Coinmama Review – En ærlig anmeldelse

Styrke menneskeheten, ett menneske om gangen”. Coinmama, som er en finansiell tjeneste som gjør det mulig for brukere å oppleve en raskere, sikker og en interaktiv måte å kjøpe kryptovaluta på internasjonalt nivå. I denne Coinmama-gjennomgangen vil vi se på aspektene ved Coinmama, og finne ut om det passer bra for deg.

Håper bare på troen på hvor fremtidig innsikt i penger styres ingen ringere enn folket selv på en passende måte. Som inkluderer forbud mot vilkårene “mellommenn, fint trykk og skjulte avgifter”.

Å skape en verden uten språkbarrierer med effektiv kundeservice som brukerne kan forstå og være avhengige av.

KOM I GANG MED COINMAMA! Bakgrunn om Coinmama

En kryptokursutveksling som ble dannet i 2013, hvor den ble registrert i Slovakia, men eid av New Bit Ventures Limited der hovedkvarteret er basert i Israel. Virksomheten er basert i 217 land over hele verden og finnes for tiden i 24 amerikanske stater. Brukere kan kjøpe Bitcoin og Ethereum med debet- og kredittkort eller til og med gjennom Western Union.

Det skal imidlertid bemerkes at Coinmama ikke tillater brukere å selge eller handle i kryptokurver i stedet for at alle kjøpene som gjøres av brukerne blir sendt / overført fra selskapets egenkapital og eiendeler, slik at transaksjonene blir mer stabile og ubevegelige enn sine konkurrenter.

Coinmama utbryter å skille seg ut som en av de raskeste og ukompliserte metodene for å kjøpe bitcoins eller Ethereum med enten debet- eller kredittkort. Dette er unikt da de fleste børser ikke tilbyr en slik funksjon.

Registrerer deg hos Coinmama

Coinmama vises bare som et nettsted, men uten mobilapplikasjon tilgjengelig. Videre har Coinmama ikke gitt ut et applikasjonsprogramgrensesnitt (API) som gjør det mulig for brukere å generere handelsapplikasjoner som er par eller i samsvar med plattformen. Foruten den verdensomspennende tilgjengeligheten, har en av de mest spennende og engasjerende funksjonene som Coinmama gir brukerne muligheten til å skaffe seg inntil $ / € 150 i kryptovaluta uten å gi noen konfidensiell informasjon som bekrefter identiteten deres. Dette er ikke tilgjengelig blant mange andre konkurrenter.

For å overskride denne grensen, må brukerne imidlertid bevise identiteten sin ved hjelp av offisiell myndighetsutstedt ID av KYC- og AML-grunner (vanligvis pass, nasjonalt ID-kort eller førerkort), inkludert å legge til bekreftelseskjemaer som deres fulle navn, dato for fødsel, kjønn, adresse og kreditt- eller debetkortnummer. For at kontoene skal autentiseres, må begge sider av dokumentene sendes inn der Coinmama må sørge for at de oppgitte dokumentene er:

 • Vist helt eller på en samlet måte;
 • Bilder av høy kvalitet (fargebilder som er 300 dpi eller høyere);
 • Gyldige dokumenter, sammen med utløpsdatoen som er godt synlig;
 • Maksimal filstørrelse bør være 4 MB.

Alle dokumenter som sendes til Coinmama for bekreftelse, vil bli behandlet i løpet av få timer i åpningstiden og med utvidede behandlingstider om kveldene og i helgene. Selv om Coinmama vil sørge for at kundeservicemedarbeidere vil muliggjøre rask behandling som vil hjelpe brukere med deres verifikasjoner.

Bekreftelser i en innledende fase vil vanligvis ta mindre enn 10 minutter. Etter dette stadiet vil brukerne kunne fortsette å kunne kjøpe kryptovaluta umiddelbart der levering av ordrene vil skje i løpet av få minutter etter at bestillingen er plassert. Dette vil gjøre det mulig for brukere å dra nytte av de bevegelige prisbevegelsene. Du vil ikke sitte fast og ikke kunne bestille når markedet er tyr.

Når bestillinger er tatt inn, vil valutakursen i løpet av kjøpstidspunktet være låst, som tolker at brukerne vil få samme mengde kryptovaluta som de bestilte, uavhengig av eventuelle variasjoner som kan oppstå mellom bestillingstidspunktet og leveringstid for kryptovalutaen.

Som forskning fra utvikler sier, vil hovedårsaken til dette være skepsis og misforståelse som ble opprettet da ordrene ble festet til markedsrenten, vanligvis når forbrukerne oppnår mindre valuta enn forventet. Hvis det var en sjanse for at bestillingen ble kansellert, vil Coinmama-systemet deretter automatisk kansellere transaksjonen og tilbakebetale beløpet tilbake til brukerens bankkonto..

Fremgangsmåte for registrering:

 • Registrer deg for en konto.
 • Velg hvor mye Bitcoin som skal kjøpes, og klikk “Kjøp nå”.
 • Velg betalingsmåte.
 • Fyll ut skjemaet angående betaling, for eksempel: enten kontanter eller Western Union.
 • Bekreft betalingen.
 • Bekreft lommebokadressen.
 • Når mynter er mottatt og bekreftet, vil mynter bli levert til den respekterte lommeboken.

KOM I GANG MED COINMAMA!

Hvordan kjøper vi Bitcoin på Coinmama?

For å kjøpe Bitcoin med kreditt- eller debetkort, vil Coinmama ikke kreve at brukerne registrerer seg via debet- eller kredittkortene sine for å kjøpe kryptovaluta på børsen, men for å kjøpe Bitcoin med kreditt- eller debetkort, krever Coinmama ikke at brukerne registrer kreditt- eller debetkortet for å kjøpe kryptovaluta på børsen.

Alternativt sier prosedyren at når brukerne har skrevet inn uavhengig av om de blir verifisert for sin identitet eller ikke, vil de fortsette å generere bestillingen ved å velge hvor mye de vil kjøpe, legge inn lommebokadressen og til slutt fylle ut kortet detaljer på kassen siden. Det skal bemerkes at hvis brukerne allerede har bekreftet identiteten deres, må kredittkortadressen samsvarer med kundekontoadressen.

Coinmama-servere lagrer ikke kundens kreditt- eller debetkortdetaljer. Etter at betalingen er fullført, vil transaksjonen bli behandlet av kredittkortbehandleren med en maksimal varighet på 20 minutter før den overføres til kundens lommebok. Når bekreftelsen på betalings- og lommebokadressen er angitt, overføres kryptovalutaen til brukeren. Brukere kjøper et minimumsbeløp på 60 USD (tilsvarende i EUR) på Coinmama, men dette vil avhenge av prisen på Bitcoin (et effektivt lavt kjøp er uansett den registrerte prisen på 0,1 Bitcoin er).

Til tross for andre konkurrenter tilbyr Coinmama ikke en online lommebok for brukere å lagre i sin kryptovaluta på børsen. Så snart den er kjøpt, må brukerne bestemme og opprette en passende lommebok for å sende beløpet når de er kjøpt. Lommebokadresser må bekreftes, og for å gjøre det må brukerne motta en e-postkobling fra Coinmama for å tillate dem å bekrefte at adressen er legitim eller ikke. På grunn av denne valideringsprotokollen vil ikke brukerne kunne kjøpe kryptovaluta for eller på vegne av andre. Brukere som sikter eller som ønsker å overføre valuta til en annen persons lommebok, bør vurdere protokollen for å gjøre det gjennom sin egen lommebokleverandør.

Avgifter

Sammenlignet med Coinmamas rivaler, er transaksjonsgebyrene relativt høye med 5,5% betalt for hver transaksjon betalt til Coinmama. Avgiftssatsen vil allerede være inkludert i Bitcoin- eller Ethereum-raten, som tydelig vises på Coinmamas nettsted. Videre belastes et ekstra gebyr på 5% på hver debet- og kredittkorttransaksjon. Brukere vil motta avgiften etter at de har valgt betalingsmåte. I tillegg, avhengig av finansinstitusjonen hvis den vil betrakte transaksjonene som en “kontant” transaksjon, vil brukeren bli belastet et kontant forskuddsgebyr av banken eller kortutstederen. Forskning sier at brukere bør investere i ytterligere 10% i gebyrer når de foretar transaksjoner gjennom Coinmama.

KOM I GANG MED COINMAMA!

Kjøpsgrenser

Med Coinmama kan brukere dra nytte av høye kjøpsgrenser, spesielt når det gjelder kredittkorttransaksjoner. Brukere som er registrert hos Coinmama kan kjøpe opptil $ 5000 per dag, der, med en maksimumsgrense på månedlig basis $ 20 000 per måned. På en daglig basis varer grensene opptil 24 timer til grensen er nådd, mens en månedlig grense er en akkumulert sum av de siste 30 dagene. For øyeblikket viser den prisutveksling ved bruk av USD og EUR, men andre valutaer vil bli lagt til i nær fremtid . Imidlertid vil plattformen akseptere forskjellige ordrer i alle valutaene der det skal bemerkes at valutakostnadene vil bli belastet og gjeldende i valutaer bortsett fra USD eller EUR.

Å kjøpe en viss mengde kryptovaluta vil avhenge av verifiseringsstadiet som brukerne har nådd med plattformen. For å kjøpe større beløp, må brukerne sende inn mye dokumentasjon. Jo mer dokumentasjon som gis, vil brukere ha rett til å kjøpe mer valuta enn vanlig. På den annen side vil brukerne fremdeles være ansvarlige for regler der daglige og månedlige grenser belastes, uavhengig av hvilket stadium brukere har nådd når det gjelder bekreftelsen. Punktene nedenfor viser en forenklet versjon av grensene og kravene:

 • Nivå 1: Gjennom dette nivået kan brukere kjøpe opptil 10.000 USD ved hjelp av tjenesten. Dette trinnet krever bare at brukerne sender inn godkjent myndighetsutstedt ID (som nevnt ovenfor)
 • Nivå 2: Dette nivået gjør det mulig for brukere å betale kryptovaluta opp til 50000 USD. For brukere å få tilgang til nivået er det viktig at brukerne oppgir to gyldige myndighetsutstedte ID-er, inkludert dokumenter som en bruksregning eller et selvbilde, det vil si: en selfie til brukeren med ID-en deres også.
 • Nivå 3: Dette er det fremste nivået eller stadiet for autorisasjon og verifisering på Coinmama og gir brukere tilgang til å kjøpe opptil 1 million USD i kryptovaluta. Brukere kan få dette autorisasjonsnivået ved å fylle ut et kort skjema og sende det til Coinmama via e-post ved hjelp av kontakt: [e-postbeskyttet] eller per post.

Land og stater som støttes

Som allerede nevnt ovenfor, gir Coinmama gjensidig støtte til et bredt spekter av land, det kan trolig være den bredeste spredningen blant kryptovalutautvekslingene, og spesielt mer enn de fleste av sine direkte konkurranser som Coinbase og Bitstamp. Landene der Coinmama ikke er registrert og opererer med, er faktisk godkjente land. For å kjøpe fra Coinmama, må brukere i ikke-godkjente land oppgi et VISA eller MasterCard utstedt i slike land. Videre er Coinmama tilgjengelig i de listede amerikanske statene:

 • Arizona
 • California
 • Colorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusetts
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • New Mexico
 • Nord-Carolina
 • Pennsylvania
 • Sør-Carolina
 • Tennessee
 • Texas
 • Virginia
 • Wisconsin

I tillegg, da transaksjoner behandles via Western Union, er Coinmama kjent for å være et av de slags nettsteder der brukere kan kjøpe kryptovaluta gjennom “kontante” innskudd..

Sikkerhet & Kundeservice

Selv om Coinmama forblir forholdsmessig liten som en utveksling i live-nettverket og økosystemet med kryptovaluta, er de ennå ikke blitt eksponert i noen kjente cyberangrep og sikkerhetsbrudd, men støt og sakte bygger opp markedsandeler og inntekter. Uansett hvor flamboyant det kan høres ut, ser Coinmama ut til å ligge under konkurransen, et gjennomsnitt på 600 000 besøkende besøker per måned, men i sammenligning mottar Coinbase registreringer på 34 millioner besøk per måned online, mens Poloniex oppnår en enorm mengde besøk, dvs. i samme tidsperiode.

Coinmama har en forbindelse etablert med The Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), hvor den er registrert som en pengeservicevirksomhet. På den annen side bemerkes det at Coinmama ikke har noen kryptovaluta på vegne av brukerne, noe som gjør den mindre utsatt for cyber- og hackingangrep sammenlignet med andre børser. Det beholder imidlertid datadokumentasjon av brukernes kredittkortinformasjon, selv om Coinmamas nettsted sier at kreditt- og debetkortinformasjon ikke vil bli lagret på utvekslingsserveren.

Kundesupport og en omfattende liste over vanlige spørsmål kan kontaktes via e-post. Samlet sett legger stort sett alle kryptovalutautvekslinger nettanmeldelser av brukernes svar til å bli blandet. Det er imidlertid sørget for at det ikke forårsaker noen problemer med responstider, ettersom de fleste spørsmål blir svart innen 24 timer, men lange svar oppstår i helgene eller på helligdager. De vanlige åpningstidene er fra søndag til torsdag – kl. 23 til kl. 07.00 Stillehavstid.

Opphør

Selv om Coinmama tilbyr sine brukere en rekke fordeler, inkludert verdensomspennende tilgjengelighet, forskjellige kontantbetalingsmåter via Western Union, øyeblikkelig tilgang til Ethereum og Bitcoin med kreditt- og debetkortkjøp og kjøp av mynter med høye grenser daglig, har det også mange ulemper. For eksempel:

 • Coinmama tillater bare brukere å kjøpe bestillinger. De fleste av børsene tillater brukere å handle / selge, slik at denne plattformens effektivitet i forhold til andre børser er ganske enkel. Videre vil Coinmama ikke beholde valutaen når den er kjøpt slik, når som helst brukeren ønsker å selge sin / hennes krypto, vil de måtte registrere seg i en annen børs for å gjøre det.
 • Som det er kjent mottar Coinmama kreditt- og debetkortbetalinger fra de fleste land i verden, men det gir ikke variasjon i andre valg, med manglende evne til å foreta bank- eller SEPA-betalinger som til slutt setter dem bak mht. konkurranse med sine rivaler.
 • Inntil nå støtter Coinmama bare Bitcoin og Ethereum. I tillegg har utviklere uttalt at de tar sikte på å legge til andre kryptovalutaer også i fremtiden, men Coinmama viser imidlertid liten interesse for å forfølge umiddelbare planer for å oppnå drømmen om å støtte andre valutaer. Dette er lite når det gjelder aksjer som tilbys over hele verden av andre plattformer. Eksempel: Poloniex gir brukerne over 70 forskjellige kryptovalutaer å handle med. Poloniex, for eksempel, støtter over 70 forskjellige kryptovalutaer.
 • Coinmama har heller ikke en mobilapplikasjon der det er uheldig for brukere som ønsker å kjøpe kryptovaluta raskt eller på farten, og sjekke andre problemer som sporing av balanse.

Sammenlignet med ulempene, er en av de fremtredende fordelene med Coinmama at den sørger for at brukerne blir påvirket til å sette opp en trygg og sikker digital lommebok. Coinmamas nettsted er en sterk beskytter for å sørge for at brukerne ikke lar valutaene være på børsen, da det er utsatt for hackere og andre cyberangrep der det er et godt alternativ, da beløpet vil nå lommeboken til brukerne. Ettersom kryptovalutaen ikke holdes på grunnlag av brukerens konto eller vegne, er Coinmama kraftig nok til at brukerne kan være forsiktige og stramme de digitale lommebøkene (eller kjøpe en hardware-lommebok som et annet alternativ).

Konklusjon

Coinmama har en sterk posisjon eller stilling i det online fellesskapet med kryptovaluta som en sikker, pålitelig og oppriktig megler. Selv om det kan være dyrt å handle og ikke ha alle tilleggsfunksjonene som andre børser har hva de gjør når det gjelder Coinmama, er forbrukeretikk og handelssikkerhet sikker, pålitelig og effektiv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me