BitQuick Review – Ali je varna platforma?

BitQuick je trg Bitcoinov, ki omogoča nakup in prodajo Bitcoinov z uporabo gotovine ali SEPA nakazila. Uporabljajo neposreden in idealističen pristop pri nakupu in prodaji kovancev, pri katerih kupec položi gotovino na bančni račun prodajalca in v treh urah po nalaganju potrdila o pologu se Bitcoin pošlje. Z BitQuickom lahko kupite Bitcoin z lahkoto in brez vključevanja posrednika.

Ozadje BitQuicka

BitQuick pregledBitQuick je leta 2014 ustanovil študent tehnike Jad Musablat, ki je začutil potrebo po oblikovanju bolj legitimne in varne platforme za izmenjavo Bitcoinov, potem ko je bil prevaran z njegovim denarjem in se soočil z nevarnostmi, če za zaščito ne uporablja dvofaktorske avtentikacije njegov račun.

Zaradi svoje velike priljubljenosti je BitQuick prerasel v vidno platformo za uporabnike, ki kupujejo in prodajajo Bitcoin. Med intervjujem je Jad na vprašanje o svoji viziji Bitquicka odgovoril: »Za vse ostale gradimo platformo za ljudi, ki verjamejo v globalno povezano digitalno gospodarstvo.

Upam, da lahko Bitquick uporabnikom omogoči hiter in varen vstop in izstop iz ekosistema Bitcoin od koder koli po vsem svetu. To bo omogočilo, da Bitcoin še naprej vdre v mainstream, vsakdanji potrošnik pa bo lahko izkoristil prihranek denarja in povezljivost, ki jo ponuja Bitcoin “.

ZAČNITE Z BITQUICKOM

Zakaj BitQuick?

Treba je natančno preučiti storitev, za katero se odločijo za nakup in prodajo Bitcoinov, saj se pogosteje zgodi več prevar. Evo, zakaj BitQuick izstopa od ostalih borz

 1. Preprost način za pretvorbo gotovine v Bitcoin in Bitcoin v gotovino.
 2. Prodajalci lahko svoje Bitcoin raztovarjajo po stopnjah, višjih od tržnih.
 3. Za razliko od drugih storitev za nakup Bitcoina ne potrebujete kreditne kartice ali banke. Vse, kar potrebujete, je gotovina.
 4. Enostaven za uporabo in odličen za začetnike, ki gledajo na svet Bitcoinov.

Uporaba BitQuicka

Kako kupiti Bitcoin na BitQuick

Nakup Bitcoina je preprost postopek v treh korakih, olajšan po zaslugi razvijalcev Bitquicka

 1. Uporabniki nato vnesejo znesek Bitcoina, ki ga nameravajo kupiti, svoj e-poštni naslov in naslov BTC. Nato uporabnik izbere banko s prikazanega seznama bank, vsaka s prikazano ustrezno ceno na Bitcoin.
 2. Podatke o bančnem računu, na katerega je treba opraviti plačilo, bo uporabnik obveščen po potrditvenem e-poštem. Znesek lahko plačate v poslovalnici želene lokalne banke, potrebno je le izpolniti potrdilo in banki izročiti gotovino. Seveda je ključnega pomena plačilo le z gotovino.
 3. Ko je denar poslan, se račun prodajalca samodejno knjiži v dobro. Kakršen koli drug način plačila bi trajal predolgo in prodajalec ne bi mogel potrditi prejema v dogovorjenih treh urah. To je razlog, zakaj se gotovinska plačila vedno spodbujajo.
 4. Po plačilu mora kupec fotografirati račun in ga naložiti na povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu, ki ga je poslal BitQuick. Ta postopek je potreben za preprečitev morebitnih sporov s prodajalci, ko se vložijo zahtevki, da denarja ne prejmemo.
 5. Ko prodajalec prejme potrdilo, bo zahtevana količina Bitcoina nakazana na vašo denarnico z majhno 2-odstotno provizijo.

BitQuick ponuja časovno obdobje treh ur med nalaganjem potrdila in sprostitvijo kovancev. Uporabnike pogosteje čaka prijetno presenečenje, ko se ta časovni okvir skrajša in takoj dobijo svoje bitcoine.

Kako prodati Bitcoin na BitQuick

Prodaja Bitcoina je verjetno veliko lažji postopek kot nakup in tukaj je, kako to storite na BitQuick

 1. Dokončaj prodati obrazec na BitQuick.
 2. Prodajalec določi znesek BTC, ki ga namerava prodati, pa tudi najmanjšo dovoljeno velikost transakcije. Zahtevano ceno lahko nastavite tako, da sledi Bitstampu ali Bitfinexu. Obstaja tudi možnost nastavitve cene nad ali pod povprečno ceno.
 3. Ob posredovanju teh podatkov se uvede osebni skrbniški naslov prodajalca. Naročilo bo končano, ko prodajalec pošlje zahtevano količino Bitcoina na omenjeni naslov, nato pa se naročilo prikaže v živo na platformi BitQuick.
 4. Ko zainteresirani kupec zadrži znesek Bitcoina, prodajalec prejme potrditveno e-poštno sporočilo, ki vsebuje dve povezavi – eno za potrditev nakazila in sprostitev depozita ter drugo za izpodbijanje nakazila. Prodajalec je dolžan odgovoriti v treh urah po prejemu potrditvenega e-poštnega sporočila, polog pa mora prispeti takoj, saj je plačan v gotovini. Po potrditvi prejema gotovine od kupcev BitQuick kupcu sprosti bitcoin.

Dodatna prednost prodajalcev je, da lahko prodajajo po lastni ceni, kar pomeni, da lahko Bitcoin kupijo po določeni ceni in ga prodajo z dobičkom na BitQuick, zaradi česar je zelo zaželena možnost med prodajalci, ki želijo zaslužiti..

Varnostna orodja z BitQuick

Vsaka storitev, ki hrani vaše osebne podatke, kaj šele denar, mora biti varna in zaščitena. Torej, ali je BitQuick legitimen in varen? Vsi znaki kažejo na da. Varnostne ukrepe BitQuicka je mogoče oceniti s pomočjo treh elementov:

 1. Varnost osebnega računa: Uporabnikom se ni treba registrirati za trgovanje z BitQuick. Kupci med postopkom plačila navedejo svoj Bitcoin naslov, ki se uporablja za izpolnitev naročila po opravljenem plačilu. Prodajalci morajo ustvariti kodo PIN, s katero bodo lahko sprejemali, spreminjali ali preklicali naročila. To zagotavlja zaupnost osebnih podrobnosti tako kupcev kot prodajalcev v največji možni meri.
 2. Varno shranjevanje sredstev: BitQuick je treba zamenjati z Bitcoin denarnico. Namesto tega je priporočljivo vse novo kupljene Bitcoine prenesti v svojo osebno denarnico. Skladiščna storitev tretje osebe se uporablja za shranjevanje Bitcoina, ko prodajalec ustvari seznam in nobena informacija o njegovih varnostnih protokolih ni javno dostopna.
 3. Legitimnost podjetja: BitQuick ima velik ugled med uporabniki Bitcoinov in ima izjemno priljubljenost na trgu. Medtem ko so bile vložene nekatere pritožbe glede nadomestil in nad ceno, so zelo omejene s pohvalami o njegovi zmogljivosti in edinstveni funkcionalnosti. Leta 2013, ko so bili znani kot BuyBitcoin.us, so objavili objavo na BitcoinTalkForum in jih je skupnost dobro sprejela.

Nekaj ​​drugih varnostnih funkcij vključuje:

 1. 226-bitno šifriranje SSL
 2. Dnevne varnostne kopije strežnikov
 3. Zasebni ključi za hrambene naslove, shranjeni brez povezave, kar zagotavlja, da med potencialnim kompromisom strežnika ni mogoče izgubiti Bitcoina.

Kakšna je struktura pristojbin?

Čeprav za prodajo BitQuick ni provizije, obstaja 2-odstotna provizija nakup Bitcoinov. 2% provizije se odštejejo od zneska Bitcoina, ki naj bi bil sproščen. Čeprav je to pri nakupih Bitcoinov z gotovino nekoliko visoko, vendar se zaradi hitrosti in zanesljivosti za nekatere splača. Čeprav je ta pravilnik jasno naveden v razdelku s pogostimi vprašanji na spletnem mestu, je na pregledovalnih spletnih mestih zbral nekaj pritožb.

Če nameravate prodajati Bitcoin, je BitQuick odlična platforma. Pogosto lahko svoje kovance prodate po višji ceni od tržne, poleg tega pa vam ne zaračunavajo prodajnih provizij. Zaradi tega je BitQuick.co najcenejši način za pretvorbo gotovine v Bitcoin v enem dnevu ali obratno.

Načini plačila

Uporabljajo le gotovino ali na BitQuick spodbujajo prenos SEPA. BitQuick ne sprejema nobenih drugih trenutnih načinov plačila, čeprav se glasi, da bo funkcija denarnega nakazila morda uporabljena v prihodnosti. Naročila je treba oddati v 3 urah po oddaji zadržanja kupca. Če imate v 72-urnem časovnem okviru 3 ali več neplačanih zadržkov kupca, bo storitev takoj prepovedana.

Uporaba ACH, bančno nakazilo ali kateri koli drug način plačila, ki ni naveden, je strogo prepovedan.

Podprte države BitQuick

Čeprav je zagotovljena mednarodna podpora, se zdi, da platformo uporabljajo izključno prebivalci Združenih držav. Uradno so podprte naslednje države:

 • ZDA
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

BitQuick deluje v 49 zveznih državah ZDA, New York pa je edino mesto, ki ga BitQuick ne podpira. Zaradi BitLicense so bili prisiljeni ustaviti storitev v New Yorku.

Dostop do Bitcoina prek BitQuicka

Večina storitev je seznanjena z zadrževanjem sredstev in njihovim nakazilom v denarnico v prostem času. Vendar jo BitQuick igra drugače kot drugi. Kako lahko vprašate?

 • Kupcem ni treba poslati kupljenih Bitcoinov v denarnico. Ta se samodejno prenese, ko prodajalec sprosti sredstva.
 • Prodajalci bodo morali Bitcoin poslati na založniško storitev BitQuick, potem ko bodo objavili svoj seznam. Ko bo prenos prejel potrditev omrežja, bo naročilo objavljeno na spletnem mestu BitQuick.

Večina drugih storitev zahteva nepotrebne težave in težave obeh strani. BitQuick uporablja postopek, ki minimizira prenos med vašo denarnico in s tem manj zmede med kupcem in prodajalci. To zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo in zmanjšuje tudi glavne omrežnine.

Uporabniška izkušnja

Spletno mesto ima zelo čist in enostaven za uporabo vmesnik, ki je povzročil pozitivne ocene uporabnikov v spletu. Video posnetki, ki pojasnjujejo postopek trgovanja, so dodaten bonus. Spletno mesto je odzivno in izgleda dobro v mobilni napravi.

Storitev za stranke

BitQuick si je prislužil izjemne pohvale, ker je zelo odziven in prijazen do strank. Na voljo je spletni obrazec za stik z njimi ali uporabniki lahko pošljejo e-poštna sporočila na [e-pošta zaščitena] ali pa se lahko obrnete na navedeni naslov: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Omejitve in likvidnost

BitQuick omogoča kupcem in prodajalcem, da se dogovorijo o trgovanju, in ne postavlja omejitev. V različnih poslovalnicah bank je običajno veliko ponudb za različne vrste nakupov. BitQuickove ponudbe za nakup in prodajo so javno dostopne in so kadar koli vidne v njihovi knjigi naročil.

Hitrost

Cilj BitQuicka je, da Bitcoin dostavlja kupcem po hitri stopnji, v nekaterih primerih pa stranke prejmejo Bitcoin v eni uri po plačilu..

Omejitve prenosa?

Kot tretji zastopniški agent ni omejitev pri nakupu in prodaji Bitcoina, BitQuick pa kupcem in prodajalcem omogoča, da se dogovorijo za trgovanje. Kot taka so vsa naročila za nakup in prodajo javno dostopna.

Pogosto zastavljena vprašanja

1) Kako zaklepanje ščiti prodajalce?

Skladiščnica BitQuick ščiti prodajalce tako, da držijo svoj Bitcoin, dokler ne potrdijo, da je predlagani kupec plačil na njihov bančni račun. To preprečuje morebitne goljufije.

2) Ali lahko z BitQuickom kupujem Bitcoin v spletu?

Spletni nakupi niso na voljo. Če želite kupiti Bitcoin, morate obiskati spletno mesto in izbrati naročilo iz trenutne knjige naročil.

3) Ali je varno uporabljati BitQuick?

Velika večina odjemalske baze BitQuick meni, da je varna za uporabo. Za dodatno varnost spletno mesto uporablja BitGo-jevo infrastrukturo denarnice z več podpisi, ki zagotavlja Bitcoin depozite za več kot 250.000 USD. Na voljo je popolno razkritje vseh poslov na spletnem mestu, saj revizijski sistem prikazuje količino Bitcoina, ki je v hrambi.

Zaključek

Spodnja tabela vam lahko pomaga povzeti celoten pregled in opozoriti na ključne značilnosti BitQuicka.

Prednosti Slabosti
Preprosta metoda za nakup in prodajo bitcoinov Višja provizija v primerjavi z drugimi borzami Bitcoin
Zelo zaupanja vredna in priljubljena menjalniška služba v ZDA Oznaka cene Bitcoin je včasih višja od tržne cene
Popolna preglednost Spletno mesto je bilo prej podvrženo napadu strežnika in je mesec dni sedelo brez povezave
Hitre transakcije Za vsako naročilo morate obiskati banko

Kot zaključek se je BitQuick postavil na mesto preizkušanja in se izkazal kot dobra menjava za tiste, ki se želijo ukvarjati z gotovino. Nekateri uporabniki poročajo o prodaji stotine BTC v nekaj minutah, kar je glede na hitro življenje, ki ga živimo, precej lepo..

Ker kot prodajalec ni provizij in si lahko sami določite ceno, je to sanjski scenarij.

ZAČNITE Z BITQUICKOM

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me