LocalBitcoins gjennomgang – en ærlig anmeldelse

I det siste har vi alle hørt om “Bitcoin” fenomenet. “Hva er det?”, “Hvor kom det fra?”, “Hvordan tjener jeg dem alle?” Dessverre er dette ikke Pokemon Go. Ingen behov; som sådan heldigvis å fange og kjempe folk for det; heller får vi forhandle og handle som siviliserte mennesker gjør.

Hva er LocalBitcoins?

La oss begynne med det grunnleggende. LocalBitcoins ble grunnlagt i 2012 av Jeremias Kangas og er et oppstartsselskap i Helsingfors, Finland. Deres hovedformål er å oversikt over den direkte handelen med bitcoins mellom kjøperen og selgeren som ikke krever tilsyn seg imellom under handelen. Også kjent som “Over-the-counter” trading. Eller i enklere termer: Et åpent skrik for folket.

Brukere over nettverket legger ut annonser på nettstedet; der de oppgir valutakursene de er villige til å selge bitcoins til. Brukere som er fascinert vil møte personen som selger bitcoins eller utføre transaksjonen ved hjelp av nettbank. Hele systemet kommer inn under begrepet Escrow utviklet av Jeremias Kangas selv.

Sammen med dette gir LocalBitcoins også et rykte og tilbakemeldingsmekanisme / program for brukere med en sperretjeneste og forhandlingstjeneste. Det er her LocalBitcoins initierer programmer der brukere kan rangere hverandre i nettsamfunn for å bygge en følelse av tillit gjennom omdømme.

Som vi har sett introduksjonen, la oss se på fordeler og ulemper med LocalBitcoins:

Fordeler:

 • Når det gjelder personvern, gir LocalBitcoins den sikreste måten å håndtere transaksjoner på, dvs. å kjøpe Bitcoins.
 • I noen land kan LocalBitcoins virke som den eneste måten å selge / handle bitcoins på.
 • Ikke bare tilbys personvern, men et annet utvalg av alternativer (betalingsmåter) er tilgjengelige for kjøp av Bitcoins.
 • Ingen behov for bekreftelses-ID.
 • Ingen politiske konflikter og tredjepartsintervensjoner.

Ulemper:

 • Brukere må være oppmerksomme på svindel, og derfor må det utvises forsiktighet og forsiktighet for å unngå å bli plyndret.
 • Når du bruker kontanter som betalingsmåte, har det en tendens til å være litt dyrt, siden mange mennesker er villige til å bruke ekstra på å motta LocalBitCoin personverntilbud.
 • Vanligvis ikke egnet for kjøpere som investerer i mye Bitcoins.
 • På grunn av punktet ovenfor vil selgere spørre eller spørre om bekreftelses-ID-en.
 • Å ha en rask transaksjon avhenger vanligvis av betalingsmåten.
 • Noen betalingsmåter som Paypal har reversible betalingsfunksjoner, noe som faktisk er; risikabelt.

Som et generelt synspunkt pålegger LocalBitcoins ingen slike grenser for brukerne, men brukerne er fri til å håndtere hvor mye bitcoins de vil selge eller kjøpe, inkludert også begrensningene. Dette er en bemerkelsesverdig opplevelse for brukerne på grunn av de ingen begrensningene som tilbys sammen med personverntilbudene. Det kan virke som om brukerne når et nivå av rettferdige forhandlinger, men hvor mye er det faktisk pålitelig i? Dessuten fremmer alle land en slik handelsbørs?

I forhold til land er LocalBitcoins tilgjengelig i stort sett alle selskaper unntatt Tyskland og staten New York. Dette er fordi LocalBitcoins har avvist New York på grunn av BitLicense. For øyeblikket som betegnet, har 248 land og 15971 byer byttere for å tilby bitcoins mellom kjøpere og selgere.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

Så hva gjør LocalBitcoins forskjellig fra andre handelsbørser?

 • Håndtering av mennesker: Som tidligere nevnt er det ingen tredjepart eller noen politisk inngripen som sådan som kan forstyrre transaksjonen. I motsetning til andre sentraliserte Bitcoin-nettsteder, er det ingen bedriftsledere, derfor er prosessen mager og rask, og Bitcoins mottas umiddelbart. Dermed er ikke hovedfokuset mot ett land med et annet, men heller mellom en bruker og nettsamfunnet.
 • Støtter betalingsmåter: LocalBitcoins kan støtte alle betalingsmåter brukerfellesskapet er engasjert i.
 • Personvern: Igjen, som nevnt, er personvern en av de fremtredende funksjonene der den tilbyr en P2P-børs.

LocalBitcoins kontra andre kontanter:

Bortsett fra LocalBitcoins, er det andre alternativer for P2P-handel der folk fremdeles oppdager forskjellige børser som fremhever den viktige funksjonen mot å ikke møte økonomisk krise og problemer som en sentral valutaveksling ofte står overfor..

 • BitSquare

Fra en fiat-utveksling til et altcoin til bitcoin, er BitSquare en helt desentralisert pakke som består av disse tre typer valutaer. Videre er det vert på en server som ikke er sentralisert i seg selv, og tar definisjonen av desentralisering til en bokstavelig betydning. Dette setter BitSquare i en fordelaktig situasjon ettersom den kjører på noder og derfor usårbar for hacking, skadelig programvare og sensur. Bruk av Tor skjulte tjenester og kryptering av alle private data via ledningen muliggjør en sikker opplevelse for brukeren.

Imidlertid, sammenlignet med LocalBitcoins, er det en moderator som kan gå inn og betale avgifter mot et gebyr eller en disiplinær bot til den som oppfører seg dårlig under handelen, eller til to eller flere brukere. Kjøper, selger og moderator har ‘private koder’ for å frigjøre midlene.

Faktisk har den lav likviditet, men den øker sakte over tid. Som nevnt er det i stand til å støtte utvekslinger som altcoins og fiat-utvekslinger uten behov for proxy-tokens.i.e (autentiseringsbekreftelse).

 • Bitkan

Bitkan er et program tilgjengelig for iOS og Android som gir P2P bitcoin trader matchmaking. Bruk av OTC-markedet der handelsmenn blir lagt til brukernes område med sine kjøps- og salgstilbud. Brukere har fleksibiliteten til å velge en handelsmann de ønsker å gjøre en avtale med, kontakte dem via appen og ordne transaksjonen / handelen som skal finne sted.

Bitkan bruker en tradisjonell sperringsmetode der de føler at brukere kan beskyttes, og anses av mange for å være en mer praktisk tjeneste som tilbys enn LocalBitcoins. Eksempel: Kina – det er et hovedfokuspunkt hvor et handelsvolum på Bitcoins som økte tolv ganger i løpet av de foregående månedene.

Brukere får frihet til å handle og kjøpe mynter, men å bestille store mengder / volum, dvs. mer enn 5 BTC per dag, kan føre til at brukeren følger KYC- og ADL-prosedyrer som resulterer i deling av personlig informasjon.

 • Paxful

Arbeider på en lignende måte som LocalBitcoins, kan brukere handle eller betale for Bitcoins for fiat-valutaer ved bruk av ut-betalingsmekanisme, dvs. data som overføres ved hjelp av en uavhengig strøm i stedet for hovedstrømmen for data.

Utvekslingsmoderatorer kontrollerer bitcoins gjennom en sentralisert sperringsmekanisme. Det er imidlertid bak LocalBitcoins, men viser sakte en økende stigning i trenden.

Som sammenligning sier, er LocalBitcoins og Paxful like når det gjelder handelsprosessen. Hver selger som finnes i Paxful, så vel som LocalBitcoins, har et kjent rykte angående tidligere handler sammen med Bitcoin-valutakursen. Men ettersom selgerne gir tilstrekkelig eller en rekke forskjellige betalingsmåter, vil de ha en tendens til å belaste seg høyere.

Prosessen med å kjøpe Bitcoins med Paxful:

 • Brukeren bestemmer antall Bitcoins å kjøpe / kjøpe.
 • Brukeren velger valutaen som valutakursen skal beregnes på.
 • Valg av betalingsmåte – en rekke alternativer.
 • Ulike selgere vil bli vist.
 • Live chatter online når du diskuterer transaksjonene.

LocalBitcoins har en mer digital opplevelse sammenlignet med Paxful ettersom de har operert lenge i felten. Men til slutt kommer alt an på selgerne.

 • Wall of Coins

Wall of Coins gir en nybegynneropplevelse til brukerne som vil finne det enkelt å kjøpe og selge Bitcoin med kontanter. Den har et ekstraordinært SMS-system der det tar brukeren til en behagelig opplevelse å kjøpe og kjøpe bitcoins med kontanter.

Denne plattformen er tilgjengelig i 13 land, inkludert Tyskland, Storbritannia og USA. Det er ingen offisielle grenser som sådan, men alt avhenger av tilgjengelige tilbud fra selgerne. En ulempe vil være at de fleste selgere ikke er villige til å selge et stort antall Bitcoins, på grunn av at de ikke har noen store mengder Bitcoin selv.

Når det gjelder personvern, må brukeren sende inn telefonnummerene sine for bekreftelse. WOC kan be om brukernes beliggenhet, men bare for å finne ut bankkontorer i nærheten.

På det siste trinnet vil det ta 15 minutter å motta Bitcoins etter bekreftelsen fra kjøperne, men alt avhenger av selgerens tid for å bekrefte betaling (standard tid vil være 15 minutter).

For kjøperne vises gebyrene ikke for publikum, men i den oppgitte prisen på Bitcoin, men det gir en fordel for brukeren siden avgiftene bare er 1-2%, så det er ganske lavt. LocalBitcoins tar bare opptil 1%, og derfor kan WOC virke dyrt på sammenligningsbasis, men ikke for kostbart.

Kommer tilbake til LocalBitcoins gjennomgang

Brukere som ønsker å kjøpe Bitcoins gjennom kontant innskudd, må generelt vente en time på å motta bitcoins. Selv om det skjer ansikt til ansikt eller personlig kontanthandel, ville det være mindre tidkrevende og mye lettere å organisere. Dessverre vil leveringshastigheten som nevnt ta rundt 15 minutter, så det kan være tidkrevende.

Når det gjelder gebyrene, er det som nevnt bare belastet 1% for alle slags handler, men prisen vil variere på grunn av inflasjon basert på betalingsmåten.

Det virkelige spørsmålet er:

Kan du stole på LocalBitcoins?

 • Med henvisning til historien er det en av de veletablerte plattformene for utveksling av Bitcoin.
 • Det anbefales imidlertid at brukerne ikke bør lagre bitcoins i lommeboken, da det kan være risikabelt på grunn av svindel eller plutselige uventede grunner..
 • Samlet sett er omdømmet bra, men hver brukeres omdømme må kontrolleres for å forhindre svindel ved utvekslingen.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me