Najboljši načini za nakup Bitcoinov s kreditno kartico 2021

U

1. Coinmama 2. Coinbase 3. CEX.IO
logotip cex.io-square
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

kreditno karticoSte popoln novinec v trgovanju z bitcoini in iščete način za vlaganje v ta cvetoči trg Bitcoinov, vendar ne veste, kje začeti? Pristali ste na pravem mestu. Vemo, kako zmedeno je najti najboljši način za vlaganje v ta uspešni trg bitcoinov. V tem članku vas bomo vodili skozi najboljše borze, kjer lahko kupite bitcoin s kreditnimi karticami.

Z naraščajočim povpraševanjem po bitcoinih se številne platforme iz dneva v dan razvijajo, da bi olajšale bitcoin transakcije. Te platforme vključujejo različne načine plačila glede na uporabnikovo udobje, vendar ne omogočajo vseh kreditnih kartic za nakup bitcoinov. Tu je seznam nekaterih najboljših borz, ki omogočajo nakup bitcoinov s kreditno kartico.

14 najboljših načinov za nakup Bitcoinov s kreditno / debetno kartico 2021

1. CoinMama

CoinmamaCoinMama se osredotoča na izvajanje transakcij s kreditno kartico. V nasprotju z drugimi spletnimi mesti ne uporablja nobenih omejitev za transakcije s kreditno kartico.

Uporabnik lahko kupi bitcoinov za približno 150 USD brez preverjanja in približno 5000 USD na dan z omejitvijo 20000 USD mesečno vrednih bitcoinov lahko kupijo preverjeni računi.

Storitvam, ki jih ponuja to spletno mesto, bo dodano doplačilo. Uporabniki morajo dodati naslov bitcoin denarnice, da lahko prejmejo svoje bitcoine, saj to spletno mesto ne ponuja nobene denarnice bitcoin.

Pristojbine

CoinMama ne vključuje provizije za polog ali dvig, ampak vključuje redno provizijo, ki jo zaračuna banka. Namesto da bi uporabil različne dodatne provizije, CoinMama za vse transakcije zaračuna pavšalno provizijo v višini 6,75%. Spletno mesto podpira kreditne kartice različnih bank, k celotni proviziji na kreditnih karticah pa se doda dodatnih 5% provizije.

Transakcije s kreditnimi karticami izvaja procesor, imenovan Simplex, in provizija se samodejno doda na vaš račun po vstopu v način plačila.

Za kreditno kartico velja omejitev do 5000 USD / EUR na dan. Omejitev za mesec bi znašala 20.000 USD / EUR za kreditno kartico.

Preverjanje in varnost

Postopek preverjanja Coinmame vključuje štiri ravni. Transakcije in omejitve, ki se uporabljajo zanje, temeljijo na stopnji preverjanja uporabnika.

  • Nivo nič – zahteva posodobitev telefonske številke, poštne številke, države in mesta, kar vam bo omogočilo, da porabite do 150 USD za Bitcoin.
  • Prva stopnja – zahteva posodobitev jasnih fotografij obeh strani osebnega dokumenta ali vozniškega dovoljenja, kar vam bo omogočilo, da porabite do 10.000 USD.
  • 2. stopnja – zahteva posodobitev osebnega dokumenta, ki ga je izdal državni organ, skupaj z drugimi osebnimi dokumenti. Uporabniki lahko tudi posodobijo svoje potne liste. Ta raven preverjanja vam bo omogočila, da porabite do 50.000 USD.
  • Tretja stopnja – zahteva posodobitev osebnega priznanja, ki ga je odobril notar ali odvetnik. To je najvišja stopnja preverjanja, uporabljena za uporabnike z visoko stopnjo. Ta raven uporabnikom omogoča, da za kriptovalute zapravijo 1.000.000 USD.

Varnostni sistem uporablja tehnologijo SSL za prikrivanje vseh občutljivih podatkov tretjih oseb in hekerjev. Podatki o transakcijah in osebni podatki se hranijo v zbirki podatkov, ki je zaščitena z gesli. Dodatni varnostni ukrepi se uporabljajo z različnimi metodami preverjanja.

Prednosti

CoinMama vključuje preprost uporabniški vmesnik, pri čemer je kreditna kartica glavni način plačila. Postopek preverjanja vključuje predložitev dokazila o osebni dokumentaciji, vendar se spreminja s povečanjem števila opravljenih transakcij. Najnovejša tehnologija in metode so prilagojene zaradi varnosti. To je priljubljeno spletno mesto, ki ponuja tudi odličen program za napotitev, tako da lahko zaslužite nekaj denarja s prijatelji.

Slabosti

CoinMama ponuja učinkovite metode za nakup bitcoinov, vendar pomanjkanje ponudbe uporabnikom, da jih prodajo. Pristojbina je sorazmerno visoka kot druga spletna mesta in jo je treba pogosteje nadgrajevati.

ZAČNITE Z MAMO NA KOVANCI

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Dvigi-BitcoinCoinbase je največja platforma za trgovanje z bitkoini po vsem svetu. Ponuja različne načine plačila za nakup bitcoinov in podpira kreditno kartico kot glavni način plačila.

Ponuja napredne varnostne ukrepe skupaj z nizko provizijo za trgovanje. Ponuja intuitiven vmesnik za začetnike in različne zapletene platforme za profesionalne trgovce z dodatnimi orodji za trgovanje.

Provizija

Coinbase zaračuna provizijo v višini približno 1,49% do 3,99%, z nekoliko povečanjem provizije za kreditne kartice (3,75%). Obstaja omejitev nakupa bitcoinov s kreditnimi karticami. Uporabniki lahko s kreditno kartico kupijo do 150 USD bitcoinov na teden. Dovoljena so tudi plačila z debetno kartico, ne da bi se za to zaračunala kakršna koli provizija.

Uporabnik mora predložiti dokazila o osebni dokumenta kot način preverjanja, preden za plačilo uporabi kreditno kartico. Omejitve nakupa in prodaje za vsako stranko so prikazane na strani za preverjanje. Omejitve, ki se uporabljajo, so odvisne od starosti vašega računa Coinbase, vaše dejavnosti nakupovanja in stopnje preverjanja vašega računa.

Preverjanje in varnost

Za preverjanje strank je potrebno dokazilo o identiteti, kar je treba storiti prek Google Chroma, kot predlaga Coinbase. Kupci tega spletnega mesta bodo kot način preverjanja prejeli objavo na njihov naslov. Objava bo vsebovala kodo, ki jo je treba vnesti na stran za preverjanje naslova. Uporabnikov račun bo obstojal, dokler te kode ne vnesemo na spletno mesto. Koda velja 14 dni.

Coinbase podpira varnost na drugi ravni. Šifriranje AES-256 se uporablja za vse strežnike za konfiguracijo vseh poti in številk računov, shranjenih na ravni banke. Ni prostora za dostop do uporabniških podatkov s strani tretjih oseb, saj so ti skriti s SSL certifikatom (protokol HTTPS). Poleg tega ima Coinbase več trezorjev, ki zagotavlja dodatno varnost s tremi ključi za vaš račun in denarnico Coinbase.

Prednosti

Coinbase je priljubljeno in zaupanja vredno spletno mesto med uporabniki z elegantnim vmesnikom. Ponuja različne načine plačevanja za trgovanje z bitcoini in primerjalno nizke provizije za trgovanje. Transakcije so takojšnje in zavarovane.

Slabosti

Transakcije v zvezi z bančnimi nakazili zahtevajo nekaj časa. Odziv na podporo traja nekaj časa, to spletno mesto pa bi moralo vključiti tudi številne druge države.

ZAČNITE Z COINBASE

(Uporabite našo povezavo in kupite Bitcoin v vrednosti 100 USD ali več in brezplačno prejmite Bitcoin v vrednosti 10 USD!)

3. CEX.IO

cex.ioCex.io je priljubljena platforma za izmenjavo bitcoinov, ustanovljena kot prvi ponudnik rudarjenja v oblaku. Ponuja več kriptovalut z več kot 450.000 uporabniki, ki jo uporabljajo. Ima eleganten uporabniški vmesnik s preprostim postopkom preverjanja. Varnostni sistem je zgrajen tesno, da se izogne ​​ranljivostim.

Pristojbine

Cex.io je nekoliko dražji v primerjavi z drugimi spletnimi mesti. Za izmenjavo bitcoinov z neposrednim trgovanjem zaračuna 7-odstotno provizijo. Sledi modelu izdelovalca, v skladu s katerim je predvidena pristojbina za medsebojno trgovanje. Proizvajalec ne vključuje nobene provizije, medtem ko se provizija za prevzemnika zniža glede na povečanje obsega trgovanja.

Če na primer obseg doseže manj kot 5 BTC, se zaračuna pristojbina v višini 0,20%, če je količina nad 6000 BTC, pa se zaračuna pristojbina v višini 0,10%. Provizija za polog in dvig se giblje med 1,2 in 5 odstotki prenesenega zneska. Provizija za trgovanje z maržo je določena na 0,2% (provizija za odpiranje), 0,01% (provizija za prevračanje) in 0% (provizija za zapiranje). Kreditna kartica vključuje dodatne stroške, skupaj z najnižjo provizijo in je različna za različne valute.

Spletno mesto vsebuje različne pakete za omejitve nakupa in prodaje. Osnovni paket vam omogoča nakup Bitcoinov, Ethereuma za zneske 100 USD, 200 USD, 500 USD in 1000 USD. Ethereum (najmanj 0,1 ETH in največ 200 ETH) za posamezno naročilo. Bitcoin (najmanj 0,01 BTC in največ 10 BTC) za posamezno naročilo. Osnovni paketi za prodajo Bitcoina vključujejo 0,2, 0,5, 1 in 2 Bt, prodaja Ethereuma pa 10, 20, 50 in 100 ETH.

Najvišji in najnižji znesek na posamezno naročilo za prodajo bitcoinov ostaja enak kot pri nakupu. To spletno mesto ponuja štiri vrste računov (osnovni, preverjeni, preverjeni plus, poslovni), ki je sestavljeno iz različnih omejitev. Osnovni račun vam omogoča polog 300 USD / dan do 1000 USD / mesec, kar vključuje edino plačilno sredstvo, tj. Visa / Master Card.

Preverjeni račun vam omogoča polog od 10.000 USD / dan do 100.000 USD / mesec, ki sprejema plačila z Visa / Master Card, bančno nakazilo, Crypto Capital. Za račune Verified Plus in Corporate ne veljajo nobene omejitve glede dnevnih in mesečnih transakcij. Načini plačila vključujejo Visa / Master Card, bančno nakazilo, Crypto Capital. Uporabniki se morajo zavedati dodatnih omejitev posameznega načina plačila.

Preverjanje in varnost

Preverjanje uporabnika je ključni korak pred dvigom sredstev v fiat valutah in dvigom računa za dodatne omejitve plačil. Preverjanje identitete vključuje 4 korake, ki vključujejo zagotavljanje osebnega dokumenta, osnovnih osebnih podatkov, stalnih in bivalnih naslovov ter optično prebrano kopijo dokumentov z uporabnikovim selfiejem..

Plačilo s kreditno kartico vključuje tudi 4-stopenjsko preverjanje. Vključuje posredovanje podatkov o registrirani kartici za plačilo, dokazilo o lastništvu v obliki selfija z registrirano kartico in dodatne fotografije, če vaša identiteta ni bila preverjena. Potrebna je številka CVV / CVC in majhna pristojbina za preverjanje.

Varnost te strani je zaščitena s predpisi KYC in AML. Cex.io je zaščiten s tehnologijo SSL in dvofaktorsko avtentikacijo skupaj s PCI DSS, ki zagotavlja finančno varnost. Osebne podatke uporabnikov, ki jih posredujejo tej strani, uporabljajo samo Cex.io in tretje osebe, povezane s tem spletnim mestom. Spletno mesto sledi strogim pravilom, ki tretjim osebam in spletnemu mestu ne dovoljujejo razkrivanja uporabniških podatkov. Za shranjevanje sredstev je na voljo hladilnica.

Prednosti

Spletno mesto je uporabniku prijazno in ponuja trgovanje in izmenjavo bitcoinov. To je priljubljeno spletno mesto z velikim obsegom trgovanja.

Slabosti

Število držav, ki sodelujejo s to spletno stranjo, je precej manjše. Postopek preverjanja in menjalni tečaji precej pretiravajo. Sistem podpore ni do oznake, kar ni dobro za rast te borze, vendar je to trenutno enako kot pri kateri koli borzi (in resnično upamo, da bodo okrepili svojo igro).

ZAČNITE S CEX.IO

4. Stikalo

Switchere je ena največjih svetovnih platform za trgovanje z bitcoini in številnimi altcoin-i. Sprejema vsa plačila samo s kreditnimi ali debetnimi karticami. Varnostni ukrepi, ki jih zagotavlja ta platforma, so resnično varni in stabilni.

Uporabniški vmesnik te platforme je izjemno intuitiven, zato novincem olajša razumevanje in začetek trgovanja brez težav.

Ponuja celo napredna orodja za bolj izkušene trgovce, tako da imajo popoln nadzor nad celotnim postopkom. Do svojega računa lahko dobesedno dostopate s katerega koli dela sveta, saj ima globalno razpoložljivost in zaupnost.

Provizija

Najboljše pri tej platformi za trgovanje z bitkoini je, da ne zaračuna dodatnih stroškov ali dodatnih stroškov. 

Preverjanje in varnost

Varnostni sistem Switchere je zelo robusten. Uporabljajo šifriranje 2FA in SSL / TLS, ki je vojaško šifriranje in pomaga zaščititi vašo spletno zasebnost. Platforma deluje na algoritmu zgoščevanja SHA-256, ki je kriptografska zgoščevalna funkcija. Skratka, dodaja dodatno zaščito vašim spletnim podatkom. Poleg tega ima tudi 3D varen protokol.

Zdaj, ko pridemo do omejitve nakupa in kako je to povezano z vašim statusom KYC. Za nepreverjenega uporabnika platforma ponuja največjo omejitev nakupa Bitcoinov (ali katerega koli altcoina) v vrednosti 110 USD. Če preverite svoj e-poštni naslov in telefon, bo najvišja omejitev nakupa dosegla 550 USD. In če s to platformo preverite svojo identiteto in bančno kartico, lahko največ kupite 1100 USD. Če preverite svoj naslov, lahko omejitev nakupa še povečate na 5500 USD. Končna nadgradnja, ki jo lahko opravite s preverjanjem dokazila o dohodku, vam bo omogočila nakup neomejene količine Bitcoina brez kakršnih koli omejitev..

Prednosti

Transakcije so res varne in hitre.

Slabosti

Ta platforma sprejema samo kreditne / debetne kartice in noben drug način plačila ni dovoljen.

ZAČNITE S STIKALOM TUKAJ

5. Coinhouse

kovancevCoinhouse je platforma Bitcoin s sedežem v Parizu. Sprva je bilo omejeno na delovanje v Parizu, zdaj pa deluje po Evropi. Transakcije in plačila so takojšnja s kreditno kartico ali gotovino s predplačniško kartico Neosurf, ki je na voljo v večini evropskih držav.

Vmesnik je zelo priporočljiv za začetnike. To spletno mesto vključuje le dve kriptovaluti (Bitcoin in Ethereum). Postopek preverjanja vključuje osebna dokazila uporabnikov. Dokazila o osebni identifikaciji uporabnika iz druge države niso sprejemljiva, vendar to spletno mesto zahteva potni list kot osebni dokument. Transakcija bitcoinov je omejena na 10.000 EUR / mesec in 2000 EUR / dan.

Pristojbine

Provizija za trgovanje, ki jo uporablja to spletno mesto, je precej visoka in je odvisna od obsega trgovanja in načinov plačila. Provizija za bančno nakazilo znaša od 6 do 10%, za kreditno kartico pa od 8 do 10%. Nižji kot je obseg trgovanja, višja uporabljena provizija.

Preverjanje in varnost

Menjalnica Coinhouse upošteva predpise KYC (Spoznaj svojo stranko) in AML (preprečevanje pranja denarja). Postopek preverjanja zahteva optično prebrano kopijo uporabniškega ID-ja skupaj s selfijem uporabnika, ki ima ta ID. Drugi podatki o preverjanju vključujejo uporabniško telefonsko številko in dokaz o naslovu, da se zagotovi zasebnost in varnost.

Coinhouse ima funkcijo 3D (3DS) varnosti, ki se uporablja za kreditne / debetne kartice, da se prepreči razveljavitev plačila, kar Coinhouse ščiti pred povratnimi bremenitvami.

Prednosti

Coinhouse je priljubljeno mesto za trgovanje z gladkim uporabniškim vmesnikom. Vključuje velik obseg trgovanja z naprednimi varnostnimi ukrepi. Vključuje različne načine plačila, ki so dodaten bonus, in ponuja tudi takojšnje storitve.

Slabosti

Coinhouse ne vključuje veliko držav. Postopek preverjanja za uporabnike iz različnih držav je precej moteč. Menjalni tečaj, ki ga ponuja to spletno mesto, je precej visok in ta ne ponuja nobenega vzvoda kot druga spletna mesta. Transakcija bitcoinov je omejena na določen znesek za vsakega uporabnika.

ZAČNITE Z HITNO HIŠO

6. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBitpanda, avstrijska platforma za trgovanje s kriptovalutami, je v zadnjem času postala priljubljeno spletno mesto. Spletno mesto ponuja različne načine plačila, da privabi uporabnike na to spletno mesto.

Do danes ponuja tri vrste kriptovalut (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash), ki pa jih bo kmalu razširil s ponudbo številnih drugih kripto valut. Gre za zelo zanesljivo spletno mesto in najverjetneje v evropskih državah. Storitev nakupa bitcoinov ponuja samo evropskim prebivalcem in te storitve ne ponuja uporabnikom iz drugih držav.

Pristojbine

Struktura pristojbin tukaj ni razkrita javno, vendar se zdi, da ponuja nižjo stopnjo, kot jo je preveril uporabnik. Provizija se uporablja samodejno, ko uporabnik kupi katero koli kriptovaluto. Bitpanda zaračuna provizijo v višini 5% za vse transakcije s kreditnimi karticami. Pred prodajo katere koli kriptovalute je treba dodati manjši znesek.

Preverjanje in varnost

Varnostni ukrepi vključujejo dvostopenjsko preverjanje pristnosti in dokazovanje osebnih dokumentov za lažje plačevanje s kreditno kartico. Postopek preverjanja je precej strog, varnostni sistem pa nima hierarhičnih determinističnih (HD) in večpodpisnih metod. Omejitev transakcij je določena glede na vrsto preverjanja, ki ga zagotovijo uporabniki.

Uporabnik ne more kupiti bitcoinov, lahko pa s preverjenim elektronskim sporočilom proda bitcoinov približno 1000 EUR / dan v žetonih in do 7.500 EUR / mesec. Uporabnik lahko kupuje in prodaja bitcoin z uporabo kakršnih koli načinov plačila, razen kreditne kartice s preverjeno telefonsko številko, in lahko kupi do 50 EUR na dan. Uporabnik s popolnim preverjanjem lahko kupi kriptovaluto v vrednosti 350 EUR / dan in do 10.000 EUR / mesec, vključno s plačilom s kreditno kartico.

Prednosti

Bitpanda je popolnoma avtomatizirana platforma, ki svojim uporabnikom ponuja različne možnosti plačila. Številne uporabnike privlači s svojim elegantnim vmesnikom in skrbi za njihovo varnost.

Slabosti

Bitpanda ni odprta koda in provizija za trgovanje je skrita za javnost. V glavnem gre za nakup evropskih bitcoinov samo za evropske uporabnike, za ostale pa ne. Hierarhično deterministični (HD) in ukrepi z več podpisi se zaradi varnosti ne upoštevajo. Omejitve se uporabljajo na podlagi metode preverjanja.

ZAČNITE Z BITPANDO

7. Bitstamp

BitstampBitstamp je najstarejša in cenjena platforma, ki ponuja več kriptovalut. Začetni uporabniki bodo sprva morda težko delali s to platformo. Bitstamp podpira različne načine plačevanja in služi več kot 50 državam po vsem svetu.

Pristojbine

Bitstamp bremenitve za vloge, dvige in trgovanje. Navadno lahko nakazila in dvige izvedete brezplačno, vendar z dvigi z uporabo BitGo-ja zaračunate 0,1%. Čeprav se za vloge z uporabo SEPA ne uporablja provizija, se za dvige z istim načinom zaračuna provizija v višini približno 0,90 EUR. Minimalna provizija je 7,5 USD za vloge in 15 USD za dvige pri mednarodnih bančnih nakazilih, kar vas bo stalo 0,05% za polog in 0,09% za dvig.

Provizija, ki se zaračuna na kreditni kartici za nakup kriptografskih datotek, je povsem odvisna od zneska, vključenega v transakcijo. Stane 5% (nakupi nad 5000 USD), 6% (nakupi med 1000 in 5000 USD), 7% (nakupi med 500 in 1000 USD), 8% (nakupi manj kot 500 USD).

Za dvige s kreditno kartico se za nakazila, ki ne presegajo 1000 USD, uporabi pavšalna provizija v višini 10 USD, za nakazila, ki presegajo 1000 USD, pa se zaračuna pristojbina v višini 2%. Provizija za trgovanje je od 0,10% do 0,20%, odvisno od obsega trgovanja.

Velik obseg trgovanja zniža uporabljeno provizijo za trgovanje. Skupaj s temi stroški vam Bitstamp zaračuna storitve in delovanje, kot je zavrnitev dviga gotovine, 0,55 USD, mesečna provizija na računu približno 1,95 USD in demokratična približno 5 USD..

Preverjanje in varnost

Bitstamp je centralizirana platforma za izmenjavo. Vključuje dvofaktorsko overjanje (2FA) in gesla za dostop do sredstev. Ko registrirate svoj račun, se za potrditev pošlje e-poštno sporočilo z ID-jem uporabnika in geslom. Geslo je treba takoj spremeniti s prijavo.

Postopek preverjanja vključuje vaše polno ime, poštni naslov in datum rojstva. Za preverjanje pristnosti je treba naložiti osebno izkaznico in trimesečni račun za komunalne storitve. Spletno mesto traja tri dni, da dokonča ta postopek.

Prednosti

Bitstamp je zelo zanesljiva borzna platforma s preprostim vmesnikom za nakup / prodajo s podrobnimi in nekoliko zapletenimi vmesniki za trgovanje. Za številne države podpira plačilo s kreditno kartico. Obseg trgovanja je pomemben, kar prikazuje velike borze. Spletno mesto je v primerjavi z lokalnimi bitcoin transakcijami zelo učinkovito.

Slabosti

Centralizirana platforma za izmenjavo z zasebnimi ključi je lahko ranljiva. Menjalni tečaj, ki ga uporablja to spletno mesto, je nekoliko drag. Postopek preverjanja lahko traja več kot tri dni, kar je pri večini uporabnikov malo verjetno.

ZAČNITE Z BITSTAMP

8. VirWox

virwox_logoVirWox je kratica za izmenjavo virtualnega sveta. Leta 2007 so ga ustanovile službe za virtualni svet, ki so se v osnovi specializirale za Lindens (SLL) in druge virtualne valute, ki se uporabljajo v spletnih igrah.

Kasneje leta 2011 je VirWox začel sprejemati bitcoin in uvedel PayPal, kjer lahko ljudje od njega kupujejo bitcoin. Ker gre za uradno spletno mesto, pooblaščeno za prodajo lipov dolarjev, tudi za neposreden nakup / prodajo bitcoinov, je pridobilo več kot 740.000 registriranih uporabnikov. Zaradi te funkcije je to spletno mesto edinstveno.

Pristojbine

Provizija za polog in dvig je v glavnem odvisna od uporabljenega načina plačila. Pojasnjena je bila provizija za polog za različne načine plačila. Če uporabljate moj plačilni terminal navidezne skupnosti (PayPal), se provizija ne zaračuna in prenosi so takojšnji. kreditne / debetne kartice dodajo dodatno provizijo (0,96 EUR 3,5%, GBP 0,29 3,5%), sredstva bodo na voljo po izvedbi plačila.

PayPal Express Checkout bo stalo 0,35 EUR 3,4% provizije in sredstva so takoj na voljo. Sofortbanking vas bo stal 2,5% (najmanj 0,25 EUR) provizije in sredstva bodo takoj na voljo. Paysafecard vas bo stal 20% provizije in sredstva so na voljo takoj. Skrill vas bo stal 0,96 EUR 3,5%, 0,49 USD 3,5%, GBP 0,29 3,5% in sredstva so takoj na voljo. OKPAY je brezplačen pri nekaterih razpoložljivih valutah, kot so USD, EUR, GBP, CHF.

Odstopnina za Bitcoin (0,002BTC), PayPal (1 2% EUR), bančno nakazilo in Skrill (1 EUR) se uporablja za vsak dvig tukaj. Poleg tega se za neaktivni račun uporabnika za obdobje 12 mesecev uporablja provizija v višini 2 USD. To spletno mesto ima omejitev trgovanja z vlogami (90 USD). Omejitve veljajo zaradi varnosti.

Preverjanje in varnost

To spletno mesto za njegovo uporabo ne zahteva nobenega preverjanja. VirWox deluje po protokolu HTTP, kar pomeni, da so vse podrobnosti uporabnika, ki jih ponuja to spletno mesto, varne in ne bodo razkrite tretjim osebam. To spletno mesto je zelo strogo v zvezi z rdečo politiko, ki jo sledi, kar pogosto povzroči številne blokirane in onemogočene račune.

Prednosti

VirWox deluje po vsem svetu, tako da ponuja različne in enostavne načine plačevanja. Omogoča takojšnje prenose prek različnih načinov plačevanja. To je edinstvena platforma, ki ne zahteva nobenih podrobnosti o preverjanju.

Slabosti

Uporabljena provizija za trgovanje je nekoliko visoka in ni primerna za resne trgovce s kriptovalutami. Podporni sistem je poddelen, kar je treba izboljšati.

ZAČNITE Z VIRVOXOM

9. IndaCoin

indacoinIndaCoin je londonska platforma za izmenjavo Bitcoinov. Ponuja več kriptovalut, ki jih lahko kupite s kreditno kartico in jih shranite v digitalno denarnico, ki jo ponuja to spletno mesto.

Pristojbine

Provizija, ki se uporablja tukaj, ni pavšalna, vendar se ustrezno razlikuje za polog, dvig in trgovanje. Spletno mesto ponuja tri načine plačila (kreditna / debetna kartica, Payza, koda BTC-e). Omenil sem stroške pologa za različne načine plačila. kreditna / debetna kartica vam zaračuna provizijo v višini približno 4% vaše transakcije z najmanj 2 USD. Payza vas stane 2,9% od transakcije 0,30 USD provizije. Koda BTC-e vas bo stala nič.

Razen Payze ni druge možnosti dviga fiat valute, kar vas bo stalo visoko provizijo v višini približno 12% vaše transakcije. Za transakcijo (nakup / prodajo bitcoinov), ki jo opravite, se uporablja tržna provizija v višini 3%.

Obstaja omejitev nakupa in prodaje bitcoinov. Pri prvi transakciji lahko kupite ali prodate 50 bitcoinov z najmanj 15 USD. Za drugo transakcijo, ki jo je mogoče doseči do 200 USD, je potreben razmik štirih dni. Pozneje v sedmih dneh od prvega nakupa lahko kupite ali prodate bitcoin do 500 USD. Za nakup v prvem mesecu je omejitev nakupa do 5000 USD.

Preverjanje in varnost

Postopek preverjanja je preprost s preverjanjem mobilne številke za uporabo kreditne kartice. Varnostni sistem deluje na protokolu HTTP, ki ščiti uporabniške podatke.

Prednosti

IndaCoin ponuja svoje storitve za več kot 200 držav, pri čemer je glavni način plačila kreditna kartica. Če kupujete bitcoin s kreditne kartice, ni treba ustvariti računa. Po začetku transakcij ni nobenih omejitev za transakcije. Spletno mesto ponuja brezplačne vloge skupaj z odlično podporo za svoje uporabnike in ponuja tudi takojšnje storitve.

Slabosti

IndaCoin vključuje visoke devizne tečaje, ki kot fiat valuto omogočajo le ameriške dolarje. Obrazložitve provizije in tečaja ni razloženo. Možnosti bančnega nakazila ni, provizija za dvig pa je precej visoka. Omejitve nakupov v prvih nekaj transakcijah lahko motijo ​​nekatere uporabnike.

ZAČNITE Z INDACOINOM

10. 247Izmenjava

247IzmenjavaPodjetje 247Exchange je bilo ustanovljeno leta 2014 in je do takrat postalo cenjeno spletno mesto. Uporabnikom po vsem svetu ponuja storitve, kot so nakup, prodaja in trgovanje z bitcoini. Bitcoin je mogoče kupiti s kreditno kartico, takojšnjim položnico ali gotovinskim pologom. Spletno mesto deluje z vodilnimi fiat valutami več kot 110 držav.

Pristojbine

Stroški tega spletnega mesta so odvisni od lokacije, načina plačila in storitve (nakup / prodaja bitcoinov), ki se izvaja. Spletno mesto je omenilo zaračunavanje 1% provizije za takojšnje gotovinske prenose. Uporabnikom je na voljo kalkulator, kjer lahko izračunajo skupni znesek pred transakcijo. Menjalni tečaji se spreminjajo tudi s spremembo tržnih tečajev. Omejitev 500 USD se uporabi pri prvi transakciji, ki se poveča glede na povečanje števila dni.

Preverjanje in varnost

Ustvarjanje računa je brezplačno in spletno mesto niti ne zahteva nobenega preverjanja. Za izvajanje transakcij, ki so enake ali manjše od 300 USD, se ni treba registrirati, kar je koristno za uporabnike. Spletno mesto ne zahteva nobenega preverjanja osebnega dokumenta za prvo transakcijo s kreditno kartico, ki jo je opravil uporabnik.

Za naročila v višini 1500 USD ali manj, kot je potrebno, je treba preveriti uporabnike s predložitvijo kakršnega koli vladnega dokumenta. Za naročila nad 1500 USD je za preverjanje uporabnikov potreben dokaz o naslovu. Poleg tega bodo za preverjanje potrebni selfie, skenirana kopija osebnega dokumenta in telefonska številka.

Spletno mesto deluje po protokolu HTTPS, ki podrobnosti o uporabnikih ne razkrije tretjim osebam in uporablja veljavna potrdila SSL.

Prednosti

247Iz hitrih storitev izmenjajte storitve z več kot 110 državami z lokalnimi plačilnimi sredstvi. Ponuja več kriptovalut in ima tudi odličen sistem podpore za svoje uporabnike. Ima nizke devizne tečaje.

Slabosti

Spletno mesto ni tako uporabniku prijazno in zahteva nekaj izboljšav. Spletna stran je bila pred nekaj leti nenadoma začasno ukinjena zaradi bančnih težav in številne podrobnosti so manjkale.

ZAČNITE Z 247 MENJAVO

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoBitcoin.com je uveljavljeno spletno mesto, ki ponuja nakup storitev bitcoinov, storitve rudarjenja v oblaku za bitcoin. Delovanje te strani se precej razlikuje od drugih strani, njihov cilj je biti na enem mestu za vse Bitcoin.

Ponuja rudnike v smislu načrtov in pogodb. Pogodbe pripadajo izključno uporabniku, dokler ta ne ustvari dobička. Če dnevna pristojbina za vzdrževanje pogodbe presega dobiček uporabnika, bo pogodba prekinjena. Doživljenjski načrti so na voljo v treh vrstah (12-mesečni načrt, življenjski načrt, življenjski načrt prednaročil1). Trenutno to spletno mesto ponuja Bitcoin in Bitcoin Cash rudarstvo.

Pristojbine

Nadomestilo za življenjske načrte je odvisno od dobička. Ko vaš hashrate preneha biti donosen, bo vaše rudarjenje bitcoinov ustavljeno. Dvanajstmesečni načrt se začne pri 2 TH / s, uporabljena pristojbina pa znaša 398 USD, začetni strošek pa 0,56 USD na dan (199 USD za TH / s). Življenjski načrt se začne pri 2 TH / s in vas stane 598 USD začetnih stroškov% 0,56 dnevnine (299 USD na TH / s). Stroški na TH / s so vedno fiksni.

Poleg zaračunane provizije vas bo uporaba kreditne kartice stala še dodatno (5%) s pristojbino za storitve (2,5%). Menjalni tečaji znašajo približno 1,5%, kar je nekoliko višje od tečajev Bitstamp in Coinbase. Vse transakcije s kreditnimi karticami obdeluje Simplex, kar vam bo omogočilo nakup bitcoinov neposredno s spletnega mesta.

Preverjanje in varnost

Varnost tega spletnega mesta je zagotovljena s SSL certifikatom, tj. Spletno mesto deluje po protokolu HTTPS, ki je šifriran in prikriva uporabniške podatke. Poleg tega je nastavljena dvofaktorska avtentikacija, ki dodaja dodatno plast varnostnemu sistemu.

Prednosti

Bitcoin.com deluje na preprost način z zagotavljanjem rudarjenja v oblaku. Sestavljen je iz pogodb in življenjskih načrtov za izmenjavo bitcoinov in drugih transakcij.

Slabosti

Bitcoin.com ne ponuja učinkovitega sistema podpore. Za kakršna koli vprašanja so potrebni različni koraki. Spletno mesto ima nekoliko višje menjalne tečaje.

ZAČNITE Z BITCOINI

12. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLocal Bitcoins je bil ustanovljen leta 2012. Prvotno je imel sedež na Finskem, vendar je na voljo po vsem svetu. Sestavljena je iz medsebojne izmenjave, pri kateri se trgovina nadaljuje samo med kupci in prodajalci.

Tu ni vključena nobena platforma in spletno mesto ponuja neposredno trgovanje. Ta stran spominja na spletno stran za zmenke. Tako prodajalec kot kupec morata ustvariti račun na tej spletni strani. Prodajalec mora navesti podrobnosti bitcoinov, ki jih skuša prodati.

Kupec lahko vidi seznam prodajalcev, ki ponujajo bitcoin, glede na cene, ki jih določijo. Kupec se lahko obrne na prodajalca tako, da spusti sporočilo, in lahko izvede transakcijo s katerim koli prodajalcem po želji kupca. Spletno mesto podpira več načinov plačila, eden izmed njih pa je kreditna kartica.

Pristojbine

Spletno mesto je postavilo zelo preprosto strukturo pristojbin. Če naj se prikaže oglas prodajalca, spletno mesto zaračuna provizijo v višini 1%. V nasprotnem primeru lahko prodajalec prilagodi provizijo. Uporabljena provizija se prav tako razlikuje glede na različni uporabljeni način plačila. Transakcija z denarnico lokalnih uporabnikov Bitcoinov je brezplačna, transakcija z drugimi Bitcoin denarnicami pa vam bo zaračunala določeno provizijo, odvisno od Bitcoin omrežja.

Nakazila na lokalno Bitcoin denarnico vas bodo stala nekaj provizije, ki se samodejno uporabi in odšteje. Če je znesek pologa nižji od provizije, znesek ne bo položen in transakcija ne bo uspela. Če se uporablja storitev izdajanja računov trgovcu, se od zneska plačanega računa na posameznem računu odšteje provizija v višini 0,5%. Tudi omrežnina za bitcoin se odšteje od zneska računa, če je račun plačan iz zunanje transakcije.

Omejitve posla medsebojno določita kupec in prodajalec s sporazumom.

Preverjanje in varnost

Spletno mesto poleg veljavnega e-poštnega naslova za prijavo ne zahteva nobenega preverjanja osebnega dokumenta. Nekateri kupci ali prodajalci pa lahko zahtevajo preverjanje. Spletno mesto je zaščiteno s hrambo. Ko se trgovina začne, bitcoin v prodajalčevi denarnici samodejno rezervira depozit, kar pomeni, da prodajalec ne more prevarati kupca tako, da sprejme sklad in mu bitcoinov ne proda..

Medtem prodajalec nikoli ne sme sprostiti depozita, preden potrdi plačilo, ki ga je prejel kupec. Lokalna trgovina ne povzroča težav, vendar je treba med trgovanjem z drugo osebo biti previden, da se zaščitite pred neželeno pošto.

Prednosti

Spletno mesto je na voljo uporabnikom po vsem svetu in ima pregledno strukturo pristojbin. Spletno mesto ponuja neposredno trgovanje med kupcem in prodajalcem. Provizijo in omejitve prilagodi kupec in prodajalec sam. Spletno mesto je uporabniku prijazno in uporabnikom podpira številne možnosti plačila. Omogočanje skrbniške storitve zagotavlja zajamčeno zaščito.

Slabosti

Uporabnik mora biti previden pri vsiljevanju med trgovanjem. Provizijo v celoti določi prodajalec in vam lahko včasih zaračuna visoko. Nekateri načini plačila so lahko tvegani. Pred nadaljevanjem transakcij se je treba zavedati vsake stvari.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

13. Changelly

changelly-pregledChangelly je nedavno ustanovljeno spletno mesto, ki ponuja trgovino z različnimi kriptovalutami. Sestavljen je iz avtomatskega robota, ki daje ponudbe in zahteva, da posamezne borze zamenjajo razpoložljive tečaje za trgovalne pare. Spletno mesto se loči od različnih največjih trgovskih platform, vključno s Poloniexom in Bittrexom. Changelly je pridobil že več kot 700.000 uporabnikov. Spletno mesto ponuja takojšen nakup.

Pristojbine

Spletno mesto omenja statično provizijo za trgovanje. Pri vseh poslih se uporablja provizija v višini približno 5%. Delo neposredno na platformah za tržno trgovanje je cenejše. Vendar se Changelly zdi cenejši, če želite premakniti altcoins, zlasti v majhnih količinah.

Provizije, ki se uporablja tukaj, ni mogoče predvideti. Na primer, trgovina s fiatnimi valutami zahteva 0,5% provizije, vendar ne bo ostala enaka. V slabem dnevu boste morda imeli velike stroške do 40%. Changelly zahteva storitev tretjih oseb, ki vam lahko zaračuna dodatno pristojbino. Zato je tu menjalni tečaj nepredvidljiv.

Preverjanje in varnost

Changelly vas ne prisili, da ustvarite račun za manjšo transakcijo. Ustvarjeni račun je zaščiten z dvofaktorsko overitvijo. Spletno mesto deluje na protokolu HTTPS, zato vam ni treba potrditi svojega e-poštnega naslova, sredstva pa bodo neposredno shranjena v vaši denarnici. Zamisel značilnosti changelly je, da lahko, če želite trgovati na večjih platformah za trgovanje z bitcoini, vendar tam ne želite ustvariti računa, delate na Changelly.

Prednosti

Spletno mesto omogoča hitro in enostavno izmenjavo bitcoinov in drugih kriptovalut. Fiatove valute je mogoče enostavno zamenjati za kripto s pomočjo kreditne kartice. Ponuja intuitiven vmesnik za svoje uporabnike.

Slabosti

Za boljše razumevanje uporabnikov je treba izboljšati podporo strankam. Z izmenjavo kriptovalut ni mogoče pridobiti fiat valut.

ZAČNITE Z CHANGELLY

14. Spektrocoin

Logotip Spectro-CoinSpectrocoin je londonsko podjetje, ustanovljeno leta 2013. V glavnem se osredotoča na evropski trg v smislu pologa / dviga. Ponuja štiri glavne storitve, kot so izmenjava bitcoinov, predplačniška debetna kartica, bitcoin denarnica in trgovsko orodje. Ponudba debetne kartice za plačilo je nekaj novega, česar številne druge borze ne ponujajo. Debitna kartica mora biti pred uporabo povezana z vašo denarnico Bitcoin.

Pristojbine

Changelly zaračuna določen odstotek provizije za vloge, ki je popolnoma odvisna od vira vloge. Provizija za kreditno / debetno kartico znaša do 5,5%. Bančna nakazila se gibljejo od nič do približno 4% provizije. Provizija za spletno nakazilo denarja se giblje od 5% do 20%. Med dvigom se zaračuna provizija v višini 5%, ki je včasih lahko celo nižja.

Omejitev vlog se razlikuje od enega do drugega načina plačila. Za debetne / kreditne kartice je omejitev 1000 EUR / dan, 3.500 EUR / teden, 6000 EUR / mesec in 15000 EUR / leto. Banke imajo dnevne limite od 200 do 1000 EUR / dan, vendar nimajo nobenih tedenskih, mesečnih ali letnih limitov.

Spletna denarna nakazila prav tako nimajo tedenskih, mesečnih ali letnih omejitev, vendar imajo dnevno omejitev od 100 do 4000 EUR / dan. Možnost neposrednega dviga denarja iz Spectrocoina je omejena na uporabo evro usmerjenih storitev spletnega nakazila ali uporabo različnih evropskih bančnih storitev.

Preverjanje in varnost

Račun na Spectrocoinu lahko ustvarite prek veljavnega e-poštnega naslova. Za nakup ali prodajo bitcoinov s kreditno kartico ali bančnim nakazilom je uporabnik pozvan, da preveri račun, tako da predloži fotografijo osebnega dokumenta, bodisi potnega lista za nerezidente EU ali državne osebne izkaznice za rezidente EU. Postopek preverjanja bo trajal do tri delovne dni.

Varnostna nastavitev je sestavljena iz dvofaktorskega preverjanja pristnosti prek sporočil SMS, e-pošte ali Google Authenticatorja. Poleg tega je uporabnik pozvan, da nastavi varnostno vprašanje / odgovor za nadaljnjo zaščito. Spletno mesto tudi trdi, da ponuja shranjevanje uporabniških bitcoinov v hladilniku, to je v trdi denarnici ali papirnati denarnici.

Prednosti

Izkazalo se je, da je to spletno mesto zelo koristno za prebivalce EU, saj ponuja dober polog za dvige in dvige, včasih z nižjimi depoziti. Če želi uporabnik porabiti bitcoin v obliki debetne kartice, potem je to spletno mesto vredno uporabiti. Storitev trgovskih orodij je ugodnejša za potencialne trgovce, ki čakajo na uporabo bitcoinov. Ponujeni sistem podpore je pošten s klepetom v živo in odzivom po e-pošti.

Slabosti

Menjalni tečaji na tej strani so nekoliko višji v primerjavi z drugimi spletnimi mesti. Pristojbina za polog / dvig ni primerna za rezidente, ki niso člani EU. Obstajajo različne možnosti plačila za rezidente EU, medtem ko se lahko prebivalci držav, ki niso članice EU, soočajo s težavami pri uporabi Spectrocoin.

ZAČNITE S SPEKTROKOINOM

Zaključek

Nakup Bitcoina je še vedno podoben igram na srečo, saj je trg bitcoinov spremenljiv. Bitcoin zagotavlja ogromne nagrade in tudi veliko tveganje. Skušnjava je vlagati v velike zneske, da bi se podvojila od vloženega. Ves čas ne bo tako. Če se vrednost bitcoina zmanjša ali ostane stagnirajoča. Na koncu boste morda dolžni denar, kot pa dobiček.

No, zdaj, ko se ljudje navajajo na to tehnologijo veriženja blokov in bitcoinov, se iz dneva v dan razvijajo številne platforme, ki ljudem pomagajo na več načinov. Sprva so bili omejeni in zapleteni načini plačevanja bitcoinov. Danes so s povečanjem digitalnih načinov plačevanja celo kreditne kartice postale pomembnejše v svetu trgovanja z bitcoini. No, za transakcije bitcoinov sploh ni zapleteno uporabljati kreditne kartice, saj različna spletna mesta ponujajo različne funkcije glede na udobje uporabnika. Uporabnik mora imeti popolno znanje o trgovanju z bitcoini, da se izogne ​​nadaljnjim posledicam.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me