Hvordan kjøpe Bitcoin uten bankkonto (de 6 beste måtene)

Det er ingen overraskelse for hvordan det helt uavhengige systemet for digital valuta med navnet bitcoin har nådd suksesshøydene. Vi har hørt om dette fenomenet, men er det mulig for vanlige folk som oss å kjøpe bitcoins uten å ha en bankkonto?

Å gjenopplive dine håp, svaret er et ja, og for å legge til din glede er det totalt 6 metoder. Nedenfor vil vi kjøpe bitcoins uten bankkonto, og veilede deg gjennom hvordan du gjør det samme. Vi lister opp fordeler og ulemper med hvert produkt, slik at du enkelt kan finne den rette for deg og dine behov. Før vi går inn på de beste måtene, vil vi gå gjennom det vi synes du bør vurdere når du velger en børs.

Hva du bør vurdere når du velger utveksling

Avgifter

Gebyrer er vår topp 1 prioritet når vi bestemmer oss for å liste først. Vi ser så mange mennesker blir dratt av hver dag av børser som tilbyr premiumpriser, for en slurvet opplevelse (ikke engang en “premium-opplevelse” skal tilby premiumpriser). Vi ønsker å kjøpe bitcoin så lavt som mulig slik at vi 1) kan gjøre fortjenesten enklere og 2) slik at vi senere kan kjøpe flere produkter / tjenester når bitcoins er verdt bazillions.

Sikkerhet

Sikkerheten ved å kjøpe BTC er også viktig. Vi ønsker ikke å ende opp med å bli en av de menneskene som blir lurt eller hacket senere. Vi viser bare børser som har investert mye i sikkerheten deres og gir god støtte gjennom reisen med å kjøpe Bitcoin for første gang. Hvis børsen fikk ryggen når vi rotet opp, vil vi holde oss lojale og fortsette å bruke tjenesten deres i årene som kommer – bare et spørsmål om børser ser ut til å få dette skjønt.

Grenser

Denne er litt vanskelig når du kjøper Bitcoin uten bankkonto, siden de fleste børser her er peer-to-peer, noe som betyr at du har å gjøre med folk som selger sine egne bitcoins – ikke et stort selskap. Når bitcoins er finito, må du finne en annen selger. Dette er ikke et problem siden det er mange selgere som tilbyr kontantinnskudd eller andre typer betalingsmåter.

Nå som du vet hva du bør passe på, vil vi liste opp de beste børsene nedenfor.

Topp 6 måter å kjøpe Bitcoin uten bankkonto 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins tilbyr en sperretjeneste og tilbyr en rekke betalingsmåter for å kjøpe bitcoin uten bankkonto. Kontantinnskudd, Amazon gavekort etc. tilbys på toppen av mange andre betalingsmåter.

Fordeler:

 • Å bruke denne metoden ser ut til å være mindre tidkrevende ettersom den er privat, noe som indikerer at den er rask og enkel å bruke, noe som gir kunden en fordel. Etter at avtalen er inngått, kan brukeren gjøre innskudd i kontanter og skaffe bitcoin.

Ulemper:

 • Brukere bør advares om svindlere, da de ikke er bundet av noe dokument, Localbitcoins fungerer bare som en markedsplass som forbinder kjøpere med selgere.
 • På grunn av personvernet som tilbys brukerne, vil det belaste seg betydelig høyere enn de vanlige utvekslingene. Dette kan være en ekstra kostnad man må bære.
 • På grunn av de personlige tjenestene som tilbys gjennom denne metoden, er det vanskeligere å kjøpe store mengder bitcoins sammenlignet med store børser der du kan kjøpe med bankkontoen din..

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

2. BitQuick

BitQuick gir sperring mellom kjøpere og selgere. Betalinger gjøres via kontantinnskudd på banksteder over hele USA, og via SEPA-overføring i EU. Myntene dine blir vanligvis levert på mindre enn to timer hvis betalingen ble gjort via kontant innskudd.

Fordeler:

 • En av de raskeste måtene å kjøpe bitcoin på, da avtalen er mellom kjøpere og selgere via banker over hele USA, og hvis de er inne i Europa, bruker de SEPA-overføringer.
 • I tillegg er det sikrere sammenlignet med andre kontante betalingsmåter ettersom man betaler penger til en bankteller.

Ulemper:

 • Gebyrer på 2% kan fremstå som “kostbare utgifter” for kontanthandel.
 • Prisene varierer og kan være mye høyere enn den gjeldende Bitcoin-prisen. Nok en gang, et ekstra du kanskje må bære hvis du vil kjøpe bitcoin uten bankkonto.

KOM I GANG MED BITQUICK!

3. Myntvegg

Wall of Coins er en peer-to-peer exchange, blant de mange betalingsalternativene de tilbyr er kontantinnskudd de mest fremtredende alternativene. Det er over 100 000 innskuddssteder tilgjengelig over hele USA. Andre steder inkluderer også Canada, Tyskland, Polen, Argentina, Latvia, Polen og Filippinene. Du kan forvente bitcoins på 15 minutter når kontantinnskuddet er gjort.

Fordeler:

 • Enkel måte å kjøpe bitcoins på
 • Prosessen er problemfri og krever ikke mye av din private informasjon. Du er god å gå hvis du gir dem telefonnummeret ditt før transaksjonen.

Ulemper:

 • For tiden begrenset til 12 land
 • Vanskelig å finne selgere som tilbyr høyt volum.

KOM I GANG MED MURSVEGG!

4. Liberty X

Med Liberty X kan du kjøpe Bitcoin med kontanter i en rekke detaljhandelsbutikker over hele USA. Du må bekrefte identiteten din før du kjøper, og dermed mindre privat enn noen av de andre alternativene. Du kan kjøpe opptil $ 1000 i bitcoin ved hjelp av Liberty Xdaily.

Fordeler:

 • Enkel og rask måte å kjøpe bitcoins på kontanter
 • Lav 1,5% (pluss butikkavgift) for kontantkjøpsmetode
 • Den daglige grensen på $ 1000 er ganske høy for en praktisk tjeneste

Ulemper:

 • Deltakende butikker legger til sitt eget variable gebyr
 • Noe bekreftelse er nødvendig som senker forventet personvernnivå ved kontantkjøp
 • Vedlegging av sosiale mediekontoer forringer personvernet ytterligere

KOM I GANG MED LIBERTYX!

5. Bitcoin-minibank

Mynt minibankradar hjelper deg med å finne Bitcoin-minibanker i ditt område, hvor du kan kjøpe bitcoins med kontanter og uten bankkonto.

Fordeler:

 • Ved hjelp av satellittnavigasjonssystemer for å finne nærliggende Bitcoin-minibanker.

Ulemper:

 • Bitcoin-minibanker har ofte 5-10% avgifter per kjøp, og øker derfor kjøpskostnadene.

KOM I GANG MED BITCOIN-minibank!

6. Mycelium Local Trader

Mycelium er en Bitcoin-lommebok for iOS og Android. Android-versjonen av appen har en “lokal handelsmann” -funksjon som hjelper deg med å koble deg til lokalbefolkningen som selger Bitcoin. Du kan avtale å møtes ansikt til ansikt og kjøpe bitcoin med kontanter (eller annen form for betalingsmåte dere begge er enige om).

Fordeler:

 • Enkel og billig måte å kjøpe bitcoins på kontanter
 • En privat måte å kjøpe bitcoins på, det kreves ingen personlig informasjon utover et mobilnummer.

Ulemper:

 • Brukere i tettbebygde befolkede områder vil ha problemer med å finne selgere

KOM I GANG MED MYCELIUM!

Konklusjon

Samlet sett er det flere andre metoder, for eksempel Paxwell, Bitcoin-OTC, BitQuick; avhengig av hvilket land du kommer fra, kan du se på alternativene vi har oppført ovenfor. Vi forsikrer deg om at disse alternativene ikke skuffer deg, og du vil finne den beste måten å kjøpe bitcoin uten bankkonto uansett hvilke spesifikke behov du har. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me