De beste manieren om Bitcoin te kopen met Western Union (WU) 2021

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. LocalCryptos
paxful Logo van LocalBitcoins.com
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Bitcoin is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Het bereik en het brede gebruik van deze munten is zo groot dat bijna alle landen en regio’s erdoor zijn getroffen. Mensen die nooit in investeringen geloofden, zijn nu begonnen met investeren in cryptocurrencies omdat Bitcoin de wereld heeft laten zien hoe winstgevend het kan zijn.

De steeds toenemende populariteit van bitcoins heeft in feite ook een broodnodige duw gegeven aan de cryptocurrency-industrie, die eerder door de meeste mensen enigszins ongehoord was, maar nu toevallig een van de snelstgroeiende en meest winstgevende zakelijke ondernemingen ter wereld is..

Hetzelfde is het geval met de Bitcoin-mijnindustrie, die nu langzaam maar zeker in populariteit toeneemt, omdat steeds meer mensen openstaan ​​voor de mogelijkheid om zelf hun cryptomunten te minen..

Maar de enige factor die rond Bitcoins draait, blijft zelfs tot op de dag van vandaag constant. Om je de waarheid te zeggen, de wereld weet nog steeds niet helemaal zeker waar ze hun Bitcoins kunnen kopen. Het is duidelijk dat het enorme aantal beurzen en portefeuilles dat op de markten beschikbaar is, het de gemiddelde consument wat gemakkelijker hebben gemaakt, maar zelfs dat heeft tot veel verwarring geleid, simpelweg vanwege het enorme aantal beschikbare opties.

In dit artikel proberen we een deel van deze verwarring met betrekking tot het kopen en verkopen van Bitcoins weg te nemen door u een uitgebreid en duidelijk overzicht te geven van de kanalen om Bitcoins te kopen met Western Union-overschrijvingen. We gaan eerst in op de redenen waarom Western Union een goed alternatief is voor de vele die u tot uw beschikking heeft, en zetten de voor- en nadelen van de services verder op een rij. Kijk eens goed naar de methoden die we noemen voor ergens onder deze die misschien het beste passen bij uw Bitcoin-aankoopbehoeften.

Western Union: waarom het geweldig is

West Union is toevallig de wereldleider op het gebied van geldoverdrachten. Het is verspreid over bijna alle delen van de wereld en biedt diensten die vergelijkbaar zijn met het al even populaire Paypal. Hoewel Paypal beperkingen oplegt aan mensen die Bitcoins via hun platform kopen, en dergelijke aankopen in wezen niet toestaat, hanteert Western Union een veel meer open benadering..

Ze onderschrijven in feite actief de verkoop en aankoop van Bitcoins via hun platform. Dit is geweldig, aangezien niet veel financiële dienstverleners openlijk in Bitcoins zijn gaan handelen, en Western Union lijkt voorop te lopen..

Nog fantastischer is dat de inwoners van de Verenigde Staten van Amerika daadwerkelijk de flexibiliteit hebben om hun creditcards te gebruiken om betalingen te doen. Wat dit in wezen betekent, is dat Western Union Bitcoin-aankopen via elke creditcard toestaat, een functie die u zelden op andere platforms zou vinden.

Top 3 beste manieren om Bitcoin te kopen met Western Union 2021

1. Paxful

Paxful biedt een gemakkelijke en veilige manier om zonder gedoe uw Bitcoin te kopen en vast te houden. Het biedt Western Union tijdens het kopen van Bitcoin, aangezien dat de voorkeursmethode is voor het kopen van cryptocurrency. Laten we dieper ingaan op de details van het gebruik van Western Union om Bitcoin te kopen.

Hoe BTC te kopen met Western Union

Maak een account aan op Paxful. U krijgt toegang tot uw Bitcoin-portemonnee. Zodra dit is gebeurd, kunt u zoeken om Bitcoin te kopen op de door u gewenste locatie. Kies Western Union als betaalmethode en ga verder met uw transactie. 

Eigenschappen van Paxful

Paxful biedt geweldige tarieven, goede flexibiliteit en meer controle over uw transacties. De geweldige gebruikersinterface en 24/7 ondersteuning maken het een geweldig platform om BTC te verhandelen. Enkele van de andere kenmerken zijn:

 • Snelle transacties
 • Beginnersvriendelijk
 • Gemakkelijke gebruikersinterface
 • Wereldwijd toegankelijk
 • Geweldig ondersteuningsforum

Dit maakt Paxful een uitstekende keuze!

AAN DE SLAG MET PAXFUL

2. LocalBitcoins

Localbitcoins

U kunt het LocalBitcoins-platform gebruiken om Bitcoin te kopen met Western Union. LocalBitcoins is een van de grootste en vertrouwde peer-to-peer-marktplaatsen om Bitcoin te kopen. Het is heel gemakkelijk om Bitcoins te verhandelen en LocalBitcoins biedt een veilige door escrow beschermde marktplaats voor cryptohandelaren. Laten we dus eens kijken waarom LocalBitcoins een populaire keuze is.

Voordelen van het kopen van Bitcoins op LocalBitcoins

 • LocalBitcoins is extreem veilig en privé. In bepaalde landen is dit de enige manier om Bitcoins aan te schaffen.
 • Het ondersteunt meerdere betaalmethoden, waaronder Western Union.
 • Er zijn minimale koop- en verkooplimieten voor LocalBitcoins.
 • Het is een van de oudste Bitcoin-uitwisselingen.
 • Het kost slechts één procent aan vergoedingen.
 • Geweldige klantenondersteuning. 
 • Geweldige ondersteuningsforums die gebruikers helpen wanneer en wanneer u ze nodig heeft.

Koop Bitcoin op LocalBitcoins met Western Union

U heeft een account op LocalBitcoins nodig voordat u Bitcoins voor Western Union koopt, maar dat is de enige vereiste. Met een geverifieerd account kunt u ervoor kiezen om te zoeken naar Bitcoin-transacties die bereid zijn deze voor een bedrag via Western Union te verkopen. LocalBitcoin biedt een geweldig platform om uw gewenste transactie te vinden. 

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

3. LocalCryptos

Localcryptos is een van de meest populaire platforms om Bitcoins te verhandelen. Voor degenen die niet echt met andere tokens handelen, stelt LocalCryptos gebruikers in staat om Western Union te gebruiken om Bitcoins te kopen. 

Waarom LocalCryptos een geweldig platform is

 • LocalCryptos is een veilig platform met escrow-bescherming voor kopers en verkopers. 
 • Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor nieuwkomers en degenen die niet zo bekend zijn met de crypto-uitwisselingen en hun werking. 
 • Ze vragen een nominale vergoeding voor transacties en zorgen voor veiligheid.
 • Het is een gebruiksvriendelijk platform met meerdere stortingsmethoden.

Hoe LocalCryptos u helpt Bitcoins te kopen met WU

LocalCryptos geeft u toegang tot een portemonnee. Zodra u besluit om via uw account te handelen, worden de Bitcoins in uw portemonnee geleverd wanneer u de transactie heeft uitgevoerd. Western Union is een gebruiksvriendelijke betaalmethode in LocalCryptos, waardoor het het voorkeursplatform is voor dit soort handel voor velen die willen investeren in de crypto-ruimte. 

AAN DE SLAG MET LOCALCRYPTOS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me