De beste manieren om Bitcoin te kopen met Venmo 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
Logo van LocalBitcoins.com paxful
BEGIN! BEGIN!

Het enige waar de wereld als geheel nog steeds niet duidelijk over is, is hoe ze Bitcoins voor zichzelf kunnen verwerven. Natuurlijk zijn er veel manieren waarop wordt geadverteerd en een groot aantal cryptocurrency-uitwisselingsservices heeft publieke aandacht getrokken en toch lijkt een duidelijke benadering van de kwestie nog steeds te ontbreken..

Nu, zoals eerder vermeld, kunt u eenvoudig kiezen voor cryptocurrency-mijnbouw, die, zoals eerder beschreven, in de schijnwerpers kwam te staan ​​met de opkomst van Bitcoins en andere Altcoins. Voordat u echter uw tijd en geld in de handel investeert, is het belangrijk dat u opmerkt dat het veld niet zo winstgevend is als het lijkt. Hoewel u hiermee Bitcoins kunt verwerven zonder ze te hoeven kopen, is het enige probleem dat het mijnbouwproces op zichzelf vrij veel middelen in beslag neemt..

Je hebt veel elektriciteit nodig om je installatie aan te steken en dat zal een grote invloed hebben op je elektriciteitsrekening, waardoor er meer verliezen dan winst in het algemeen zijn. Een ander alternatief dat u dus overhoudt, is het direct kopen van uw Bitcoins. Maar ook hier wordt u geconfronteerd met een probleem dat fataal kan zijn voor uw Bitcoin-ondernemingen als het niet zorgvuldig wordt aangepakt.

De markt zit vol met opties. U zult allerlei soorten uitwisselingsdiensten, portefeuilles en nog veel meer vinden die u Bitcoins of zelfs andere cryptocurrencies willen aanbieden in ruil voor uw geld. Voor de gemiddelde consument is dit een echt verwarrende situatie, omdat je niet echt onderscheid kunt maken tussen goed en slecht en vaak het verkeerde alternatief kiest voor het kopen van je Bitcoins. Dit leidt verder tot extra hoge transactiekosten, onbeveiligde betalingskanalen en meer van dergelijke problemen die gewoonlijk met dergelijke transacties worden geassocieerd.

Maar om deze problemen te laten rusten, is het enige dat u nodig heeft een fatsoenlijk begeleidingskanaal dat u onmiddellijk naar de juiste keuzes leidt. En dat is precies wat dit artikel beoogt te zijn. We zijn van plan om elk van deze methoden om Bitcoins een voor een te kopen aan te pakken en hun voor- en nadelen zorgvuldig te analyseren om erachter te komen wat het beste is. In dit artikel zullen we het hebben over hoe u Bitcoins kunt kopen met Venmo en we zullen u helpen bij het vinden van de beste manieren om dit te doen..

Top 3 beste manieren om Bitcoin te kopen met Venmo 2021

1. LocalBitcoins

Localbitcoins Venmo Bitcoins

LocalBitcoins is misschien wel het meest populaire en meest gebruikte handelsplatform voor Bitcoins. Dit peer-to-peer-platform is gevestigd in Finland en is gespecialiseerd in over-the-counter-transacties of transacties in de lokale valuta. Ongeveer vijf jaar geleden besloot LocalBitcoins om Venmo in zijn systeem te integreren, en als gevolg hiervan voor Bitcoin-aankopen op het Venmo-platform, is LocalBitcoins zo ongeveer de beste keuze..

Stapsgewijze instructies

Het allereerste dat u hoeft te doen, is inloggen op de officiële website van het LocalBitcoins-platform en vervolgens onmiddellijk een account voor uzelf maken als dit nog niet bestaat. Nadat u zich heeft aangemeld bij uw account, moet u uw land selecteren en verder uw betalingsmethode selecteren, wat in dit geval uiteraard Venmo zal zijn, hoewel u desgewenst ook de tijd kunt nemen om andere betalingsopties te verkennen..

Zodra u dat heeft gedaan, moet u op Zoeken klikken en u zult onmiddellijk een resultatenpagina ontvangen. Hier moet u uit de beschikbare opties de ideale verkoper voor u selecteren en verder contact opnemen met de persoon. Zodra dat is gebeurd, moet u op de knop Ruilverzoek verzenden klikken nadat u het bedrag hebt geselecteerd dat u wilt gebruiken. Zodra uw bedrag op de rekening van de verkoper staat, zal deze onmiddellijk de van toepassing zijnde Bitcoins in uw portemonnee vrijgeven.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

2. Paxful

paxful venmo bitcoins

Je zou Paxful kunnen zien als een nieuwere maar kleinere versie van LocalBitcoins. Het is gemaakt met de bedoeling om de problemen in de cryptocurrency-gigant te verbeteren en zelfs helemaal nieuwe functies te introduceren.

Voortbouwend op het model dat al door LocalBitcoins is gebouwd, maakt Paxful exclusieve handel, aankoop en verkoop in Bitcoins mogelijk. Ook, vergelijkbaar met LocalBitcoins en zelfs andere beurzen, heeft Paxful momenteel ernstig te maken met een tekort aan handelaren die Venmo willen accepteren als een vorm van betaling.

Dit komt opnieuw door het feit dat transacties op Venmo onveilig van aard zijn en het is bewezen dat het vatbaar is voor fraude en oplichting, zoals eerder beschreven. In feite ontving een paar jaar geleden sociale microblogging en de enorm populaire website Reddit een toestroom van klachten van gebruikers en gericht op het feit dat er een toenemend aantal oplichting plaatsvond op Venmo. Dit ontmoedigde verkopers en handelaren verder om Venmo als een acceptabele vorm van betaling te beschouwen.

Onlangs kwamen de mensen achter Venmo echter naar voren om dit probleem aan te pakken en er werd onthuld dat Venmo werkte aan betere verificatieprocedures en het versterken van hun beveiliging. Dit kan daarom leiden tot een toename van het aantal handelaren dat momenteel beschikbaar is om Venmo als betaling te accepteren.

Stapsgewijze instructies

Log in op de Paxful.com-website en selecteer het tabblad Bitcoin kopen. Afhankelijk van of u zich al voor de service hebt geregistreerd of niet, moet u een account op de website aanmaken. Het registratieproces is vrij eenvoudig en als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je je valuta selecteren, de betaalmethode die je wilt, wat in dit geval uiteraard Venmo is, en vervolgens verder klikken op de zoekknop. U wordt opnieuw begroet met een pagina met zoekresultaten waar u naar uw ideale verkoper moet zoeken en zodra u een verkoper heeft gevonden die u kunt vertrouwen, klikt u eenvoudig op de knop Nu kopen nadat u het gewenste bedrag voor de aankoop hebt geselecteerd. Ten slotte hoeft u alleen maar te wachten tot de munten worden vrijgegeven van het account van de verkoper, rechtstreeks naar uw Bitcoin-portemonnee.

AAN DE SLAG MET PAXFUL!

3. LocalCryptos

Lokale Cryptos bitcoin venmo

Voor degenen die Bitcoins met Venmo willen kopen, biedt LocalCryptos een geweldig platform met redelijke handelskosten en een goede gebruikersinterface. 

Deze peer-to-peer-marktplaats stelt kopers en verkopers in staat om hun cryptovaluta veilig over te dragen voor de meeste betaalmethoden. Er zijn meerdere stortingsmethoden, en dit zou een geweldige introductie kunnen zijn voor nieuwkomers om vooruit te komen en te investeren in digitale activa. 

Hoe kunt u Bitcoins kopen met Venmo

LocalCryptos biedt een zoekvak waarin u de cryptocurrency, regio en betaalmethode kunt kiezen, in dit geval Venmo.

Nadat u uw zoekcriteria heeft geselecteerd, voert u deze zoekopdracht uit om een ​​lijst met mogelijke transacties te krijgen. 

Lees de algemene voorwaarden door en kies een transactie die bij uw factuur past. Doe mee en betaal de verkoper zodat hij de Bitcoins naar uw portemonnee overmaakt. 

Kenmerken van LocalCryptos 

LocalCryptos is behoorlijk populair vanwege een aantal geweldige functies

  • Het heeft een geweldige, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
  • Het is geweldig voor zowel nieuwkomers als ervaren handelaren
  • 24/7 klantenondersteuning 
  • Uitgebreide lijst met stortings- en opnamemogelijkheden
  • Meerdere betalingsopties worden ondersteund. 

AAN DE SLAG MET LOCALCRYPTOS!

Venmo: een digitale portemonnee

venmo logo grootVenmo prijst zichzelf aan als een digitale portemonnee. Deze portemonnee kan voor allerlei valuta worden gebruikt en wordt voornamelijk gebruikt voor het betalen en opvragen van geld bij vrienden en familie. Venmo linkt rechtstreeks naar uw bankrekening en kan worden gebruikt om geld toe te voegen aan of over te maken naar uw bankrekening, terwijl het ook functioneert als een gemakkelijke manier om te betalen voor diners, taxi’s, films en meer. Het enige wat gebruikers moeten doen wanneer ze voor het eerst een account op Venmo openen, is hun keuze van betaalmethode bepalen. Sommige mensen kopen bijvoorbeeld liever dingen met hun Venmo-saldo zelf, terwijl anderen er misschien de voorkeur aan geven hun creditcard of betaalpas te gebruiken. Ook is het voor mensen mogelijk om direct vanaf de bankrekening te betalen, zoals eerder uitgelegd. Deze functie is echter alleen van toepassing op houders van een Amerikaanse bankrekening. Het volgende dat u hoeft te doen, is uw bankrekening verbinden met uw Venmo-account. Op die manier kunt u gemakkelijk transacties en overschrijvingen van en naar uw bankrekening afhandelen.

Venmo is voornamelijk eigendom van Paypal en het is toevallig een mobiele applicatie die gemakkelijk plaats kan maken voor snelle betalingen in digitale modus, maar in kleinere hoeveelheden. Venmo als een service is een beetje kortzichtig van aard, dat wil zeggen dat het over het algemeen niet zal worden gebruikt voor het boeken van grote bedragen, of zelfs voor overdrachten die een zakelijk karakter hebben. Zelfs internationale overschrijvingen zijn niet geschikt voor het platform, maar het moet eerder worden gebruikt als een lokaal uitwisselingsplatform tussen gebruikers die vriendschappelijke relaties delen. Juist om deze redenen weigeren een aantal van de meest invloedrijke cryptocurrency-uitwisselingsservices die tegenwoordig worden gebruikt, namelijk Coinbase en Binance, Venmo ronduit te accepteren als een vorm van betaling voor Bitcoins..

Venmo: de complicaties

Venmo is inherent ontworpen als een platform dat alleen zal worden gebruikt voor overdrachten over korte afstanden en kleine bedragen. Daarom wordt het alleen gebruikt door mensen die elkaar al vertrouwen en als gevolg daarvan veroorzaakt Venmo illiquiditeit in de markt.

Het betalingssysteem van Venmo is ontworpen om gebruikersgericht te zijn en erg handig voor beide betrokken partijen. Om deze precieze reden hebben ze de functie van gemakkelijke omkeringen opgenomen, wat betekent dat een partij het geld dat ze mogelijk hebben ontvangen gemakkelijk kan terugsturen, en dat ook meteen. Dit maakt plaats voor eenvoudige fraude en oplichting op het platform, waardoor het een slechte keuze wordt voor het verwerken van een groot aantal fondsen.

Het verificatiesysteem bij Venmo is op zijn zachtst gezegd slecht. Ze vragen niet eens om de meest elementaire verificatie en laten in principe iedereen toe om transacties uit te voeren in de app. Dit is natuurlijk in lijn met hun klantgerichte beleid, maar brengt wel een groot risico met zich mee voor het geld van diezelfde klanten. Voor het registratieproces vraagt ​​Venmo alleen om uw naam of uw Facebook-profiel en wachtwoord als u ervoor kiest om dat te gebruiken. En aangezien Facebook openstaat voor iedereen die er een account op wil aanmaken, wordt Venmo op zijn beurt ook behoorlijk kwetsbaar. Zelfs e-mail-ID’s of telefoonnummers worden tijdens de hele procedure niet gevraagd.

Bitcoins kopen met Venmo

Als u bereid bent een betaling van professionele aard te doen, zal het u zeker moeilijk zijn om een ​​handelaar te vinden die bereid is om een ​​betaling op het Venmo-platform te accepteren, simpelweg vanwege het ontbreken van beveiligingsfuncties waarmee het verband houdt. Zelfs als ze een betaling op het platform accepteren, zullen ze dat waarschijnlijk doen voor een heel klein bedrag, iets minder dan $ 20 of zo.

Gevolgtrekking

Als je denkt dat de Bitcoin de valuta van de toekomst is, dan heb je zeker geen ongelijk. Dezelfde gevoelens worden in feite door miljarden over de hele wereld gedeeld. Maar wat er echt toe doet, is dat veel van deze mensen behoorlijk invloedrijk zijn, en hun overtuigingen over de Bitcoin, in combinatie met de algemene consensus om hen heen, hebben ertoe geleid dat de Bitcoin een van de krachtigste en meest gebruikte valuta van de wereld is geworden. Het lijkt bijna onmogelijk om te denken dat iets dat tot tien jaar geleden niet eens bestond, nu centraal staat in een van de meest winstgevende transacties ter wereld. Hoewel het eerder een mislukking bleek te zijn, was de Bitcoin hier niet om dingen los te laten die al snel uitgroeide tot een van de snelstgroeiende valuta’s ter wereld. Het is net zo populair als handig. Hoewel transacties met andere valuta’s een inbreuk op uw privacy kunnen blijken te zijn, aangezien u niet echt zeker weet wie deze transacties controleert, bieden de transacties die u met de Bitcoin uitvoert de garantie dat ze volledig veilig en vrij van nieuwsgierige blikken zijn. De cryptocurrency is specifiek ontworpen om volledig gedecentraliseerd te zijn, dat wil zeggen dat geen enkele regering of gezaghebbende instantie ter wereld de macht heeft om Bitcoin-transacties te reguleren, waardoor het ideaal is voor mensen die willen dat hun transacties privé blijven..

Er was een tijd dat een enkele Bitcoin bijna twintigduizend dollar waard was. Het is verbluffend om zelfs maar te bedenken dat een dergelijke prestatie haalbaar was, maar de Bitcoin slaagde erin door te gaan en het te doen. Als gevolg hiervan begonnen een aantal financiële organisaties en beleggingsexperts over de hele wereld de fluctuaties in Bitcoin te volgen. Investeringen begonnen binnen te stromen en mensen begonnen een actieve interesse te tonen in het cryptocurrency-domein. Tegenwoordig heeft de Bitcoin een ruime meerderheid van het marktaandeel en is het letterlijk in staat om zelf industrieën van meerdere miljoenen dollars te creëren. Een goed voorbeeld hiervan is de cryptocurrency-industrie, die relatief anoniem bleef totdat de Bitcoin de uitdaging aanging en letterlijk alle eerdere records doorbrak om het weer onder de aandacht te brengen. De cryptocurrency-mijnindustrie begon ook zijn snelle opkomst naar roem alleen vanwege de plotselinge stijging in populariteit van cryptocurrencies. Een veld dat eerder alleen bekend was bij de meest toegewijde cryptocurrency-enthousiastelingen, wordt nu in alle delen van de wereld zwaar erkend, en mensen zijn oprecht geïnteresseerd in het delven van munten zelf..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me