GunBot Review 2021 – En svindel eller en virkelig avtale?

Kryptovalutaer dominerer markedene over hele verden. Uansett hvilken tjeneste du er interessert i, vil du finne at den kan kjøpes via kryptovalutaer eller spesielt Bitcoin. Mens de har klart å opprettholde en jevn følging over hele verden, er det fortsatt noen inkonsekvenser som må utslettes, og vi planlegger å utvide det videre i denne GunBot-gjennomgangen. 

For eksempel er folk fortsatt ikke sikre på hvilken som er den beste måten å anskaffe kryptovaluta for seg selv. Selv om dette kanskje ikke virker som et så stort problem, blir det et problem når du vurderer det faktum at forskjellige kilder kommer med forskjellige tilhørende kostnader..

For å gjøre ting mer tydelig er det det åpenbare faktum at hvis du velger å kjøpe kryptovalutaene dine fra en byttetjeneste, kan du, basert på børsen du velger, ende opp med å bruke mer enn det som faktisk kreves for kjøpet.

På samme måte, hvis du velger å tjene kryptovalutaer i kraft av gruvedrift for dem i ditt eget tempo, kan du ende opp med å velge feil gruvearbeider og få betydelige tap. Dermed blir det viktig for deg å være forsiktig når du kjøper eller selger kryptovalutaer.

Og selv om du lykkes med å kjøpe en gruppe kryptovalutaer, hvordan går du egentlig til å vedlikeholde og utvide andelen din. Kryptovalutaentusiaster og finanseksperter vil fortelle deg at mens du kjøper kryptovaluta bare er det første trinnet, begynner den virkelige utfordringen når du ønsker å utvide ressursene dine.

Dette kan faktisk bare oppnås gjennom kryptovalutahandel. Og med mindre og til du har betydelig kunnskap om kryptomarkedet, kan du tåle en betydelig mengde ressurser hvis du ikke er forsiktig.

En intelligent automatisert kryptalgoritme

I et slikt scenario blir det ganske tydelig at du faktisk trenger noen eller en tjeneste som effektivt kan veilede deg når det gjelder online handel med kryptovalutaer. Kryptovalutamarkedet er tilfeldigvis en svært ustabil arena, med hyppige svingninger, hvorav noen er ganske alvorlige.

En nybegynnerhandler som tilfeldigvis ikke har blitt kjent med scenariet, kan potensielt falle for noen av disse svingningene og ende opp med å miste en god del av ressursene. For å redde deg selv fra en slik skjebne, er det noen ganske gode tjenester der ute som effektivt kan redusere byrden din mye.

Disse tjenestene jobber utelukkende for å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensial ved å fullstendig administrere handelsaspektet i din virksomhet. En av slike tjenester går under navnet GunBot, som rett og slett er et intelligent bot-program som eksklusivt er programmert til å styre dine handler og håndtere alt kjøp og salg. Det har faktisk blitt kalt en av de beste bitcoin trading-robotene!

I denne Gunbot-gjennomgangen tar vi sikte på å dekode driften og arbeidet med GunBot og sørge for at vi gjør leseren kjent med hva den står og hvordan den kan vise seg å være en spillveksler for dine kryptovaluta-satsinger. Vi går først inn i detaljene om hva det egentlig er og hvordan det fungerer.

Videre viser vi prisplanene for programvaren sammen med en jevn sammenligning mellom fordeler og ulemper ved tjenesten. Siden det er så mye å dekke, la oss dykke rett inn.

Hva er GunBot?

GunBot er en automatisk og perfeksjonert programvare for kryptohandel og en datalgoritme som er designet for å hjelpe deg i dine kryptovalutahandelsprosjekter. Boten fungerer på Poloniex-børsen og andre like populære kryptovaluta-børser. Opprettet av utvikleren Gunthar De Niro, og den første versjonen av programmet ble lansert helt tilbake i desember 2016.

gunbot reviewDe viktigste målene for bot inkluderer kjøp og salg av kryptovalutaer for deg på den angitte plattformen og utvekslingstjenester. Måten det fungerer på er å ta intelligente beslutninger for deg og alltid kjøpe når prisene er lave og selge når prisene er opp igjen. På denne måten samler boten kontinuerlig fortjeneste for kontoen din og driver med konkurransedyktig handel uten å måtte gjøre noe av arbeidet.

Nå, mens noen av våre lesere kan krangle over det faktum at en lignende tilnærming til handel kan brukes selv når det gjelder manuell handel. Selv om det kan være delvis sant og til og med virke en stund, har bruk av en bot noen ganske klare fordeler som du ikke lett finner i manuell handel. Sjefen for disse er det faktum at GunBot ikke virkelig hviler og fortsetter å rake inn fortjeneste 24/7, noe som ikke er mulig for et menneske.

Den komplette listen over byttetjenester som GunBot er kjent med og fungerer greit i samarbeid med, går omtrent som dette: Poloniex, Binance, Bittrex, Binfinex, Kraken og Cryptopia. Du må imidlertid merke deg at Cryptopia bare støttes for versjoner 4.0 eller nyere av programvaren.

Nå er et annet aspekt av boten som er forberedt på å forenkle kryptovalutahandelen, en som ikke eksplisitt kreves for å være kjent for brukeren, og som likevel må informeres til deg, er det faktum at boten fungerer på visse prøvde og testede handelsstrategier.

Disse strategiene er valgt av produsentene, og selv om du kan velge å lese om disse hvis du ønsker det, er det best at du overlater dem til selve boten. Vær oppmerksom på at alle disse strategiene er valgt spesielt slik at du tilfeldigvis får maksimal avkastning på investeringene dine.

Disse optimaliserer handelsalgoritmen din til det punktet at du står, du mister minimum og får maksimum uansett tilfelle. navnene på noen få av disse strategiene, som effektivt er innebygd i selve botens algoritme, er Gain, Bollinger Bands, Step Gain, 1000Trades, Ping Pong og Supergun.

Nå mens alle disse strategiene fungerer med samme mål og mer eller mindre gir de samme resultatene, men hvis du skulle følge ordene til skaperen selv, er Gunthar De Niro, Bollinger Bands eller BB-strategien den mest optimale av partiet.

Et annet poeng som er verdt å merke seg at du ikke trenger å utelukkende følge en enkelt strategi mens du utfører handelen. Snarere har du til og med friheten til å mikse og matche i henhold til din bekvemmelighet, spesielt når du jobber med Poloniex-, Kraken- eller Bittrex-børsen.

Du kan for eksempel kjøpe valutaene dine ved hjelp av PingPong-strategien og senere selge dem med Gain når tiden er inne.

KOM I GANG MED GUNBOT

GunBot-priser

Prisplanene til GunBot er nøye utformet for å sikre at brukeren får maksimal verdi for pengene sine og står for å få betydelig avkastning fra sine investeringer. Prisplanene er tre i antall, og alle tre har samme egenskaper.

Alle disse betalingene vil nemlig være en gang i naturen, det vil si at når du har betalt det avtalte beløpet, får du effektivt et livstidsabonnement på GunBot, og står fritt til å bruke det slik du vil. For det andre gir alle disse betalingsplanene brukeren muligheten til å kjøre ubegrensede par. Nå mens dette var likhetene i planene, er det sikkert også forskjeller.

Den eneste forskjellen mellom disse tre, bortsett fra de faktiske kostnadene, er selvfølgelig det faktum at de gir kunden frihet til å operere over enten ett, to eller tre forskjellige markeder eller bytte tjenester. Mens den laveste betalingsplanen, priset til 0,1 BTC, lar brukeren betjene sin bot i bare ett marked eller utvekslingstjeneste, lar de som er priset til 0,2 og 0,3 BTC, bruke brukeren sin i henholdsvis to eller tre markeder.

Nå er det helt opp til brukeren å bestemme hvilken plan som passer dem best og effektivt velge en som passer perfekt med deres behov. Imidlertid er det et viktig aspekt ved å jobbe med GunBot du må være kjent med.

Tenk deg et scenario der hver enkelt kryptovalutahandler bestiller en GunBot for seg selv og effektivt har latt alle sine handelsoperasjoner hvile på GunBots skuldre. Selv om dette kan fungere i utgangspunktet, etter hvert som nesten alle kundene i en byttetjeneste begynner å drive GunBot, kan situasjonen raskt komme tilbake til første rekke.

Tross alt, hva er vel et privilegium når alle har tilgang til det? Snart vil vi begynne å oppleve en situasjon der GunBot, selv om de fungerer like bra som før, har sluttet å være like effektive bare fordi de er i konkurranse med seg selv. Dette opphever effektivt fordelene ved å kjøpe en bot.

Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg i det hele tatt. Dette er fordi produsentene av GunBot effektivt har kommet med en løsning for dette også. Gunthar planlegger snart å gi ut en ny og oppdatert versjon av GunBot, som vil hete GunBot Black Edition.

Nå vil GunBot inneholde en ny og helt oppdatert algoritme, en som effektivt vil trumfe algoritmen som allerede er satt på plass av den eksisterende versjonen. Dermed kan handelsmennene som oppdager at deres eksisterende GunBot ikke viser seg å være like effektive som de vil ha det, alltid velge den oppdaterte Black Edition og bedre sjansene for suksess for kryptovalutahandel. Det er også interessant å merke seg at denne snart utgitte Black Edition av GunBot bare kan anskaffes av de brukerne som allerede har den eksisterende versjonen i besittelse.

Fordeler & Ulemper

Denne GunBot-gjennomgangen kan ikke være komplett uten å oppgi noen av de viktigste fordelene og ulempene ved tjenesten. Nå mens en GunBot-programvare er en automatisert algoritme som skal gjøre alt arbeidet for deg og sikre at du ikke blir utsatt for tap når det gjelder kryptovalutahandel, er det imidlertid et problem knyttet du må vite om.

Selv om det er sant at denne boten skal ta seg av alt ditt ansvar som handelsmann, vil det fremdeles være bedre og tryggere for deg å hele tiden holde øye med aktivitetene og sørge for at den fungerer i henhold til de forventede forventningene. I utgangspunktet er periodiske vurderinger og vurderinger helt nødvendige og essensielle.

Og for nettopp dette formålet er det også viktig at brukeren som driver GunBot, må ha litt bakgrunnskunnskap og erfaring innen kryptovalutahandel. Hvis ikke, risikerer du å miste kryptovalutaene dine og heller ikke vite hva du skal gjøre med det.

Bot kommer også med ganske omfattende programvare samt maskinvarekrav. Så før du begynner å kjøpe en til deg selv, kan det være best å sjekke ut disse kravene og sørge for at systemet ditt oppfyller dem alle.

Først og fremst må du faktisk laste ned programvaren fra nettstedet deres, hvoretter du blir bedt om å kjøre den eller din personlige datamaskin. Hvis du ikke ønsker å gjøre det, vil du også bli bedt om muligheten til å kjøpe en separat virtuell privat server, enten fra en av deres anbefalte leverandører eller bare en som du stoler på..

Programvaren du laster ned fra nettstedet, kjøres enkelt og effektivt på alle slags operativsystemer, nemlig Mac, Linux eller Windows, forutsatt at du laster ned riktig versjon av den..

Andre maskinvarekrav inkluderer et 4-kjerners minimum og 4 gigabyte RAM for å kjøre programmet jevnt. Hvis systemet ditt ikke er enig med ovennevnte spesifikasjoner, kan du støte på betydelige forsinkelser mens du kjører boten og møte vanskeligheter i operasjonen.

Videre, selv om GunBot gjør det meste av selve arbeidet, når du har installert programvaren og er klar til å distribuere den på en utvekslingsplattform, må du konfigurere den selv før du starter den. Og med konfigurering mener vi å bestemme hvilke strategier du skal bruke og hvilke algoritmer du effektivt skal bruke bot på. Dette er grunnen til at litt bakgrunnsinformasjon om disse forskjellige strategiene og litt bakgrunnskunnskap er nødvendig hvis du planlegger å kjøpe GunBot for deg selv..

KOM I GANG MED GUNBOT

Konklusjon

GunBot er en fin teknologi som helt sikkert vil gjøre dine handelssatsinger lettere med sin unike implementering og utrolig godt programmerte programvare. Det fungerer imidlertid bare best hvis du gir det de nødvendige omgivelsene og grunnleggende innledende forhold for å faktisk gjøre en positiv endring, og det vil ikke skje med mindre du lærer hvordan du tar intelligente beslutninger som er i din beste interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me