Changelly Review – Hvordan skiller det seg fra Shapeshift

Changelly – “søker etter den beste prisen blant kryptovaluta-børsene.”

I denne Changelly-gjennomgangen graver vi dypt inn i de forskjellige områdene i Changelly og gir anbefalinger, fordeler, ulemper og foreslår om det passer best for deg.

KOM I GANG MED CHANGELLY

Bakgrunn til Changelly

Changelly er en plattform for kryptovaluta der den tar sikte på å rive de komplekse hindringene for standard handelsplattformer.

changelly-anmeldelse

Selskapet ble lansert i 2013 av et lite gruvebasseng, og virksomheten hadde startet i løpet av 2015 hvor basen er i Praha, Tsjekkia. Tjenesten som ble levert hadde gått sammen med Minergrate-teamet, selv om disse to selskapene ifølge kildene i Changelly er helt forskjellige fra hverandre.

Når det gjelder Changelly, har de investert i automatiske handelsroboter som smelter sammen med noen av de største børsene, inkludert Poloniex og Bittrex. Deres prosess ved handel tilbyr tilbud og ber deretter forskjellige børser om å anbefale de beste prisene som er tilgjengelige i handelspar.

Når man sammenligner med Shapeshift, er disse tjenestene som leveres ganske like. Enkelt sagt gjør Changelly brukerne muligheten til å handle kryptovaluta uten det essensielle behovet for å registrere seg eller registrere seg for en børs eller tilby slike bekreftelser..

Hvordan registrere deg for Changelly?

Trinn 1: Bestem deg for hvilke mynter du skal handle med, mens du gir forskjellige alternativer som Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin osv.

Steg 2: Transaksjonsgebyrer som er nevnt, må verifiseres via forskjellige betalingsmåter.

Trinn 3: Mottakeradresse skal nevnes av brukeren for å videreføre transaksjonen.

Trinn 4: Brukere må foreta en endelig bekreftelse og betale i den valutaen de har valgt.

Etter at transaksjonen er fullført, vil brukeren skaffe de forespurte myntene i lommeboken.

Changellys forslag er at den aksepterer kjøp i nesten alle slags kryptovalutaer og kan motta utbetalinger i andre kryptovalutaer.

Videre gjør det brukerne i stand til å kjøpe mynter ved hjelp av debet- / kredittkort, men det er ikke et anbefalt og passende alternativ, da prisene på slike kort er veldig høye og dyre.

Hvordan det fungerer

Changelly-programmerere og utviklere opprettet et enkelt og enkelt grensesnitt som engasjerer og veileder brukerne ett trinn av gangen gjennom den forskjellige prosessen med å gjengjelde eiendelene. Videre støtter de brukerne sine ved å gi tilstrekkelige og klare instruksjoner som vil gjøre det mulig for selv den mest neofytiske investoren å føle seg behagelig og hyggelig når man bruker plattformen..

Umiddelbart vil brukeren få to nedtrekksfall der brukerne får valget om å velge mellom to valutaer for utveksling. Når brukeren angir hvor mye penger / valuta han / hun vil bytte fra, viser Changelly en omtrentlig valuta som brukerne vil motta i.

Etter dette kan brukeren endre og til slutt bekrefte beløpet som ble angitt før. Valutakursen, beløpet brukeren vil oppnå og estimert ankomsttid vises også tydelig. Videre beregner og viser Changelly 0,5% transaksjonsgebyr, og unngår dermed å skape forvirring når brukerne går gjennom prosessen.

Med følgende trinn er prosessen nesten ferdig. Brukeren må bekrefte all informasjonen som er nevnt fra de forrige websidene og godkjenne om den er riktig. Det anbefales på det sterkeste å overvåke informasjonen som sendes og sjekke om alt er korrekt. Etter at midlene er overført til Changelly-lommeboken, er det ingen mulig løsning for å endre informasjonen.

Til slutt, for det siste trinnet, må brukerne overføre valutaene til valutaen til lommeboken som Changelly gir. Brukere kan velge å gjøre dette ved å replikere lommebokadressen som er oppført, eller skanne QR-koden.

Etter at Changelly har skaffet seg brukernes midler, sender de en e-post angående bekreftelsen. Ulike vekslingskoblinger varer omtrent 5-30 minutter, og brukerne kan forvente å ha den endelige valutaen i lommeboken innen tidsrammen.

På den annen side, selv om nettstedet er godt utformet og enkelt å bruke, har det krasjet et par ganger med flere knapper som ikke fungerer bra. Hvis Changelly-teamet sorterer ut disse små, men følsomme problemene som er utarbeidet, vil de være en høyt rangert plattform når det gjelder brukeropplevelse.

Handelsgebyrer

En unik egenskap ved Changelly er dens avgifter for statiske priser for tjenesten den tilbyr. Alle handler sikrer en avgift på 0,5%, men ganske konkurransedyktig generelt. Selv om det blir funnet billigere priser hvis det jobbes direkte med markedshandelsplattformer. Hvis brukerne utfører flere handler for å flytte altcoins, er det en sjanse for at Changelly faktisk kan bli et billigere alternativ å vurdere, spesielt i tilfelle med mindre beløp..

Det blir også funnet uttak på 0% og provisjon fortsetter, slik at brukerne ikke ser noen skjulte avgifter. Det er en massiv advarsel å nevne her: handler fra fiat-valuta (dvs. dollar, euro osv.) Hevder å ha 0,5% -avgiften, men i virkeligheten er dette ikke nøyaktig. Alt avhenger av prisene, ettersom de varierer med denne metoden. Brukere handler mest sannsynlig med et stort kostnadsnivå opp til 40% på en gitt dag.

Selv om Changelly sørger for å advare deg om de høye avgiftene, og teamet bekrefter at dette er utenfor deres kontroll. For å behandle disse transaksjonene, ville Changelly kreve en tredjeparts betalingstjeneste, som i stor grad varierer hastigheten (for tiden Indacoin).

Det er helt opprørende, men desto større grunn til å bevise at hvorfor kryptokurver har en lovende fremtid: de gjør det mulig for verden å bytte eiendeler uten å tillate en tredjepart å øke avgiftene, men heller holde avgiftene på et minimalt nivå.

Hvis brukere aksepterer mynter til en lavere kurs enn standardkursen, er Changelly et passende alternativ for å gjøre det raskt og effektivt.

Fordeler og ulemper

 • Stor liste over mynter som støttes, og skaper variasjon for brukerne.
 • God kundestøtte mot problemer som løses raskt innen 24 timer av eksperter som overvåker.
 • Billige priser sammenlignet med andre børser unntatt fiat.
 • Eiere av changelly er anonyme og uklare for publikum, noe som skaper en følelse av mangel på tillit fra publikums side.
 • Avgifter er dyre til et ekstremt nivå når de overføres fra fiat-utveksling.

Kryptovalutaer som støttes

 • Basic Attention Token (BAT)
 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Bindestrek
 • EOS
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Fakta
 • Golem
 • Litecoin
 • Monero
 • NEO
 • Ripple
 • TenX

Dette er bare en nummerert liste, det er 58 typer mynter igjen. Hvis du ikke finner en bestemt mynt, ikke bekymre deg, den vil bli lagt til og bli funnet i nær fremtid.

Det store utvalget av kryptovalutahandelspar som støttes, gjør plattformen ganske tiltalende og spennende. Børsen gjør det mulig å skape en mulighet til å veksle to valutaer med minimal konflikt. Vanlige handelsplattformer for kryptovalutaer har vanligvis et utvalg som er begrenset til å handle par, og tolker at brukerne av gangen må foreta flere transaksjoner for å skaffe seg den ønsket cryptocurrency..

Med Changelly får brukerne muligheten til å bruke sine egne handelspar med en transaksjon, la programvaren endelig ta seg av handlerne.

For eksempel kan brukerne handle behendig med DOGE for Steem i en transaksjon. I det siste har støtte for fiat-valuta blitt integrert i Changelly, med innsetting av kjøp fra debet- og kredittkort. Dette gir et velkomment tillegg for nye brukere, selv om det ser ut til å være tennproblemer med endringen eller konverteringen mellom fiat og crypto. Det er helt klart viktig å ta hensyn til gebyrene i forbindelse med denne funksjonen.

Overføringsgrenser

Changelly begrenser målrettet mengden fiat-valuta som brukeren kan bytte, men dette er bare midlertidig, da det bare er begrenset i løpet av den første uken med handel. Amerikanske, kanadiske og australske statsborgere har lov til å handle $ 50 i sin første transaksjon.

Imidlertid økes denne grensen til $ 100 når det gjelder neste handel som skjer innen 4 dager. I løpet av en uke øker grensen nok en gang til $ 500. Etter dette belastes ikke flere grenser for handlerne.

Når det gjelder grensene, er det ingen kontroller eller begrensninger i mengden kryptovaluta som brukeren er i stand til å bytte. Imidlertid må brukerne være fullstendig klar over minimumsinnskudd for hver mynt. Hvis innskuddet ikke er tilstrekkelig til å betale for nettverksgebyrene for å overføre midlene, er det en høy sannsynlig risiko for at innskuddet går tapt sammen med at ingen mynter byttes ut.

Sikkerheten til Changelly

Det gis ikke mye informasjon om detaljene i sikkerhetspolitikken deres, men det er ikke mye å bekymre seg for når det gjelder å sikre midler. Alle brukernes midler er ikke lagret på plattformen. På den annen side blir eiendelene raskt sendt til en lommebok etter at transaksjonen har funnet sted og når eiendeler byttes ut. For å legge til en ekstra beskyttelse på kontoen, har Changelly vedtatt tofaktorautentisering for pålogginger for å øke sikkerhetsnivået.

Kundeservice

Det er helt klart at hele bransjen ser ut til å støtte effektive og pålitelige kundetjenester. De fleste av selskapene er hypotetiske oppstartsbedrifter som utvider brukerbasen enormt. Tannproblemene blir ofte funnet og fremdeles merkbare overalt, inkludert Changelly selv. På det ytterste ser Changelly ut til å gjøre en effektiv og hederlig jobb.

Teammedlemmene er opplært og klare til å svare på spørsmål innen få timer, og det var mange tilfeller og tilfeller der problemer ble løst / løst på under 24 timer. Nettstedet gir et rent og lettfattelig brukergrensesnitt, derfor trenger ikke brukerne mye av en utdannelse som sådan for å handle altcoins.

Videre hjelper en detaljert FAQ også brukerne med å utdanne seg om de generelle og dype delene av de grunnleggende kryptovalutahandlene. Støtte og hjelp gis via et e-postskjema på nettstedet. Å ha en kundetelefonlinje vil bli verdsatt fra Changelly, men den eksisterer ikke for øyeblikket eller på noen andre konkurrerende plattformer for saken, inkludert Spaceshift.

Andre Changelly-anmeldelser

Det eksisterer en omveltning av ulike meninger og Changelly-anmeldelser, og dette fører til litt kaotisk problem for plattformen. Krav om fet gebyr fortsetter å være et kaos for brukerne. Det er enstjerners anmeldelser om kostbare fiat-til-kryptovaluta-handler som spres på internett.

Som nevnt tidligere, viser Changelly seg å ha 0,5% avgifter, men i virkeligheten er det faktisk dyrere for USD- og eurotransaksjoner. Teamet gir imidlertid en gyldig forklaring på den urimelige utgiften, men brukerne er ikke villige til å lytte, men likevel raske nok til å uttale frustrasjonene sine..

På den annen side har de fleste brukere en trygg opplevelse på sentralen. Det blir ikke brukt falske tyverier, ugyldige kontoer eller begrensninger, og det er derfor ingen klager angående dette. Brukere vil fremdeles trenge å oppgi e-postadressene sine, men det trenger ikke bekreftelse som sådan, slik at brukerne kan ønske å være inkognito.

Brukere som gjør mange problemer og feil med lommeboken og blockchain-valg, nevner at problemene deres endres raskt når det er mulig.

Det er en spennende, men merkelig anmeldelse som indikerer at midler enten mangler eller at transaksjoner blir frosset i systemet, men dette er ikke noe spesielt eller nylig i bransjen, da kryptovalutaoperasjoner fremdeles utvikler seg og overvinner tekniske grenser..

Hvis brukerne fortsatt er nøye med å bekrefte og dobbeltsjekke avgifter og lommebokadresser, er det mer sannsynlig at brukerne vil ha en veldig lett opplevelse med Changelly.

Konklusjon

Det virkelige spørsmålet må være om Changelly er en god utveksling eller ikke? Som sagt av Changelly: “Brukere kan raskt og enkelt handle altcoins for å dekke deres behov. En avgiftsavgift på 0,5% for kryptovaluta er ikke utpressende – det er faktisk ganske billig for et så praktisk produkt. “

Til tross for at den viser sin klare form, er ikke selskapet selv så gjennomsiktig som det kunne være. Som med Minergate, er eierne ikke overhengende eller sikre på å vise deres sanne identiteter, noe som alltid er litt stressende, da ingen ville være klare til å ta skylden eller ansvaret hvis noe forferdelig problem skulle dukke opp. Med denne tanken i tankene lagrer Changelly ikke myntene på en konto, siden den betaler ut penger til store utvekslingsplattformer før du setter inn direkte i den respekterte lommeboken..

På et subjektivt område var det ingen tegn til ekstreme problemer som ble funnet når du bruker Changelly. Det ble funnet tekniske problemer, men Changelly-teamet var raskt og vittig til å svare, ettersom de var forberedt på å møte slike problemer. For altcoin-handler som trenger en ulastelig og enkel løsning, er Changelly et anbefalt valg å ta.

KOM I GANG MED CHANGELLY

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me