Najboljši roboti za kripto trgovanje 2021 – št. 1, ki jih ne želite zamuditi!

 

1. Kriptohopper 2. Pionex 3. Zignaly
Zignaly
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Začelo se je trhlo, a kriptovalute so tu, da ostanejo. Večina skeptikov glede te nove oblike valute se je z njo pomirila in želi vlagati vanjo. Ker to berete, lahko z gotovostjo trdimo, da ste tudi vi skočili na vrsto.

Ne glede na to, za katero trgovino se odločite, Bitcoinov ali altcoinov, boste zagotovo ustvarili precejšen dodaten prihodek – kdo pa ne. Težava je v tem, da ste pri tem novi in ​​nimate sposobnosti za učinkovito analizo grafikonov trgovanja s kriptovalutami, da bi zaslužili nekaj dobrega denarja – prijazni guruji se hvalijo.

Toda preden odnehate, obstaja rešitev za vaš problem. Ko greste skozi svojo učno krivuljo, lahko še vedno zaslužite s trgovanjem s kriptovalutami z roboti za trgovanje z bitcoini.

Zdaj je trgovalni bot v bistvu del programske opreme, ki je bila zasnovana za analizo podatkov o trgovanju na trgu kriptovalut. Ko ga pridobite, ga morate prilagoditi svojim željam. Nato bo programska oprema v vašem imenu analizirala trg in samodejno trgovala. V tem delu si ogledamo nekaj najboljših razpoložljivih robotov za trgovanje z bitkoini.

Najboljši roboti za kripto trgovanje 2021

1. Kriptohopper

Kriptohopper je novinec na sceni samodejnega trgovanja, vendar priljubljenost hitro narašča iz več razlogov. Kot prvo so edini bot za kriptovalute, ki temelji na oblaku, kar pomeni, da njihov bot nadaljuje trgovanje, ko je računalnik izklopljen.

Njihovega bota je zelo enostavno izbrati tudi za nove uporabnike, saj so edini trgovalni bot, ki vgrajuje zunanje signalizatorje, kar neizkušenim trgovcem omogoča, da svojim botom trgujejo na avtopilotu pod strokovnim znanjem teh signalizatorjev. Trgovci z več izkušnjami se lahko odločijo tudi ročno, tako da prodajo konfigurirajo na podlagi več tehničnih kazalnikov.

Nato Cryptohopper ponuja backtest, končno stop-izgubo (vključno s funkcijami, ki omogočajo, da vaš bot prodaja samo z dobičkom), možnost trgovanja na več borzah in na splošno prijeten uporabniški vmesnik.

Cryptohopper je tudi edini bot, ki ponuja brezplačen preskus za en mesec, z možnostjo nadgradnje na Bunny (19 USD p / m), Hare (49 USD p / m) in Kangaroo (99 USD p / m), če se uporabniki zalepijo okoli.

ZAČNITE S KRIPTOHOPERJEM!

2. Pionex

Pionex je ena izmed prvih borz na svetu z vgrajenimi trgovalnimi roboti. Združuje likvidnost Binance in Huobi Global in je eden največjih posrednikov Binance. Pionex poleg globoke likvidnosti ponuja še 12 brezplačnih trgovalnih botov, s katerimi lahko uporabniki avtomatizirajo svoje trgovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ne da bi vedno preverjali trge.

Lastnosti:

 1. Pionex ponuja 12 brezplačnih trgovalnih botov za male vlagatelje.
 2. Provizija za trgovanje je najnižja v primerjavi z večino večjih borz. Provizija za trgovanje na Pionexu znaša 0,05% za izdelovalca in prevzemnika.
 3. Pionex kot eden največjih posrednikov Binance zagotavlja globoko likvidnost, ki združuje likvidnost Binance in Huobi Global.
 4. Grid Trading Bot je eden najbolj priljubljenih trgovalnih botov na Pionexu. Trgovcem omogoča, da kupujejo nizko in prodajajo visoko v določenem cenovnem razponu.
 5. Mrežni bot z vzvodom zagotavlja do 5-kratni vzvod.
 6. Spot-Futures Arbitrage bot vlagateljem na drobno pomaga pasivno ustvarjati dohodek z nizkim tveganjem. Ocenjeni donos za to strategijo je 15 ~ 50% APR.
 7. Smart Trade terminal omogoča trgovcem, da nastavijo stop-loss, take profit in zaostajajo v enem trgovanju.
 8. Pionex je izdal enega najboljših žetonov s finančnim vzvodom na kripto trgu.
 9. Pionex je podeljen z licenco MSB (Money Services Business) ameriškega FinCEN-a.

Cena: prost

Borze: Binance, Huobi global, Pionex

ZAČNITE S PIONEXOM!

3. 3Sklepi

3komi

Večina botov za kripto trgovanje je sposobna narediti tisto, za kar ste jih nastavili. Vendar pa je treba na tako nestanovitnem trgu, kot je kripto trg, biti pripravljen prilagoditi se nenadnim spremembam tržnih razmer. Tu bi potrebovali pametnega trgovalnega bota, kot je trgovalni bot 3Commas.

Morda mislite, da noben trgovalni bot ne more biti dovolj pameten, da se prilagodi spreminjajočim se tržnim razmeram. Vendar ima bot 3Commas edinstveno funkcijo, imenovano končna izguba in končni dobiček. Ko uporabljate katerega koli drugega trgovalnega bota, bi lahko nastavili zaustavitvene izgube, da bi se izognili celotni izgubi in izkoristili dobiček, da bi zagotovili dobiček, ki ste ga ustvarili. Če pa bo kovanec še naprej uspešnejši, potem ko bot prodal vaš položaj, poti nazaj ni več.

Zaključna funkcija, ki jo ponuja bot 3Commas, pomaga doseči točno to. Bot bo analiziral tržne razmere in poskrbel, da boste svoje kovance prodali ob pravem času. Tako zagotovite največjo donosnost vaše naložbe. Ta funkcija, ki omogoča botu, da hitro deluje glede na spreminjajoče se razmere na trgu, naredi bota posebnega.

Poleg tega bot 3Commas ponuja vse funkcije, ki jih lahko vidite na običajnem trgovalnem botu, na primer stop loss, take profit, samodejno trgovanje itd. Bot gostuje na spletu, zaradi česar je vedno na voljo. Do bota lahko dostopate iz katere koli internetne naprave, tako da obiščete svoj račun na spletnem mestu.

Bota lahko seznanite s 13 najbolj priljubljenimi kripto borzami, vključno z Binance, Kucoin, Bittrex itd. Bot ponuja tri različne pakete, najcenejši pa vas stane 22 USD na mesec, najdražji paket pa 75 USD na mesec. Botove storitve pa boste lahko uporabljali brezplačno, če imate račun na borzi Huboi.

Glede na trenutni medvedji trend na kripto trgu je postalo zelo težko, da bi kdo zaslužil denar. Zakaj torej ne bi poskusili bota 3Commas in videli, kako vam lahko pomaga ustvarjati dohodek tudi na medvedjem trgu.

ZAČNITE Z 3COMMAS!

4. Zignaly

ZignalyČeprav so roboti za trgovanje s kriptovalutami še vedno v začetni fazi razvoja, je na voljo brezplačna beta različica trgovalnih botov. Čeprav je na trgu povsem nov, so se ljudje zlahka odločili za bota Zignaly. Izpolnjena različica bo uporabnikom na voljo za plačljivo plačilo.

Nekaj ​​neverjetnega pri trgovalnem botu Zignaly je, da ga je mogoče brez težav integrirati s sistemom TradingView. Čeprav je bot v beta fazi razvoja, uporabniki niso našli nobene težave z zgoraj omenjeno integracijo, kar pomeni, da so razvijalci oblikovali programsko opremo ob upoštevanju enostavnega dostopa za uporabnike.

TradingView ima API, ki deluje na borzi trgovanja Binance. Tako lahko z Zignaly botom izvajate različne strategije trgovanja neposredno na Binanceu. Medtem ko je trenutna podpora za izmenjavo v beta različici le Binance, v bližnji prihodnosti načrtujejo vključitev drugih borz.

Po navedbah razvijalcev načrtujejo vključitev borz, kot so KuCoin, Bittrex, Poloniex in CoinBase Pro, na seznam podprtih borz za integracijo API-ja bota Zignaly.

Obstaja nekaj edinstvenih lastnosti, ki so jih razvijalci vključili v trgovalni bot. Ti ne vključujejo nobene omejitve za pare, s katerimi lahko delate, in možnost urejanja položajev, kot in ko izberete. To je precej olajšalo trgovanje, saj za uživanje v funkcijah, kot so zgoraj omenjene, ni treba nadgraditi na nobeno različico Pro.

Bot Zignaly se ponaša tudi s preglednostjo. Na uradni spletni strani bota za trgovanje s kriptovalutami Zignaly so podrobne informacije o ustanoviteljih in preostali ekipi ter njihovi različni profili v družabnih omrežjih, tako da se lahko uporabniki neposredno povežejo z njimi.

Cilj razvojne ekipe je zagotoviti uporabnikom po vsem svetu trgovinskega bota, ki je na voljo na vseh večjih borzah. Razvijalci so na botu ustvarili uporabniku prijazen ekosistem, ki ponuja precej funkcij v beta različicah in prinaša veliko več v popolni različici.

ZAČNITE Z ZIGNALIJO!

5. Napboti

NapBots.com je platforma v oblaku, ki jo poganja AI in demokratizira tehnike trgovanja, ki je bila prej rezervirana za hedge sklade.

Ponujajo algoritemske robote za kripto trgovanje, ki jih podpirajo glavne borze kriptovalut, kot so Binance, Bitmex, Kraken, Bitfinex, Bitstamp, Okex, Bitpanda itd..

Bot ima super uporabniku prijazen vmesnik in naši uporabniki imajo radi to preprostost. Tako lahko začetniki preprosto začnejo.

Nikoli še ni bilo tako enostavno trgovati kot profesionalec, z NapBots dobite takojšnje kripto bote, ki so pripravljeni na trgovanje za vas v samo 3 korakih.

1. korak: povežite se s svojo najljubšo kripto izmenjavo

2. korak: Izberite svoje strategije v njihovi knjižnici

3. korak: sedi, pazi & naj avtopilot opravi trdo delo

To je edini bot na trgu, ki vam omogoča, da ustvarite svojo kombinacijo strategij, s katerimi lahko upravljate svoje prihranke. S svojim pametnim telefonom boste lahko pilotirali svojega trgovalnega bota in popolnoma svobodno spremenili dodelitev proračuna.

NapBots je dokazal svojo učinkovitost; njegova najstarejša strategija BTC LO je v živo od leta 2017 in bo kmalu prišla do novega ATH. Tudi vodilna strategija BTC / ETH / USD AR je bila uvedena leta 2018 in ima 12-mesečno uspešnost 200%.

Za visokofrekvenčno trgovanje so razvili urne strategije, ki so zelo obetavne, med nedavnim zrušitvijo se je neverjetno odzvala.

Še pomembneje pa je, da denar nikoli ne zapusti denarnice. Ne more biti varnejše od tega! Bota morate samo povezati prek API-ja in dati dovoljenje za trgovanje na borzah. Ta novodobni trgovalni bot je vsekakor vreden poskusa tako pametnih kot novih kripto trgovcev.

ZAČNITE Z NAPBOTI!

6. Gunbot

gunbotshop

Ta Gunbot ima veliko vgrajenih strategij, ki vključujejo Bollinger Band, Ping Pong in Step Gain. Večina uporabnikov meni, da je BB strategija najboljša in jim bo prinesla velik dobiček.

Ta trgovalni bot pa ima 3 paketne pakete, ki se razlikujejo po ceni. Cene se gibljejo med 0,1 Bitcoin in 0,3 Bitcoin (upoštevajte, da se te cene lahko spremenijo).

Gunbot je na več borzah kriptovalut, med njimi Poloniex, Kraken, Bittrex in Cryptopia.

Pri uporabi tega trgovalnega bota svetujemo, da pozorno spremljate svojo trgovino. Zakaj? No, trgovalni bot je konfiguriran za obvladovanje nestanovitnosti na trgu. V primeru hitrosti volatilnosti jo morate izklopiti.

Gunbot je naš trgovalni bot in je zagotovo najboljši bot za trgovanje z bitkoini!

ZAČNITE Z GUNBOT!

7. Gekko

gekkoGekko bo vedno na vrhu seznama. Je daleč najbolj priljubljen – verjetno zato, ker gre za brezplačnega trgovalnega robota za Bitcoin. Prenesete ga lahko s platforme GitHub (sprostite se, za navigacijo po tej platformi vam ni treba biti tehnični guru. Če potrebujete pomoč, obstajajo številni videoposnetki v YouTubu, ki vam bodo pokazali, kako se tega lotiti).

Gekko je odprtokodna programska oprema, ki jo nadarjeni razvijalci nenehno izboljšujejo po vsem svetu. Ta trgovalni bot podpira večina borz kriptovalut, vključno z Bitstampom, Poloniexom in Bitfinexom.

Gekko je enostaven za uporabo, popolnoma avtomatiziran in preprost. Za začetnike v industriji bitcoinov bo najmanj skrbelo, če boste izvedeli vse o tem trgovskem botu. Programska oprema je opremljena z bistvenimi funkcijami trgovanja. Te funkcije vključujejo spletni vmesnik, ki je zasnovan za spremljanje vaših strategij trgovanja in podatkov. Prav tako lahko bot deluje na nekaterih nazaj testiranih podatkih in vam pomaga vizualizirati rezultate trgovanja.

Bot je zasnovan za delovanje v večini glavnih operacijskih sistemov, vključno z macOS, Linuxom in Windowsom. Bot vas lahko sproti obvešča tudi prek telegramov, e-pošte in drugih družbenih platform. Vendar ne pozabite, da Gekko ni visokofrekvenčni trgovalni bot in kot tak ne izvaja tako imenovanih arbitražnih poslov..

ZAČNITE Z GEKKO!

8. Zenbot

zenbotTo je še en brezplačen bot za trgovanje z bitcoini. Tako kot Gekko je tudi odprtokodni bot. Na voljo je za uporabo v vseh glavnih operacijskih sistemih in ga je mogoče prilagoditi tako, da ustreza željam vsakega uporabnika. Zenbot je bil ustvarjen z uporabo umetne inteligence. Kot tak lahko v nasprotju z Gekkom izkoristi arbitražne priložnosti in izvede visokofrekvenčne posle. Poleg tega (in to je velik plus za tega trgovalnega bota) lahko programska oprema hkrati opravlja več poslov s kriptovalutami.

Trgovinskega bota podpirajo Bitcoin borze, kot so Kraken, Gemini, GDAX, Bittrex, Quadriga in Poloniex. Razvijalci tega trgovalnega bota trdijo, da si še vedno prizadevajo izboljšati bota, v prihodnosti pa bo podprt na vseh borzah, ki so na voljo.

ZAČNITE Z ZENBOTOM!

9. Haasbot

haasbotTo je trgovalni bot, ki ga je HaasOnline ustvaril v začetku leta 2014. Trgovinskega bota podpirajo številne borze bitcoinov, vključno z Bitfinex, Poloniex, BTCC, Huobi, Kraken, Gemini in GDAX. Na različnih borzah ne trguje samo z bitcoini, ampak tudi z altcoini.

Čeprav je ta trgovalni bot namenjen analiziranju tržnih informacij v vašem imenu, zahteva nekaj vložka glede izvedbe posla. Bot je prilagodljiv in je opremljen z nekaterimi tehničnimi indikatorskimi orodji. S temi orodji lahko Haasbot “napove” vzorce trendov, ki se lahko izkažejo za neprecenljive za uspeh trgovanja z bitcoini.

Da bi dosegli najboljše rezultate, bi morali biti vsi, ki se odločijo za uporabo Haasbota, popolnoma predani tečaju. Ta trgovalni bot stane približno 0,32 bitcoinov vsake 3 mesece.

NAVEDITE S HAASBOTOM!

10. Kripto trgovec

kriptotrader botTo je daleč eden najbolj priljubljenih trgovalnih botov z bitcoini med trgovci. Večinoma temelji na oblaku, kar pomeni, da ne zahteva namestitve v fizični računalnik in ga lahko uporabnik spremeni za zadovoljive in koristne rezultate. V nekaj minutah lahko na botu spremenite algoritmičnega trgovanja. Spremembe je enostavno narediti in vsak novinec z malo napotki lahko vdre v postopek.

Omeniti velja, da ima Crypto Trader funkcijo strateškega trga. Ta funkcija vam omogoča trgovanje s strategijami z drugimi trgovci. Druga zanimiva funkcija vključuje orodje za testiranje za nazaj, ki uporabnikom omogoča, da preizkusijo strategije trgovanja glede na podatke, ki so bili preizkušeni nazaj, in prevladujoče tržne razmere. Crypto Trader podpirajo borze, kot so Bitstamp, BTCC in Coinbase.

ZAČNITE S TRGOVCEM KRIPTOV!

11. Robot BTC

btc robotTo je bil eden prvih botov za trgovanje z bitkoini v tej panogi. Je med pionirskimi trgovskimi roboti. Bota je mogoče prenesti v glavne operacijske sisteme, vendar je na voljo po različnih cenah za vsako platformo. Na splošno bi morali pričakovati, da boste zanj plačali več v sistemih MacO kot v operacijskem sistemu Windows.

Trgovski bot se je izkazal za enostaven za namestitev in uporabo. Vendar pa so nekateri posamezniki že zapisali, da obstajajo nekateri tehnični deli, ki jih je težko razumeti. Kljub temu je večini uspelo ustvariti znaten dobiček. BTC Robot ima poskusno obdobje s 60-dnevno politiko vračila – kako kul je to?

ZAČNITE Z BTC ROBOTOM!

12. LeonArdo

MarginTradingOnPoloniexTo je nov trgovalni bot, ki ga podpirajo Huobi, OKCoin, Bitfinex, Bittrex in Poloniex. Njegovi razvijalci nenehno spreminjajo trgovalni bot, zato bi morali pričakovati, da ga bo v prihodnosti podpirala tudi več drugih borz.

Ta bot ima dve strategiji trgovanja, vključno z Margin Maker in Ping Pong. Zaenkrat je Leonardo najlepši trgovalni bot glede oblikovanja in grafike. Prav tako je popolnoma prilagodljiv.

Sprva je bot stal približno 0,5 BTC vsak mesec. Zdaj pa je na voljo za približno 129 USD (življenjska licenca).

ZAČNITE Z LEONARDOM!

13. Autonio

Ko govorimo o trgovalnih botih, je le nekaj takih, ki lahko trdijo, da so bili zgrajeni na decentralizirani platformi, kot so različna digitalna sredstva, s katerimi trgujejo. Razvijalci Autonio so poskrbeli, da je trgovalni bot eden redkih na seznam.

Celotna infrastruktura je zgrajena na decentralizirani platformi, kar pomeni, da ni niti enega subjekta, ki bi nadzoroval vse njene dejavnosti. Uporabniki lahko prosto preverijo preglednost programa in noben inštitut ne more odgovarjati za svoje napake. Uporabniki blokovne verige Ethereum bodo prav tako imeli nemoteno in nemoteno izkušnjo.

Trg za kriptovalute Autonio, ki je namenjen prodaji na drobno in poklicnim trgovcem, ima vgrajene funkcije za ustvarjanje različnih trgovalnih signalov, ki temeljijo na vgrajenih trgovalnih strategijah. Na voljo je popoln dostop do tehničnih kazalnikov in trgovci jih lahko kar najbolje izkoristijo s trgovinskim robotom Autonio.

Obstaja tržnica Autonio, kjer lahko uporabniki vidijo druge uporabnike, ki si delijo različne strategije trgovanja in algoritme, ki so jim pomagali ustvarjati dobiček. Če niste seznanjeni s postopkom nastavljanja lastnega algoritma z uporabo bota, ga lahko izberete na trgu in začnete trgovati že prvi dan.

Obstaja interni žeton z imenom NIO, ki ga uporablja trgovalni bot Autonio. Ta žeton temelji na verigi blokov Ethereum in uporablja algoritem ERC-20. Ta žeton lahko kupite na vseh večjih borzah, kot sta Bittrex in Ethfinex. Celotna platforma Autonio se vrti okoli uporabnosti žetonov NIO in jih je mogoče uporabiti tako kot kateri koli drug žeton za decentralizirano aplikacijo.

Trgovinski bot Autonio ni brezplačen. Na voljo je po zmerni ceni. Povprečna cena trgovalnega bota Autonio znaša približno 50 USD na mesec in uporabniki ga lahko prenesejo za vse glavne operacijske sisteme, kot so Windows, Linux in MacOS v računalnikih / prenosnikih in celo v Androidu za mobilne operacijske sisteme..

14. CoinBot

Zasnovan na odprtokodni kodi, bot za trgovanje s kriptovalutami CoinBot je storitev izposoje, ki trgovcem pomaga, da samodejno izvajajo dnevne posle. Na uradni spletni strani je popoln opis algoritmov, ki se uporabljajo v botu, skupaj s povezavo do strani Github bota.

CoinBot ima številne funkcije, zato je eden najpogosteje uporabljenih trgovalnih botov. Ima večtirni program provizij, zaradi česar je ena najbolj donosnih najemnih storitev na svetu. Obstaja tudi napotitveni program, kar pomeni, da bodo uporabniki, ki o botu razširijo glas, dobili prilagojeno povezavo in kdor se bo pridružil prek njihove povezave, jim bo omogočil nekaj povračil.

Celotna platforma temelji na oblaku, kar pomeni, da uporabnikom programa ne bo treba namestiti na nobeno napravo. Tudi preglednost je dobila velik pomen. Popolne informacije o ekipi, programu in celotnem projektu so podane na uradni spletni strani projekta, kar ne pušča dvomov v glavah ljudi, ki uporabljajo bota.

Kodo programa lahko prilagodite, da zagotovite večje donose prek odprtokodne kode, ki je na voljo na strani Github. Referenčni sistem zagotavlja do 50% provizij, zaradi česar je učinkovit način trženja. Obstaja raznolikost vrst botov, ki so na voljo na spletnem mestu, z agresivnimi, uravnoteženimi in konzervativnimi strategijami trgovanja.

Obstaja možnost nakupa dodatnih storitev prek programa najema. Uporabniki so doplačali samo za pridobitev treh dodatnih funkcij, ki vključujejo Telegram Assistant, Arbitration bot in Social Analyzer.

Vsaka od teh treh dodatnih storitev ima svoje namene in za njihovo uporabo se splača dodaten denar. Bot uporabniku samodejno pošlje opozorilo, ko izguba doseže 10% pri trgovanju. Uporabnikom pomaga vedeti, kdaj je čas, da sprejmejo odločitev o odpovedi trgovine.

15. Kryll.io

Na trgu kriptovalut je velika volatilnost, zaradi česar je težko napovedati pravi čas za naložbe. Kryll.io je avtomatiziran trgovalni bot, ki pomaga rešiti to težavo.

Skupina, ki so jo leta 2018 ustanovili Luca Benevelo, Philippe Longere in Paul Collorafi, je sestavljena iz nekaterih najnaprednejših funkcij za ustvarjanje vaše strategije trgovanja, ki jih lahko uporabljajo ljudje brez predhodnih programskih izkušenj. Platforma vam bo zagotovila preprosta in zmogljiva orodja, ki bodo povečala vašo ustvarjalnost. Zelo prilagodljiv urejevalnik, neskončne možnosti!

Povlecite in spustite bloke pogojev ali kazalnikov, jih povežite in ustvarite osnovne ali napredne avtomatizirane strategije. Vse to je mogoče ustvariti brez kakršne koli vrstice kode!

Kryll.io ponuja različne bloke, ki jih je mogoče povezati; kot so logični operaterji, kazalniki trga, sprožilci vrednosti, izboljšane tehnične analize, informacije in bloki za obveščanje. Ko se bo platforma razvijala, bodo dodane nove funkcionalnosti, kot so orodja za analizo tveganja in novi bloki, od katerih nekateri temeljijo na umetni inteligenci, kot sta analiza sentimenta in napovedovanje trendov s strani Deep Learning..

Svoje strategije o celotni zgodovini kriptovalut lahko preizkusite do 4 leta z 1-minutnimi svečami in jih z nekaj kliki izboljšate.

Tržnico lahko uporabite tudi, če ne želite ustvarjati strategij.

Tržnica povezuje ustvarjalce in uporabnike platforme. Preprosto izberite strategijo, ki vam ustreza, glede na par, s katerim želite trgovati, in mu dovolite, da opravi delo namesto vas!

Nekaj ​​prednosti

 • Urejevalnik vizualnih strategij, ni potrebe po učenju kodiranja. Preprosto in zmogljivo povlecite & Drop Editor z vrhunskimi kazalniki, kot so (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA …). Urejevalnik vključuje tudi grafikone TradingView z vsemi razpoložljivimi tehničnimi orodji.
 • Brezplačno in neomejeno Backtesting v več kot 4-letni zgodovini z 1-minutno svečo. To trgovcu omogoča, da svojo strategijo preizkusi na različnih zgodovinah para in jo kar najbolje izkoristi.
 • Nizke pristojbine. 1% začetnega kapitala strategije na mesec plus program Holdinga, ki lahko zmanjša te stroške do 95%. (tj. 500 $ strateškega kapitala bo stalo 5 $ / mesec ali 0,5 $ / mesec s programom držanja)
 •  Njegovi ključi API ne potrebujejo dovoljenj za polog ali dvig.
 • Partnerski program. Uporabniki lahko napotijo ​​prijatelje in zaslužijo do 45% provizije na svojih provizijah, povezanih s platformo.
 • Založniški način. Uporabniki lahko svoje strategije objavijo na trgu Kryll in prejmejo znatne pasivne prihodke.

ZAČNITE Z KRYLL.IO!

16. Margin.de

Ko so leta 2018 ustavili borzo BTC-E, je eden najbolj priljubljenih botov za kripto trgovanje izginil iz interneta. To je bil trgovalni bot leonArdo. Nadomestil pa ga je bot za trgovanje s kriptovalutami Margin, ki je uporabnikom dal nadaljevanje, ki ga zahtevajo od vmesnika, ki so ga že tako udobno uporabljali.

Margin je prevzel trgovalnega bota leonArdo in dodal več lastnih funkcij, da bi uporabnikom na splošno omogočil boljši bot za trgovanje s kriptovalutami. Postavitev je bila očiščena, v ekosistem pa so dodane še učinkovitejše strategije trgovanja z močnejšo varnostjo za zaščito financ uporabnikov.

Na botu za trgovanje s kriptovalutami Margin je na voljo več borz, med njimi Huobipro, Bitstamp, Bitfinex, Bittrex, Poloniex, OKcoin, HitBTC, Binance, Kraken, Coinbase Pro in Bleutrade. Na začetku je trgovalni bot leonArdo veljal za enega najbolj premijskih trgovalnih botov, saj je bil za uporabo cenjen na 0,5 BTC.

Odkar je bota kupila Margin, je cena padla in uporabniki ne bi mogli biti srečnejši. Osnovni načrt za bota se začne od enkratnega plačila v višini 89 USD. Vendar je ta paket na eni borzi omejen na samo 10.000 USD. Če želite imeti več zneska, morate načrt nadgraditi na dražji paket.

Obstaja standardni paket, ki stane 169 USD in ima neomejene bote ter vse tehnične kazalnike, ki jih zagotavlja sistem. Vendar lahko tudi na kateri koli borzi zadrži le omejen znesek denarja, tokrat je denar omejen na 100.000 dolarjev.

Zadnji je Professional načrt, ki stane 1.999 USD, vendar ima več API-jev na podprtih borzah, vse tehnične kazalnike, neomejene bote in brez omejitve zneska imetja v kateri koli borzi. Uporabniki lahko plačajo to pristojbino na več načinov, vključno z Visa, MasterCard, PayPal in BitPay.

V vsak načrt so vključene spletne vadnice. To uporabnikom pomaga razumeti načine delovanja različnih strategij in kako jim bodo koristili pri ustvarjanju dobička.

17. CWE

To je eden najuspešnejših botov. Crypto World Evolution se je izkazal za enega najbolje oblikovanih in najbolj donosnih botov na svetu. Načrt za bota se trži prek trženja na več ravneh, kar pomeni, da bot poleg finančne vrednosti samodejnega trgovanja vsebuje še dodaten finančni vidik. Vendar pa ni nujno, da ga uporabniki lahko tržijo po svetu, da bi ga lahko uporabljali.

Ena najboljših stvari pri botu Crypto World Evolution je ta, da svojega denarja ne predate algoritmu bota. Namesto tega je v bot vgrajen dostop API, ki mu pomaga do dostopa do denarja, ki je na računih borz..

Obstaja možnost, da bot denar dvigne sam. To funkcijo lahko izklopite tako, da ji zavrnete dostop do kriptovalut, ki so na vaših računih. Pri uporabi z API-jem Binance obstaja možnost, da izberete seznanjanje kriptovalut z uporabo vseh altcoinov na borzi. Razen Binance obstaja tudi podpora za Bittrex, Okex in Hitbtc.

Bot trguje z Bitcoini. Tako boste morali na svoje račune dodati sklad v BTC. Po tem pa lahko izberete kovance, s katerimi želite, da bot trguje. Izberete lahko do 15 altcoinov, s katerimi bo bot zelo enostavno obvladal.

Imeli boste popoln nadzor nad številom poslov, ki jih bot lahko izvede hkrati. Trgovanje lahko prodate ročno ali pa določite osnovo, po kateri bot trgovanje proda samodejno. Pretekli zapisi so pokazali, da so časi, ko lahko bot v enem dnevu zaključi precej poslov, nato pa obstajajo drugi, ko ni niti enega rade, ki bi bil opravljen isti dan.

To je zato, ker je trg preveč nestanoviten in je algoritem kodiran tako, da vam zagotavlja največji dobiček. V povprečju vam bot zagotovi skoraj 2% dobička pri vsaki trgovini.

 

Z dvodnevnimi trgovalnimi roboti za trgovanje z bitcoini je za začetnika v industriji lahko zastrašujoča naloga, da izbere najboljšega bota za kripto trgovanje. Kot tak je pomembno, da se zavedate nekaterih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri kripto trgovalnega bota

1) Zanesljivost

To je na vrhu seznama, saj je zaupanje kot vsako spletno podjetje ključni element uspeha. Trgovalni bot bi moral biti podjetje, ki mu lahko zaupate. Kot tak seznam pregledov vsebuje podjetja, ki ponujajo napredne preizkušene strategije trgovalnih botov. Večina podjetij s seznama je že dolgo v panogi in ima sled zadovoljnih strank, ki zelo dobro govorijo o svojem strokovnem znanju in ravni storitev.

2) Preglednost

Žalostno bi bilo, če bi se zapletli s podjetjem, ki je senčno. Pripravljeni denar ste pripravljeni vložiti v podjetje za trgovanje z bitcoini, vendar to še ne pomeni, da ste svoj denar pripravljeni vrniti brez donosa. Prigovarjanje ni tveganje, ki ste ga pripravljeni sprejeti. Podjetja, navedena v oddelku za pregled, vam nudijo zapletene podrobnosti o tem, kako vodijo svoje poslovanje.

Preden se naročite na njihove storitve, vam omogočajo, da hitro prestavite svojo učno krivuljo o trgovalnih strategijah in bitcoin botih. Poleg tega nekateri ponujajo tudi brezplačne preskuse. Brezplačni preskusi vam omogočajo, da preizkusite njihove storitve, preden zapravite drobiž težko prisluženega denarja.

3) Donosnost

Poleg preglednosti in zanesljivosti vas zanima tudi donosnost podjetja. Nesmiselno je, da je podjetje zaupanja vredno, vendar vam ne zagotavlja največje možne donosnosti. Celoten podvig vam ne bo vreden. Seveda je trg Bitcoinov nestabilen (čeprav je v zadnjih nekaj letih povečal svojo stabilnost), a se ne izogiba naložbeni priložnosti; morali bi poslovati s podjetjem, ki ima nekaj najboljših strategij in robote za trgovanje z bitcoini.

4) Splošne izkušnje

Za določitev splošne izkušnje smo šli še korak dlje in raziskali dodatne funkcije, ki jih ponuja vsaka platforma, ter vključili strategije, ki jih ponujajo različna podjetja in prilagodljivi roboti. To je dobra strategija trgovanja je nujno. Pomembno pa je tudi, da se te strategije uporabljajo na pravi platformi.

5) Enostavnost uporabe

Zdaj je resnici na ljubo, strokovnjaki za programiranje in IT-guruji niso edini posamezniki, ki jih zanima trgovanje z bitcoini. Če niste visoko usposobljeni za informacijsko tehnologijo, boste želeli trgovalnega bota za Bitcoin, ki je enostaven za uporabo in bo olajšal življenje. Vsa navedena podjetja imajo trgovalne robote, ki jih lahko uporabljate. Primerni so za novince v trgovanju z bitcoini in so jih tudi doživeli.

6) Varnost

Bitcoin je precej varna kriptovaluta. Toda to ljudem ne preprečuje, da bi poskušali krasti kreativne in tehnološko ukradene kraje. Kot tak morate pred uporabo upoštevati varnost trgovalnega bota. Podjetja, ki jih pregledujemo, imajo visoko stopnjo varnosti.

Zaključek

Kriptovaluta je stvar zdaj in bo v bližnji prihodnosti. Trgovanje z bitcoini lahko opravi dobesedno vsak, ki ima obresti. Sprva bi lahko bil za začetnike zmeden, vendar kmalu razumejo stvari. Glede na prisotnost številnih trgovalnih botov je nujno, da skrbno preverite. Raziskujte in preberite ocene, da se prepričate, da imate opravka z zanesljivim in zaupanja vrednim trgovskim botom in podjetjem.

Ali so brezplačni roboti za trgovanje z bitkoini resnični?

Medtem ko je večina izmed nas, vključno z vami, morda dvomljiva, ko slišite za brezplačne stvari, ki lahko ustvarijo dobiček, obstaja peščica odprtokodnih robotov za trgovanje z bitcoini, ki jih lahko dejansko uvrstimo med brezplačne bote za trgovanje z bitcoini. Zenbot in Gekko, ki sta najljubša dva izmed brezplačnih botov za kripto trgovanje, sta zagotovo odlična. Za nastavitev in uporabo pa potrebujejo nekaj tehničnih veščin, zato vas raje spodbujamo, da poskusite brezplačen mesec Cryptohopperja, ker je prijazen do začetnikov, vendar ustreza naprednemu trgovcu in temelji na oblaku, kar pomeni, da vam za dnevno trgovanje ne bo treba imeti računalnika (računalnika ali VPS). Nobenega dvoma ni, zakaj si je zaslužil mesto kot najboljši bot za kripto trgovanje na našem seznamu. In ker ponuja brezplačno preskusno različico, zakaj se ne prijavite in preizkusite?

Kako delujejo roboti za trgovanje z bitkoini?

Lahko je. Vsak bot ima nabor parametrov in kazalnikov, ki bodo, ko se bodo vsi poravnali, signalizirali botu, da proda ali kupi želeno borzo. Najpogosteje so roboti za trgovanje z bitcoini nastavljeni na določeno obdobje. To je izobraženo ugibanje ustvarjalca o tem, kako se bo trg obnašal in deloval v prihodnosti.

Trgovski roboti naraščajo, saj priljubljenost Bitcoina narašča skozi streho. Ker je toliko posameznikov, odvisno od trgovalnih botov z Bitcoinom, vedno več razvijalcev prihaja z goljufivo programsko opremo, ki goljufa naivne Bitcoin vlagatelje njihovega težko prisluženega denarja. Z zgornjimi izbirnimi dejavniki in spodnjimi pregledi najboljših in najbolj zaupanja vrednih trgovalnih botov za Bitcoin boste dobro opremljeni za izbiro najboljšega razpoložljivega bota za kripto trgovanje.

Prednosti Bitcoin trgovalnih botov

Izboljšana učinkovitost

S povečano uporabo robotov za trgovanje s kriptovalutami se človeške napake odpravijo ali zmanjšajo, kar povzroči večjo natančnost. Trgovski roboti ponujajo nenehno interakcijo s trgom, kar pomeni, da lahko greste spat ali preživite svoj dan in ga opravite za vas. Ne samo to, lahko ga prilagodite za spremljanje, analizo in trgovanje z različnimi sredstvi na različnih trgih.

Ti roboti lahko analizirajo toliko kripto datotek, kot jih navedete v njihovih algoritmih, in delajo s številom borz, ki jih želite pokriti. Skratka, trgovalni roboti povečajo potencial dobička z uporabo mehanizma, ki se odziva na premike na trgu 24 ur na dan.

Povečana hitrost

Medtem ko lahko človek traja do nekaj minut, da izračuna in obnovi različne formule, lahko bot izračuna hitreje, včasih celo nanosekunde z natančnimi rezultati. Ta funkcija je zelo koristna, kadar se cena valute pogosto spreminja. Avtomatizirani sistemi lahko ustvarijo naročila takoj, ko so izpolnjeni trgovinski kriteriji.

Spremembe cen so včasih zelo hitre, saj cene nenehno nihajo in vlagatelji pogosto ne morejo učinkovito rešiti teh sprememb. Prednost botov je v tem, da znajo delati štiriindvajset in da je to precej hitrejši postopek, medtem ko bi trgovec moral ure in ure preživeti skupaj samo za trgovanje.

Brez čustev

Avtomatizirani trgovalni sistemi minimizirajo ali včasih celo popolnoma izkoreninijo čustva, saj roboti za razliko od ljudi nimajo nobenih čustev. Z ohranjanjem čustev trgovci v bistvu lažje držijo načrta. Poleg tega se trgovinski nalogi izvršijo neposredno po izpolnitvi trgovinskih pravil, zato trgovci ne morejo razveljaviti ali podvomiti v trgovanje na podlagi čustev.

Boti ne morejo imeti nobenih dvomov ali vprašanj – ne doživljajo frustracije, zato so v bistvu boljši za trgovanje. Avtomatizirano trgovanje pomaga tudi pri zagotavljanju določene mere discipline, da se popolnoma sledi načrtu trgovanja.

Slabosti Bitcoin trgovalnih botov

Ni primerno za začetnike

Ko trgovci začnejo, naredijo veliko napak. Vendar se na teh napakah učijo in se skozi pridobljene izkušnje izboljšajo. Vendar trgovci začetniki, ki uporabljajo avtomatizirane trgovalne bote, ne delajo napak in se tako ne naučijo nič novega. Edino, kar vedo, je, kako nastaviti svoje bote, kar pa je neustrezno, saj bot brez usposobljenega trgovca ne more prinašati dobrih dobičkov.

Poleg tega so ti roboti zelo dragi. Preprosti stanejo več kot 10 dolarjev na mesec, arbitražni pa še dražji.

Zahteva človeški nadzor

V idealnem primeru bi lahko rekli, da lahko ti roboti delajo ves dan brez vmešavanja človeka. Vendar to ni res. V resnici obstaja možnost mehanskih okvar, kot so težave s povezljivostjo, izgube električne energije ali zrušitve računalnika. Ti so lahko škodljivi, ker je včasih internetna povezava slaba, kar lahko privede do izgube naročila.

Težave z varnostjo

Obravnavanje kripto botov lahko včasih postane nevarno zaradi varnostnih težav, kot so:

 • Bote bi lahko vdrli.
 • Boti lahko kopirajo pomembne podatke računa osebe in jih pošljejo tretji osebi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me