Hoe Bitcoin te kopen zonder een bankrekening (de 6 beste manieren)

Het is geen verrassing hoe het eigen onafhankelijke systeem van digitale valuta met de naam bitcoin de hoogtepunten van succes heeft bereikt. We hebben over dit fenomeen gehoord, maar is het voor gewone mensen zoals wij mogelijk om bitcoins te kopen zonder een bankrekening te hebben?

Je hoop doen herleven, het antwoord is een ja en om je vreugde nog meer te vergroten, zijn er in totaal 6 methoden. Hieronder zullen we bitcoins kopen zonder bankrekening, en u begeleiden bij hoe u hetzelfde kunt doen. We zetten de voor- en nadelen van elk product op een rij, zodat u gemakkelijk het juiste product voor u en uw behoeften kunt vinden. Voordat we ingaan op de beste manieren, zullen we kort doornemen waarmee u volgens ons rekening moet houden bij het kiezen van een ruil.

Waar u op moet letten bij het kiezen van Exchange

Vergoedingen

Vergoedingen zijn onze top 1 prioriteit wanneer we beslissen welke we als eerste vermelden. We zien dat zoveel mensen dagelijks worden opgelicht door beurzen die premium prijzen aanbieden, voor een slordige ervaring (zelfs een ‘premium ervaring’ zou geen premium prijzen moeten bieden). We willen bitcoin zo laag mogelijk kopen zodat we 1) de winst gemakkelijker kunnen maken en 2) zodat we later meer producten / diensten kunnen kopen als onze bitcoins miljarden waard zijn.

Veiligheid

De veiligheid van het kopen van BTC is ook belangrijk. We willen niet eindigen als een van die mensen die later worden opgelicht of gehackt. We vermelden alleen uitwisselingen die zwaar hebben geïnvesteerd in hun beveiliging en die goede ondersteuning bieden tijdens de reis om voor het eerst Bitcoin te kopen. Als de uitwisseling onze rug krijgt als we het verprutsen, zullen we loyaal blijven en hun service de komende jaren blijven gebruiken – alleen een kwestie van uitwisselingen lijkt dit echter te krijgen.

Grenzen

Deze is een beetje lastig bij het kopen van Bitcoin zonder een bankaccount, aangezien de meeste beurzen hier peer-to-peer zijn, wat betekent dat je te maken hebt met mensen die hun eigen bitcoins verkopen – niet met een groot bedrijf. Zodra hun bitcoins klaar zijn, moet u een andere verkoper zoeken. Dit is geen probleem, aangezien er veel verkopers zijn die contante stortingen of andere soorten betalingsmethoden aanbieden.

Nu u weet waar u op moet letten, zetten we hieronder de beste uitwisselingen op een rij.

Top 6 manieren om Bitcoin te kopen zonder bankrekening 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins biedt een escrow-service en biedt een aantal betaalmethoden voor het kopen van bitcoin zonder bankrekening. Contante storting, Amazon-cadeaubon enz. Worden allemaal naast vele andere betaalmethoden aangeboden.

Voordelen:

 • Het gebruik van deze methode lijkt minder tijdrovend te zijn omdat het privé is, wat aangeeft dat het snel en gemakkelijk te gebruiken is, wat de klant een voordeel oplevert. Nadat de overeenkomst tot stand is gekomen, kan de gebruiker de contante storting doen en de bitcoin verkrijgen.

Nadelen:

 • Gebruikers moeten worden gewaarschuwd voor oplichters, aangezien ze niet gebonden zijn aan enig document, Localbitcoins fungeert alleen als een marktplaats die kopers en verkopers verbindt.
 • Vanwege de privacy die aan de gebruikers wordt geboden, zou het aanzienlijk hoger in rekening worden gebracht in vergelijking met de reguliere uitwisselingen. Dit kan een extra uitgave zijn die u moet dragen.
 • Vanwege de persoonlijke services die via deze methode worden geboden, is het moeilijker om grote hoeveelheden bitcoins te kopen in vergelijking met grote beurzen waar u kunt kopen met uw bankrekening..

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

2. BitQuick

BitQuick biedt borgstelling tussen kopers en verkopers. Betalingen worden gedaan via storting in contanten op banklocaties in de VS en via SEPA-overboeking in de EU. Uw munten worden meestal binnen twee uur geleverd als u contant heeft gestort.

Voordelen:

 • Een van de snelste manieren om een ​​bitcoin te kopen, aangezien de overeenkomst is tussen kopers en verkopers via banken in de VS en, indien binnen Europa, via SEPA-overschrijvingen.
 • Bovendien is het veiliger in vergelijking met andere contante betaalmethoden, aangezien men geld aan een bankmedewerker betaalt.

Nadelen:

 • 2% vergoedingen kunnen verschijnen als ‘dure uitgaven’ voor het verhandelen van contanten.
 • Prijzen variëren en kunnen veel hoger zijn dan de huidige Bitcoin-prijs. Nogmaals, een extraatje dat u misschien moet dragen als u bitcoin wilt kopen zonder bankrekening.

AAN DE SLAG MET BITQUICK!

3. Muur van munten

Wall of Coins is een peer-to-peer-uitwisseling, van de vele betalingsopties die ze aanbieden, is contante storting de meest prominente optie. Er zijn meer dan 100.000 stortplaatsen beschikbaar in de Verenigde Staten. Andere locaties zijn ook Canada, Duitsland, Polen, Argentinië, Letland, Polen en de Filippijnen. U kunt uw bitcoins binnen 15 minuten verwachten nadat de contante storting is gedaan.

Voordelen:

 • Gemakkelijke manier om bitcoins te kopen
 • Het proces is probleemloos en vereist niet veel van uw privégegevens. U bent klaar om te gaan als u hen vóór de transactie uw telefoonnummer geeft.

Nadelen:

 • Momenteel beperkt tot 12 landen
 • Moeilijk te vinden verkopers met een hoog volume.

AAN DE SLAG MET MUUR VAN MUNTEN!

4. Vrijheid X

Met Liberty X kunt u Bitcoin contant kopen bij een aantal winkels in de Verenigde Staten. U moet uw identiteit verifiëren voordat u iets koopt, dus minder privé dan bij sommige andere opties. U kunt tot $ 1000 aan bitcoin kopen met Liberty Xdaily.

Voordelen:

 • Gemakkelijke en snelle manier om bitcoins met contant geld te kopen
 • Laag tarief van 1,5% (plus winkelkosten) voor contante aankoopmethode
 • De dagelijkse limiet van $ 1000 is vrij hoog voor een gemaksservice

Nadelen:

 • Deelnemende winkels voegen hun eigen variabele vergoeding toe
 • Enige verificatie is vereist, wat het verwachte privacyniveau van contante aankopen verlaagt
 • Door uw sociale media-accounts toe te voegen, wordt de privacy verder aangetast

AAN DE SLAG MET LIBERTYX!

5. Bitcoin-geldautomaat

Muntautomaat Radar helpt u bij het vinden van Bitcoin-geldautomaten bij u in de buurt, waar u bitcoins kunt kopen met contant geld en zonder bankrekening.

Voordelen:

 • Satellietnavigatiesystemen gebruiken om Bitcoin-geldautomaten in de buurt te vinden.

Nadelen:

 • Bitcoin-geldautomaten hebben vaak 5-10% kosten per aankoop, waardoor de aankoopkosten toenemen.

AAN DE SLAG MET BITCOIN ATM!

6. Mycelium Lokale handelaar

Mycelium is een Bitcoin-portemonnee voor iOS en Android. De Android-versie van de app heeft een “lokale handelaar” -functie die u helpt om in contact te komen met de lokale bevolking die Bitcoin verkoopt. U kunt een face-to-face afspreken en bitcoin kopen met contant geld (of een andere betaalmethode waar u het beiden over eens bent).

Voordelen:

 • Gemakkelijke en goedkope manier om bitcoins met contant geld te kopen
 • Een privémanier om bitcoins te kopen, geen persoonlijke informatie vereist behalve een mobiel nummer.

Nadelen:

 • Gebruikers in zeer dichtbevolkte gebieden zullen moeite hebben met het vinden van verkopers

AAN DE SLAG MET MYCELIUM!

Gevolgtrekking

Over het algemeen zijn er ook verschillende andere methoden, zoals Paxwell, Bitcoin-OTC, BitQuick; afhankelijk van het land waar u vandaan komt, kunt u de opties bekijken die we hierboven hebben opgesomd. We verzekeren u dat deze opties u niet zullen teleurstellen, en u zult de beste manier vinden om bitcoin te kopen zonder bankrekening, ongeacht uw specifieke behoeften. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me