GunBot Review 2021 – Een oplichterij of een echte deal?

Cryptocurrencies domineren markten over de hele wereld. Ongeacht de service waarin u geïnteresseerd bent, u zult merken dat deze kan worden gekocht via cryptocurrencies of de Bitcoin in het bijzonder. Hoewel ze erin zijn geslaagd om een ​​vaste aanhang over de hele wereld te behouden, zijn er nog steeds een paar inconsistenties die moeten worden weggevaagd, en we zijn van plan om verder uit te breiden in deze GunBot-recensie. 

Mensen weten bijvoorbeeld nog steeds niet zeker wat de beste manier is om voor zichzelf cryptocurrencies te verwerven. Hoewel dit misschien niet zo’n groot probleem lijkt, wordt het wel een probleem als je bedenkt dat verschillende bronnen hun eigen kosten met zich meebrengen..

Om de zaken duidelijker te maken, is er het voor de hand liggende feit dat als u ervoor kiest om uw cryptocurrencies te kopen bij een uitwisselingsdienst, u, op basis van de uitwisseling die u kiest, uiteindelijk meer kunt uitgeven dan wat werkelijk nodig is voor de aankoop..

Evenzo, als u ervoor kiest om cryptocurrencies te verdienen door ze in uw eigen tempo te minen, kunt u uiteindelijk de verkeerde mijnwerker kiezen en aanzienlijke verliezen lijden. Daarom wordt het voor u noodzakelijk om voorzichtig te zijn bij het kopen of verkopen van cryptocurrencies.

En zelfs als u met succes een batch cryptocurrencies zou kopen, hoe gaat u dan eigenlijk te werk om uw aandeel te behouden en uit te breiden? Liefhebbers van cryptocurrency en financiële experts zullen u gemakkelijk vertellen dat terwijl het kopen van cryptocurrency slechts de voorbereidende stap is, de echte uitdaging begint wanneer u uw middelen wilt uitbreiden..

Dat kan in feite alleen worden bereikt door middel van cryptocurrency-handel. En tenzij en totdat u over aanzienlijke kennis van de cryptomarkt beschikt, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid middelen verliezen als u niet oppast.

Een intelligent geautomatiseerd crypto-algoritme

In een dergelijk scenario wordt het vrij duidelijk dat u daadwerkelijk iemand of een service nodig heeft die u effectief kan begeleiden als het gaat om online handelen in cryptocurrencies. De markt voor cryptocurrency is een zeer volatiele arena, met frequente schommelingen waarvan sommige behoorlijk ernstig van aard zijn.

Een beginnende handelaar die toevallig niet erg vertrouwd is met het scenario, kan mogelijk vallen voor een van deze fluctuaties en uiteindelijk een groot deel van zijn middelen verliezen. Om jezelf van zo’n lot te redden, zijn er een aantal behoorlijk goede diensten die je last effectief aanzienlijk kunnen verminderen.

Deze diensten zijn uitsluitend bedoeld om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken door het handelsaspect van uw activiteiten volledig te beheren. Een van deze services heet GunBot, wat gewoon een intelligent botprogramma is dat exclusief is geprogrammeerd om uw transacties te beheren en al het kopen en verkopen af ​​te handelen. Het wordt in feite een van de beste bitcoin-handelsbots genoemd!

In deze Gunbot-recensie proberen we de operaties en werking van de GunBot te decoderen en ervoor te zorgen dat we de lezer vertrouwd maken met wat het is en hoe het een game-wisselaar zou kunnen blijken te zijn voor uw cryptocurrency-ondernemingen. We gaan eerst in op de details van wat het werkelijk is en hoe het werkt.

Verder vermelden we de tariefplannen voor de software, samen met een gestage vergelijking tussen de voor- en nadelen van de service. Omdat er zoveel te bedekken is, laten we er meteen in duiken.

Wat is GunBot?

GunBot is een automatische en geperfectioneerde crypto-handelssoftware en een computeralgoritme dat is ontworpen om u te helpen bij uw cryptocurrency-handelsactiviteiten. De bot werkt op de handelsbeurs Poloniex en andere vergelijkbare populaire cryptocurrency-uitwisselingen. Gemaakt door de ontwikkelaar Gunthar De Niro, en de eerste versie van het programma werd al in december 2016 gelanceerd.

gunbot recensieDe primaire doelstellingen van de bot zijn onder meer het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor u op het aangewezen platform en uitwisselingsdiensten. De manier waarop het werkt, is door intelligente beslissingen voor u te nemen en altijd te kopen als de prijzen laag zijn en te verkopen als de prijzen weer omhoog zijn. Op deze manier haalt de bot continu winst op voor uw account en houdt hij zich bezig met concurrerende handel zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Welnu, terwijl sommige van onze lezers ruzie kunnen maken over het feit dat een vergelijkbare benadering van handelen zelfs voor zover het handmatige handel betreft, kan worden toegepast. Hoewel dat gedeeltelijk waar kan zijn en misschien zelfs een tijdje werkt, heeft het gebruik van een bot een aantal vrij duidelijke voordelen die u niet gemakkelijk zult vinden bij handmatig handelen. De belangrijkste hiervan is het feit dat GunBot niet echt rust en 24/7 winst blijft halen, iets dat niet mogelijk is voor een mens.

De volledige lijst met uitwisselingsservices waarmee GunBot bekend is en die soepel samenwerkt, gaat ongeveer als volgt: Poloniex, Binance, Bittrex, Binfinex, Kraken en Cryptopia. Houd er echter rekening mee dat Cryptopia alleen wordt ondersteund voor versie 4.0 of hoger van de software.

Een ander aspect van de bot dat helemaal klaar is om uw cryptocurrency-handelsonderneming te vereenvoudigen, een aspect dat niet expliciet bekend hoeft te zijn bij de gebruiker en toch aan u moet worden geïnformeerd, is het feit dat de bot werkt op bepaalde beproefde en geteste handelsstrategieën.

Deze strategieën zijn met de hand uitgekozen door de makers en hoewel je er eventueel voor kunt kiezen om er meer over te lezen, is het het beste dat je ze aan de bot zelf overlaat. Houd er rekening mee dat al deze strategieën specifiek zijn gekozen, zodat u het maximale rendement uit uw beleggingen haalt.

Deze optimaliseren uw handelsalgoritme tot het punt dat u minimaal verliest en maximaal wint, wat het geval ook mag zijn. de namen van enkele van deze strategieën, die effectief in het algoritme van de bot zelf zijn ingebouwd, zijn Gain, Bollinger Bands, Step Gain, 1000Trades, Ping Pong en Supergun.

Hoewel al deze strategieën met hetzelfde doel werken en min of meer dezelfde resultaten opleveren, maar als je zou uitgaan van de woorden van de maker zelf, is Gunthar De Niro, de Bollinger Bands of BB-strategie de meest optimale van de partij.

Een ander punt dat het vermelden waard is, is dat u niet uitsluitend één enkele strategie hoeft te volgen tijdens het handelen. In plaats daarvan heb je zelfs de vrijheid om te mixen en matchen zoals je wilt, vooral wanneer je werkt aan de Poloniex-, Kraken- of Bittrex-uitwisselingen.

U kunt bijvoorbeeld uw valuta kopen met behulp van de PingPong-strategie en ze later met Gain verkopen wanneer de tijd rijp is..

AAN DE SLAG MET GUNBOT

GunBot-prijzen

De tariefplannen van GunBot zijn zorgvuldig opgesteld om ervoor te zorgen dat de gebruiker de maximale waarde voor zijn geld krijgt en een aanzienlijk rendement uit zijn investeringen kan halen. Er zijn drie tariefplannen en alle drie hebben ze vergelijkbare kenmerken.

Al deze betalingen zullen namelijk eenmalig van aard zijn, dat wil zeggen, zodra u het afgesproken bedrag heeft betaald, krijgt u in feite een levenslang abonnement op de GunBot en bent u vrij om het op elke gewenste manier te gebruiken. Ten tweede bieden alle drie deze betalingsplannen de gebruiker de flexibiliteit om onbeperkte paren uit te voeren. Hoewel dit de overeenkomsten waren in de plannen, zullen er ook verschillen zijn.

Het enige verschil tussen deze drie, afgezien van de werkelijke kosten, is natuurlijk het feit dat ze de klant de vrijheid bieden om op één, twee of drie verschillende markten of wisseldiensten te opereren. Terwijl het laagst geprijsde betalingsplan, geprijsd op 0,1 BTC, de gebruiker zijn bot in slechts één markt of uitwisselingsdienst laat bedienen, laten degenen met een prijs van 0,2 en 0,3 BTC de gebruiker zijn bot in twee of drie markten respectievelijk bedienen.

Nu is het volledig aan de gebruiker om te beslissen welk plan het beste bij hem past en er effectief een te kiezen die perfect bij zijn eisen past. Er is echter een belangrijk aspect van het werken met de GunBot waarmee u bekend moet zijn.

Stel je een scenario voor waarin elke cryptocurrency-handelaar een GunBot voor zichzelf bestelt en effectief al zijn handelsactiviteiten op de schouders van de GunBot heeft laten rusten. Hoewel dit in eerste instantie kan werken, kan de situatie uiteindelijk, aangezien bijna alle klanten van een uitwisselingsservice GunBot gaan gebruiken, snel terugvallen op af..

Wat heb je aan een voorrecht als iedereen er toegang toe heeft? Al snel zullen we een situatie beginnen te ervaren waarin de GunBot, hoewel hij net zo goed werkt als voorheen, niet meer zo effectief is, simpelweg omdat ze in concurrentie zijn met zichzelf. Dit doet de voordelen van het kopen van een bot effectief teniet.

U hoeft zich echter helemaal geen zorgen te maken. Dit komt omdat de makers van GunBot ook hier effectief een oplossing voor hebben bedacht. Gunthar is van plan binnenkort een nieuwe en bijgewerkte versie van de GunBot uit te brengen, die GunBot Black Edition gaat heten.

Nu zal GunBot een nieuw en geheel bijgewerkt algoritme bevatten, een die effectief het algoritme zal overtroeven dat al door de bestaande versie is ingevoerd. Dus de handelaars die vinden dat hun bestaande GunBot niet zo effectief blijkt te zijn als ze zouden willen, kunnen altijd kiezen voor de bijgewerkte Black Edition en hun kansen op succes in cryptocurrency-handel vergroten. Het is ook interessant om op te merken dat deze binnenkort uit te brengen Black Edition van de GunBot alleen kan worden gekocht door die gebruikers die de bestaande versie al in bezit hebben.

Voordelen & Nadelen

Deze GunBot Review kan niet compleet zijn zonder enkele van de belangrijkste voor- en nadelen van de service op te sommen. Hoewel een GunBot-software een geautomatiseerd algoritme is dat al het werk voor u moet doen en ervoor moet zorgen dat u geen verliezen lijdt als het gaat om de handel in cryptocurrency, is er echter één probleem dat u moet weten..

Hoewel het waar is dat deze bot geacht wordt al uw verantwoordelijkheden als handelaar op zich te nemen, zou het nog steeds beter en veiliger zijn om zijn activiteiten constant in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat deze presteert volgens de vereiste verwachtingen. In principe zijn periodieke beoordelingen en taxaties absoluut noodzakelijk en essentieel.

En juist voor dit doel is het ook belangrijk dat de gebruiker die de GunBot bedient, enige achtergrondkennis en ervaring moet hebben met cryptocurrency-handel. Zo niet, dan loopt u het risico uw cryptocurrencies te verliezen en ook niet te weten wat u eraan kunt doen.

De bot wordt ook geleverd met behoorlijk uitgebreide software en hardwarevereisten. Dus voordat u er zelf een gaat kopen, is het misschien het beste om deze vereisten te bekijken en ervoor te zorgen dat uw systeem aan al deze vereisten voldoet.

Eerst en vooral moet u de software daadwerkelijk van hun website downloaden, waarna u deze of uw pc moet uitvoeren. Als u dat niet wilt, wordt u ook gevraagd om de optie om een ​​afzonderlijke virtuele privéserver aan te schaffen, ofwel van een van hun aanbevolen leveranciers of gewoon een die u vertrouwt..

De software die u van de website downloadt, werkt gemakkelijk en efficiënt op alle soorten besturingssystemen, namelijk Mac, Linux of Windows, op voorwaarde dat u de juiste versie ervan downloadt.

Andere hardwarevereisten zijn onder meer een minimum van 4 cores en 4 gigabyte RAM om het programma soepel te laten verlopen. Als uw systeem niet akkoord gaat met de bovenstaande specificaties, kunt u aanzienlijke vertragingen tegenkomen tijdens het uitvoeren van de bot en problemen ondervinden bij het uitvoeren van bewerkingen.

Bovendien, hoewel GunBot het meeste werk zelf doet, moet u, zodra u de software hebt geïnstalleerd en klaar bent om deze op een uitwisselingsplatform te implementeren, deze zelf configureren voordat u deze start. En met configureren bedoelen we beslissen over welke strategieën we moeten gebruiken en met welke algoritmen de bot effectief moet worden bediend. Daarom is een beetje achtergrondinformatie over deze verschillende strategieën en een beetje achtergrondkennis een must als je van plan bent om de GunBot voor jezelf te kopen..

AAN DE SLAG MET GUNBOT

Gevolgtrekking

De GunBot is een fijne technologie die uw handelsactiviteiten een stuk gemakkelijker zal maken door zijn unieke implementatie en verbazingwekkend goed geprogrammeerde software. Het werkt echter alleen het beste als u het de vereiste omgeving en basisvoorwaarden geeft om daadwerkelijk een positieve verandering aan te brengen, en dat zal niet gebeuren tenzij u leert hoe u intelligente beslissingen kunt nemen die in uw beste belang zijn..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me