Kdo sprejema Bitcoin? – popoln seznam podjetij, ki sprejemajo bitcoin

Kdor je celo od blizu seznanjen z najnovejšim dogajanjem po vsem svetu, se nikakor ne more izogniti besu, kakršnega so postali Bitcoin. So skoraj povsod, od naših lokalnih trgov do velikih bančnih institucij in še več. Učinkovito so se razširili po vsem svetu in uspeli so množično osvojiti finančne trge.

Kar smo videli v zadnjih nekaj letih, ni nič manj kot prevlada in dejstvo, da se zdi, da se pojav še zdaleč ne upočasnjuje, ga še bolj zastrašuje. A čeprav je bil začetek bitcoinov pomemben dogodek za finančne strokovnjake in vlagatelje s polnim delovnim časom, je uspel zainteresirati tudi veliko drugih ljudi.

Od uspeha pri gradnji in nastanku številnih industrij, kot je zdaj mamutna industrija kriptovalut, do učinkovitega vstopa na seznam sprejemljivih plačil praktično vsakega velikega trgovca, je presenetljivo opažati vse, kar je Bitcoin dosegel v tako kratkem obdobju.

podjetja, ki sprejemajo bitcoinČe govorimo o sprejemljivih plačilih, bi bili resnično presenečeni, ko bi vedeli, koliko trgovcev je zdaj pripravljenih trgovati z bitcoini. Skoraj vse druge izdelke lahko kupite z vašimi bitcoini, poleg tega pa jih celo trgujete za druge kriptovalute. Ko so o njem prej govorili, da je ena osrednjih valut prihodnosti, se ljudje, ki so to rekli, zagotovo niso šalili.

Zdaj je Bitcoin kot najpogosteje uporabljena kriptovaluta prepričan, da ima dober delež na spletnem in offline trgu. In kot kupec in potrošnik vam ne bo škodilo, če boste spoznali vse možne prodajalne, trgovine ali podjetja, ki bodo z veseljem sprejeli vaše Bitcoine kot način plačila..

Iz tega natančnega razloga želimo v tem članku raziskati vse tovrstne prodajalne in blagovne znamke. Poskušamo vam posredovati vse informacije o tem, kje lahko porabite svoje težko zaslužene Bitcoine, in tudi vpoglede v tržne strategije, ki vam bodo najbolj ustrezale.

Kdo sprejema Bitcoin

Hrana

KFC Canada sprejema Bitcoine, tako da v primeru, da ste piščanca lačni in niste pripravljeni plačevati z gotovino ali pa vam ga preprosto zmanjka, lahko uporabite svoje Bitcoine.

Podzemna železnica, prodajalna sendvičev z veseljem sprejme Bitcoin, in tako nudi odlično rešitev, kadar imate malo gotovine, vendar zagotovo potrebujete sendvič.

Taverna Pembury, ki je znameniti londonski pub, prihaja v več lokalnih lokalov, sprejema pa tudi bitcoinov, Old Fitzroy in The Pink Cow, ki sta pub v Sydneyju v Avstraliji in restavracija v Tokiu na Japonskem..

Po drugi strani pa je PizzaforCoins.com storitev, ki omogoča naročanje pice prek spleta. Obe storitvi sta namenjeni plačilom Bitcoin.

Kot že ime pove, je Whole Foods trgovina, ki se ukvarja z ekološko pridelano hrano, medtem ko je BitcoinCoffee.com spletni portal, ki uporabnikom omogoča enostavno naročanje in prilagajanje kav. Obe storitvi uporabljata Bitcoine za sprejemanje plačil.

Poleg teh je tu še Helen’s Pizza, slavna prodajalna pice v Jersey Cityju, kjer lahko enostavno dobite en kos pice za 0,00339 Bitcoin.

Curryupnow.com, ki je v bistvu sklop dvanajstih restavracij, ki se razprostirajo po območju zaliva San Francisco, želi sprejeti Bitcoin.

Potovanje & Storitve rezervacij

Virgin Galactic je nekakšna odeja ali matično podjetje, ki vključuje korporaciji Virgin Mobile in Virgin Airline. Zdaj je Virgin Galactic tudi ena od organizacij, ki sprejema plačila z Bitcoinom, zaradi česar so vaši telefonski računi in potni stroški veliko enostavnejši in priročnejši.

CheapAir.com in Expedia.com, ki sta spletišči za rezervacijo potovanj, vam bosta omogočili tudi plačevanje v bitcoinih, s čimer bodo vaša potovanja z letalom in nastanitvene enote veliko enostavnejša kot prej..

Bitcoin.travel na tem seznamu ne preseneča, saj že samo ime daje ploskve. V bistvu gre za potovalno spletno stran, ki vam omogoča, da rezervirate prenočišča, bare ali celo kozmetične salone kjer koli na svetu.

Razred Limuzina, specializirana za storitve pick-and-drop na letališču Newark, vam bo omogočila uporabo Bitcoinov za rezervacije.

LOT Polish Airlines je letalska družba s sedežem iz Poljske, medtem ko je Movietickets.com očitno spletna platforma za udobno in hitro rezervacijo vstopnic za kino. Oba sprejemata Bitcoin plačila.

One Shot Hotels je priljubljena veriga hotelov v Španiji, medtem ko je Coupa Café precej obiskana kavarna v Palo Altu. Oba mesta sprejemata plačila z bitcoini.

Elektronsko poslovanje

Ste že slišali za overstock.com? To je pravzaprav odlična storitev edinstvene sorte. V bistvu prodaja izdelke z velikimi vstopnicami, ki jih običajno najdete po zelo dragih cenah po veliko bolj dostopnih in cenejših cenah. In edini razlog, zakaj lahko to storijo, je ta, da ponavadi preveč zalagajo s stvarmi. Zdaj, če morate kupiti katero koli od njihovih preveč založenih stvari, preprosto uporabite svoje Bitcoine.

Gyft je spletni portal, ki vam omogoča nakup daril za vaše najdražje. In najboljši del je, da sprejemajo bitkoine, kar pomeni, da vam ni treba več plačevati velike količine denarja, da obdarite svoje najdražje. Newegg.com je tudi spletni portal, ki vam omogoča nakup elektronskih pripomočkov in opreme. To spletno mesto bo omogočilo tudi plačevanje z Bitcoin.

Fancy.com pa je spletni portal za vse modne stvari in odkrivanje novih in neverjetnih stvari, ki jih je vredno kupiti. Ta neverjetna storitev bo vaše bitkoine zlahka sprejela kot plačilo.

i-Pmart je spletni prodajalec elektronskih delov in komponent mobilnega telefona. Ta storitev s sedežem v Maleziji sprejema bitkoine.

Shopjoy je spletni prodajalec iz Avstralije, ki se ukvarja z obdarovanjem novosti, Lv.net pa je podjetje za internetne storitve s sedežem v LA. Oba zlahka sprejmeta Bitcoin kot plačilo.

Rakutan, ki je v bistvu japonska različica Amazona in je velikan e-trgovine, sprejema tudi Bitcoin.

Spletne strani / knjige & Revije

Če ste uporabnik Microsofta, imamo za vas nekaj res dobrih novic. Tehnološki velikan, ki ga je ustanovil Bill Gates, z veseljem sprejema plačila z bitcoini na svojih platformah Xbox in Windows. Če ste na primer zainteresirani za dostop do plačljive aplikacije, lahko enostavno plačate zahtevani znesek v bitcoinih.

Playboy, eno najbolj priljubljenih zabavnih družb za odrasle na svetu, prav tako sprejema plačila z bitcoini. Torej, v primeru, da vam bo zmanjkalo naročnine na revijo, jo lahko vedno obnovite z uporabo Bitcoinov.

Reddit, ki se tako kot Twitter oglašuje kot spletno mesto za mikroblogiranje, vendar z veliko bolj osredotočenim in predanim sledenjem, sprejema tudi plačila v bitcoinih, če uporabnika zanima dostop do vrhunskih funkcij na spletnem mestu..

Wikipedia je zelo priljubljena in tudi skoraj vsi jo poznajo. Toda ali ste vedeli, da bo spletna enciklopedija zlahka sprejela bitkoine, če reče, da želite na kakršen koli način prispevati k njej ali se želite prijaviti za storitev?

Alza, ki je češki spletni trgovec, skupaj z internetnim arhivom, ki je, kot že ime pove, dokumentacijsko podjetje za internet, kot plačilo sprejema tudi bitcoine.

4Chan.org, ki je spletno mesto za mikroblogiranje, podobno kot Reddit, bo zlahka sprejelo Bitcoine za dostop do njihovih vrhunskih funkcij, medtem ko bo EZTV, ponudnik spletnih televizijskih oddaj s torrenti, storil enako..

Kar zadeva spletne storitve, pa The Pirate Bay, ki je storitev prenosa hudournikov, in Zynga, ki je platforma za spletne igre, sprejemata tudi plačila v bitcoinih..

Lumfile je datotečni strežnik, ki v celoti temelji na oblaku in se lahko uporablja za enostavno shranjevanje in vzdrževanje datotek.

SEOclerks.com, ki vam, kot že ime pove, vam bo z lahkoto zvišal sledenje spletnega mesta z zvišanjem ocen SEO, prav tako sprejema plačila z Bitcoin.

Bloomberg.com, ki zaradi velike priljubljenosti skoraj ne potrebuje predstavitve, je spletni časopis skupaj s HumbleBundle.com, ki je indie spletno mesto za igre na srečo, sprejema plačila z Bitcoin.

Druga spletna mesta za igre na srečo, BigFishGames.com, ki gosti igre za skoraj vse platforme, kot so Android, Windows in celo Mac, skupaj s Suntimes.com, ki je še en spletni časopisni portal s sedežem v Chicagu, sprejema tudi plačila z bitcoini.

ExpressVPN.com, ki kot isto nakazuje, je spletna storitev VPN, ki zagotavlja visoko hitrost in zagotavlja navidezna zasebna omrežja za uporabnike, ki želijo ohraniti anonimnost v internetu.

Grooveshark, Braintree in MIT Groove Store, ki so internetna storitev pretakanja glasbe, plačilni procesor in študentska knjigarna s sedežem v MIT, prav tako sprejemajo plačila Bitcoin.

Zmenki

Poleg tega bo služba za zmenke OkCupid skupaj s podjetjem Namecheap za registracijo domen tudi zlahka sprejela vaše Bitcoine kot plačilo, kadar želite plačati premium račun ali kupiti spletno mesto na internetu..

Dream Lover, ki je po navadi spletna zveza in storitev zmenkov, prav tako ne bo imel težav s sprejemanjem Bitcoinov kot plačila.

Badoo, spletni portal za zmenke, ki je odličen za oblikovanje odnosov, skupaj s T-Mobile Poland, ki je poljska storitev, namenjena mobilnim storitvam, kot so mobilna polnjenja ali dopolnitve, sprejema tudi plačila z Bitcoin-i.

Drugi

V nekaterih lokalnih trgovinah imamo Grass Hill Alpacas, ki je lokalna kmetija v Haydenvilleu in Jeffersons Store, ki je precej znana trgovina z oblačili v Bergenfieldu, ki sprejema tudi plačila z Bitcoin.

Mint.com, podjetje za finančne storitve, vam bo omogočilo enostavno upravljanje vseh vaših bančnih računov, tako da bodo vsi na enem mestu. Na ta način lahko bolje spremljate svoja sredstva in določite proračune.

Potresi v San Joseju, ki v nasprotju s splošnim prepričanjem niso platforma za financiranje potresov, temveč ime, ki ga je sprejel profesionalni nogometni klub San Jose in California, skupaj s Crowdtilt.com, kar je odličen način za združevanje sredstev s prijatelji ali družinski član na počitnicah ali katerem koli drugem velikem podvigu, prav tako sprejema plačila Bitcoin.

Etsy Vendors je ime, ki ga je sprejela precej znana trgovina z nakitom in umetniškimi zbirkami, skupaj z Muzejem obalnega zavoja, ki se nahaja v državi Victoria v Teksasu, sprejema tudi plačila z bitkoini.

Dish Network, kot že ime pove, je neposredna storitev satelitskega oddajanja, Libertarian Party pa je preprosto politična stranka ZDA. Oba sprejemata plačila v bitcoinih, prav tako pa tudi Yacht-base.com, ki v bistvu ponuja storitve čarterja plovil in ima sedež zunaj Hrvaške..

Poleg zgoraj omenjenih imate še Euro Pacific, CEX, Straub Auto Repairs, PSP Mollie in Intuit, ki trenutno sprejemajo bitkoine..

SimplePay, knjigarna SFU, državna republikanska stranka, mspinc.com, shopify.com in Naughty America so le nekatere druge spletne in maloprodajne maloprodajne storitve, ki bodo vaše bitkoine zlahka sprejele kot način plačila..

Ime Lionsgate Films lahko zlahka prepoznate. Navsezadnje je prav ta filmski studio odgovoren za dragulje, kot sta The Hunger Games Trilogy in The Day After Tomorrow. Z veseljem boste izvedeli, da se ta studio ukvarja tudi z bitcoini.

Stripe je podjetje iz San Francisca, ki se ukvarja s plačili in finančnimi storitvami, WebJet pa je spletni portal, ki se osredotoča na potovanja in ture. Obe storitvi sprejemata plačila z Bitcoinom, prav tako Green Man Gaming skupaj s Save the Children in NCR Silver.

Bitcoini so tu, da ostanejo. Od njihovega prihoda ni minilo niti več kot desetletje in manj kot pet let od njihove oživitve in svet so že prevzeli na spektakularen način. Nič več nas ne spodbuja potreba po dejanskem gotovini ali celo kreditnih ali debetnih karticah, saj toliko naših trgovin, blagovnih znamk in poslovalnic zdaj z veseljem sprejema plačila z bitcoini. Seznam še naprej narašča vsak dan, saj vedno več tržnikov prepoznava moč in doseg kriptovalut. Kmalu, če bodo ti trendi še naprej delovali tako, kot so, bomo priča prihodnosti, ko bo vsako blago, ki bi nas kot potrošnike zanimalo, na voljo za nakup prek Bitcoinov. In če je verjeti strokovnjakom iz industrije, bo ta dan že prej, kot si mislite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me