itBit Review – En Legit Crypto Exchange?

Hvis du ser på deg selv som en del av denne nye tidsalderens digitale verden som vi for tiden er i ferd med å bygge, må du umiddelbart gjøre deg kjent med alle de siste gimmicks og funksjoner som gjør det til det det er. Digital vekst har skjedd med lett hastighet de siste årene.

Siden adventen av smarte datamaskiner, smarttelefoner og internett har vi på en eller annen måte klart å fordype oss i så mye teknologisk inngripen, at vi kanskje ikke skjønte da vi fortsatte å bli et virkelig digitalt løp som liker å leve , arbeid og spill den digitale måten. Alt fra telefonene til TV-ene våre, musikkspillere til treningsapparater, alt er nå koblet til og låst på nettet.

Alle disse forskjellige teknologiene samhandler og kommer sammen, og viktigst av alt samarbeider for å gjøre livene våre enklere enn de noen gang har vært. Det er faktisk ganske vanskelig å forestille seg at alt dette skjedde i løpet av det siste tiåret. Det er hele tiden det tok å ta oss fra håndskrevne brev og langsomme telefonsamtaler til e-post og direktesendte videoer.

Men hvis det var en ting som på en eller annen måte klarte å være urørt av all denne intervensjonen til de siste par årene, var det pengene våre. Valuta, på en eller annen måte alltid referert til harde fysiske sedler eller mynter, som må overleveres fysisk til innehaveren. Og likevel, selv dette konseptet har begynt å falme.

Med teknologi som alt annet enn har tatt over livene våre, beveger vi oss nå raskt mot, eller sannsynligvis, i verden av digital valuta. Med pengeoverføringer som skjer i løpet av et øyeblikk og digitale lommebøker som er ment for lagring av virtuelle kontanter, kommer det hele sammen i fantastisk harmoni. Nisjen med digital valuta fikk faktisk sitt største løft noensinne med fremveksten av kryptovalutaer.

Så snart Bitcoin ble en realitet, og deretter fortsatte å bli den mest vellykkede satsingen noensinne, visste folk at vi nå med suksess har gjort overgangen til valuta som kan lagres og overføres i stedet for å bli berørt.

Men med fremveksten av ny teknologi, kommer behovet for nye midler for å tilpasse seg og bruke dem. På samme måte, med økningen i kryptovalutaer, har behovet for slike omfattende og effektive plattformer økt som enkelt kan administrere alle våre kryptomynter og også hjelpe oss med å kjøpe og selge dem uten mye bry..

Vi trenger plattformer som til rimelige priser tillater oss å lagre, overføre og foreta kjøp med våre kryptovalutaer. Og dette er grunnen til at det oppriktig gjøres en bevisst innsats for å komme med nye teknologier og plattformer der brukere enkelt kan opprette kontoer og deretter logge på for å få en enestående løsning på deres kryptovaluta-problemer..

En av slike plattformer er itBit, som markedsfører seg selv som en kryptovaluta-utvekslingstjeneste som handler i den mest populære valutaen i dag, Bitcoins, og som gir fleksibilitet til å gjøre transaksjoner, kjøpe eller selge flere mynter, og i tillegg støtter også over-the- teller eller OTC-tjeneste.

itBit: ydmyke begynnelser

itBit ble lansert tilbake i november 2013, og den sentrale driftsbasen for dem er i New York, USA. Det har tilfeldigvis et internasjonalt kontor i Singapore og fungerer vanligvis ved å gi uttak og gratis innskudd i Singapore dollar. itBit dukket opp på et tidspunkt da Coinbase tilfeldigvis fikk et sterkt herredømme over hele markedsandelen i den amerikanske regionen.

Administrerende direktør og medstifter av itBit, Chad Cascarilla, startet denne ambisiøse satsingen ved å samle totalt imponerende $ 25 millioner som de løp foran mange andre utvekslingstjenester for kryptovaluta som var rådende på den tiden..

Det ble deretter kunngjort at itBit ville fungere som en bank fra New York, noe som effektivt betydde at den ble tildelt fleksibiliteten til å operere fritt og tilby utvekslingsbaserte tjenester over hele USA. Slike drastiske tiltak hadde en direkte korrelasjon og effekt på selskapets markedsandel, og itBit gikk snart videre og overskred markedsverdien til en av sine tøffeste konkurrenter, Coinbase.

Bekreftelse

Den eneste definerende funksjonen som skiller itBit fra resten av mengden, er bekreftelsesprosessen, som er designet for å sikre at absolutt ingen uten gyldig ID har lov til å bruke portalen og utnytte tjenestene for urettferdige midler. itBit følger nøye alle bransjestandarder og forskriftene som det fungerer, legger sterk vekt på prinsipper for hvitvasking av penger og holder en årvåken kontroll på folk som ønsker å utføre ulovlige eller mottakelige aktiviteter.

Før du registrerer deg for tjenestene, vil itBit kreve at du sender inn en kopi av det statlige ID-kortet som kan inneholde enten passet eller førerkortet. Hvis du tilfeldigvis sender inn bevis på opphold, må det sendes sammen med et lovlig, men sporbart dokument som faktisk må inneholde ditt fulle navn og adresse. Adressen må være adressen til din nåværende fysiske bosted, og dokumentet må uansett skrives på engelsk.

Nå er denne bekreftelsesprosessen ikke fullført umiddelbart, men kan faktisk ta alt fra en til og med tre virkedager. I tillegg kan borgere fra USA faktisk måtte svare på noen spørsmål generert av det forhåndsprogrammerte systemet på itBit for å fullføre bekreftelsesprosessen..

Støttede valutaer

Nå er ingen tjenester, spesielt den for en kryptovaluta-utveksling, fullført med mindre den støtter et stort antall populære valutaer, i det minste fra regionen den er dominerende i, og lar enkelt brukere gjøre transaksjoner slik de vil. Heldigvis gjør itBit akkurat det.

Den har faktisk støtte for valutaer som USD, EUR og SGD. I tillegg; alle FIAT-valutaer har potensial til å bli lett handlet mot Bitcoins. Videre har ingen handelsbegrensninger blitt plassert på ubekreftede kontoer per nå.

Starter

Det første trinnet for hvis du trenger å begynne å handle på itBit, er å fortsette og verifisere transaksjonsgebyret som du vil bli behørig informert om på selve nettstedet. Videre må du gi dem mottaksadressen slik at transaksjonen kan komme videre. Til slutt velger du bare valutaen du ønsker og foretar betalingen etter å ha valgt det endelige bekreftelsesalternativet.

Nesten øyeblikkelig blir de gjeldende myntene kreditert i brukerens lommebok. Som et viktig notat tilbyr itBit til og med kjøp med debet- eller kredittkort på kryptovalutaer, selv om det ikke er et sterkt anbefalt alternativ bare på grunn av de altfor høye transaksjonskostnadene knyttet til det..

Slik det fungerer

itBit er designet for å få brukerne til å føle seg helt hjemme og slett ikke tilsidesatt unødvendig informasjon og kompliserte vilkår. Nettstedet er opprettet med største forsiktighet, med spesiell vekt på en positiv brukeropplevelse og et jevnt brukergrensesnitt.

Programmørene og utviklerne bak itBit jobbet med den hensikten at selv de mest grunnleggende brukerne med ubetydelig informasjon eller bakgrunnskunnskap om kryptovalutaer, må kunne betjene og bruke plattformen enkelt.

Så snart en bruker logger seg på nettstedet, må mengden penger som må byttes inn i systemet, som vil føre til at den konverterte valutaen og den nøyaktige mengden av dem blir vist på skjermen. På dette tidspunktet kan brukeren enten fortsette transaksjonen eller igjen gjøre endringer i valgene hvis de ikke er fornøyde nok.

For brukerens vurdering vises en rekke detaljer, som vekslingskurs, ankomsttid og beløp som skal oppnås, på skjermen sammen med transaksjonsgebyret som blir belastet av itBit for den respektive transaksjonen, som er omtrent 0,20% av transaksjonsbeløpet. For å fullføre transaksjonen, overfør bare de nødvendige midlene, så vil du snart motta en bekreftelses-e-post på din registrerte e-postadresse.

På baksiden, selv om nettstedet er ekstremt godt designet og strukturert som nevnt tidligere, støtter det ennå ikke Android- eller iOS-applikasjoner. Brukere har rapportert at noen ganger mens nettstedet går gjennom en transaksjon eller kjøper, nekter nettstedet å svare, og til og med den generelle bruken av den har blitt sitert for å være litt vondt på grunn av den overraskende lave hastigheten den fungerer med.

Om handelsavgiften

Nå mens noen brukere kanskje viker unna å bruke itBit på grunn av handelsavgiften det tar, kan det være bra å forstå hvorfor dette faktisk er økonomisk og fungerer best i tilfelle flere transaksjoner. Først og fremst får du nyte 0% produsentavgift.

I tillegg, når du gjør store kjøp som de som inkluderer å kjøpe mer enn 25 BTC om gangen, får du en spesiell avgift som er mye lavere enn den konvensjonelle avgiften de tar. Dette er selve grunnen til at handel med itBit blir ekstremt gunstig når du foretar store BTC-kjøp.

Fordeler & Ulemper

itBit er en av få byttetjenester som for øyeblikket er tilgjengelige som støtter maksimale typer betalingsmåter og gateways. Det er stor mulighet for at den har muligheten til å gjennomføre den transaksjonen du ønsker, og utvider støtten til regionen du kommer fra.

Og det er ikke bare mangfoldet du får, for itBit gir deg også et fantastisk kundesupportteam, som raskt løser problemer og ivaretar dine behov. Hvis det ikke er nok, mot et gebyr på 0,2%, er det tilfeldigvis en av de mest økonomiske tjenestene rundt.

Videre, som en tjeneste med hovedkontor i USA, er itBit lett tilgjengelig og tjenestene som brukes i alle de femti statene i USA, med det bemerkelsesverdige unntaket i Texas. Selv utenfor USA er det tilgjengelig i de fleste land i verden. På baksiden av ting er verifiseringsprosessen ganske lang og kan ta opptil tre hele virkedager. Selv det kan imidlertid forkortes eller fremskyndes for innbyggere i USA gjennom bruk av det kunnskapsbaserte autentiserings- eller KBA-systemet.

Sikkerhetsproblemer

Sikkerhet på itBit er faktisk ikke noe å miste søvn, da de tar drastiske tiltak som utløsing av en automatisk e-post som tydelig viser påloggingstid og IP-adresse som ble brukt til å logge inn for å forhindre uønsket tilgang eller sikkerhetsbrudd.

Også tredjeparts sikkerhet av den typen som bruker flerlags DDO-beskyttelse, forbedrer sikkerhetsbrannmurer ytterligere. Videre bruker itBit den pålitelige og mye brukte tofaktorautentiseringen når en bruker logger på for å unngå potensielle sikkerhetsrisikoer.

Kundeservice

Siden kryptovalutaer er et relativt nytt felt, er kundene fortsatt skeptiske til å stole på dem og faktisk investere de hardt opptjente pengene i dem, og derfor må alle kryptobørsene alltid ha et fantastisk kundeserviceteam som effektivt kan overbevise kundene om fordelene ved å investere og løse problemene så snart som mulig. itBit er ikke noe unntak.

Selv om det kan skryte av et ganske dyktig kundeserviceteam, er det noen få grunnleggende problemer knyttet til kryptovalutautvekslinger generelt, som ennå ikke er forankret. Og akkurat som resten av dem, lider itBit også av dem. Men alt sagt og gjort, itBit gjør en god jobb med å betjene kundene sine, og det er nesten ingenting du spesielt kan klage på.

Konklusjon

Selv om det ikke er noe enkelt svar på spørsmålet om itBit er den beste krypto-utvekslingstjenesten der ute, kan det ikke nektes det faktum at de er villige til å gjøre alt for å gjøre alt som trengs for å holde kundene fornøyde. Med sine rimelige priser, flytende nettstedsdesign og god kundeservice, er det bare saken om manglende marginhandel, mangel på mobilapplikasjoner og manglende tilgjengelighet av ACH-overføringer som står i veien for det. Bitt blir den mest etterspurte spilleren i kryptobørsvirksomheten.

KOM I GANG MED ITBIT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me