Kako kupiti Bitcoin z Electrum – Vodnik po denarnici Electrum

Nakup Bitcoinov ni več muka. Na izbiro imamo dobesedno na stotine možnosti. Vseeno je, ali imate raje menjalnice kriptovalut ali denarnice, za vsakogar se najde nekaj. Če recimo, da se odločite za nakup svojih bitcoinov prek menjalne storitve, imate na voljo različne možnosti, kot so Coinmama, Coinbase ali CEX.io, ki so vse enako učinkovite pri ustreznem usmerjanju vaših sredstev in vam dajejo najboljše storitev za vaša prizadevanja.

V nasprotnem primeru, če menite, da vam denarnice lahko služijo bolje, preprosto izberite eno s seznama najboljših denarnic, ki so na voljo na trgu danes. Na izbiro so Electrum, Ledger, Trezor in še veliko več, ki so enako dobro opremljeni, da vam nudijo najboljše storitve po najugodnejših cenah. Ampak za katero bi se res morali odločiti?

Se bo denarnica izkazala za bolj donosno in če je odgovor pritrdilen, katera je najboljša izbira za vas? Da bi odgovorili na takšna vprašanja in več, je namen tega članka nekaj zanimivih dejstev in vas voditi v celotnem postopku nakupa Bitcoinov z eno najučinkovitejših in s funkcijami bogatih denarnic za kriptovalute danes, denarnico Electrum.

Nakup bitcoinov z Electrumom

Kupite bitcoin z elektromKot ena izmed najbolj priljubljenih in pogosto uporabljanih denarnic za kriptovalute ima Electrum precej pomemben delež na trgu. Ima dobro uveljavljeno bazo potrošnikov, ki se vsak dan širi, obstoječe stranke pa ne morejo biti več zadovoljne s storitvijo, ki jo ponujajo.

Electrum je ena redkih denarnic za Bitcoin na današnjem trgu, ki je uspela najti ravnovesje med prijaznostjo do uporabnikov in strokovno funkcionalnostjo.

To pomeni, da je ta denarnica odlična ne samo za izkušene uporabnike, ki iščejo napredne funkcionalnosti in funkcije, temveč enako dobro deluje tudi za uporabnike, ki so novi v žanru kriptovalut in se trenutno učijo trikov trgovine.

Toda ali veste, da Electrum odlično deluje tudi kot kanal za nakup Bitcoinov? Tako je, poleg tega, da ga lahko uporabljate za shranjevanje svojih bitcoinov, ga lahko celo uporabljate za nakup na različnih platformah. To je značilnost, ki je ni pripravljena ponuditi veliko drugih Bitcoin denarnic in je del razloga, zakaj je denarnica Electrum tako odlična.

Da pa boste razumeli, kako to storite, in izkoristiti ves potencial denarnice, morate najprej razumeti, kako deluje, do samih osnov, in si oglejte tudi korak za korakom, ki ga lahko uporabite za kupujte kriptovalute zase. V tem članku želimo narediti točno to.

Electrum: Nastavitev

Da bi katera koli aplikacija delovala na najboljši možen način, je nujno, da je v vašem sistemu nameščena najnovejša različica. Razvijalce čaka težko delo. Ni tako, da bi lahko ustvarili aplikacijo in nato z njo končali. Kajti v močni konkurenci, ki so jo danes postali naši trgi, morajo še naprej izumljati sebe in svoj izdelek. Tak primer je tudi pri denarnicah.

Medtem ko je bil Electrum sprva izdan s precej minimalnimi funkcijami, je pozneje prejel nekaj resnično spreminjajočih se posodobitev in postal aplikacija, ki je danes. Če želite iti v korak s časom in izkoristiti vse zmogljivosti denarnice, vam toplo priporočamo, da nadgradite na najnovejšo različico, preden začnete s čim.

Odlična lastnost, ki jo gosti Electrum, je njena raznolikost. Medtem ko so nekatere aplikacije ali denarnice na voljo le za izbrano število uporabnikov, so razvijalci Electruma poudarili, da Electrum izdajo tako, da imajo dostop do njega skoraj vse vrste uporabnikov in lahko uživajo v njegovih storitvah.

Po enakih občutkih je Electrum na voljo za vse vrste operacijskih sistemov, torej je na voljo tudi za Mac, Windows in Linux. Najti morate le različico denarnice, ki ustreza operacijskemu sistemu, ki ga uporabljate, in jo nato namestiti v sistem. Prepričajte se, da ste prenesli najnovejšo različico denarnice.

Uporabnikov Androida pa ni treba razočarati, ker je denarnica Electrum na voljo tudi na platformi Android. Mobilna različica Electrum je bila izdelana z enako iskrenostjo kot namizna različica. Izvaja skoraj vse funkcije in je prav tako hiter in priročen s svojimi storitvami.

Zdaj je glede na dejansko namestitev programa vse odvisno od različice programa Electrum, ki ste jo namestili, in operacijskega sistema, ki ga uporabljate v računalniku. Vendar je v vsakem primeru zelo preprosta in samo zahteva, da sledite navodilom na zaslonu. Ko končate s postopkom namestitve, morate zagnati program.

Takoj ko to storite, boste dobili poziv, da se odločite. Lahko ustvarite novo denarnico ali pa obnovite prejšnjo. Ker smo na platformi trenutno novi, preprosto izberite prvo možnost, to je ustvariti novo denarnico in klikniti na naslednjo, ne da bi motili druge privzete nastavitve.

Naslednji korak je zelo pomemben del procesa. Na naslednjem zaslonu bo v prikazanem oknu prikazano seme za ustvarjanje denarnice. Semena za ustvarjanje denarnice je kot naslov vaše denarnice, ki ga morate poznati samo vi. To bo niz iz trinajstih besed, ki si jih morate zelo skrbno in varno zapomniti ali nekje zapisati.

Upoštevajte, da je ta niz ključnega pomena, ker bo uporabljen za obnovitev vaše denarnice, če pride do neke težave, kot je resna okvara sistema ali programska napaka, in izgubite dostop do denarnice. Če pa izgubite seme za generiranje denarnice in pade v napačne roke, bi ga lahko uporabili tudi za natančno poustvarjanje denarnice Bitcoin in krajo ali uporabo vseh Bitcoinov v njej..

Iz tega razloga je pomembno, da pazite, da semena ne izgubite in ga imate vedno na dosegu roke, če boste morali denarnico obnoviti.

Ko končate z vsem tem, prejmete poziv za nastavitev gesla. Zdaj je geslo za vašo denarnico Electrum skoraj tako pomembno kot vaše geslo za internetno bančništvo, zato ga raje obravnavajte z enako mero skrbnosti. Pazite, da ga ne izgubite ali pozabite.

Ko je geslo nastavljeno, ste uradno končali. Zdaj se vam bo prikazal prazen zaslon. Medtem ko je zaslon trenutno prazen, se bodo takoj, ko začnete izvajati transakcije, podrobnosti o teh transakcijah začele prikazovati na tem zaslonu v kronološkem vrstnem redu..

Zdaj morate nadaljevati in začeti sami izvajati transakcije. Če želite v denarnico prejeti določeno količino bitcoinov, morate najprej imeti naslov. Ta naslov bo nekako podoben vašemu e-poštnemu naslovu, le da ne bo enoličen in ga boste lahko prosili, kot želite..

Ko v vmesniku Electrum kliknete možnost Receive, boste preusmerjeni na zaslon, kjer boste morali vnesti naslov za prejemanje kovancev. Pod zavihkom za prejem boste našli dolg seznam, ki bo vseboval kombinacijo številk in znakov. Na tem seznamu morate izbrati enega in ta element seznama bo nato služil kot naslov, na katerega boste prejemali kovance. Za zdaj lahko izberete prvega in greste naprej.

Kako kupiti BTC

Zdaj, da pridemo do bistva članka, to je nakup Bitcoinov prek vaših denarnic Electrum. To bi lahko presenetilo večino naših bralcev, toda zamenjava bitcoinov za pravi denar ali celo obratno je pravzaprav zapleten postopek. Vključenih je kar nekaj tveganj in še veliko stvari, ki jih je treba upoštevati. Vendar vam ni treba skrbeti, kajti v tem članku vas bomo vodili in vam pomagali obiti kakršne koli težave, ki se lahko pojavijo v postopku.

Resnično vprašanje, s katerim se sooča menjava prave valute v bitkoine, je, da so izmenjani žetoni popolnoma anonimni. Tako so takšne transakcije običajno precej nagnjene k goljufijam in goljufijam. In ravno to je razlog, da so podjetja, ki se ukvarjajo s takšnimi transakcijami in strankam pomagajo kupiti Bitcoin v zameno za denar, tako zelo pomembna glede identitete svojih uporabnikov..

Prav tako morate biti previdni pri ljudeh, storitvah ali organizacijah, ki trdijo, da vaše Bitcoin zamenjajo za denar, ne da bi zahtevali kakršno koli dokazilo o identiteti ali podrobnosti, kot je dokazilo o naslovu. Takšne ponudbe so najpogosteje prevare, namenjene zavajanju ljudi.

Ko začnete transakcijo z menjalniško storitvijo po vaši izbiri in se prepričajte, da ste vnesli naslov v svojo denarnico Electrum, boste prejeli obvestilo, ki navaja čakajočo transakcijo. To lahko traja nekaj časa, vendar se bo stanje transakcije kmalu spremenilo iz čakajoče v uspešno. To se zgodi takoj, ko Bitcoin omrežje potrdi transakcijo.

Takoj, ko plačani denar poravnate in prejmete s strani prodajalca, boste opazili spremembo v svoji denarnici Electrum. Najprej bo Bitcoin, ki ste ga prejeli, prikazan kot na voljo v denarnici, pravkar opravljena transakcija pa bo zdaj navedena na prvi strani vmesnika.

Zdaj se morate spomniti naslova, ki ste ga dali na borzi, saj ta naslov nato postane naslov prejemnika za to transakcijo. Ko se pomaknete do razdelka denarnice z vsemi naslovi, boste lahko videli, da naslov prejemnika zdaj prikazuje stanje popolnoma enake količine Bitcoinov, kot ste jih pravkar kupili.

Pošiljanje bitcoinov

Pravkar smo opisali, kako se lotiti nakupa Bitcoinov in prejemanja Bitcoinov na svojo denarnico Electrum, vendar naj bo ta članek čim bolj izčrpen in čim bolj informativen; zdaj razlagamo, kako lahko Bitcoinov pošljete iz denarnice Electrum drugim. Postopek je prav tako preprost kot postopek sprejemanja in ne zahteva veliko korakov.

Najprej pa morate vedeti naslov, na katerega morate poslati svoje Bitcoine. Tako kot ste ob nakupu navedli svoj naslov, boste potrebovali naslov, na katerega boste poslali svoje Bitcoin. Ko dobite naslov, se morate le pomakniti do zavihka za pošiljanje v svoji denarnici Electrum. Ko ste tam, boste morali vnesti število Bitcoinov, ki jih želite poslati.

Tukaj boste morali vnesti tudi naslov, na katerega pošiljate te kovance. Na tem mestu je pomembno opozoriti, da vam določene storitve sicer zaračunavajo osnovno pristojbino za izvajanje transakcij s kriptovalutami, nekatere pa tega ne. Čeprav nekatere storitve morda zaračunavajo nekoliko višjo pristojbino kot druge, boste morda želeli upoštevati tudi vrsto storitve, ki jo ponujajo.

Torej, med izbiro Bitcoin denarnice ali menjalniške storitve vam priporočamo, da ne preverite samo provizije, ki jo zaračunajo, temveč tudi vrsto storitve, po kateri so znani. Tako se boste lahko precej informirano odločili in dobili tudi najboljšo možno ponudbo. Tudi Electrum zaračunava majhno provizijo za Bitcoin transakcije in na tej stopnji boste o tem pravilno obveščeni.

Pristojbina bo samodejno zaračunana in prikazana. Ko se strinjate z njo in vse ostale podrobnosti transakcije preverijo in preverijo, lahko potrdite in potem ste končali.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me