadaljujete z nakupom Bitcoinov ali transakcijo z njimi.

To očitno postavlja vprašaj na raven zasebnosti, ki jo vzdržuje BitPanda, in negativno vpliva na število potrošnikov, saj jih je kar nekaj navdušencev nad zasebnostjo, ki ne morejo ogroziti svojih osebnih podatkov.

Hitrost

Na tej domeni se ni popolnoma nič pritoževati. Zgodi se, da BitPanda ponuja eno najhitrejših menjalnih storitev, tako da je kakršna koli količina Bitcoinov, ki ste jih kupili, skoraj takoj pripisana vaši denarnici..

Hitrost je pravzaprav eden najbolj zaželenih dejavnikov za transakcije s kriptovalutami. Iz tega natančnega razloga se Bitcoin sooča z močno konkurenco mnogih drugih alternativnih kriptovalut. Pravzaprav je ena temeljnih napak Bitcoin-a ta, da lahko obvlada le nekaj transakcij na sekundo. Nasprotno pa nekatere druge kriptovalute na trgu, na primer Altcoins, zmorejo veliko več.

Ugled

Kot smo že omenili, je bila BitPanda ustanovljena že oktobra 2014. Nato se je imenovala Coinimal in je bila pravzaprav ena prvih storitev kripto izmenjave. Ima ogromno izkušenj, učinkovito se spopada z vsemi vrstami problemov strank in skoraj nikoli ne izpolni obljubljenega.

Za nadaljnjo utrditev njihovega zahtevka je bila podeljena nagrada za izjemne dosežke na področju startupov, ki jo je BitPanda podprla oktobra 2016. Takšni mejniki, skupaj z veliko mero zaupanja strank, ki jih podpirajo, da bi BitPanda postala ena izmed najbolj cenjenih in donosnih storitev. Če se odločite, da boste z njimi vložili svoj denar, ste lahko prepričani, da ne gre nikamor.

Podprte države

Zdi se, da je BitPanda najbolj razširjena v evropskih državah in ohranja skoraj nesporno prevlado v regiji. Do njega lahko zlahka dostopajo vse evropske države in tam zavzame več kot polovico tržnega deleža.

Vendar pa se za storitev, ki je slučajno tako uspešna in jo hvalijo vsi kupci, nekako ni uspelo veliko razširiti. Še danes BItPanda v Združenih državah Amerike še vedno ni podprt. Če BitPanda v prihodnosti ne izvede nekaterih večjih načrtov razširitve, je to ena največjih napak v njihovem sistemu.

Zaključne opombe

Kot storitev kripto izmenjave ne moremo postavljati vprašanj o pristnosti in učinkovitosti storitev, ki jih ponuja BitPanda. Vsekakor je ena najučinkovitejših storitev v okolici. Za storitev, ki se ukvarja izključno z bitcoini, je BitPanda precej hitra in za večino transakcij ne potrebuje več kot nekaj dni.

Je neverjetno dobro izkušen in ima danes dober položaj na trgu, hkrati pa ga podpira trden sloves. Omogoča vam zelo razumne in cenovno ugodne plačilne načrte, če nameravate Bitcoin kupiti s kreditno ali debetno kartico. Čeprav imajo nekoliko povišan menjalni tečaj, je edinstvena značilnost povračila stroškov, za katero se zgodi, da zagotovo več kot le, ali predstavlja.

In kaj koristi storitvi, če ni raznolika glede na število možnosti, ki jih ponuja svojim strankam? Na srečo BitPanda v tem pogledu ne razočara, saj dejansko ponuja precej izčrpen seznam plačilnih možnosti in plačilnih prehodov, ki pa so kljub različnim in različnim menjalnim tečajem enako učinkoviti in stroškovno učinkoviti v svojih storitvah..

Kot dodatno stransko opombo BitPanda ohranja določeno nerazkrivanje v smislu, da svojim strankam v resnici nikoli ne prikažejo zneska provizije, ki jo na koncu zaračunajo, ampak preprosto navede skupno ceno v evrih, ki jo mora kupec plačati.

Kot pri vseh drugih storitvah tudi BitPanda ni popolna in je treba nekaj sprememb in sprememb v svoji zasnovi in ​​funkcionalnosti, preden jo lahko resnično imenujemo popolna in neoporečna storitev. Vendar je BitPanda tudi v sedanji zmogljivosti ena najboljših in najbolj donosnih storitev, okoli katere si resnično zasluži vaše zaupanje in vas ne bo izneverila, če boste vanj vložili svoj denar.

ZAČNITE Z BITPANDO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me