HODL: Hva er det? + Andre må-vite vilkår i Crypto World

Da jeg først begynte å komme inn i kryptovaluta mer alvorlig, ble jeg blåst bort av alle begrepene folk brukte. De kastet rundt ord som HODL og forskjellige forskjellige dyrenavn. Nå som jeg har mer kunnskap om handel og blockchain generelt, finner jeg meg selv å bruke dem hele tiden.

Siden det har vært en flom av nykommere i kryptoverdenen i det siste, tenkte jeg at jeg skulle lage en kryptovalutaordbok – vel, slags.

Hvis du har havnet her etter å ha blitt med i en kryptosamtale og følte deg utelatt på grunn av vilkårene de brukte, eller ikke ønsker å komme ut som fullstendig inhabil i en fremtidig samtale om kryptokurrency, her er en liste over de 12 av mest brukte kryptoord.

Hva er HODL eller HODLING?

En hodler er en som har en kryptovaluta i lang tid, i håp om at den skal øke i verdi. Å holde er det samme som hodling. Begrepet ble laget fra et foruminnlegg kalt ”JEG HODLER”På Bitcoin Talk-forumet, der en fyr som heter GameKyuubi snakker om hvor dårlig en handelsmann han er (han er åpenbart veldig full). Samfunnet assimilerte det i vokabularet sitt, og det er nå en løpende kneble blant alle kryptohandlere.

HODL – “Vent i kjære liv”

Så for å konkludere med betydningen av HODL, sier de som foreslår deg å HODL, eller HODLER en krypto selv, i utgangspunktet at de forutsier at kryptoen vil øke i pris og gi dem fortjeneste i fremtiden (de antyder ikke når, selv om).

HODL var en skrivefeil som har blitt til den mest brukte verden i kryptovaluta-samfunnet.

12 vilkår Hver kryptovalutadag handelsmenn må vite!

1. FOMO

Føre Of Mutstedelse Out. Frykten for å gå glipp av en bestemt mynt eller hele kryptovalutamarkedet er enorm på grunn av kryptovalutamarkedet. Man kan se store avkastninger uansett hvilken mynt du investerer i (med mindre det er en shitcoin) siden i utgangspunktet alle kryptoer blir hypet opp på grunn av hvor populære bitcoin og kryptokurrency blir. Dette skaper mange muligheter til å bli rik, men også mye frykt.

FOMO er frykten for å gå glipp av myntenes vekst. Dette er også det som skaper disse massive vekstratene. Når folk ser at en mynt har økt 20% i pris, vil de ikke gå glipp av den potensielt 10 ganger hvis ikke mer, så de går inn – på grunn av frykten for å gå glipp av.

Begrepet kan brukes på sosiale arrangementer og mange andre ting i livet.

Som definert av ScienceDirect i en rapport om FoMO, “Definert som en gjennomgripende frykt for at andre kan ha givende opplevelser som man ikke er fra, er FoMO preget av ønsket om å være kontinuerlig tilkoblet med det andre gjør.” – ScienceDirect

2. ATH

ENll Tjeg meg High. Poenget der en kryptovaluta når den høyeste markedsprisen den noensinne har hatt. Dette er vanligvis der FoMO sparker inn for de fleste. Hvis du handler, er dette tiden du bør passe deg for at den treffer motstanden og faller (generelt).

3. Bjørn

Bear er noen som tror en bestemt aksje (og i dette tilfellet kryptovaluta) vil falle og derfor tjene på å selge og kjøpe tilbake etter dukkert. Det er et begrep som Wall Street bruker for å snakke om aksjer og markeder. Siden handel virkelig er å kjøpe lavt, kan det selges høyt dette også når du handler kryptoer.

4. Bull

Dette er det stikk motsatte av bjørn, en okse er en som tror markedet vil gå opp. De hodler mynten sin ettersom de tror den vil gå opp, og at de kan selge den for mer senere.

5. Hval

Hvaler er de med fete lommer. Visste du at 1000 mennesker eier mer enn 40% av kryptovalutamarkedet (kilde)? Dette er hvalene som kan selge kryptoene sine for å manipulere markedet (markedsprisen går ned siden volumet krymper) – så kjøper de inn igjen til et lavere prispunkt. Det er to typer hvaler; bullish og bearish hval.

6. Bearwhale

En bjørnhval er en hval som er bearish (tror markedet vil gå ned).

7. Veskeholder

En veskeholder er noen som kjøpte en mynt og tenkte at den ville gå opp og at de ville få fortjeneste, men den gikk faktisk ned og nå sitter de fast med låst i hovedstaden i den spesifikke mynten. De må nå finne ut om de bør hodle til ’prisen er høyere enn da de kjøpte den, eller selge den med tap og frigjøre kapitalen (for å investere i en annen valuta).

8. Rekt

Dette er noen som har lidd et stort tap når de kjøper en mynt og deretter gikk den ned. Dette skjer med oss ​​alle, vi tar dårlige avgjørelser som ender med å koste oss mye penger. Det viktigste er at vi alltid prøver å minimere risikoen for å bli ødelagt (eller rekt), ved å sette stopptap og gjøre riktig grunnleggende analyse og / eller teknisk analyse.

9. Til månen

Når noen er bullish på en mynt, pleier de å si at den vil “måne”. Dette betyr at mynten pigger og går opp “til månen”.

10. Addy

Selv om jeg aldri har hørt om dette selv, har noen spurt meg hva det egentlig betyr. Så jeg googlet fordi de tydeligvis var altfor late til å gjøre det. Det refererer til adressen til Bitcoin-lommeboken eller en annen lommebokadresse.

11. FUD

Frykt, usikkerhet og tvil. Dette refererer til investorene som er usikre på hva fremtiden kan bringe. Noen sier at medier som rapporterer om Bitcoin eller andre mynter sprer “FUD” ved å spre falsk informasjon om visse aspekter ved kryptovaluta..

12. Choyna

Choyna, eller Kina, som det faktisk kalles, har stor innflytelse i kryptovalutamarkedet, og hvordan den kinesiske regjeringen handler påvirker markedsprisen over hele verden. Det er også det dominerende landet når det gjelder gruvedrift og handelsteknologi. Ordet “Choyna” er påvirket av måten Donald Trump uttaler “Kina” på.

Sammendrag

Kjenner du noen andre ord jeg bør ta med på denne listen, eller tror du at jeg har tolket et ord feil? Uansett hva som er tilfelle, kan du kommentere nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me