Najboljši načini za nakup Bitcoinov z Neosurfom 2021

Zanimanje za nakup Bitcoina z Neosurfom se je povečalo zaradi povečanega zanimanja za Bitcoin kot celoto. V tej vadnici vam bomo pokazali najboljše možnosti, ki jih imate, ko želite Bitcoin kupiti z Neosurfom. Preden pa se lotimo rezultatov naše obsežne raziskave, bomo preučili, kaj morate upoštevati pri izbiri borze, pa tudi prednosti in slabosti uporabe Neosurfa za plačilo Bitcoinov..

Skočimo naravnost vanjo!

Kaj je treba upoštevati pri izbiri menjave

Pristojbine

Provizije, povezane z uporabo Neosurfa kot plačilnega sredstva, so višje kot na primer z uporabo bančnega nakazila (ACH ali SEPA) kot vašega plačilnega sredstva. Pristojbine se od menjave do menjave razlikujejo, zato je na to treba paziti. Na koncu bi radi dobili najnižje možne provizije, da se vaš dobiček pri vlaganju v Bitcoin ne bi izgubil v provizijah.

Podpora

Izmenjava denarja ali v tem primeru Bitcoin je sprva zapletena za razumevanje. Se spomnite, ko ste prvič poskušali sami plačati račun? Vprašanja bodo, v najslabšem primeru pa še nekaj zajebancij, ne glede na to, kako enostavna je platforma za uporabo. Ne skrbite, če bo borza dobila dobro podporo strankam, vam bodo pomagali pri vseh smešnih vprašanjih ali napakah.

Menimo, da je dobra podpora nujna, saj kaže, da borza dejansko skrbi za svoje stranke in ne želi samo zaslužiti z njimi. Dokazano je, da vse borze na tem seznamu nudijo odlično podporo strankam.

Enostavnost uporabe

Enostavnost uporabe je prav tako velika, če ste začetnik. Ne želite vstopiti v zapleteno borzo, ki jo je težko uporabljati in na katero položite denar. Poskrbimo, da gremo skozi platformo in jo ocenjujemo glede na to, kako enostavno in enostavno je uporabljati.

Prednosti nakupa Bitcoina z Neosurfom

  • Če imate predplačniško kartico Neosurf, ki jo želite porabiti, je uporaba na Bitcoinu pametna naložba
  • Če želite ostati anonimni, je plačilo z Neosurfom dobra izbira, saj ni mogoče izslediti, čigava je kartica
  • Neosurf imajo običajno prednost tisti, ki ne želijo svojih bančnih podatkov deliti po spletu

Proti nakupu Bitcoina z Neosurfom

  • Provizije so nekoliko višje kot na primer z bančnim nakazilom ali kreditno kartico
  • Ne toliko možnosti, s katero menjavo bi šli

Na splošno menimo, da je Neosurf dober način za nakup Bitcoinov, če pa še nimate predplačniške kartice Neosurf, vam toplo priporočamo, da se odločite za drugo pot, kot je kreditna / debetna kartica, bančno nakazilo ali gotovina polog.

Najboljše borze, ki sprejemajo predplačniško kartico Neosurf

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins ni menjava sama po sebi, je bolj tržnica, ki kupce bitcoinov povezuje s prodajalci bitcoinov. Na njihovi spletni strani boste našli vse prodajalce in njihovo oceno, tako da se boste zlahka izognili tistim, ki so hitro odstranjeni s platforme, ker pa se lahko kdo prijavi, so tam!). Poskrbite, da boste izbrali prodajalca z visoko splošno oceno in z vami bo vse v redu.

Edina težava pri obisku LocalBitcoinov za nakup Bitcoina pri Neosurfu je ta, da morda ne bodo vedno na voljo prodajalci, ki prodajajo Bitcoin za kartice Neosurf. LocalBitcoins zaračuna 1-odstotno provizijo za vse transakcije, prodajalec pa bo dodal tudi majhno provizijo za prodajo prek Neosurfa.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI!

2. Bitboat

Z Bitboatom lahko v Evropi kupujete Bitcoin z Neosurfom. Bitboat prodaja Bitcoin tudi za gotovino v Veliki Britaniji, Italiji, Franciji, Belgiji, na Cipru in v Romuniji, če vas to zanima. Ponujajo veliko različnih načinov plačila, vendar so njihove omejitve precej nizke in znašajo le 5000 EUR na mesec, ne glede na to, kateri način plačila. Njihove provizije za Neosurf so sicer običajne, vendar z drugimi načini plačila na podlagi evropskih standardov veljajo za visoke.

Za Neosurf priporočamo Bitboat, za druge načine plačila pa vam svetujemo, da izberete nekaj drugega.

ZAČNITE Z BITBOATOM!

3. Paxful

Paxful, tako kot LocalBitcoins, ni borza, temveč trg. Če niste našli sreče pri nakupu Bitcoinov s kartico Neosurf na LocalBitcoins, poskusite preveriti, ali so na Paxfulju na voljo prodajalci!

Paxful je enostaven za uporabo in lahko si ogledate zgodovino in oceno prodajalcev, preden se odločite, ali jim lahko zaupate.

ZAČNITE Z PAXFUL!

4. Coinhouse

Coinhouse, ki ga je ustanovila in vodila družba Ledger, ki stoji za tržno vodilno denarnico Bitcoin, je resnično varna in enostavna možnost za nakup Bitcoina z Neosurfom. Coinhouse ima 17-odstotno provizijo za nakupe s karticami Neosurf, kar je res visoko, če pa drugega načina plačila ne izbirate, je dobra izbira. Če želite ostati anonimni, morate predložiti osebni dokument, kar onemogoča enega od namenov uporabe kartic Neosurf za plačilo z.

Na splošno enostavna in dobra menjava, vendar so pristojbine nekoliko previsoke, da bi se lahko uvrstili proti LocalBitcoins, Bitboat ali Paxful. Coinhouse priporočamo vsem, ki se vam zdijo zgornje možnosti neobvezne.

ZAČNITE Z COINHOUSE!

Zaključek

Upamo, da ste našli našo vadnico o iskanju najboljših načinov za nakup BTC s karticami Neosurf. Zdaj je na vas, da sprejmete končno odločitev, ne glede na to, katero odločitev boste sprejeli iz teh 4 možnosti, smo prepričani, da boste zadovoljni. Vso srečo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me