Najboljše Bitcoin denarnice za iOS (iPhone in iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

pametni telefon

Vsi že poznamo bitcoine in njihove transakcije. Ko so bile te kriptovalute uvedene, so bile možnosti za njihov nakup in shranjevanje omejene. Danes lahko najdete različne platforme, ki podpirajo bitcoin in vam omogočajo njihovo shranjevanje in lastništvo. Sprva je bila težka naloga razumeti svet kriptovalut in verige blokov. S prihodom tehnologije se vsa vprašanja, ki vključujejo kriptovalute, rešujejo, razlagajo in predstavljajo na preprost način.

Pametnih telefonov smo vajeni in skoraj vse je na voljo na dosegu roke. Kako bi potemtakem lahko preprečili, da bi ta tehnologija vdrla v svet pametnih telefonov? Ta tehnologija je predstavljena kot Bitcoin denarnice, ki so na voljo kot mobilne aplikacije v trgovini Play in App Store za Android oziroma iOS.

8 najboljših Bitcoin denarnic za iPhone in iPad 2021

1. CEX.IO

CEX je ena najboljših denarnic, ki podpira napredno naročanje in funkcije, kot so takojšnje izmenjave med kripto in fiat valutami. Aplikacija trenutno podpira trgovino in prenos med več kot 30 kriptovalutami in si prizadeva za dodajanje na ta seznam.

Pristojbine

Za trgovinske provizije lahko plačate fiat ali katero koli razpoložljivo kriptovaluto, za razliko od drugih denarnic, kjer izberete BTC ali njihovo kriptovaluto. To pomeni manj poslov, kar na koncu pomeni, da plačate manj. Na podlagi obsega trgovine se provizije začnejo pri 0,5% za manj kot 5 BTC in končajo pri 0,1% za več kot 6000 BTC. Trgovci veterani lahko izberejo tudi možnost maržne trgovine, pri kateri trgujete z izposojenim denarjem – vse znotraj aplikacije.

Varnost

CEX.IO je ena redkih denarnic za kriptovalute, ki uporabnikom zagotavlja certifikat DSS na drugi stopnji. To zagotavlja, da je podjetje vladi in oblastem dokazalo, da ji lahko zaupajo shranjevanje, obdelavo in prenos podatkov brez ogrožanja zasebnosti uporabnikov. Prav tako so registrirani pri Mreži za izvrševanje finančnih kaznivih dejanj, zato lahko zaupate, da jim je v srcu najboljši interes, ko gre za varnost.

Prednosti

Aplikacija je varna in zaupanja vredna, enostavnost uporabe ožjega seznama valut in parov pa je zelo priročna. Uporabniški vmesnik je intuitiven in ga lahko začetnik zlahka razume. Njihova podpora 24 ur na dan, 7 dni v tednu, trdi, da je zelo odzivna, čeprav jih marsikdo ni čutil potrebe po stiku s podporo. Glede na funkcije, ki jih ponuja aplikacija, bi bilo zelo priporočljivo za napredne trgovce.

Slabosti

Če kriptovalute ne izberete za trgovanje s funkcijami med prvih 20 ali 30 glede na tržni delež, je seznam podprtih valut s sistemom CEX v primerjavi s konkurenco precej majhen. Tudi stopnje provizij so lahko za začetnike visoke. 

ZAČNITE CEX.IO!

2. Binance

Denarnica Binance IoS

Če je vaše trgovanje z velikimi količinami ali če ste začetnik, ki si je ogledal obsežno trgovanje, je Binance najboljša možnost za vas. Aplikacija iOS za Binance je brezplačna za prenos in je na voljo v 10 jezikih.

Z Binanceom lahko uporabniki trgujejo v več kot 200 valutah, ne glede na svoje izkušnje s trgovanjem. Aplikacija je preproste zasnove z osnovnimi funkcijami za začetnike, en dotik pa vas popelje do pro različice, ki ima napredne funkcije.

Pristojbine

Prenos je brezplačen, trgovanja z manj kot 50 BTC se zaračunajo po 0,1%, provizije pa se zmanjšujejo s povečanjem obsega. Ponujajo tudi storitve po naročilu za VIP stranke. Če ste torej profesionalec z določenimi zahtevami, vam bodo z veseljem pomagali. Depoziti za vsak žeton / kovanec so brezplačni, prav tako pa tudi provizija za dvig večine. Pomembno je, da so provizije za transakcije nižje, če plačate BNB.

Varnost

Varnost jemljejo zelo resno. Binance slovi kot ena najbolj varnih denarnic tam zunaj. Ne samo to, družba je zelo pregledna glede tega, katere uporabniške podatke uporablja in kako, ter teh podrobnosti ne pokoplje v dolgih pogojih uporabe, ki jih redko kdaj preberemo. Aplikacija podpira tudi 2FA (2-faktorska overitev) in U2F (Universal 2nd Factor Authentication).

Prednosti

Je zelo uporabniku prijazen, ima nekaj najnižjih provizij za transakcije in veliko pozornost namenja varnosti uporabnikov in zasebnosti podatkov. Od zdaj zagotavljajo 24-urne storitve za stranke v osmih jezikih, vendar širijo svoj doseg in sodelujejo s prevajalci, da bi vključili tudi druge jezike.

Slabosti

Binance od zdaj ne podpira depozitov skladov, ki uporabljajo tradicionalne plačilne metode, kot so kreditne / debetne kartice, ali digitalne metode, kot je PayPal..

ZAČNITE Z BINANCE!

3. Coinbase

Coinbase-pregledCoinbase je spletna denarnica, ki služi podobno kot banka. Je največja platforma za trgovanje s kriptovalutami. Do naprav Coinbase lahko preprosto dostopate prek iPhona in iPada, ki ju lahko brezplačno prenesete iz trgovine z aplikacijami.

Coinbase ima izjemno racionaliziran vmesnik, primeren za začetnike. Ta platforma je zelo zavarovana in vključuje največ uporabnikov. Coinbase vključuje tudi zapleten trgovalni vmesnik z nekaterimi dodatnimi funkcijami, ki so namenjene uporabnikom, ki dobro poznajo trgovanje z bitcoini.

Pristojbine

Coinbase vključuje različne provizije za trgovanje, odvisno od različnih metod. Na splošno ta platforma vključuje preprost postopek nakupa s plačilom od približno 1,49% do 3,99%, kar pa ves čas ni enako. Morda se vam zdi ta platforma zaradi svojih stroškov in provizije nekoliko dražja od drugih, vendar je v primerjavi z drugimi denarnicami najbolj zanesljiva in zelo zavarovana platforma.

Varnost

Coinbase je zelo priporočljiva platforma za uporabnike in tudi zelo zavarovana platforma. Varnostni ukrepi vključujejo delitev zasebnih ključev na ločene koščke in njihovo namestitev na kombinacijo papirja in shranjevanja brez povezave z obsežno varnostno kopijo na različnih lokacijah. Poleg tega Coinbase omogoča dvostopenjsko preverjanje pristnosti in je uvedel papirnato denarnico z imenom “Vault”. Sistem trezorja je še bolj varen kot običajna denarnica. Ta sistem vam omogoča nastavitev sistema n-of-m za obdelavo dvigov. Če ste na primer skupina prijateljev ali podjetje, ta funkcija omogoča vam ali vsakemu uporabniku v skupini, da nastavite svoje dovoljenje, do katerega drugi ne morejo dostopati brez vaše odobritve. Ta funkcija sistemu doda dodatno zaščitno plast.

Prednosti

Coinbase z intuitivnim vmesnikom za začetnike je zelo zavarovana platforma. Podpira večinske uporabnike in trgovcem ponuja različna orodja za trgovanje in zapletene platforme. Ponuja visoko likvidnost in obseg, ki vključuje največje kriptovalute s tržnimi omejitvami. Varnost je zelo pomembna z uporabo naprednih varnostnih ukrepov. Plačila in transakcije kriptos ponujajo na različne načine. Je zelo zanesljiva in priljubljena platforma po vsem svetu.

Slabosti

Coinbase, ki vključuje bančna nakazila, lahko zahteva nekaj dodatnega časa.

ZAČNITE Z COINBASE

4. Airbitz

logotip airbitzAirbitz, uporabniku prijazna aplikacija za bitcoin, zasnovana za iPhone in iPad, je prosto dostopna v Applovi trgovini z aplikacijami. Z naprednimi varnostnimi funkcijami in elegantnim uporabniškim vmesnikom Airbitz izstopa kot edinstvena aplikacija za Bitcoin denarnico.

Nova funkcija uvedbe obsežnega imenika za sprejemanje poslov z bitcoini v vaši bližini privablja uporabnike. Začetek je preprost, brez ogrožanja varnosti. Nekatere dodatne funkcije, kot so optično branje QR kod in podpora Bluetooth Low Energy za prenos sredstev, uporabnikom omogočajo enostavno izvajanje transakcij.

Pristojbine

Ta aplikacija je brezplačna in lahko dostopna v trgovini z aplikacijami za iOS. Provizijo za transakcijo tukaj določa Bitcoin omrežje in nanjo vplivajo dejavniki, kot so velikost transakcije v bajtih podatkov in zastoji.

Varnost

Airbitz samodejno varnostno kopira vašo denarnico, da se izogne ​​kakršni koli stiski, če izgubite telefon. Zgradila je napredno stopnjo varnosti z zagotavljanjem hierarhične deterministične (HD) in dvofaktorske funkcije preverjanja pristnosti (2FA). Podatki so skriti pred tretjimi osebami, ki jim preprečujejo dostop do njih. Transakcije se na vaši mobilni napravi izvajajo varno.

Prednosti

Airbitz je odprtokodna zaščitena platforma. S svojimi edinstvenimi funkcijami in intuitivnim vmesnikom pomaga začetnikom razumeti in učinkovito delovati. Z vključitvijo decentraliziranih strežnikov Airbitz deluje dobro, tudi če strežniki ne delujejo. Skupaj z bitcoinom podpira tudi Bitcoin Cash (BCH) in druge kriptovalute. Poleg tega Airbitz podpira transakcije z uporabo darilnih kartic in ohranja varnost kot glavni dejavnik.

Slabosti

Airbitz je nova platforma, ki še ni dobro uveljavljena. Manjka v spletnem vmesniku.

ZAČNITE Z AIRBITZ

5. Kruh

logotip kruhaPrej znana tudi kot BreadWallet, je digitalna Bitcoin denarnica, ki je na voljo kot mobilna aplikacija za iPhone in iPad. Intuitivni vmesnik omogoča začetnikom in netehničnim uporabnikom znatno delovanje. Varnost uporabnikov je glavni dejavnik in je kruh ne ogroža.

Pristojbine

Kruh je prosto dostopen v Applovi trgovini z aplikacijami. Vendar se za transakcije z bitcoinom uporablja določen znesek provizije. Uporabljena provizija se razlikuje glede na prednost transakcij, kar je bila nedavno posodobljena možnost. Če želite na primer, da so vaše transakcije hitrejše, boste morali doplačati. Ne samo za transakcije, ampak se za nakup bitcoinov iz denarnice uporablja provizija. Uporablja ga vaša banka ali storitev tretje osebe, ki uporablja vaš račun za povezavo z denarnico.

Varnost

Kruh omogoča neposredno povezavo med uporabniki in Bitcoin omrežjem, kar zagotavlja zasebnost uporabnikov kot glavni dejavnik. Ta neposredna povezljivost preprečuje, da bi Breadov strežnik prejemal informacije, kar je edinstvena lastnost, ki je druge Bitcoin denarnice ne morejo zagotoviti. Uporabniki niso izpostavljeni ranljivostim, saj Bread v svojih strežnikih ne shranjuje zasebnih ključev, uporabniki pa so edini lastniki njihovega sklada. Dvofaktorska overitev je značilnost, ki je Bread ne upošteva kot druge denarnice. To ni glavno vprašanje, saj zagotavlja dodatne in drugačne varnostne ukrepe, ki jih nimajo druge denarnice.

Prednosti

Kruh kot uporabniku prijazna aplikacija je zelo primeren za začetnike in netehnične uporabnike. Začetek in ustvarjanje računa je zelo enostavno brez kakršnega koli dodatnega preverjanja. Edinstveni varnostni ukrep tej aplikaciji preprečuje kakršne koli ranljivosti in zagotavlja zasebnost uporabnikov. Ta aplikacija poleg zagotavljanja podpore strankam omogoča tudi neposreden nakup bitcoinov, kar je dodaten bonus.

Slabosti

Aplikacija Kruh se osredotoča predvsem na bitkoine in ne podpira altcoinov ali drugih kriptovalut. Ta aplikacija ne vključuje dvofaktorskega preverjanja pristnosti in transakcij z več podpisi ter zahteva nekatere storitve tretjih oseb za nakup bitcoinov.

ZAČNITE S KRUHOM

6. Doplačilo

logotip copayCopay je ena vodilnih denarnic za Bitcoin, ki jo je razvil BitPay. Razvit je bil za zaščito sredstev BitPay z elegantnim vmesnikom, ki privablja številne uporabnike. Gre za hierarhično deterministično (HD) denarnico Bitcoin, katere glavna skrb je varnost. Uporabniki lahko do svoje denarnice dostopajo prek spleta, namizja ali mobilne naprave, saj je na voljo v več napravah.

Pristojbine

Provizija za transakcije je podobna drugim Bitcoin denarnicam, odvisno od velikosti transakcije, ki jo določi Bitcoin omrežje. Na voljo je kot mobilna aplikacija v trgovini z aplikacijami.

Varnost

Varnost je najpomembnejši dejavnik. Copay, saj je denarnica HD uvedla napredne varnostne ukrepe. Vključuje transakcije z več podpisi, kar pomeni, da je potreben podpis tako kupca kot prodajalca. Ta funkcija omogoča zagotavljanje poslov, ki vključujejo več podpisov z uvedbo več uporabnikov za eno denarnico. Je ena prvih denarnic za Bitcoin, ki deluje na celotnem protokolu Bitcoin Payment. To pomeni, da – Copay spremlja plačilo in preverja, ali je uporabnik, ki dela po tem plačilnem protokolu, prejel plačilo.

Prednosti

Copay je dobro uveljavljen in vodilna bitcoin denarnica z enostavnim uporabniškim vmesnikom. Izboljšana je raven varnosti, ki vključuje več podpisov in polni protokol Bitcoin Payment. Je odprtokodna in zelo zanesljiva bitcoin denarnica za iOS.

Slabosti

Copay sprejme osrednji način preverjanja, ki bi motil številne uporabnike bitcoinov.

ZAČNITE Z COPAY

7. Blockchain

logotip blockchainBlockchain, ki ga je razvilo podjetje za razvoj programske opreme s sedežem v Luksemburgu, naj bi bil zelo sprejeta bitcoin denarnica. Z uporabniku prijaznim vmesnikom podpira kriptovalute Bitcoin in Ethereum. Nekatere dodatne funkcije, ki jih ponuja denarnica, vključujejo varnostni center, partnerstvo z zaupanja vrednimi borzami, prilagodljivost pri prilagajanju provizije za transakcijo.

Pristojbine

Blockchain denarnica je popolnoma brezplačna in je na voljo v trgovini z aplikacijami. Majhen znesek provizije se uporablja vsakič, ko se bitcoini premaknejo iz denarnice in iz nje. Provizija za transakcijo temelji na bitcoin omrežju in je odvisna od velikosti transakcije. Pristojbina pa se samodejno odšteje od vaše denarnice, odvisno od velikosti omrežja. Pristojbino lahko naštejete v nastavitvi »prilagodi provizijo«, ki ponuja prilagodljivo prilagoditev provizije glede na prioritete.

Varnost

Blockchain meni, da je varnost glavni dejavnik. Da bi uporabnikom olajšal vizualizacijo varnosti tega sistema, Blockchain zagotavlja varnost na nivojih.

Prva stopnja vključuje preverjanje in nastavitve gesla, ki vključujejo preverjanje e-pošte (preverjanje), geslo (obnovitev računa), namig za geslo (obnovitev gesla).

Druga stopnja vključuje preverjanje v dveh korakih, geslo, ki ga denarnica pošlje vsakič, ko se prijavite. Povežite svojo številko mobilnega telefona in pošljite enkratno prijavo, če nekdo poskuša dostopati do vašega računa z vnosom napačnega gesla.

Tretja raven vključuje Blocking Tor zahtevo. Blokira zahteve, če obstajajo. Zahteve Tor hekerji uporabljajo za dostop do računov.

Prednosti

Blockchain ponuja nakup in prodajo kriptovalut neposredno iz denarnic. Zasnovan je na lahko uporaben način z ohranjanjem visoke stopnje varnosti. Po vsaki transakciji denarnica samodejno ustvari novo denarnico kot merilo zasebnosti. Na voljo je sistem za skeniranje QR, ki povezuje spletni račun z mobilnim telefonom, poleg tega pa prikazuje stanje vaše denarnice v lokalni valuti.

Slabosti

Blockchain je sestavljen iz dolgega postopka preverjanja, ki bi lahko bil moteč za številne uporabnike. Podpira le dve vrsti kriptovalut (Bitcoin in Ethereum) in ne dovoljuje fiat valut za transakcijo.

ZAČNITE Z BLOKOVNO VERIGO

8. Jaxx

jaxx mobilna aplikacijaJaxx je nova digitalna denarnica, namenjena poenostavitvi tehnologije veriženja blokov uporabnikom. Gre za intuitivno platformo, ki vključuje različne kriptovalute. Jaxx je predstavil različne nove funkcije, kot so seznanjanje med različnimi platformami, ShapeShift, zmogljiva platforma za podporo različnim kriptovalutam.

Ta platforma je zgrajena z upoštevanjem novincev in zagotavlja nemoteno izkušnjo. Jaxx ponuja večverižno denarnico, ki podpira 7 različnih sredstev kriptovalut. Jaxx vam omogoča dostop do največjih svetovnih kriptovalut po tržni kapitalizaciji.

Pristojbine

Jaxx lahko brezplačno prenesete in je na voljo v trgovini z aplikacijami. Provizija za transakcije, ki jo ponuja to spletno mesto, je podobna drugim Bitcoin denarnicam, odvisno od Bitcoin omrežja. Na primer, za vsako standardno transakcijo Ethereuma se zaračuna provizija v višini približno 0,000441ETH, kar je podobno v primeru bitcoinov in drugih valut. Provizija za transakcijo je popolnoma odvisna od spremembe v bitcoin omrežju in Jaxx ne zadrži zaračunane provizije.

Varnost

Pri Jaxxu je glavna skrb varnost. Za dostop do kriptovalute vašega računa je na voljo brez dovoljenja, saj med registracijo ne zahteva nobenega preverjanja. Jaxx ustvari vse kriptovalutne ključe in jih da na voljo v vaši lokalni napravi, ki jih je mogoče vdreti. Varnostna kopija je predstavljena z enim samim glavnim semenom, ki vključuje snemanje niza naključnih besed, kar bi pomagalo pri obnovitvi kovancev.

Prednosti

Jaxx ponuja eleganten uporabniški vmesnik, ki je na voljo kot odprtokodna aplikacija za digitalno denarnico, ki podpira različne kriptovalute. Do te denarnice lahko enostavno dostopajo različne naprave in jo je mogoče enostavno povezati z različnimi platformami.

Slabosti

Denarnica Jaxx je zelo dovzetna za vdore in pomanjkanje naprednih varnostnih ukrepov.

ZAČNITE Z JAXXOM

Zaključek

Te digitalne mobilne denarnice so ustvarile prostor za enostavne transakcije kriptovalut. Če teh denarnic ne bi razvili, bi morali za vsako transakcijo vtipkati na stotine znakov. Ne samo, da so transakcije enostavne, ampak te denarnice uporabnikom ponujajo različne metode in funkcije. Zasebni ključi so shranjeni v teh denarnicah, ki niso nič drugega kot aplikacije, ki delujejo kot geslo za vaš denar. Ne morete si predstavljati, da bi namizje nosili povsod, če teh denarnic ne bi predstavili. Čeprav te denarnice ponujajo napredne varnostne ukrepe in dodatne funkcije, je vedno priporočljivo, da veliko število bitcoinov shranite v trdo denarnico.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me